Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 septembrie 2020

Matei, 3 sept.2020

Tucerea Const. Mihăilescu

Matei

Cu salutări pline de iubire de la toate sufletele de pe această stație spațială, sunt Matei

În prezent, combinația dintre alinierea planetară și vibrațiile în continuă creștere indică cu tărie faptul că săptămânile și lunile următoate, până la sfârșitul anului 2020, vor fi extraordinar de active. V-ați putea gândi la această perioadă ca la furtuna ce se manifestă înaintea ivirii zorilor aurii.

Pe măsură ce opoziția împotriva opresiunii continuă și revelațiile emergente adaugă șoc și confuzie la revoltele globale, trimiterea energiei luminii/iubirii către tot Pământul va avea o importanță sporită și va aduce rezultate benefice. 

Aveți puterea spirituală și conștientizarea pentru a face față obstacolelor care apar de-a lungul căii, pe măsură ce dezrădăcinarea dominației întunecate își crește ritmul și, în măsura în care puteți, ușurați preocupările și poverile altora.

Lumina intensă din perioada menționată anterior oferă oportunitatea ideală de a lansa intenții pozitive pentru creșterea personală. 

Mergeți în spațiul inimii voastre - așa cum a spus Dumnezeu: „Inima este scaunul pe care stă sufletul” - și dacă introspecția scoate la iveală reziduuri de anxietate, îndoială de sine, judecăți sau descurajare, eliminați-le prin calm și respirație profundă, și asta îți va aduce pace în trup, minte și spirit. Vă rugăm să faceți asta pentru voi înșivă, dragilor, eliberându-vă în cest mod de stres, aducându0vă echilibrul. 

Intrebare:Cum vor ajuta lucrătorii în lumină să se pună capăt polarizării politice care împiedică progresul lumii spre Epoca de Aur a Pământului?”  

Răspuns: A înceta să etichetezi, pe tine și pe alții, va fi un pas ferm făcut înainte. Termeni precum: liberali, conservatori, socialiști, populisti, globaliști, naționaliști etc au fost concepuți de Illuminati pentru a separa societatea și a forma tabere partizane adverse.

Etichetarea nu numai că păstrează ferm diviziunea pe care și-o doresc întunecații și cei ce-i slujesc și crează dorința și tendința de infiltrare în tabăra adversă unde promovează opoziția fermă față de orice alte idei și credințe, diferite de ale tale și grupului din care faci parte.

Importanța menținerii populației împărțită de concepții, atitudini și opinii contradictorii depășește cu mult politica. De-a lungul veacurilor, inimile și mințile întunecate ale înaintașilor celor numiți acum Illuminati, Noua Ordine Mondială, Guvernul din unmbră, Cabala sau Statul profund, au procedat la fel cu religiile, culturile, etniile, rasele, ideologiile și statutul social.

Mai mult, controlând toate sursele de informații, prin mass-media, la educație, rețele de socializare, divertisment și asistență medicală, Illuminati au dictat societății cum să gândească, ce să creadă, ce să facă. Au condiționat generație după generație să accepte fără condiții orice spuneau sau făceau „autoritățile”.

Și, atunci când adevărul a început să iasă la iveală, în legătură cu orice Illuminati nu doreau să știți, lumea a început să-și pună întrebări.. Ei au făcut oamenii să creadă că orice neconformare provine de la o minte tulburată. 

 Înțelegeți că întunecații sunt disperați în a împiedica lumea să afle adevărul.

Timp de milenii, controlul maselor prin strategia „divide și stăpânește” le-a servit bine - a împiedicat lumina din interiorul unității să vă arate adevăratele lor intenții. 

Cei pe care Dumnezeu îi numește „cei răzlețiți de turma mea” nu se pot desfășura și controla atunci când gândiți și vorbiți despre voi înșivă și despre ceilalți ca despre dumnezeul din voi înșivă, care vă spune că toți aveți aceeași valoare în ochii Lui.

Nu e nevoie să clamați cu voce tare „Eu sunt parte a lui Dumnezeu !”, pur și simplu trăiți acel adevăr și-i veți putea motiva și pe ceilalți să privească în afara habitatelor lor sociale să vadă pretutindeni dorința de a se edifica o lume pașnică, cu lideri înțelepți, care au integritate morală și spirituală; o lume în care toată lumea are o casă confortabilă, alimente suficiente și hrănitoare, apă curată, asistență medicală adecvată, educație corectă, locuri de muncă corespunzătoare, securitate financiară și timp pentru recreere; o lume în care oamenii trăiesc în armonie între ei și cu toată Natura.

Dragă familie, misiunea voastră de a ajuta civilizația Pământului să aibă dorința comună de a trăi în pace și înțelegere începe să se manifeste. Lumea pe care o co-creați în timp liniar înflorește în continuu și oamenii vor trăi în sănătate, abundență și bucurie. IUBIREA este puterea care manifestă acea împlinire monumentală!

Acum, mass-media vă inundă cu tristețe, statistici sumbre, dificultăți financiare, lipsă de locuri de muncă, afaceri eșuate, mai toate cauzate de covid-19. 

Ar fi dificil să ne imaginăm că cineva ar putea crede că acest virus a ajutat la ascensiunea planetară și personală, ori la restabilirea echilibrului Gaiei și la eliminarea fricii, ridicând astfel conștiința popoarelor. 

Totuși, virusul a transmis un mesaj luminos lucrătorilor în lumină; pe unul dintre ei îl cunoaștem bine ca pe un suflet foarte evoluat (vezi Conversație cu Coronavirusul, din 19 - 18 martie 2020):

    Virusul:  Salutare! Îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să comunici cu mine. Oricât de incredibil ți s-ar părea, eu sunt  un jucător cheie în schimbarea conștiinței, chiar acum, pe frumoasa ta planetă, deși sunt un vizitator temporar.

Este adevărat că am fost modificat cu rea intenție, căci mult întuneric a fost pus în  „supa de ingrediente” care s-a folosit în transformarea și redirecționarea mea. 

Din fericire, nu mai călătoresc pe acea cale. În laborator, au existat multe intenții, gânduri și acțiuni sinistre care m-au transformat într-o entitate-particulă cu proprietăți întunecate. Dar, undeva de-a lungul drumului de recreare a mea mi s-a alăturat lumina iar călătoria mea a căpătat apoi scopul de a servi lumina, nu întunericul.

     Illuminati nu au fost mulțumiți de acest rezultat, deși inițial, cu siguranță, s-au bucurat frenetic când au văzut că pot, prin mine, să creeze multă energie a fricii. Ei au cerut și impulsionat ca medici, mass-media, politicieni, doritori de îmbogățire, oameni liupsiți de caracter etc. încurajeze și să raporteze date false pentru a obține cât mai multă energie a fricii de la cei pe care căutau să-i înspăimânte. Întunecații (care se recomandă a fi iluminați, Cabala, etc) sunt acum ocupați să lupte cu toate forțele de care mai dispun pentru a nu fi alungați de pe Pământ. Însă inevitabilul se va produce cu siguranță, iar energia fricii cu care ei se hrănesc, se va epuiza curând.

În cele din urmă, eu, virusul, voi fi folosit de lumină pentru a repara ceea ce s-a stricat, pentru a anula programele fricii de pe planeta voastră, inclusiv din celulele corpurilor  oamenilor. Această acțiune a început deja și se va desfășura foarte rapid chiar dacă, în acest moment, s-ar părea că nu mai există nicio speranță. Gaia însăși va primi ajutor.

     Frica a creat o ceață care acoperă planeta la pre-echinocțiul, dar mâine va fi o explozie de lumină trimisă de nimeni altul decât Soarele Central, prin intermediul Soarele vostru pe Pământ. 

Un pachet imens de coduri luminoase va exploda în toată ceața și va face ca vechile temeri disoluție să înceapă să se destramre. Iar acesta va fi decât începutul. Această lumină se va catapulta pe Pământ, într-o nouă cronologie, în restul anului 2020 până în 2021. Tu și alți lucrători ai luminii vă veți alătura acestei importante acțiuni..

     Sarcina mea a fost să mă mut în câmpurile și corpurile celor ale căror suflete au cerut / au fost de acord să fie atinse de mine. Unii de pe planeta voastră au avut nevoie de purjări profunde, chiar până la moarte. Alții aveau nevoie de o atingere mai ușoară. 

Eu, virusul, îmi fac treaba ajutând la eliberare prin: lacrimi prin cavitățile sinusurilor și ochi, furia prin gât, febra și durerea profundă prin plămâni. Toate eliberate prin atingerea mea.

     Îngerii v-au fost aproape, așa cum sunt întotdeauna în vremuri grele, pentru a ajuta procesului de eliberare. Au fost acolo pentru a calma, mângâia și ajuta atunci când călătoria era grea, mai ales atunci când s-a ales tranziția în moarte.

     Cumulul celei mai profunde lucrări pe care eu o depun va fi complet în momentul echinocțiului (n.bloger: echinocțiul de primăvară din 2o martie 2020), când lumina va exploda și Pământul va sări în noua lui cronologie, deși voi continua să ating vieți din întreaga lume încă o vreme.

Familia umană a avut nevoie de mine pentru a-și drena codurile de frică legate de supraviețuire, deoarece în 3D canalele erau prea înfundate, ceea ce făcea ca Energia Matricială 5D să se scurgă cu dificultate. Încet, aceste energii 5D e vor strecura în colectivitatea umană. Acesta este doar începutul.

 Mișcarea spre înainte se va înviora și se va echilibra în perioada de luna plină din Balanță. 

Eu mă voi retrage încet din colectivitatea umană, deoarece nu sunt creat pentru a putea face salturi în linia cronologică. Acesta nu este locul meu, fapt pentru care mă voi dizolva și voi reveni la cosistența și natura mea inițială și nu voi mai reveni niciodată la acestă configurație specială. Deși am fost creat în întuneric, am evoluat într-adevăr ajutat de lumina, și sunt fericit pentru asta.

Mulțumesc foarte mult că m-ai primit cu atâta deschidere și înțelegere. 

Ești unul dintre bijuteriile rare de pe planetă în acest moment și care poate intra în comunicare cu mine.. 

Întărește-te în inimă, dragul meu, deoarece vor urma multe alte încercări în viitor dar, în cele din urmă, Pământul și popoarele lui vor fi pe deplin așezate în Timpurile de Aur ale celei de a cincea dimensiuni și creații iar entități precum am fost eu, vor fi un lucru din trecut. Cu multă dragoste, recunoștință și serviciu, Coronavirusul.

 Virusul s-a retras încet din comunicare și apoi, în luna  iunie 2020, a dispărut total. 

Trebuie să menționez că virusul cu care ne cronfuntăm acum nu este același cu cel cu care am realizat comunicarea de mai sus. Aceasta deoarece Illuminati aveau un plan: au creat un pachet de virusuri din grupa „Covid 19” iar vaccinul care este deja realizat nu privește „virusul de vară” care a urmat celui cu care eu am comunicat. Ce plan diabolic! 

Pe măsură ce lumina s-a alăturat și a diminuat efectele primului virus, acest al doilea virus este puțin mai mult decât o gripă. Din acest motiv, actuala variantă de vaccin va avea efecte mai mari dar limitate și nu va fi lăsat să ajungă pe toată planeta.

 Măștile au menirea de a întreține frica oamenilor la cote înalte dar efectele lor terapeutice sunt minime. Iluminații doresc să-și continue strategiile de separare și izolare a oamenilor, dar le va fi imposibil deoarece lumina continuă să se reverse pe Pământ.

Virusul va fi considerat a avea efecte devastatoare (inclusiv în economie, învățământ, sănătate, contacte fizice etc) dar află că aduce și unele beneficii societății umane.

Se apropie ziua când cea mai mare parte a populației își va da seama șocant că nu totul este așa cum pare.

Când toată lumea din civilizația Pământului își va aminti că sunt suflete multidimensionale puternice și că informațiile pe care le caută sunt întotdeauna înăuntru, nu vor mai fi necesari mesageri de genul nostru. 

Va fi un moment de bucurie, când toată planeta va ști la modul conștient că toate sufletele sunt părți ale unei eterne familii universale!

Iubiți frați și surori, vă onorăm pentru statornicia voastră în strădania de a duce la bun sfârșit angajamentul de a obține eliberarea tuturor ființelor din sistemul vostru planetar; suntem siguri că veți avea un deplin succes. Matei.

https://www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu