Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 august 2020

MATEI, 3 aug.2020 (I)

De Suzanne Ward, 
Traducerea Const. Mihăilescu

Covid-19: informații despre specialiști, statistici în creștere;  demonstrații pașnice; reptilieni; gri; îngeri; „walk-in-uri“; clone; vizitatori, colonizatori din alte civilizații; grilăa ușoară
Cu salutări pline de dragoste din partea tuturor sufletelor aflate în această stație spațială; sunt Matei.  
Ceea ce vedem în potențialul energetic al Pământului poate fi asemănat cu emoția pe care ți-o dă lansare artificiilor neîntrerupte. Este o reflectare a activității omenirii de pe planetă, în timp ce sufletele „trezite” aruncă petarde lumină care să trezească ființa umană și s-o determine să dorească și să acționeze pentru înlăturarea jugului dominator al întunecaților, în care se află de milenii. 
Mișcările de protest ocazionate de coronavirus pot fi considerate ca primele semne ale acestei treziri a conștiințelor. Informațiile reale provin de la un număr din ce în ce mai mare de specialiști în medicină care vorbesc despre viruși, vaccinuri, măști, sisteme imunitare, tratament pentru pacienții cu covid-19 și statistici incredibil de „umflate” despre cazuri și decese atribuite bolii-sperietoare.
Cei care se ocupă de eradicarea acestei boli nu au rezultate, deoarece nu dețin bazele științifice ori dovezi anterioare despre manifestarea acestui virus. Este motivul pentru care boala se extinde în multe regiuni ale lumii voastre.
Cei întunecați, care au făcut scăpat virusul în China, nu de multă vreme, au eliberat mai multe modalități de agresiune a corpurilor umane. Astfel, ei pregătesc terenul pentru scăderea imunității celor mai vulnerabili afectați de stres, de teama de a nu se îmbolnăvi, cei cu moralul scăzut din diverse cauze (cei aflați în închisori, cei cu datorii financiare, șomerii, stresul provocat de obligativitatea purtării măștii, cei cu boli cronice etc.) O altă sursă de stres este separarea de familie, în spitale sau în carantine, unde nu mai pot beneficia de sprijinul și asistența celor dragi. Mulți dintre cei spitalizați mor pentru că se simt abandonați, neglijați, expuși multor altor boli pe care le contractează acum cu mult mai multă ușurință în spitale. 
Pe de altă parte, se îmbolnăvesc, prin scăderea sistemului imunitar, cei „de-afară” care au membri ai familiei internați dar despre care nu știu aproape nimic, căci nimeni nu stă să le explice și să detalieze despre ce fac și cum se simt cei dragi aflați pe patul de spital, la care ei nu au acces. Prin scăderea sistemului imunitar, această stare exasperantă „pregătește terenul” pentru noi și noi îmbolnăviri de covid.
Nu este surprinzător faptul că mass-media promovează „teoria conspirației” față de realitățile care apar. Vă puteți întreba de ce atât de mulți afaceriști din industria medicală recomandă asiduu respectarea dispozițiilor „autorităților” pentru „siguranța” dvs. și a altora. Unii, care știu adevărul, susțin în continuare minciunile, deloc dezinteresați, ori din „grijă față de semeni”, pentru că au de câștigat financiar, căci pentru susținerea și amplificarea minciunii (care produce frică) sunt mituiți să tacă (când ar trebui să vorbească despre adevăr) sau să vorbească, adică să trâmbițeze teoriile privind pericolul de infestare, dacă nu se respectă regulile stabilite [nota C.M.: în legătură cu aceasta, am o nedumerire. În spoturile publicitare din capitolul „poartă mască !” ni se spune că o mască trebuie schimbată după ce a fost purtată max. 4 ore și ni se arată cum, după ce o îndepărtăm cu maximă atenție, o aruncăm la coș și o înlocuim cu una nouă. (Imaginați-vă ce consum enorm și ce profit pe măsură se obține la un flux continuu de producție-vânzare de măști în întreaga lume, aprovizionată de doar câțiva producători!! Indiscutabil, aceasta va fi afacerea secolului, dacă situația actuală va dăinui.)
Ce se întâmplă cu acea mască ajunsă în coșul de gunoi? Dacă e să fim „mai catolici decât papa”, ar trebui să ducem procesul de distrugere până la capăt: să-o ardem sau s-o tratăm chimic. Dacă ești atent înțelegi că recomandarea este nu pentru protecția ta și a celorlalți ci pentru cumpărarea unui produs nou, nefolosit, adică este o reclamă comercială „mascată”
În al doilea rând, dacă ni se recomandă să ne spălăm des pe mâini, ceea ce este, ori ar trebui să fie, o normalitate într-o societate civilizată, și aceasta este suficient, cum de nu ni se recomandă sterilizarea și spălarea măștii folosite (prin spălare cu apă caldă și săpun de ex.) ci ni se cere imperios să o înlocuim? (În același scop comercial, de profit, desigur). 
Veți spune că materialul din care
 sunt confecționate măștile nu rezistă la spălare. Nu-i adevărat, eu refolosesc masca, după spălare și sterilizare atentă, de 5-6 ori. De fapt, dacă se urmărea nu profitul ci economisirea, măștile ar fi fost confecționate din materiale mult mai rezistente, nu din cele de unică folosință.]        
Controlul Iluminati asupra vieții pe Pământ se face inclusiv prin educația din clasa I până la universități și doctorate, dar în nicio formă de învățământ nu există informații asupra programelor medicale și farmacologice standard, care au în vedere interesele financiare ale oligarhiei și societăților secrete pentru sporirea încă și mai mult a imenselor averi făurite din vânzarea medicamentelor, prin care niciodată n-au urmărit eradicare bolilor ci doar menținerea lor la nivelul la care pacientul mai poate fi exploatat și manipulat, precum și menținerea sub control a numărul populației. Cercetați cu atenție Big Pharma! 
Obiectivul Iluminati este menținerea populației globului la un număr convenabil, pentru a putea fi manipulată dar suficient să le asigure energia negativă de care ei depind existențial.
Atunci când au văzut că puternica lor rețea a început să fie destructurată, Iluminații au căutat metode și mijloace de a supraviețui și a se revigora. 
Producerea și răspândirea coronavirusului reprezintă un scop major, vital pentru întunecați. Dorința lor este ca zilnic, sute de mii și milioane de oameni să moară zilnic în întreaga lume, pentru ca acest număr să fie redus până la nivelul la care să fie din nou sub controlul lor deplin. În intenția lor, cei care ar rămâne ar trebui să fie suficient de înspăimântați, pentru viața lor și a celor dragi, încât să accepte orice ingerință, orice umilință din partea „autorităților” controlate de Cabală. 
Din fericire, lumea se deșteaptă, se trezește și cere din ce în ce mai insistent, ieșind mai frecvent în stradă, să i se respecte voința, să fie apărată de cei plătiți să o facă, cere să se asigure o reală asistență medicală, să fie eradicate boala, sărăcia, manipularea, tratamentul discriminator și rasial.    
Nu știm când vor fi arestați toți capii care manipulează lumea voastră, dar imediat după covid-19 popoarele Pământului nu vor mai fi ca înainte; își vor fi crescut conștiința de sine și frecvența de vibrație.
Este lamentabil, dar nu neașteptat, ca membrii grupului specializat în crearea de probleme civilizației umane, să se infiltreze în demonstrațiile pașnice împotriva rasismului și a nedreptăților profunde, pentru a provoca și justifica represaliile forțelor de ordine.
Mulți magnați subvenționează acțiunile de deturnare a revoltelor din stradă. 
Acest grup restrâns de indivizi lucrează de mult asupra civilizației umane.
Ei erau cei care au programat cele două războaie mondiale, finanțând ambele tabere beligerante. 
Ei sunt cei care controlează și fac jocurile în economia mondială. Tot ei sunt cei care au creat exodul masiv de populație, ei au creat și răspândesc covid 19 în lume; tot ei au creat și încercat să reducă populația și s-o ”disciplineze” prin gripa spaniolă, gripa aviară, gripa porcină, SIDA , Ebola, SARS etc. 
Din fericire, întunecații, deși au provocat multă suferință, de fiecare dată au înregistrat un eșec, căci sufletul și spiritul uman s-au opus cu succes oricărei agresiuni. Așa va fi și de data aceasta.
(va continua)

Un comentariu: