Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 august 2020

MATEI, 3 aug.2020 (II)


(partea a doua)
Traducere Cons. Mihăilescu

Matei
Schimbarea va avea loc pe multe planuri și în unele țări mai devreme decât în altele. Dar vibrațiile în continuă creștere, care vor ușura bigotismul din lumea voastră, vor deveni, de asemenea, lideri tiranici și se vor sfărâma culturi dominate de bărbați, în care femeile sunt tratate ca posesiuni.
Acum, cunoașterea a ceea ce se întâmplă pe Pământ este importantă, la fel și cunoașterea familiei noastre universale. Întrebările și comentariile dvs. arată că e nevoie de clarificări iar noi suntem fericiți să le abordăm.
Da, reptilienii sunt rezidenți pe Pământ, mulți dintre ei sunt „întunecați”, dar nu este adevărat că întreaga lor specie este „întunecată”. Mulți reptilieni, inclusiv unii care trăiesc printre voi, dar și unii hibrizi reptilieni-umani aparțin forțelor luminii, atât pe Pământ cât și pe alte planete. ADN-ul reptilian are asemănări cu cel uman, inclusiv capacitatea mai mare de a folosi puterea creierului - o astfel de utilizare se schimbă de la un aspect fizic la altul. [24 iunie 2009 mesajul include o prezentare lămuritoare a unui comandant de flotă reptilian.]
Ființele pe care le numiți „micii gri” nu sunt reptilieni. Ele sunt o specie umanoidă din Zeta Reticuli și nu au făcut nicio înțelegere cu guverne SUA pentru răpirea oamenilor în vederea unor experiențe. [nota C.M.: foarte multele mărturii și articole, intre care și cele anterior postate pe acest blog, demonstrează contrariul și dau atâtea detalii încât cu greu ar putea fi combătute. Adevărul este că Matei, ca Ființă din Lumină, este un supus, precum marea majoritate a omenirii, al Civilizației lui Dumnezeu, adică a lui YHWH Dumnezeul (cu variante de pronunție - Iahve, Iahveh, Iahweh,Yahwe,Yahweh,Yahoweh, Iehova care nu trebuie confundat cu Creatorul, SURSA DIVINĂ cea Adevărată). Repet ceea ce am scris de multe ori: Dumnezeul nostru este un administrator căruia i s-a încredințat acest Univers Local (Nebadonul), care aparține celui de al 7-lea supraunivers (Orvontonul), creat de către Creator-Sursa. De fapt, acest univers este administrat - în procente de control diferite - de 12 „administratori”- dumnezei, între care 6 sunt „benefici” și 6 din întuneric. Însă, din păcate, niciunul nu este pe de-a'ntregul benefic ființelor umane de pe Pământ. Repet, ceea ce am mai scris și cu alte ocazii: există și universuri cu un număr diferit de dumnezei, de la 1 la 12, mai mult sau mai puțin benefici, din întuneric sau din lumină. Diversă și, mai ales, complicată este CREAȚIA !]

Membrii unei civilizații specifice au încheiat acorduri înainte de naștere cu suflete care s-ar întrupa pe Pământ și le-ar oferi probe de țesuturi, care au capacitatea de emoții din care lipsesc structuri genetice al acestor ființe.[Mesajul 20 noiembrie 2017 conține informații de fond despre acordul la nivel de suflet și evenimentele ulterioare, care au condus la faptul că grii trăiesc în subteran.]
Civilizațiile extraterestre nu sunt îngeri (nota C.M.: nu fac parte din Civilizația lui Dumnezeu) - căci frecvențele sufletelor în tărâmurile îngerești sunt atât de mari încât sunt energie pură. Cu toate acestea, cei de pe tărâmurile inferioare pot alege să se întrupeze într-o lume a trezirii, pentru a experimenta cele mai bune calități ale omului sau o anumită însușire.
Fiecare persoană de pe Pământ are un înger păzitor, care este ocrotitorul vieții.[Mesajul 5 decembrie 2010 are mai multe informații despre îngeri.] (nota C.M.: acest paznic are, de fapt, rolul de a monitoriza și a îndruma ființa umană racolată pentru a fi supusă Civilizației lui Dumnezeu.)
„Walk-ins-urile” nu provin dintr-o altă civilizație. Programul de transfer al sufletului din Nirvana leagă sufletele de acolo, care doresc să intre într-un corp cu suflet de pe Pământ care dorește să-și părăsească trupul. Când două suflete sunt de acord să se transfere, cel din trup intră în viața spiritului, iar cel din Nirvana intră în corp (nota C.M: un caz găsiți în cartea „Povestea unui lama tibetan”, de T. Lobsang Rampa.)
Un exemplu la scară largă de suflete care ajută alte sufletele este ceea ce numiți „walk-in-uri”, care sunt acum mult mai răspândite decât în orice altă perioadă de pe planetă.
Sufletele originale care locuiesc în corpuri își îndeplinesc contractele care necesită tulburare sau boală sau privare severă de libertăți, iar sufletele care sunt de acord să intre în corpuri le infuzează lumină și voința de a depăși condițiile dificile și de a proceda la îndeplinirea motivelor lor de a se întrupa.
Avantajul sufletelor din urmă este că, în multe cazuri, intră în corpuri deja adulte, cu o cunoaștere academică și experiențială suficientă pentru a reuși să urmeze căile alese, de a ajuta la edificarea Epocii de Aur.[Extras din mesajul din 20 ianuarie 2009]
„Walk-ins-urile” nu intră în clone (care nu au suflet) prin încheierea unui acord de transfer. Cu toate acestea, un suflet evoluat poate alege să intre într-o clonă; în cazuri rare s-a întâmplat acest proces.
Puținele suflete care au fost clonate împotriva voinței lor au fost asasinate.
Contrar așteptărilor iluminatilor, sufletele care au intrat în clone și-au însușit comportamentele bune ale persoanelor „reale”, în măsura în care au putut. [O explicație cuprinzătoare a procesului de clonare umană și motivele pentru care este folosit pe Pământ gășiți în mesajul din 12 octombrie 2016.]
Unii dintre oamenii voștri de știință concluzionează că, dacă viața inteligentă există în altă parte a acestei galaxii sau a alteia, distanța îi împiedică călătoria pe Pământ. Noi credem că, mai de grabă ar trebui să accepte teoria că viața a început în mări și oceane. Întrebarea este că, dacă a fost așa, de unde a început formarea amoeba și parameciul unicelular? Cum au ajuns unele dintre cele mai rudimentare forme de viață să capete conștiință și să se schimbe în alte forme, să migreze pe Pământ și să devină specii simiene inferioare (elementali) din care au evoluat oamenii?
Adevărul este că, de-a lungul veacurilor, membri ai numeroase civilizații au ajuns pe planeta voastră.. Multe entități sunt capabile să călătorească cu viteze ultrasonice, unele prin intermediul conștiinței proprii; sufletele avansate călătoresc în univers chiar cu viteza gândului. Ele pot vizita orice lume în care nivelul vibrator este compatibil cu al lor și, dacă doresc, materializează un corp care se potrivește cu cel al civilizației respective.

Ființele care își cunosc abilitățile multidimensionale se pot materializa, dematerializa, levita și manifesta prin vizualizare. Exemple care ar trebui să vă convingă sunt statuile de pe Insula Paștelui, Stonehenge și altele din multe alte părți ale globului pământesc. Să mai amintim de desenele din deșertul Nazca, din Peru, de piramidele, care ancorează energia într-o rețea globală și servesc ca balize pentru navele spațiale, de zidurile și clădirile antice din multe zone, care sunt construite din bolovani enormi montați cu precizie de nereprodus de voi, fără a a se fi folosit lianți (mortar; n.m.)
În ceea ce privește efectele negative ale primilor vizitatori ai planetei, putem aminti de un grup din Lyra care căuta aur, ai cărui strămoși se mai regăsesc și în prezent. Încălcând legile universale, aceștia au ajuns pe Pământ fără a obține permisiunea Consiliului Intergalactic și fără a cere autorizație de exploatare pentru minerit aurifer. Ei au maltratat specii subumane de la acea vreme pe care le-au adus din univers pentru a executa munca grea a mineritului. Înșelătoria, lăcomia și cruzimea lor au produs vibrații de joasă frecvență pe planeta atunci strălucitoare, radiantă, cunoscută sub numele de Shan sau Terra, care era considerată o bijuterie a universului.
Asta știu să facă forțele întunericului, care nici n-ar trebui numite civilizații.
De-a lungul eonilor, în universul acesta și în altele, s-a format un îmens câmp de energie malefică, de joasă vibrație, creat de gândurile negative ale multelor entități inteligente existente în creație. Există, din păcate, în universuri indivizi aparținând unor civilizații caracterizați prin lăcomie, sadism, ură, înșelătorie care controlează și emit vibrațiile de joasă frecvență, și care, conf. Legii Universale a Similitudinii („cine se aseamănă se adună”), se atrag. Energia negativă cumulată intensifică acele trăsături, până când conștiința indivizilor încetează să mai funcționeze, lumina lor se întunecă și se reduce la o scânteie de viață plăpândă, ei devenind marionete ale forțelor întunericului.
Încă din antichitate, oameni din lumi avansate au vizitat sau s-au stabilit pe planeta voastră; unii au rămas, combinându-se cu locuitorii primitivi ai planetei; treptat, descendenții metisați, mai ales cu cei veniți de pe Lyra, au căpătat însușiri necaracteristice băștinașilor (nativilor). Totuși, speciile rezultate din numeroasele încrucișări au făcut un salt în inteligență, iar nivelul conștiinței a crescut treptat la generațiile care s-au succedat.. Multe programe de însămânțare au fost promovate pe planetă, concepute pentru a evolua genetic locuitorii permanenți ai planetei.

Membrii civilizațiilor „întunecate” au venit și ei, și au avut o influență malefică, dar niciunul nu se mai află în populația actuală a planetei. În urmă cu aproximativ cincizeci de ani pământeni, forțele de lumină au înconjurat Pământul cu o rețea de protecție de vibrații ridicate.
După crearea grilei energetice cu rol de epurare și purificare, forțele întunecate au părăsit sistemul solar, deoarece ele nu suportau acea înaltă vibrație. Asta nu înseamnă că nu mai există pe pământ oameni răi, malefici căci mulți umani care își scăzuseră vibrația prin comportanente reprobabile, au ales (beneficiind de dreptul liberei alegeri) să rămână conectați energetic la entitățile malefice care plecaseră de pe planetă. În felul acesta, ei înșiși au devenit ființe întunecate, care se pun în slujba forțelor întunericului din univers.

Printre vizitatorii din alte lumi din ultimii câțiva ani se numără St. Germain (nota C.M.: este un FDL, în slujba Civilizației lui Dumnezeu), care a fost autorul majorității prevederilor NESARA.
Comandantul Ashtar (nota C.M.: cel mai titrat comandant al forțelor Consiliului Galactic, și el în slujba Civilizației lui Dumnezeu), precum și Sananda (nota C.M.: un aspect al lui Iisus), merg programat să îndrume directorii din grupul internațional care lucrează pentru a asana planeta de toate activitățile întunecate. Alți extratereștri merg să petreacă timp cu prietenii care locuiesc în Himalaya sau în Anzi.
Toți acești vizitatori au nivelurilor vibratorii mai înalte decât cele care predomină pe Pământ și, în timpul scurt petrecut acolo, fortifică locurile cu energia-lumină, însă nu stau prea mult pentru a nu rămâne prinși în densitatea planetei.

Am dori să vă putem oferi un interval de timp pentru „divulgare”, dar nu putem, deoarece, din păcate, nimic nu s-a schimbat de când am vorbit despre asta, acum ceva timp.
Așa cum am menționat în mesajele anterioare, Înaltul Consiliu Universal care era anterior responsabil pentru timpul de sosire și introducere a Noii Ere, a predat această sarcină chiar lui Dumnezeu însiși. În acest fel, Dumnezeu a scutit Consiliul de greaua responsabilitate de a decide când popoarele Pământului vor fi gata să vadă navele spațiale aterizând în număr mare și din care să descindă ființe cu aspect neobișnuit. Dumnezeu va spune ACUM! numai atunci când lumea voastră nu va mai privi cu frică acest eveniment.(nota C.M.: emisia unor volume foarte mari de energie a fricii într-un interval foarte scurt de timp, ar avea efecte catastrofale drastice, din cauza măririi bruște a volumului de energie negativă care s-ar putea manifesta ca un cumplit cataclism pe Pământ. Explicația este plauzibilă căci dacă vibrația tuturor ființelor și obiectelor de pe planetă ar scădea brusc, s-ar produce un necontrolabil efect de destructurare, de anihilare care s-ar manifesta prin seismicitate, inundații, incendii etc; ar fi un un haos și un colaps generalizate, cărora nimeni nu le-ar mai putea face față.).
Acel eveniment va trebui să fie, cu necesitate, unul plin de înălțare, de fratenizare, de iubire inefabilă [ Mesaj 29 decembrie 2012]
Trebuie spus că modalitățile de producere a EVENIMENTULUI nu au fost similare la civilizațiile universului, care au trecut prin el. Durata premeregătoare poate fi diferită, ea depinzând de modul în care civilizația respectivă va face pașii necesari.
Pământul va continua să stea în această fază de tranziție, până când nivelul conștiinței va fi suficient de înalt, astfel încât frecvența de vibrație generală  va face imposibile manifestări reprobabile precum: ura, nedreptatea, exploatarea, hoția etc.
Iubiți frați și surori, doar acela va fi momentul potrivit să întâlniți cu membrii familiei noastre universale. [ În mesajele din 21 august 2009 și 23 aprilie 2011 , mai mulți extratereștri vorbesc despre asistența civilizațiilor lor.]
Poate suna descurajant, dar nu se poate altfel, totul stă exclusiv în puterea voastră, totul depinde de alegerile voastre.

Toate ființele luminii din acest univers vă onorează pentru ceea ce ați făcut până acum și vă încurajează să continuați, căci un lucru este cert: VEȚI AJUNGE LA ACEL MOMENT. Când? Numai voi puteți da acest răspuns.
E nevoie de perseverență, de răbdare și de credință în puterea IUBIRII.


3 comentarii:

  1. MEDITAȚIE PENTRU AJUTORAREA ANIMALELOR CARE ȚIN DE SCOARȚA PĂMÎNTULUI,PENTRU A LE TRIMITE IUBIREA DE CARE AU NEVOIE


    https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Unknown 1

    DOMNIA SATANICĂ PLINĂ DE CRUZIME A ANTICHRISTULUI

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/03/17/cum-se-explica-aparitia-crucii-lui-baphomet-pe-turlele-unor-biserici-din-romania-radu-iacoboaie-17-martie-2015/

    RăspundețiȘtergere