Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 septembrie 2020

Originile Grays și motivul răpirilor umane (II)


by Dragonbane
August 06, 1995
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare - prima parte a fost publicată pe 8 iunie a.c.)


Analiza teoriilor
Ambele teorii au diferite surse și sunt argumentate diferit.
Opinia autorului se bazează pe observații acumulate în ultimii 50 de ani.
Atitudinea binevoitoare a rasei Gray față de omenire a fost implantată în mintea subiecților răpiți pentru ca aceștia să o susțină în societatea umană. Folosind răpiții ca „înregistratori virtuali”, Grays susțin că sunt aici pentru „a ajuta umanitatea să își realizeze potențialul” și pentru a „ o supraveghea și ocroti”.
Pe de altă parte, dosarele guvernamentale susțin că Grays sunt nesinceri și nu trebuie creditați cu încredere.
Unii dintre foștii și actualii lucrători guvernamentali declară, încălcându-și jurământul de tăcere, că s-au hotărât să spună lumii adevărul.
Desigur, nu trebuie să ne facem iluzii: și guvernanții noștri sunt niște mincinoși, astfel că este greu să te decizi cui să-i acorzi încredere.
Dacă Grays ar spune adevărul, atunci nu am avea motive de îngrijorare, dar parcă e destul de greu să accepți că „ai tăi” sunt mai mincinoși și mai inumani decât străinii.
Dacă însă străinii ne manipulează (căci dispun de tehnicitate și anumite însușiri superioare) putem admite că ei au posibilitatea să o facă fără ca mințile oamenilor să poată sesiza și înțelege modul în care o fac.


Analiza motivelor răpirilor umane.
Din diferitele documente, informări și rapoarte asupra fenomenului răpirilor, putem face precizări destul de pertinente asupra Grays.
Există multe rapoarte, care pot fi găsite astăzi, dacă se știe unde să se caute.
Astfel, se susține că Grays sunt descendenți ai omului modern, adică ai noștri, cei din viitor. Alții afirmă că un Gray reprezintă o formă de viață total diferită, ce nu are legătură cu oamenii de pe Terra.
Încercăm, prin acest document, să eliminăm teoriile nesustenabile, pentru a ne apropia cât se poate de mult de adevăr. 

Grays sunt niște clone care mai păstrează foarte puțin din matricea originală.
Aceasta nu este o teorie nouă, ci pur și simplu opinia altora, opinie care circulă de ceva vreme în lume. Există mai multe motive pentru care actualii Grays, pot fi considerați doar niște clone, care mai păstrează câte ceva din tiparele comportamentale și aspectul original, așa cum se deduce din mărturiile celor răpiți și din rapoartele conexe.
Cele mai interesante dovezi sunt planurile lor de răpire și nu rapoartele la mâna a doua sau a treia ale martorilor, despre ceea ce s-a întâmplat undeva în deșerturile din New Mexico.

Există mărturii că Grays răpesc bărbați și femei în scopul prelevării de la aceștia a spermei, ovulelor și altor componente genetice umane.
Se pare că există un răspuns cu privire la motivul pentru care fac acest lucru, dacă se iau în considerare datele relevante evidențiate mai jos.
Prin extrapolări derivând din principiul incertitudinii al lui Heisenburg (care se referă la mecanica cuantică și la incertitudinea locației și momentului unui electron care orbitează), se demonstrează că secvențele genetice se descompun din cauza mutiplelor clonări, pe parcurs apărând erori de multiplicare și manipulare care alterează fidelitatea față de original, cu atât mai mult cu cât numărul de multiplicări este mai mare. 

Și nu numai atât, dar procesul de deteriorare al clonelor și durata lor de viață sunt adâncite. Acest principiu general nu ar avea de ce să-și piardă valabilitatea în cazul entităților Gays.
Multiplicarea repetată a clonelor din alte clone, face ca, după mai multe generații, să apară un fenomen asemănător consangvinizării, finalul fiind obținerea unor clone neviabile, incapabile să mai funcționeze. Acest fenomen este asemănător cu înregistrarea repetată a unei casete audio sau video de pe altă casetă. Ca generalitate, înțeleasă de fiecare dintre noi, realizarea copiilor după copii reduce progresiv calitatea, până la estomparea totală a originalului.
Acest postulat poate fi extrapolat la nivelul lanțului ADN uman, care este foarte lung și conține multe date.
Dacă Grays au un cod genetic de complexitate comparabilă, ipoteza își păstrează valabilitatea și în cazul acestor entități. La oameni există o mare varietate genetică, iar mutațiile de la o generație la alta amplifică diversitatea. Cu toate acestea, mutațiile apărute, în general, nu afectează funcția sistemelor majore ale corpului.
Reproducerea sexuală este, de asemenea, un tampon pentru mutații radicale, care afectează întregul corp.
La clone însă, mutațiile, deși mici individual, sunt copiate de la o generație la alta și, cu cât numărul de mutații se acumulează, cu atât este mai mare șansa apariției unei mutații fatale.
Complexitatea moleculei pure de ADN (la oameni) face extrem de dificilă păstrarea tractului fiecărui cod genetic, astfel încât erorile vor cunoaște deviații din ce în ce mai importante.
Există o altă problemă în această situație:
Cercetările îndelungate efectuate de Grays par să fi dus la obținerea unor rezultate cât de cât încurajatoare (pentru ei) în ceea ce privește încrucișarea cu materialul genetic uman, deși sunt departe de a putea fi considerate un succes.
Ei nu sunt capabili să manipuleze codul genetic propriu sau cel uman până la limita care să le asigure o hibridare stabilă.
În orice caz, este clar că Grays nu reușesc să obțină un control satisfăcător asupra codului genetic al hibridului creat.
Astfel, clonarea din clone creează o dilemă care probabil va fi fatală unei specii rămasă doar în clone, ca metodă de supraviețuire. Modul în care se propagă acest proces autodistructiv va fi chiar calea anihilării lor ca specie.

Cu toate acestea, poate fi posibil, ținând cont de tehnicile de inginerie genetică pe care Grays par să le posede, să se infuzeze ADN viabil sau alt material genetic, modificat în mod corespunzător, în propria generație următoare de clone, creând astfel hibrizi mai reușiți.
Unii se pot întreba de ce Grays, care dețin o înaltă tehnologie nu ar reuși să creeze substanțele genetice de care au nevoie și să-și refacă singuri codul genetic, fără a mai avea nevoie de genomul uman ?
Răspunsul este foarte simplu și ține de o logică economică: este mult mai ieftin și mai operativ, să „recoltezi” ADN-ul necesar existent (și din belșug) de la o civilizație mai puțin evoluată și pe care o poți manipula, decât să încerci să creezi un ADN în laborator, printr-o cercetare de foarte lungă durată și cu rezultate incerte.

În definitiv, pentru a putea preleva probele de ADN necesare este nevoie de câteva lucruri mult mai ușor de realizat:
-) găsirea unei civilizații cu ADN corespunzător;
-) stabilirea unor baze în locul (planeta) unde acea civilizație trăiește;
-) obținerea dreptului de a recolta probe de sânge, componente sau organe de la indivizi ai acelei civilizații, prin tratative desfășurate cu conducerile acelei civilizații, în contrapartidă cu predarea către aceștea a câtorva tehnologii avansate.
-) înființarea în locații as
cunse (subterane) de baze de cercetare, cu sau fără știrea gazdelor. 

Toate acestea necesită mult mai puțin efort decât să dezvolți o cercetare multiplă pentru a crea de la început o moleculă viabilă, precum cea emanată de la Primul Creator și modelată de-a lungul eonilor.
Logica aceasta ar putea fi un răspuns la majoritătea întrebărilor legate de scopul și existența civilizațiilor extraterestre pe planeta noastră.
Se pare însă că Grays folosesc, în această lungă cercetare genetică, sisteme complet automatizate, pornind chiar de la căutarea și localizarea subiecților, capturarea lor, prelevarea de probe și readucerea celor răpiți în locurile de unde au fost luați, în majoritatea cazurilor subiecțiilor aplicându-li-se tratamente de stergere a amintirilor.
Plecând de la baleierea teritoriului până la încheierea acțiunilor de readucere a răpiților în arealul de unde au fost extrași, totul poate face parte din programul unui calculator sofisticat, imposibil de înțeles de către mintea umană, în acest moment.
Milioane de încercări și combinații ale materialelor genetice sunt efectuate în timp foarte scurt. 
Cu toate acestea, se pare că rezultatele sunt incerte, ceea ce-i determină pe extratereștrii să diversifice încă și mai mult și să dea amploare experimentărilor, căci calea aceasta este singura care le-ar asigura supraviețuirea ca rasă.
În acest mod, prin inginerie genetică, combinarea codurilor genetice ET cu cele ale ființelor umane, utilizându-se IT foarte avansate și sofisticate, ei urmăresc crearea unui embrion hibrid viabil din ovule umane, cu adăugarea de material genetic grays modificat
O posibilă metodă, care ar explica prelevarea atât a spermei cât și a ovulelor umane, ar putea fi: inițial, ovulele umane sunt ușor modificate, pentru a se asigura că nu apare fenomenul de respingere. Reușita este decretată atunci când se obține o modificare de cod genetic care să fie acceptată de legea evoluției.
ADN-ul din sperma umană este apoi îndepărtat și înlocuit cu materialul genetic Grey modificat, utilizat drept componentă intrinsecă a celulei create, și care urmează a fi multiplicată. Sperma este apoi lăsată să se combine cu ovulul, „amestecând” cele două tipare de gene și, dacă codul este viabil, embrionul rezultat crește și se multiplică..
La un moment dat, embrionul va fi pus în stază, prin congelare sau prin alt mijloc de depozitare și conservare și implantat într-o mamă femeie umană la care se va apela din timp în timp, în astfel de experiențe.
Acest scenariu ar ocoli aparenta discontinuitate din teorie și ar explica de ce Grays, care deși par să aibă tehnologie și inginerie genetică avansate, sunt totuși, deocamdată, incapabili să depășească erorile din codul lor genetic și nici nu-și pot diversifica propriul cod genetic printr-o astfel de manipulare.
E plauzibil ca această rasă ET șă-și fi pierdut cândva cunoștințele necesare sau să fi folosit pur și simplu cunoștințele pe care le-a primit de la o altă civilizație, fără să înțeleagă ce se întâmplă exact, ceea ce i-a determinat să meargă pe piste false.

(va continua)

https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_zetareticuli.htm

Un comentariu:

  1. Articole din ce în ce mai complete( apreciez),învățăm multe despre adevărata viața din afara CARANTINEI,dat fiind ABUZURILE făcute de această rasă (GRAYS),un CONTACT cu ei este RISCANT.

    RăspundețiȘtergere