Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 august 2020

Energiile lunii sept. 2020, pe Pământ, văzute de Consiliul Arcturian 9D

De Daniel Scranton
Traducere Const.Mihăileascu

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm cu voi, cu toți.
Încântați, de asemenea, de progresul pe care am văzut că l-ați făcut majoritatea dintre voi în această lună august 2020.
Știm că doriți să cunoașteți cum vor fi energiile lunii viitoare, pe Pământ.

Cunoaștem că doriți mai multă schimbare, mai multă asistență și mai multă evoluție naturală folosind energiile pe care le primiți. Și, da, cam asta vă va aduce luna septembrie, luna echinocțiului de toamnă (22 sept.)
Energiile care vor veni vor avea darul de a vă ajuta să simțiți mai multă ușurare, mai multă relaxare și mai multă deschidere în viața voastră. Nu e mult dar e ceva.
Este timpul ca omenirea să devină mai puțin serioasă, mai liberă, mai copilăroasă și să părăsească încrâncenarea, rigiditatea, „îmbățoșarea” și snobismul.
Este timpul să invitați pe cei mai veseli dintre voi să-și prezinte numerele și creațiile.
Vă invităm să simțiți cu adevărat că ceea ce deveniți, pe măsură ce vă deplasați sinele în dimensiunea a cincea, este mai plăcut, mai amuzant și mai încrezător decât v-a oferit cea de a treia dimensiune.
Noi suntem mai aproape de voi, pentru a trezi în interiorul vostru cunoașterea că vă puteți crea vieți mai ușoare, mai pline de luciditate și de încredere. Viețile, fiecare dintre ele, merită să fie trăite din plin cu bucurie, cu lumină și frumusețe. Permiteți copiilor voștri să iasă și să se îndepărteze de sub cupola tristeții, rigidității și deznădejdei, zonă în care mulți dintre voi, cei maturi, ați rămas prozonieri.
Suntem aici pentru a vă reaminti că puteți lua o pauză.
Nu trebuie să vă mai concentrați asupra a ceea ce este greșit în lumea voastră, și de care vă loviți zi de zi. Puteți reveni oricând la îndeplinirea scopului, a misiunii voastre din această experiență.
Energiile lunii septembrie se referă la reamintirea că este important să te reînnoiești, să te relaxezi, să întinerești și să faci această călătorie, această evoluție a conștiinței, pe cât de distractivă poți.
Bucuria o regăsești doar în călătorie, dacă îi permiți să se manifeste, dacă o cauți, dacă te asiguri că ești cel care cânți și dansezi în timp ce înaintezi pe cale.
Vă invităm să simțiți și să trăiți bucuria care vă este disponibilă, bucuria existenței în acest ocean al inifinității. Bucuria ta nu trebuie să fie condiționată de nimic.
Nu trebuie să aștepți ca totul să se schimbe în bine, înainte de a începe să te binedispui.
De fapt, dacă permiteți acestor energii din septembrie să facă ceea ce sunt trimise să facă, atunci veți avea mult mai multe șanse să vă reușească acțiunile pe care le veți întreprinde, în folosul vostru și al celor dragi.
S-ar putea să aveți reușite și dacă le veți invoca atunci când sunteți în zona de supărare, de frică și de tristețe, dar veți face, cu siguranță, o treabă mult mai bună dacă vă veți plasa în zona energiilor luminoase, a iubirii și înțelegerii.

Voi sunteți acolo, în acea experiență, pentru a crea o frumoasă realitate pe Pământ, pe care o veți experimenta, îmbogățindu-vă cu acea componentă.
Trebuie să introduceți în circuitul vieții ceea ce ați creat deja, și pentru aceasta, acum este momentul. Este momentul în care energiile vă vor sprijini și vă vor ajuta, făcându-vă lucrurile mult mai ușoare.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să fim din nou în legătură cu voi.


https://danielscranton.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu