Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 octombrie 2020

Șapte lucruri care vi se pot întâmpla dacă veți refuza să vă vaccinați împotriva Copvid 19

  22 sept. 2020 de Edward Morgan

 Traducerea Const. Mihăilescu

  • Acțiunile orchestrate de guverne din întreaga lume pentru a restricționa sau elimina libertățile civile, profitând de pandemia COVID-19, sunt fără precedent și au avut efecte profunde asupra economiei globale și asupra sănătății fizice, mentale și emoționale a miliarde de oameni.

  • Până la jumătatea lunii septembrie 2020, SUA înregistrau peste 7 milioane de cazuri ce coronavirus și 198.000 de decese, ceea ce înseamnă 598 de decese la un milion de oameni, o rată a mortalității mai mare decât Suedia, unde oficialii din domeniul sănătății au refuzat să impună purtarea măștii ori inchiderea țării pentru străini; totul a ajutat la imunizarea naturală a populației într-un procent remarcabil.

  • Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, rata generală a mortalității prin infecție cu COVID-19 este de aproximativ 0,6%

  • CDC a raportat recent că doar 6% din decesele legate de COVID-19 s-au datorat exclusiv infecției cu coronavirus și 94% dintre persoanele care au murit aveau și alte comorbidități, printre care: gripă sau pneumonie, boli de inimă, plămâni sau rinichi, tensiune arterială crescută, diabet; sau o altă stare de sănătate alterată subiacentă

  •  Fiecare sondaj efectuat în acest an a relevat că între 40% și 70% dintre persoanele care trăiesc în SUA și în Europa nu intenționează să se vaccineze împotriva COVID-19, atunci când va fi autorizat.

Întrucât Centrul Național de Informare asupra Vaccinului (NVIC) se pregătește să găzduiască cea de-a cincea Conferință publică internațională de vaccinare, de trei zile și trei nopți, care va fi difuzată online în perioada 16-18 octombrie 2020, tema pe care am ales-o este „Protejarea sănătății și autonomiei în secolul 21 ”, pentru că în niciun moment din istoria modernă nu a fost mai important pentru noi toți să luăm poziție și să facem exact asta.

Anul acesta, acțiunile orchestrate de guverne din întreaga lume, pentru restricționarea sau eliminarea libertăților civile, ca răspuns la apariția noului coronavirus, au fost fără precedent și au avut efecte profunde asupra economiei globale și asupra sănătății fizice, mentale și emoționale a miliarde de oameni. 

Până la mijlocul lunii septembrie 2020, erau înregistrate aproximativ 29 de milioane de cazuri de infestare cu noul sindrom respirator acut sever (SARS-CoV-2), la nivel mondial, cu aproximativ 925.000 de decese asociate.

Statele Unite, a treia țară cu cea mai mare populație din lume, cu 330 de milioane de oameni, au înregistrat peste 7 milioane de cazuri și 198.000 de decese, cu o estimare de 598 de decese pe milion, ceea ce reprezintă o rată a mortalității mai mare la milionul de oameni decât Suedia, unde oficialii sanitari au refuzat să impună purtarea măștii sau să închidă granițele permiâînd populației să dobândească imunitatea naturală față de virus.

La nivel general, mortalitatea datorată COVID-19 este mai mică de 1%

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, rata generală a mortalității prin infecție cu noul coronavirus SARS, care cauzează COVID-19, este de aproximativ 0,6%,  deși unii oameni de știință spun că este încă și mai mic, în  timp ce alții estimează că poate fi de până la 1- 2%, în unele părți ale lumii. 

În comparație cu Ebola, cu o rată de mortalitate de 50%  sau variola, care a ucis 30%,  tuberculoza, care este încă o boală mortală ce ucide 20%-70%,  sau difteria cu 5% - 10%, sau pandemia de gripă din 1918, cu o rată a mortalității de 2,5%, COVID-19 este mult în partea de jos a graficului mortalității.

Cel mai mare risc de complicații și deces îl reprezintă vârstnicii și cei cu imunitate scăzută din diferite cauze.

CDC a raportat recent că doar 6% din decesele legate de COVID-19 s-au datorat exclusiv infecției cu coronavirus iar 94% dintre persoanele care au murit aveau și gripă sau pneumonie, boli de inimă, plămâni sau rinichi, tensiune arterială crescută, diabet zaharat sau o altă stare de sănătate subiacentă. Majoritatea studiilor sugerează că practic nu s-au constatat cazuri de deces la copii datorate exclusiv COVID-19. 

La șapte luni după ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat pandemie de coronavirus, și oficialii din sănătatea publică i-au convins pe parlamentari să întoarcă lumea cu susul în jos, o mulțime de oameni (inclusiv medici) își pun întrebări, precum:

1. De unde a apărut noul virus respirator?

Cele mai populare narațiuni despre coronavirusul mutant este că acesta a sărit dintr-un liliac sau dintr-un alt animal într-o piață chineză de alimente umede sau că a scăpat dintr-un laborator cu risc biologic, în 2019, dar oamenii de știință continuă să caute scenariul cel mai probabil. 

2. Dacă port mască de pânză, mă împiedică cu adevărat să mă infectez sau să transmit COVID-19?

Există o dezbatere în curs de desfășurare în comunitatea medicală cu privire la dacă este o idee bună ca toți copiii și adulții sănătoși să poarte măști de pânză atunci când părăsesc casa. În martie 2020, un cunoscut chirurg din SUA a cerut publicului american să nu mai cumpere ori să poarte mască, deoarece măștile „nu sunt eficiente în prevenirea contaminării cu coronavirus”  și afirmând că „de fapt, măștile pot contribui la răspândirea coronavirusului”, asta fiind inițial și poziția Organizația Mondială a Sănătății.

Dar, în aprilie, CDC a renunțat la ordinul „de a nu purta mască” și i-a îndemnat pe toți oamenii sănătoși să-și acopere față cu materiale din stofă, atunci când intră în spațiile publice. 

În iunie, OMS continua să afirme că „În prezent, utilizarea pe scară largă a măștilor, tot nu este o dovadă științifică de înaltă calitate, existând potențiale beneficii și daune de luat în considerare ... În sine, măștile nu ne pot proteja de la COVID-19.” 

Dar până în iunie, un număr de guvernatori de state și guverne locale au aprobat și cerut purtarea măștii pe față, ceea ce a dus la proteste publice împotriva purtării măștii.  

În august, CDC și-a extins directivele de mascare a feței și asupra copiilor cu vârsta peste 2, în timp ce OMS avertiza că copiii cu vârsta sub 6 ani nu ar trebui să poarte măști, obligativitatea fiind doar pentru copiii cu vârsta de peste 12 ani. Confuzia continuă.. În timp ce unii oameni de știință spun că, dacă toți oamenii sănătoși vor fi forțați să poarte măști măsura nu va opri pandemia de coronavirus ci va oferi doar iluzia periculoasă și falsă de siguranță.

Alți oameni de știință demonizează pe cei care se opun purtării măștii, susținând că oamenii care refuză sunt persoane „ sociopate ” cu nivel minim de înțelegere.

Aproximativ 30 de state americane impun purtarea măștilor de către copii mici și adulți când intră în spațiile publice iar unele state aplică amenzi mari, de până la 1.000 USD, sau amenință cu închisoarea, pentru oricine care nu se conformează. 

Statul Washington a făcut din nepurtarea măștii în public infracțiune contravențională iar oficialii din centrul Texasului spun că vor să bage oamenii în închisoare pentru că refuză să poarte o mască. 

 Peste 50 de țări din lume cer acum populației să-și acopere feța atunci când pleacă de acasă, unele state pedepsind cu amenzi ori cu închisoare pentru „vina” de a nu purta mască.

Dar, ce ziceți de testele pentru COVID-19? 

CDC spune că oamenii ar trebui să fie testați, dacă au simptome COVID-19 sau dacă au fost în contact cu cineva diagnosticat pozitiv.. Există, de asemenea, un test pentru depistarea anticorpilor, pentru a afla dacă ați fost sau nu infectat în trecut. 

Însă testele de laborator nu sunt întotdeauna fiabile și oamenii pun această întrebare logică: cât de precise sunt testele, în special testul anticorpilor pentru infecția din trecut, deoarece prezența anticorpilor nu poate fi singura modalitate de măsurare a imunității? Corectitudinea  pentru testul prin tampon nazal este cuprinsă între 2% și 50%, iar rezultatele false negative raportate pentru testul de sânge la anticorpi sunt de până la 30%, în funcție de momentul în care s-a efectuat testarea.

În iulie, un laborator de stat din Connecticut a recunoscut că doar 90 din cele 144 de persoane testate într-o perioadă de 30 de zile - au fost diagnosticate inexact, majoritatea fiind rezidenți din căminelor de îngrijire medicală - din cauza unor teste de laborator greșite, fals pozitive. 

În august, 77 de jucători de fotbal din Liga Națională de Fotbal au primit rezultate fals pozitive la testele efectuate, căci după retestare, toate testele au fost negative.  

Oamenii se întreabă, de asemenea, ce se întâmplă după ce au avut COVID-19:

Dacă mă recuperez de COVID-19, voi avea imunitate temporară sau pe termen lung la reinfectării?

CDC spune că nu se știe cât durează imunitatea sau dacă poți fi reinfectat cu coronavirus. Cu toate acestea, primăvara trecută, cercetătorii au descoperit că din 68 de persoane neinfectate, sângele unei treimi dintre ele conținea celule T ajutătoare care au recunoscut coronavirusul SARS mutant.

Ei au ajuns la concluzia că prezența acestor celule T ajutătoare defensive oferă dovezi pentru o anumită imunitate reziduală, care ar fi putut fi produsă după infecții comune de răceală, cauzate de alte tipuri de virusuri. Acest lucru, au spus oamenii de știință, „este de bun augur pentru dezvoltarea imunității pe termen lung”. 

Un alt studiu important a fost publicat în literatura medicală în luna august, oferind dovezi pentru răspunsuri imune ale celulelor T cu memorie robustă, la persoanele care și-au revenit chiar și din cazuri ușoare sau asimptomatice de COVID-19, dar nu aveau anticorpi detectabili specifici virusului.

Dacă oamenii pot avea răspunsuri imune puternice, fără simptome iar testele tradiționale de anticorpi pentru dovada imunității nu se aplică COVID-19, oficialii din sănătatea publică ar putea subestima gradul de imunitate la populația care există deja în SUA, unde au fost raportate mai multe cazuri decât în ​​altă parte.

În timp ce medicii încă dezbat, devine tot mai clar că răspunsul la noua infecție cu coronavirus a provocat deja un dezastru în relațiile publice. Anxietatea, frica și haosul create de reglementările instituite de majoritatea guvernelor, după declararea „pandemiei” de COVID-19, în acest an, au sfâșiat relațiile sociale, au diminuat drastic încrederea în adevărurile comunicate de factorii din sănătate, au întărit teama și suspiciunile față de utilitatea vaccinurilor.

Acum oamenilor li se spune că există o singură soluție simplă pentru rezolvarea crizei și revenirea la normal, adică singurul mod de a renunța la mască, la distanțarea socială (permițîndu-ne să ne îmbrățișăm, să ne dăm mâna, să ne atingem etc), ar fi vaccinarea.

Guvernele au oferit companiilor farmaceutice un scut care le apăra de răspundere, împotriva proceselor atunci când vaccinul COVID-19 infirmizează sau ucide oameni. Vânzarea de vaccinuri, inițial dificilă, este, în acest mod, puternic încurajată.

 Fiecare sondaj efectuat în acest an a arătat că între 40% și 70% dintre persoanele care trăiesc în SUA și în Europa nu intenționează să accepte un vaccin COVID-19, fie el și autorizat.

În aprilie, oficialii OMS la Organizația Națiunilor Unite au lansat o inițiativă globală „pentru a pune capăt pandemiei de COVID-19”, proclamând că „nimeni nu va fi în siguranță până când TOATĂ lumea nu va fi în siguranță”. Până în luna mai, ei avertizau că, dacă în lume vor mai fi lăsați oameni nevaccinați (indiferent de număr) virusul „s-ar putea să nu dispară niciodată”. (ce aberație !!!)

OMS, guvernul SUA și parlamentari din Uniunea Europeană, împreună cu organizații neguvernamentale (ONG-uri) bogate și puternice din punct de vedere politic, precum Fundația Gates, GAVI, Vaccine Alliance și Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) au oferit industriei farmaceutice zeci de miliarde de dolari pentru a dezvolta și accelera producerea și apariția pe piață a vaccinurilor experimentale.

În același timp, guvernele au oferit companiilor farmaceutice un scut în fața răspunderii penale în procesele juridice, în cazurile în care vaccinurile anti Covid19 vor cauza îmbolnăviri, infirmități sau moarte.

Oamenii resping vânzarea,  cumpărarea și utilizarea vaccinului COVID-19.

Așa cum menționam mai sus fiecare sondaj efectuat în acest an, pe această temă, a relevat că între 40% și 70% dintre persoanele care trăiesc în SUA și în Europa nu intenționează să accepte un vaccin COVID-19, chiar după ce va fi autorizat. 

Populațiile din țările dezvoltate răspund apelului la „solidaritate”, deoarece îndoielile cu privire la vaccinurile COVID-19 devin tot mai frecvente și în zonele în curs de dezvoltare. 

Solidarizarea populației prudente i-a luat prin surprindere pe oficialii guvernamentali. 

Aparent, ei credeau că lipsurile materiale și distanțarea socială, frica și haosul provocat de interdicții vor face lumea să se îmbulzească pentru vaccinare, chiar și cu vaccinurile experimentale ARNm și ADN COVID-19, în care s-a folosind o tehnologie care nu a fost niciodată testată ori autorizată pentru oameni.

Acum se recunoaște pe scară largă că două treimi din americani, sau mai mult, vor spune „nu” vaccinării cu substanțe care conțin părți modificate în laborator ale noului coronavirus, despre care oamenii de știință recunosc că încă nu știu prea multe, vaccinuri despre care studiile clinice preliminare au arătat că pot provoca mai mult decât câteva reacții minore. 

Un oficial cu autoritate din sănătate din SUA afiră că mulți americani refuză să respecte politicile și legile sanitare, numindu-i „opozanți ai științei și ai autorității”. Adevărul este că oamenii din această țară și mulți alții pur și simplu nu au încredere în calitatea și probitatea științifică și a oficialilor guvernamentali din domeniul sănătății în care li se spune să aibă încredere. 

Autoritățile sunt furioase pentru că un număr din ce în ce mai mare de oameni refuză să-și suflece mânecile pentru a primi un vaccin care este pus pe piață în grabă de oficiali din sănătatea publică, de miliardari tehnocrați din Silicon Valley, de medici, avocați și profesori de bioetică și politicienii  care bat toba pentru adoptarea rapidă a legilor obligatorii privind vaccinarea „fără excepții”, de îndată ce vaccinurile COVID-19 vor fi autorizate. 

Deja, unele „majorete” de la universități de vârf bat toba pentru aprobarea și utilizarea vaccinurilor experimentale COVID-19, chiar înainte de finalizarea testării și solicită ca oameni tineri și sănătoși să primească vaccinul, deoarece este „datoria lor civică”(sic !) ”pentru a-i proteja pe ceilalți” (!!?)

Ei avertizează că „imunitatea efectivă nu poate fi realizată dacă oamenii refuză să se vaccineze împotriva coronavirusului . Ei afirmă că, pentru a menține societatea „în siguranță”, trebuie să se adoptate legi punitive și să constrângă populația, inclusiv copiii, să accepte vaccinul.

Oamenii din SUA și din alte țări se ridică pentru a-și apăra libertatea.

În această vară, uriașele demonstrații publice de apărare a libertății din Berlin, Londra, Paris și Copenhaga au adunat zeci de mii de cetățeni pentru a protesta împotriva acestor intenții criminale. Oricum, se apreciază că măsurile aplicate până acum au provocat deja șomaj pe scară largă, lipsa de asistență medicală și au înrăutățit sănătatea fizică, mentală și emoțională a multor oameni. 

În Europa, în Canada, Australia  și Noua Zeelandă
populația rezistă politicilor de distanțare socială, care au eliminat drepturile fundamentale ale omului, precum libertatea de exprimare și de întrunire.
În SUA au avut loc demonstrații publice similare, dar mai mici, împotriva purtării obligatorii a măștii si distanțării sociale, precum
 în Virginia, Pennsylvania, Wisconsin, Michigan, California și alte state, unde un număr record de americani se luptă cu șomajul, distrugerea întreprinderilor mici ori mijlocii, neîndeplinirea obligațiilor ipotecare și declarări de faliment; creșteri abrupte ale anxietății și depresiei, a dependenței de droguri și alcool, abuzări de copii și soți, divorțuri.

Sancțiunilor sociale, pentru eșecul vaccinării, se pot adăuga la sancțiunile de blocare.

Se intenționează ca măsurile sociale punitive, în caz că refuzați vaccinarea COVID-19 să fie aplicate prin folosirea unor sisteme electronice de urmărire comandate de guvern ori legate de „pașapoarte digitale de imunitate”, prin care vi se solicită să „demonstrați” că sunteți imun la noul coronavirus SARS, altfel nu aveți acces la birou sau să intrați în alte spații publice. 

Aceste sancțiuni sociale vor semăna îndeaproape cu tipurile de restricții de interacțiune socială aplicate în SUA și alte țări în ultimul an.

În SUA, majoritatea legilor privind sănătatea publică, inclusiv legile privind vaccinurile, sunt adoptate de către state. în timp ce guvernul federal face recomandări privind utilizarea vaccinurilor și poate ordona vaccinarea persoanelor care trec frontierele naționale sau de stat. 

Autoritățile locale și județene își pot impune, de asemenea, propriile reglementări de sănătate publică. Există mari diferențe în ceea ce privește purtarea măștii si păstrarea distanței sociale în diferitele state.

În funcție de locul în care trăiți și de filosofia politică a majorității reprezentanților din legislativul local de stat, după ce vaccinul COVID-19 va fi aprobat de Administrația federală pentru alimente și medicamente (FDA) și recomandat de CDC, pentru utilizare de către toți copiii și adulții, dacă veți refuza să fiți vaccinat împotiva COVID-19, puteți avea greutăți la:

-) obținerea permisului de conducere auto sau pașaportului;

-) participarea la un eveniment sportiv sau la a un concert, spectacol etc:

-) programarea la un medic;

-) înscrierea la o formă de învățământ etc.

-) Vi s-ar putea interzice chiar accesul la spital, pentru o intervenție chirurgicală sau 

-) vizitarea unui membru al familiei într-un azil de bătrâni 

-) ori refuz la obținerea unei asigurări private de sănătate.


Promisiunile neonorate duc la lipsa de încredere.
Medicii și oficialii din domeniul sănătății publice se întreabă de ce oamenii nu au încredere în ceea ce spun ei despre bolile infecțioase și vaccinare, inclusiv coronavirusul și vaccinurile COVID-19 ? Ar trebui doar să se uite în oglindă pentru a răspunde la întrebare.

Din 1982, părinții copiilor afectați negativ de vaccinări au cerut medicilor să explice de ce atât de mulți copii vaccinați împotriva rujeolei sau varicelei, sunt bolnavi și au afecțiuni neurologice, tulburări autoimune care nu dispar niciodată. 

De patru decenii, am cerut medicilor și oficialilor guvernamentali din domeniul sănătății să renunțe la aplicarea terapiilor care duc la decesul victimelor.

Răspunsul celor interesați în promovarea vaccinurilor, inclusiv profesori în medicină din universități (care primesc o mulțime de bani de la guvern și de la companii farmaceutice), medicii care dezvoltă vaccinuri, oficialii din domeniul sănătății publice, care impun politicile de vaccinare „fără excepții”, se materializează prin amenințări, demiteri, agresiuni și pedepse. Ei cer să nu se recunoască dreptul de a-ți da consimțământul pentru vaccinare. ESTE UN ABUZ STRIGĂTOR LA CER !

Ne ordonă să-i ascultăm și să ne conformăm, dar refuză să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă atunci când apar victime ale vaccinurilor.

În schimb, ei acționează pentru a proteja puterea și profitul partenerilor lor de afaceri: industrii farmaceutice, societăți comerciale medicale, corporații multinaționale, mass-media obedientă și miliardarii din Silicon Valley.

Probabilitatea ca un vaccin anti-Covid să aibă un efect benefic este egală cu cea pe care o ai la jocurile de noroc în care dai cu zarul.

În acest timp extraordinar de mari provocări și oportunități, NVIC sponsorizează cea de-a cincea Conferință publică internațională privind vaccinarea. 

Conferința noastră va crea o bază extinsă de cunoaștere despre știința vaccinurilor, politică, lege și etică, și va avea peste 40 de distinși vorbitori, ale căror infomări și rezultate în cercetare sunt ostrucționate să ajungă la publicul larg.

Accesați NVIC.org și înregistrați-vă astăzi la această conferință istorică care onorează libertatea de gândire, de cuvânt și de conștiință și obțineți acces online permanent la această valoroasă bibliotecă de informații. 

Este vorba de sănătatea ta, familia ta, alegerea ta. 

Misiunea noastră va continua: NU VACCINĂRII OBLIGATORII, cel puțin în America.

https://prepareforchange.net/2020/09/22/seven-things-that-could-happen-if-you-refuse-a-covid-vaccine/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=seven-things-that-could-happen-if-you-refuse-a-covid-vaccine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu