Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 septembrie 2020

8 plante de crescut pentru spiritualitate și vibrații pozitive

September 20, 2020 by Derek Knauss

Traducere Const. Mihăilescu

Sfaturi de la scriitoarea Jessica:

Atunci când aveți nevoie să aduceți pacea și bunăstarea acasă, plantele de interior vă pot ajuta să păstrați vibrații pozitive. Înainte de a cumpăra o plantă e bine să cunoașteți ce efecte poate avea prin vibrațiile pe care le emană în mediul înconjurător, căci nu toate plantele au efecte benefice.

Fie că doriți prosperitate sau crearea unui spațiu în care să meditați profund, încercați să cultivați aceste opt plante pentru a vă spori spiritualitatea.

1. Iasomie.


Dacă doriți să vă îmbunătățiți relația cu partenerul sau cu ceilalți membri de familie, plantați iasomie în acasă. Ca afrodiziac, iasomia sporește sexualitatea. Această proprietate vă poate ajuta să dezvoltați mai multă intimitate cu partenerul dvs.

Iasomia vă poate ajuta, de asemenea, să vă relaxați și să creați o estetică anume în spațiul de locuit.Iasomiei îi place un climat mai cald și va prospera dacă îi oferiți multă lumină naturală.

Creșterea iasomiei în casă promovează pacea și răspândește în locuință un miros plăcut, mai ales noaptea. Puteți folosi iasomia pentru un ceai de plante care vă va ajuta să vă relaxați și să vă îmbunătățiți somnul.

2. Planta banilor (Crassula ovada)

Există mai multe plante care intră în această categorie (plantă a banilor). Cele mai frecvent incluse în această categorie sunt: „planta chinezească pentru bani” și Pachira.

Pachira Aquatica, originară din zonele umede din America Centrală și de Sud, este una dintre cele mai ușor de întreținut plante de interior. Simbolizează bogăția și prosperitatea. Dacă aveți greutăți financiare și căutați o plantă care să vă ajute săvă „descurcați” mai ușor, introduceți Pachira acasă.

În afară de statutul său de simbol al bogăției, Pachira poate ajuta și la purificarea aerului. Un mediu sănătos vă va permite să respirați mai ușor și să dormiți mai bine iar Pachira vă poate îmbunătăți sănătatea fizică dar și bunăstarea spirituală și mentală.

3. Marijuana (doar în țările unde este permisă această plantă).


Marijuana vă poate ajuta să accesați stări spirituale la care nu puteți ajunge singuri. Cultivând marijuana în casa dvs., la scară micro, veți avea posibilitatea de a-i folosi proprietățile benefice.

Marijuana ajută la crearea unei mai bune stabilități financiare, acționează împotriva mai multori boli și tulburări mentale și fizice (de la anxietate până la dureri cronice și convulsii). Când cultivați canabis în interior, ar trebui să optați pentru marijuana cu auto-înflorire.

Semințele de marijuana cu auto-înflorire au nevoie de mai puțin timp ca să crească. De asemenea, înflorește pe baza trecerii timpului și nu se bazează bazeze pe cicluri de lumină precum e în cazul canabisului.

Marijuana vă poate ajuta să vă relaxați în timpul meditației. De asemenea, scade nivelul de stres, astfel încât vă veți putea aștepta la primirea unor vibrații bune în casa dvs.

ATENȚIE: nu cultivați, nu comercializați, nu păstrați și nu consumați această plantă dacă în țara voastră  este interzisă !

4. Crinul Păcii

Crinul păcii e cunoscut pentru că aduce liniște în orice spațiu, fiind o plantă ideală pentru sporirea vibrațiilor pozitive. Purifică aerul, nu este pretențioasă și nu e nevoie să fie udată zilnic.



Crinii păcii cresc bine și în condiții de lumină redusă sau artificială, ceea ce înseamnă că îi puteți așeza oriunde în casa dvs. Unii oameni cred că floarea aceasta poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap și a problemelor de respirație, motiv pentru care îi puteț întâlni adesea și în saloanele spitalelor..

Ținînd „crini ai pacii” în zone mai întunecate ale casei dvs., puteți purifica spațiile care primesc mai puțină atenție, cum ar fi dulapurile sau chiar baia. Cu toate acestea, aveți grijă dacă aveți pisici sau câini, deoarece aceste plante sunt otrăvitoare pentru ei.

5. Aloe Vera



Aloe Vera este cunoscută pentru capacitatea sa de a trata problemele pielii, precum și pentru proprietățile sale antioxidante și antibacteriene. De asemenea, e indicată pentu crearea de energii pozitive în spațiul înconjurător.

Purufică și îndepărtează poluanții din aer și-o veți găsi ca fiind ușor de întreținut. Pe măsură ce aerul se purifică, va crește starea de spirit, și va instaura calmul și buna-dispoziție. Utilizând Aloe Vera pentru beneficiile pentru sănătate, vă deschideți către o energie spirituală mai pozitivă.

6. Planta de Jad

Mulți oameni consideră jadul ca o altă formă a plantei banilor (Crassula ovada). Promovează prosperitatea în casă, iar creșterea ei poate atrage norocul.

Jadul aparține familiei suculentelor, așa că, chiar nu aveți un pomișor (arbust) verde în casă, îl puteți înlocui cu această plantă. Nu are nevoie de multă apă sau atenție.

Plantele de jad reduc stresul, iar mulți experți Feng Shui indică jadul pentru a aduce liniștea în familie. De asemenea, puteți folosi jadul în ceaiuri, iar unii oameni îl folosesc în medicina tradițională în cazul durerilor de stomac.

7. Eucalipt


Deși este mai cunoscut ca remediu pentru răceli și afecțiuni respiratorii, eucaliptul poate elimina și energia negativă din jur. Parfumul său ajută pentru a te concentra mai bine. O mai bună concentrare asigură o meditație mai profundă și o mai bună conexiune spirituală.

Îți îmbunătățește energia și productivitatea, reducând în același timp oboseala. O minte mai clară și un stres mai redus îmbunătățesc, de asemenea, calitatea somnului. Cu un somn mai bun, este posibil să vă amintiți mai bine visele și să aveți experiențe spirituale mai semnificative.

8. Salvie


Oamenii din toată lumea venerează salvia ca pe o plantă sacră, purificatoare, atunci când frunzele uscate sunt arse în locuință. Cu toate acestea, nu este nevoie să o ardeți pentru a beneficia de beneficiile ei.

Salvia atenuiaza sau elimină energii precum frica, furia și alte emoții negative. Ajută la crearea fluxurilor de energie pozitivă și poate îndepărta energiile negative existente într-un spațiu în care au avut loc discuții aprinse, încrâncenate și contradictorii (certuri).

Pentru a se dezvolta în spații închise, salvia are nevoie de multă lumină naturală, așa că puneți-o lângă o fereastră unde se simte bine și casa voastră va beneficia de întregul său potențial.

Gânduri de final

Când doriți să vă îmbunătățiți spiritualitatea și să a veți vibrații bune în casa dvs., alegeți o plantă care să corespundă nevoilor dvs. Asigurați plantelor nevoile de sănătate, hrană și întreținere, căci o plantă bolnbavă nu va ficapabilă să vă asigure principiile sănătoase la care vă așteptați. O plantă bolnavă poate face rău chiar dacă este un soi despre care se știe că este benefic. Când este bolnavă și suferindă, ca și oricare viețuitoare, planta va emite energii negative de durere, de disperare, de desnăădejde, iar vouă vă va face mai mult rău decât bine.

https://prepareforchange.net/2020/09/20/8-plants-to-grow-for-spirituality-and-good-vibes/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=8-plants-to-grow-for-spirituality-and-good-vibes


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu