Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 septembrie 2020

De la Consiliul Arcturian, 9D: Misiunea Colectivului Trezit

Canalizat de Daniel Scranton
Traducere Const.Mihăilescu


Salutări ! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi.
Suntem foarte fericiți să putem împărtăși această călătorie cu voi cu toți și să vă putem oferi aceste actualizări cu privire la progresul vostru.
Șim că a fost greu și încă mai e, acolo pe Pământ, însă mulți dintre voi sunt acum pregătiți de schimbare, pentru a face un salt împortant în conștiință.. Aveți suficientă conștientizare pentru a realiza acest lucru, dar sunteți încă acolo, în a patra dimensiune, căci ați ales să-i păstoriți pe cei încă netreziți. Sunteți încă acolo pentru a le reaminti cine sunt ei cu adevărat, ca Ființe din energia Sursei. Cel mai bun mod de a face asta este să le arătați ce înseamnă să fii o ființă din energia Siursei, un aspect al Sursei.
O modalitate bună pentru voi toți de a practica trăirea acestui adevăr este nu numai să vă gândiți la voi ca la aspecte ale Sursei, și apoi să vorbiți și să acționați în consecință, dar și să vă raportați la alții ca la aspecte ale Sursei, atunci când interacționați sau vă gândiți la ei.
Când trăiți sentimente puternice cu privire la cineva, în legătură cu o anume situație, potrivit ar fi ca, în legătură cu acea circumstanță, să vă întrebați: „ De ce mi se prezintă acest aspect al Sursei în această formă sau în acest context?” Cu siguranță că acel aspect, acea manifestare nu a venit la tine întâmplător ci pentru că tu aveai nevoie să acumulezi, să trăiești acea experiență (plăcută sau neplăcută). Acest exercițiu ar fi bine să intre în obișnuința fiecăruia dintre voi.

Este bine să pui în practică ceea ce știi în legătură cu aspectul care ți se prezintă, plecând de la buna ta intenție și de la o firească curiozitate și dorință de a-ți lărgi cunoașterea. În marea majoritate a cazurilor, buna intenție îți relevează esența informației pe care Sursa ți-o oferă.
Este normal și natural să fie astfel, din moment ce toți suntem piese ale aceluiași imens organism, ale aceleiași ființe.
Asta înseamnă pentru noi a „fi treaz”, deși nu este suficient doar să știm. Punând tot timpul acest adevăr în practică, va trebui să începi să te gândești la ceilalți așa cum sunt ei cu adevărat, fără a le deforma calitățile, însușirile, abilitățile, în conformitate cu nevoile egoului tău sau egoului lumesc.
Mereu trebuie să-ți amintești că egoul este, de cele mai multe ori, un deformator de informație, care tinde să remodeleze adevărurile, și să tragă în jos aspectele din esența Sursei, care nu poate fi decât Lumină și Iubire. 


Iubiților, sunteți acolo și pentru a vă concentra asupra celor cu care vă intersectați, în așa fel încât lumina și dragostea să se întoarcă, în mod firesc, la ei și la voi, străduindu-vă să-i mențineți într-un spațiu neinfestat, steril, din punct de vedere al principiilor universale. În voi găsiți toată informația necesară pentru a ști cine sunt ei și cine sunteți voi cu adevărat. Acest lucru este important. Numai așa veți reuși să schimbați în bine lumea. Așa veți putea crește nivelul conștiinței în lumea voastră, astfel încât nimeni să nu mai vrea să facă lucrurile rele pe care le vedeți și de care auziți că se întâmplă în societatea umană. Toate lucrurile care se fac și care se spune care au potențialul de a vă arunca înapoi, în locul unde are loc judecata, sunt obiective asupra cărora să vă îndreptați atenția și să curățați căile care vă leagă de SURSĂ.

Spre bucuria noastră, vedem cum mulți dintre voi își coagulează cunoașterea și voința acționând pentru trezirea celor încă adormiți, contribuind la clădirea unei lumi cu o mai înaltă conștiință, condiție indispensabilă pentru a vă putea ridica în câmpul vibrațiilor 5D.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să ne conectăm
cu voi din nou.

https://danielscranton.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu