Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 august 2020

Document Wikileaks : SUA in razboi cu o specie extraterestra


de · Publicat · Actualizat


Wikileaks a facut anuntul ca in scurt timp, va prezenta documente care vor dovedi ca SUA au fost in razboi cu extraterestrii, in Antarctica. 
In iunie 2004, obiecte subacvatice extraterestre s-au indreptat catre Guadalajara, Mexic, la 1600 kilometri fata de frontiera cu SUA. 
Conform Wikileaks, armata americana a reusit sa indeparteze o adevarata flota extraterestra catre oceanul austral. Stirea a fost prezentata de televiziunile mexicane. Media americana a refuzat sa preia stirea. 
In aceeasi perioada, un vapor de croaziera, Clelia II, cu 160 de pasageri la bord, care se afla in plin ocean austral, a avut probleme de navigare din cauza misterioaselor obiecte submersibile. 
La cateva luni dupa acest incident, un alt vapor, Nomber One Insung, s-a scufundat si 20 dintre cei 42 de marinari au murit.
In 14 octombrie 2004, spatiul aerian newyorkez a fost inchis timp de mai multe ore, din cauza unor motive extraterestre. Aceasta situatie s-a produs dupa incidentul din Guadalajara.
Corey Goode este cercetator american si s-a deplasat in Antarctica pentru a fi martor la descoperirea care fusese facuta de o echipă mixta de cercetatori. Sub calota glaciara au fost descoperite ruinele unui oras care a apartinut unei civilizatii de uriasi. Acestia aveau o inaltime de trei metri si craniile alungite. S-a spus ca aceasta civilizatie era extraterestra si ca ar fi ajuns pe Pamant acum 55000 de ani. Se crede ca aceasta civilizatie a disparut ca urmare a scaderii bruste de temperatura.
Rusii au fost primii care au au sustinut ca in Antarctica au fost inregistrate anomalii detectate de un satelit de spionaj. 

Mai tarziu, sub calota glaciara au fost descoperite ruinele unui oras si epava unui obiect de zbor. Pentru ca acestea sunt acoperite de calota glaciara si se afla in profunzime, la 3 kilometri, cercetarile sunt dificile. 
Imediat dupa aceste descoperiri, insusi Partiarhul Kirill al Rusiei a vizitat Antartica, posibil pentru a evalua descoperirile ce pot avea si o natura religioasa. 
Oficial vizita Partiarhului Rusiei a fost pentru a se plimba alaturi de pinguini. Aceasta vizita in Antartica avea loc la exact o saptamana de la intalnirea istorica dintre papa Francisc, liderul Bisericii Romano-Catolice si patriarhul Kirill al Rusiei, seful Bisericii Ortodoxe Ruse. 
De ce?

http://www.teoriisecrete.ro/document-wikileaks-sua-razboi-cu-o-specie-extraterestra/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu