Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Actualizare Cobra: Raport asupra acțiunilor Forțelor Luminii

  

Meditațiile noastre au reușit să stabilizeze oarecum calea pozitivă spre Eveniment.

Cu câteva zile înainte de meditația heliocentrică Eris-Pluto, de pe 31 august, o nava și curcubee multiple au apărut deasupra  Taiwanului:

Iridescență cu nava

Triple curcubee peste Taiwan

Sistemul solar de dincolo de orbita lunară intră deja în Epoca Vărsătorului deoarece ultimele vestigii ale anomaliei primare sunt îndepărtate din acea vastă zonă. Un flux masiv de energii angelice de lumină este acum infuzat și experimentat în tot sistemul solar iar oamenii mai sensibili la energii pot să se conecteze cu acesta.

Expulzarea flotei Draco se desfășoară în conformitate cu planul, iar Forțele Luminii au comunicat că probabilitatea invaziei extraterestre Draco este acum mai mică de 1%, probabilitatea falsei invazii extraterestre Illuminati este de 7%, probabilitatea războiului SUA-China este de 9%; doar probabilitatea războiului civil american rămâne la 35%.

Tehnologia Mjolnir, pe care o folosesc Forțele Luminii, este de fapt tehnologia tunurilor cuantice, care emit un câmp scalar puternic prin spuma cuantică și forțează toate formele de undă ale materiei din starea cuantică suprapusă să se coaguleze și să se arate în plan fizic (inclusiv navele Draco) după care, sunt imediat capturate de forțele Confederației Galactice, personalul acestor nave fiind supus unui proces de sortare și reconversie în instalații de tip Ganymede:

Rick & Morty în navă spațială cu pisici plutind în spațiu

Navele-mamă Mjolnir sunt poziționate într-un dodecaedru uriaș în zona aflată dincolo de orbita lunară, de unde emit un puternic câmp de forță Mjolnir către Pământ.

În acțiunea de îndepărtare a flotei Draco, Forțele Luminii au eliberat mulți ostatici, printre care sufletele gemene ale multor comandanți cheie din cadrul Confederației Galactice.

Comandamentul Draco intenționa ca sufletele gemene ale ostatecilor, în primul rând ale comandanților Forțelor Luminii capturați, să fie torturate dacă nu vor accepta să divulge secrete și să coopereze cu Draco, în sabotarea planurilor Forțelor Luminii. Din păcate, anterior, prin acest tratament dur și nemilos, Draco reușiseră să provoace breșe și multe întârzieri, ceea ce a făcut ca pandemia de coronavirus actuală să nu poată fi oprită eficient în lunile ianuarie și februarie ale acestui an.

Sufletele Draco luate ostatice au fost duse pe navele-mamă ale Confederației Galactice, în afara sistemului nostru solar, unde vor putea să se vindece și apoi vor fi reconvertite și duse pentru a remedia cât mai mult posibil din daunele pe care le-au provocat.

Comandanții Draco precum și comandații noștri compromiși sunt responsabili de răspândirea multor informații false prin intermediul multor canale Lightworkers, în ultimii ani.
Acesta este unul dintre principalele motive pentru care majoritatea surselor de canalizare nu sunt de încredere. 

Celălalt motiv este că parte din Lucrătorii care se declară din Lumină au un sistem de credință neloial Luminii, deși ei se manifestă zgomotos și vorbesc cu autoritate pentru a convinge 
consumatorii de informație de bunele lor intenții și de cunoașterea realităților.
Al treilea motiv, asupra căruia am atenționat de mai multe ori, este infiltrarea întunecaților în comunitatea Ligthworker.
În acest moment Forțele Luminii sunt capabile să progreseze mult mai eficient, cu mult mai puține întârzieri și fără pierderi. 
După ce vor elimina flota Draco, vor începe curățarea sistematică a complexului Illuminati Breakaway Complex (IBC)
http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

Marea majoritate a membrilor Cabalei din IBC provin din sistemul stelar Draco, veniți cu multe mii de ani în urmă, după care s-au integrat în cicluri de încarnare pe Pământ, luând corpuri fizice umane, dar păstrând în același timp corpurile de energie Draco (nota C.M.: din zona inferioară a densității 4D
Aceștia încearcă, dar fără succes, să-și creeze propria versiune a Resetării și să împingă planeta Pământ în distopie tehnologică: 

Reacția în lanț a luciferazei la ID2020
De Rosanne L | 22 iulie 2020          Vizualizați imaginea mai mare

Pune masca jos! Masca este un instrument de condiționare și îngrădire a libertăților tale și o distragere temporară de la noua tehnologie.

Bioluminiscență biometrică.
Bioluminiscența este o „lumină rece” care provine dintr-o reacție chimică în interiorul unui organism viu. Lumină rece înseamnă că mai puțin de 20% din lumină generează radiații termice sau căldură. Majoritatea organismelor bioluminescente 
se găsesc în ocean: pești, bacterii, unele nevertebrate. Unele organisme bioluminescente, inclusiv licuricii și ciuperci, se găsesc pe uscat. Aproape nu există organisme bioluminescente originare în habitatele de apă dulce. Pana acum. 

Reacția în lanț a luciferazei la ID2020
Știința spune că oamenii pot utiliza bioluminiscența printr-o enzimă chimică numită Luciferază. Enzimele catalizează reacțiile în lanț biochimice din organism pentru a face lucrurile să se întâmple. Cuvântul rădăcină lucifer - înseamnă purtător de lumină. Numele telescopului binocular al Vaticanului poartă numele de Lucifer, și se află pe vârful muntelui Graham din sud-estul Arizonei. După cum se cunoaște, acest nume a fost dat și unui infam înger căzut.

Cercetătările de la MIT
au creat o platformă cu microneglă folosind microparticule
fluorescente numite puncte cuantice (QD), care pot livra vaccinuri și, în același timp, codifică invizibil istoricul vaccinărilor direct în piele. 
Bill Gates îl numește sistemul de livrare a vaccinării cu micronezi cu puncte cuantice umane implantabile .
Cercetătorii și-au conceput produsul pentru a fi livrat printr-un plasture cu microgut, și nu printr-o seringă tradițională. Asta va reduce mult teamam de a te vaccina, ceea ce se și urmărește. 
Astfel de plasturi sunt în curs de fabricare, pentru a oferi vaccinuri împotriva rujeolei, rubeolei și a altor boli. Dar, QD sunt compuse din nanocristale, care emit și lumină aproape în infraroșu (NIR) care poate fi detectată cu un smartphone special echipat cu o aplicație. 
Punctele au aproximativ 4 nm în diametru și sunt încapsulate în microparticule
biocompatibile care formează sfere de aproximativ 20 µm în diametru. Această încapsulare permite colorantului să rămână la locul său, sub piele, după ce a fost injectat.

Uitați de regulile de confidențialitate HIPAA. 
Echipa MIT și-a propus să elaboreze o metodă de înregistrare a informațiilor de vaccinare într-un mod care nu necesită o bază de date centralizată sau altă infrastructură, ci mai degrabă este un dosar medical „internat”, descentralizat. Nu a fost divulgată nicio mențiune despre adăugarea sau extragerea informațiilor sau hacking-ul. Echipa a scris:

Deoarece aceste telefoane oferă putere de procesare la bord, aplicații de cameră și module de camere ieftine dar de calitate pentru consumatori, s-a ales să se adapteze un smartphone existent pentru a permite imagini NIR, mai degrabă decât să se construiască și să se lanseze un sistem de imagine complet nou.

Acest experiment a fost testat pe șobolani; despre aceasta puteți citi în revista Science Translational Medicine din decembrie 2019, care a concluzionat:

QD-urile pot fi utilizate pentru a codifica în mod fiabil informații și pot fi livrate împreună cu un vaccin, ce poate fi deosebit de valoros în lumea în curs de dezvoltare; el deschide noi căi pentru stocarea descentralizată a datelor și biosensing.

Biosensing-ul este o nouă metodă de detectare a picăturilor pentru testarea mai rapidă a Covid-19, publicată în iunie 2020 în ACS Nano.

Sună supranatural, nu?

Biometric ID2020 și Cryptos
 
COVID19 pare a fi un acronim pentru Coronavirus ID 2019. Acest ID va fi livrat prin micronegluri în puncte cutanate, cu semn de identificare digitală. O parte a acestui sistem injectabil va include un dispozitiv implantabil uman folosit pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede. ID-ul digital va fi aplicat sub forma a ceva numit pașaport de imunitate .

În epoca informațională, agenții de publicitate susțin că „pașapoartele de imunitate digitale cu blockchain ar putea ajuta la eliminarea sistemelor de sănătate din ce în ce mai extinse și ar putea revigora economiile în scădere”. Dar dacă Pasaportul de Imunitate va fi și pașaportul dvs. pentru a călători cu avionul, pentru a cumpăra o mașină, pentru a cumpăra mâncare, pentru a vedea un spectacol? Ce ziceți de asta?

Plandemia este mijlocul prin care guvernul vrea să treacă de la un sistem valutar (un dolar fizic în buzunar) la un sistem criptografic, pentru a permite guvernului să intre profund în afacerea fiecăruia dintre noi, pentru a ne controla.

Gândește-te că vei avea în corpul tău un Smart Meter. 

Conectarea punctelor cuantice.
Reacția în lanț a luciferazei este setată prin:
1) injectarea (vaccinarea) tuturor, ca măsură universală,
2) crearea un dispozitiv implantat în corpul uman (amprentarea) care va facilita cumpărarea și vânzarea de monede pentru orice domeniu de interes, dispozitiv utilizabil
doar dacă „bateria” este încărcată la sursele de „realimentare” indicate;
3) identificare digitală indviduală prin scanare, conform cu ID 2020
.
Cripto nu este o monedă.
Este un sistem de control. Cripto-ul dvs. (într-un sistem digital) poate fi eliminat în mod arbitrar, dacă nu vă comportați adecvat. Acesta nu este bunul tău, el funcționează ca un bun al unei companii și care poate fi anulat. Dacă trebuie, ei pot să-l scoată, să-l inactiveze sau să-i schimbe valoarea. - Catherine Austin Fitts, consilier de investiții

Spre deosebire de dolarul actual, care este legat de standardul petrolier și e supranumit petrodolar, cripto va avea ca garanție o ființă umană.

Catherine Austin Fitts spune: trebuie să-l vedeți pe Bill Gates ieșind cu ID2020, astfel încât fiecare ființă umană să aibă un ID biometric. Vorbesc despre trecerea de la un standard petrolier la un standard uman. Asta este, evident, o formă de sclavie. Unde vrea să ajungă sindicatul dolarului este un sistem Mark of the Beast, un sistem de control. Sfârșitul monedelor. ”

Guvernul SUA (Navy) lucrează cu o firmă de tehnologie daneză pentru a realiza un cip implantabil care să se integreze cu o criptomonedă numită Ripple. Tehnologia va fi lansată în următorul deceniu, și se va extinde la noile sisteme energetice, la construirea spațiului, ca un mijloc de a crea o bogăție incredibilă, pentru unii. Dar există, de asemenea, un motiv plauzibil pentru a crede în amortizarea întregii populații globale.
Robie, război spiritual, războiul biologic, asta vă așteaptă! 
 

Super-creierul global
Vaccinarea împotriva Covid19, numită acțiunea „vaccin”, va însemna implantarea în corpurile umane a unor nanodispozitive prin care, de la distanță, se preia controlul asupra ființelor. Va fi o acțiune prin care ființa umană va  fi obligată să devină parte a Cloud-ului (nor, întuneric).


Gândește-te la Star Trek , The Borg. Ca în: Suntem Borg. Distincția ta biologică și tehnologică va fi adăugată la a noastră
Rezistența este inutilă, vei fi asimilat

Potrivit unei cercetări publicată în revista Frontiers in Neuroscience, progresul exponențial în nanotehnologie, nanomedicină, inteligență artificială (AI) și calcul va duce în acest secol la dezvoltarea unei  Interfețe umane creier / nor ” (B / CI).

A fi conectat la Cloud va însemna că nanorobotii neuronali vor oferi posibilitatea monitorizării și controlului direct, în timp real a semnalelor către și dinspre celulele creierului pentru a permite descărcarea informațiilor în stil Matrix.

Aceste dispozitive ar naviga în sistemul vascular uman, ar traversa bariera hematoencefalică și s-ar autopoziționa cu precizie între, sau chiar în interiorul celulelor creierului. Apoi, ar transmite fără fir informații codificate către și de la o rețea de supercomputer de bază aflat pe cloud (nota C.M.: aflat pe o stație orbitală) pentru monitorizarea în timp real a stării creierului și extragerea datelor. Odată cu înaintarea neuronalnanoroboticii, ne gândim la crearea viitoare a „super-creierelor” care pot căpta și valorifica gândurile oamenilor în timp real ”- Robert Freitas, autor principal al cercetării . Universitatea din California, Berkeley și Institute for Molecular Manufacturing din SUA.

„Criptomoneda nu este o monedă, este o criptă.” - Catherine Austin Fitts
Luciferace nu este doar o „enzimă cu bioluminiscență în infraroșu apropiat”, ci și un sistem de reacție în lanț pentru a cataliza un sistem de urmărire ID.

Indiferent ce este COVID: virus, bacterie, ciupercă, există soluții naturale de tratament, care nu includ renunțarea la libertatea personală și la drepturile omului.

RENUNȚĂ LA MASCĂ!
Pune masca jos!
Cereți-vă drepturile
!! 

Nu uitați că totdeauna aveți dreptul și puterea de a alege.

 https://prepareforchange.net/2020/09/16/cobra-update-progress-report/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cobra-update-progress-report

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu