Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 august 2020

Mesaj de la Consiliul 9D Arcturian: Ați fost desconsiderați... luați-vă puterea înapoi


1 aug. 2020; canalizare de Daniel Scranton
Traducere Const. Mihăilescu




Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi.
De multă vreme suntem stupefiați de înclinația voastră de a vă ceda puterea altora, în acest univers în care lucrează Legea Liberului Arbitru.
Noi credem că trebuie să nu-ți cedezi nimănui puterea, indiferent dacă este vorba o individualitate sau de un grup.

Vedem însă că mulți oameni fac asta și apoi regretă și se enervează pentru că au făcut-o.
Mereu ați avut de ales, căci legile acestui univers vă apără și vă înconjoară cu iubire, atenționându-vă că de lipsa de putere nu alții se fac vinovați ci voi înșivă, pentru că v-ați cedat-o prin proprie voință. Sunteți responsabili pentru propriile voastre suferințe, propria voastră lipsă de putere, lipsa voastră de libertate, lipsa voastră de bucurie.

Așa dar, nu-i mai acuzați pe alții pentru tot ce vi se întâmplă vouă neplăcut, nu vă mai lamentați!; voi înșivă v-ați adus în starea aceasta de neputință, de robie și de suferință. Măcar acum, când resimțiți atât de puternic e tot răul pe care vi l-ați creat prin propriile voastre alegeri, ar cam fi cazul să vă treziți și să vă amintiți că voi și numai voi aveți dreptul ca în sfera voastră energetică să fiți singurii care decideți. Nu trebuie să cereți nimănui ajutorul, nu trebuie să cedați nimănui din dreptul pe care vi l-a dat SURSA DIVINĂ încă ne la crearea voastră.
Vă invităm să acordați atenție la ceea ce vă face puternici ca Ființe create de Sura Generală de Energie. Căci voi nu sunteți altceva decât energie, într-o formă particulară.

Puterea voastră, fericirea voastră, starea voastră de bine, nu provin din darurile și abilitățile voastre mentale și spirituale ci din capacitatea voastră de a alege modul în care vibrați. Și, din acest motiv, trebuie să învățați, (de fapt, să vă amintiți) cum vă puteți menține vibrația la cote superioare. Din vibrație rezultă modul în care simțiți și acționați. Felul în care se simte o ființă umană este adesea un mister pentru cei din jur pentru că, de obicei, nu pare ca circumstanțele de viață ale acelei persoane să fie responsabile de ceea ce ea simte la un moment dat.
Tu vrei ca sentimentele să fie logice, pentru că mintea ta dorește ca totul să aibă sens și să fie previzibil, dar cea mai mare putere din tine este capacitatea de a simți, iar această abilitate este mult mai puternică decât gândurile, cuvintele și acțiunile tale.

Tu ai fost însă educat, instruit, chiar programat, pentru a da atenție gândurilor (adică minții) și te concentrezi asupra lor și asupra cuvintelor din care rezultă acțiunile. Dar asta, mai mult decât orice, este ceea ce te-a descumpănește.

Voi ați fost deconectați și reprogramați de cutumele societății în care trăiți și n-ați mai ținut seama de ceea ce simțiți cu adevărat.
În școală nu vi se predă despre iubirea necondiționată, despre dreptul de a fi așa cum îți dictează sufletul și inima ci ați fost învățați cum să fiți performanți prin concureanța cu toți ceilalți, neinteresându-vă de consecințe. Școala nu vă spune cum să vă mențineți și să vă recuperați puterea, în orice sitație, în orice împrejurare.
Școala vrea să vă alinieze, să vă bage în tipare de gândire și de acțiune. Toate aceste programe au ca scop încătușarea ființei umane, nu eliberarea ei.

Deplina cunoaștere înseamnă conștientizarea că tu ești parte din Sursa Energiei Divine cea Adevărată și, prin urmare, dispui de la început de puteri de manifestare infinite, așa cu se regăsesc ele în Sursa care te-a creat.

Din când în când oamenii trag o linie pe nisip și spun: „Eu nu sunt asta!” Această autoconvingere face ca ceea ce spun și gândesc ei să se transpună în realitate, căci, ca ființe umane, ei și-au păstrat însușirea de a fi creatori; crează ceea ce gândesc.

În continuare, ei își spun: „Eu nu pot fi Sursa, n-am cum să am o asemenea putere! Eu sunt mic și neputincios!”
Și UNIVERSUL, care totdeauna îl ascultă pe fiecare, îi zice : „ Mă conformez, îți dau ceea ce ai nevoie pentru a fi ceea ce spui că ești.”
Asta pentru că universul nu are opțiuni, nu e creat pentru a-ți judeca alegerile; el are sarcina să ți le îndeplinească. Și o face.
Ai ales să nu fii SURSA ?,....nu ești. Dorința (afirmația) ți-a fost îndeplinită. Punct.


Iată ce vă recomandăm: descoperiți ce iubiți și doriți să faceți în această viață, în această experiență.
Concentrați-vă pe acel lucru sau iubiți acea persoană și concentrați-vă asupra acelei persoane. Fiți iubire și veți avea toată puterea universului, care vă respectă întotdeauna dorința și alegerile.

Când emiți ceea ce dorești cu adevărat, fă-o cu totală convingere. Nu judeca, nu aprecia, nu avea îndoieli asupra realizării.
Dacă treci dorința prin pietrele de moară ale judecății, o distrugi, o sfarmi în mii de bucățele, o faci praf, și vei rămâne depare de acea Putere Sursă de Energie Divină.
Ascultă-ți inima, urmeaz-o și lasă-o să se extindă, pentru a afla cât de mari, frumoase și inălțăto
are pot fi rezultatele.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să fim din nou în comunicare cu voi.”


https://danielscranton.com/you-have-been-disempoweredtake-your-power-back-∞the-9d-arcturian-council/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu