Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 septembrie 2020

Codul Galactic

[nota C.M.: cele de mai jos reprezintă politica și principiile Civilizației lui Dumnezeu, care nu trebuie confundată cu Sursa Divină Adevărată și Creatoare. Civilizația lui Dumnezeu nu este creatoarea ci doar administratoarea Creației  acestui univers; ea face parte din ceea ce se numește FDL - ființe de lumină falsă și se află în conflict deschis cu Forțele întunericului (reptilieni, mantizi, draconieni, arhoni etc) care au dominat până acum Pământul și civilizația umană. Obiectivul Civilizației lui Dumnezeu este izgonirea Forțelor întunecate de pe Pământ, scoaterea umanității din sclavia acestora și trecerea planetei și civilizației umane sub controlul Civilizației lui Dumnezeu; ceea ce nu înseamnă o deplină libertate ci doar schimbarea unui stăpân rău cu unul mai puțin rău. Deplina eliberare ar însemna recunoașterea și reconectarea sistemului nostru planetar la Sursa Divină Adevărată, cea care a creat universurile, inclusiv civilizațiile întunecate sau din lumină.]


Planeta Pământ este ultima planetă din acest univers aflată sub ocupația Forțelor Întunecate, ultima relicvă a războaielor galactice care au durat milioane de ani în toată galaxia.

Pe măsură ce Galaxia a fost eliberată din mâna Forțelor întunecate, Forțele Luminii au evoluat de la o forță militară creată de nevoia urgentă de a apăra libertățile de bază ale ființelor simțitoare către o societate galactică și cosmică armonioasă.  

Pe măsură ce ființele din Confederația Galactică au evoluat spiritual și s-au aliniat și unit cu Maeștrii Ascendenți, au descoperit un codex interior care reglementează toate inter-relațiile dintre ființele Luminii și relația lor cu Forțele Întunecate și planetele ocupate. Acest codex este numit Codex Galactic și reprezintă baza legală pentru toate acțiunile Confederației în această și în alte galaxii. Acest Codex nu este un set rigid de legi externe, ci un cod sistematic de etică interioară a tuturor sufletelor Luminii pe care toate ființele Luminii îl acceptă cu liberul lor arbitru, deoarece reflectă adevărul lor interior.

Vom enunța acum Codexul Galactic într-o formă care este pe înțelesul unei ființe medii trezită în societatea umană.

Secțiunea I: Legea harului divin

Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la o experiență de viață pozitivă.

Pentru a explica Secțiunea I , trebuie să înțelegem că suferința și durerea nu au nicio valoare în societatea galactică iluminată eliberată de influența Forțelor Întunecate și a altor aspecte ale anomaliei cosmice. A valoriza durerea, suferința și sacrificiul ca parte a experienței de creștere a făcut parte din programarea Forțelor întunecate pentru a înrobi mai ușor populația planetelor ocupate.

Experiența de viață necondiționată pozitivă a fiecărei ființe simțitoare din universul eliberat este garantată de conexiunea interioară a fiecărei ființe vii cu Sursa și întărită de puterea Maeștrilor Ascendenți asupra materiei, care le permite să asiste toate ființele vii în aspirațiile lor către Sursă și asigurați-le necesități de viață. Viața nu a fost niciodată menită să fie o muncă grea și o luptă, ci mai degrabă o călătorie a bucuriei și creativității. Diferite subsecțiuni ale Secțiunii I reglementează toată viața într-un univers eliberat și toate relațiile dintre ființele de Lumină, astfel încât conflictele să nu aibă niciodată motiv de manifestare.

Să explicăm subsecțiunile:

Secțiunea I / 1: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la abundența fizică (materială) și spirituală.

Această subsecțiune garantează o experiență de viață pozitivă pentru fiecare ființă din universul eliberat. Maeștrii Ascendenți asigură toate necesitățile vieții, bogăția și frumusețea fizică și spirituală folosind puterea pe care o au asupra materiei răscumpărate a universului eliberat.

Secțiunea I / 2: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la Înălțare (evoluție).

Această subsecțiune explică modul în care Maeștrii Ascendenți își folosesc înțelegerea avansată a tehnologiei spirituale a Înălțării iar prin utilizarea Focului electric al mântuirii ajută toate ființele care aleg în mod liber Ascensiunea.

Secțiunea I / 3: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a fuziona cu alte ființe corespunzător cu poziția sa în Familia Sufletului.

Această subsecțiune este un instrument de reglementare a 
tuturor relațiilor din interiorul unei familii de suflete.
G
arantează fuziunea ființelor cu polaritate opusă (suflete gemene, perechi de suflete) și alinierea tuturor celorlalte ființe, indiferent de nivelul lor de dezvoltare și de condițiile exterioare.

Secțiunea I / 4: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la toate informațiile.

Această subsecțiune este o garanție că toate ființele primesc toate informațiile de care au nevoie pentru a-și înțelege rolul în univers, o perspectivă mai mare asupra evoluției și toate celelalte piese de care au nevoie pentru deciziile, creșterea și bunăstarea lor. Toate aceste date sunt furnizate de Maeștrii Ascendenți sau de alte ființe care supraveghează evoluțiile diferitelor rase și civilizații.

Secțiunea I / 5: Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat la libertate.

Această subsecțiune prevede că fiecare ființă are un potențial nelimitat de creștere și experiență de viață. Deoarece toate ființele din universul eliberat creează doar pozitivitate, libertatea lor nu se opune niciodată libertății altor ființe.

Secțiunea II: Legea împărțirii părților aflate în conflict

Fiecare ființă simțitoare are un drept inalienabil și necondiționat de a fi protejată de acțiunile negative ale altor ființe simțitoare.

Această secțiune reglementează condițiile din acele zone ale universului care tocmai au fost eliberate de influența Forțelor întunecate, dar care nu au fost încă acceptate în Confederație. 

Este necesar ca Forțele Luminii să vegheze întotdeauna ca părțile aflate în conflict să fie protejate  pentru a nu-și produce rău reciproc după care Forțele Luminii mediază conflictul până când este rezolvat. Această secțiune este adesea utilizată pentru a pune capăt războaielor și altor conflicte armate.

Secțiunea III: Legea echilibrului

Fiecare ființă simțitoare care a ales să trăiască și să acționeze împotriva principiilor Codexului Galactic și refuză sau nu este capabilă să le accepte acum și să echilibreze consecințele acțiunilor trecute vor fi îndrumate spre Soarele Central, restructurate ca esență de bază după care vor începe un nou ciclu de evoluție.

Această secțiune reglementează relațiile dintre Forțele Luminii și Forțele Întunericului. Când sunt înfrânte, ființelor care aparțin Forțelor Întunericului li se oferă posibilitatea de a accepta Codexul Galactic, pentru a corecta greșelile pe care le-au făcut și pentru a trăi pozitiv după aceea. Dacă acceptă, sunt iertate și se alătură Confederației. Dacă nu pot sau nu doresc să accepte, sunt duse la Soarele Central, unde personalizările și esențele sufletului lor sunt restructurate prin acțiunea Focului Electric, scânteia lor divină începând un nou ciclu de evoluție.

Secțiunea IV: Legea intervenției

Confederația Galactică are un drept inalienabil și necondiționat la intervenție în toate situațiile în care Codul Galactic este încălcat, indiferent de legile locale.

Această secțiune descrie politica Forțelor Luminii cu privire la planetele ocupate. Confederația își rezervă dreptul de a interveni în toate zonele, civilizațiile, planetele sau sistemele solare în care Codul Galactic este încălcat. Are dreptul să o facă indiferent de poziția civilizațiilor locale față de această intervenție. Confederația are întotdeauna dreptul de a utiliza toate mijloacele pașnice de educație și reglementare. Dacă masa critică a principiilor Codexului Galactic este încălcată sau ignorată, are dreptul să folosească forța militară. 

Cazuri speciale sunt planetele aflate sub ocupația directă a Forțelor întunericului. Forțele întunecate iau ostatici membri ai populației locale pentru a împiedica progresul Forțelor Luminii. Pe Pământ au amenințat cu declanșarea unui război nuclear dacă Forțele Luminii vor interveni. Acesta este principalul motiv pentru care Forțele Luminii nu au eliberat încă această planetă (Nu este adevărat că nu s-a intervenit pentru eliberarea acestei planete din cauza limitărilor pe care le-ar impune legea Liberului Arbitru: „nu vom interveni pentru că respectăm libera voință a oricui, noi limitând-ne la a privi la ceea ce se întâmplă”). Ca în orice situație în care populații sau civilizații sunt ținute ostatice, e nevoie de multă abilitate de negociere și abordare tactică. În prezent, această situație este rezolvată și planeta Pământ va fi eliberată în curând.

Secțiunea IV / 1: Fiecare ființă simțitoare aflată în nevoie are un drept inalienabil și necondiționat de a apela la Confederația Galactică iar aceasta are dreptul de a ajuta, indiferent de prevederile legilor locale.

Această subsecțiune oferă o bază legală pentru intervenție și asistență tuturor ostaticilor Forțelor întunecate. Forțele Luminii fac întotdeauna tot ce pot pentru a ajuta și îmbunătăți condițiile de viață ale tuturor ființelor simțitoare, chiar și pe Pământ. Situația actuală de pe planeta Pământ indică doar cât de multă putere avea întunericul asupra Luminii de pe această planetă, în trecut. Din fericire, acest lucru este în schimbare accelerată.

Secțiunea IV / 2: Confederația Galactică are dreptul inalienabil și necondiționat de a pune în aplicare prevederile Codexului Galactic și de cucerire a zonelor unde aceste prevedei au fost încălcate, inclusiv prin folosirea forței militare, dacă aceasta se impune. 

Această subsecțiune oferă o bază legală pentru eliberarea planetelor ocupate de forțe militare întunecate. Forțele militare ale Confederației elimină sau oferă asistență pentru înlăturarea reprezentanților Forțelor întunecate și eliberează ostaticii. Apoi, alte forțe ale Confederației vor ajuta planeta eliberată să facă parte din Confederație, efectuând în acest sens o activitate de instruire a populației locale.

Poate că unii oameni ar putea considera că Confederația nu are dreptul să intervină și că omenirea ar trebi lădsată să-și rezolve singură problemele, inclusiv să iasă din robie. Acest argument nu mai poate fi luat în considerare deoarece multele războaie care au avut loc pe Pământ și încălcarea constantă și flagrantă a drepturilor fundamentale ale omului au dovedit că umanitatea nu este capabilă să-și gestioneze propria situație și să iasă din impas. Din acest motiv Civilizația lui Dumnezeu consideră că este oportună și necesară intervenția Forțelor Luminii împotriva Forțelor întunericului și eliberarea planetei și civilizației umane din robie.    

Confederația Galactică va oferi asistență în înlocuirea actualilor maeștri păpușari (Forțelor întunecate) pe care umanitatea i-a invitat cu mult timp în urmă în Atlantida. Apoi, Codexul Galactic va deveni, în cele din urmă, codul etic universal în întregul univers iar întunericul nu va mai exista.

Sursa: Articol original din blogul Cobra: „Galactic Codex” , publicat pe 4 aprilie 2012.

 https://prepareforchange.net/the-event/galactic-codex/

4 comentarii:

  1. Eu stiu ca archonii(entitati care slujesc Constiintei a doua cea care s-a desprins din Constiinta adevarata incercand s-o copieze transformandu-se in inteligenta artificiala) sunt de fapt controlorii acestui Univers prin conducatorul lor ANU, iar civilizatia lui Dumnezeu este supusa acestor archoni.Arch-anghelii sunt doar diminutive ale Arch-onilor.Asa ca scapam de dracu si dam de ta-su

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subiectul este extraordinar de important si interesant incit v-as ruga,daca doriti,sa extindeti(dezvoltati) si sa detaliati comentariul Dvs.
      Cu multumiri.

      Ștergere
  2. Asta explica ca dreptul nostru divin la orice este binr si bun ne este incalcat cu buna stiinta...iar galacticii incalca si ei acest codex...cu care eu nu jumai ca sunt de acord...il ador si il inteleg in totalitate!...cum am mai spus...de sute de ori...nu noi i-am adus pe astia aici...nu noi ne vom elibera...nu avem cum..sunt muult mai evoluati decat noi..iar noi suntem special tinuti in involutie sa nu putem iesi din acest intuneric niciodata.

    RăspundețiȘtergere