Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 august 2020

De la Consiliul 9D Arcturian: Consolidarea și reînnoirea sufletului colectiv uman.


de Daniel Scranton
Traducere Const. Mihăilescu



Salutări ! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm cu voi din nou.
Avem o nouă perspectivă asupra etapei pe care o parcurgeți acum, voi pământenii. Observând situația voastră actuală, lupta voastră, privite din unghiuri diferite, am descoperit una nouă.
În acest moment, parcurgeți și retrăiți toată istoria umană și experimentați o mulțime dintre cele mai dificile aspecte ale istoriei voastre. Vă plasați nu numai în ipostazele prezentului ci și în trecutul vieții pe Pământ, al planetei și al umanității.
Observăm cum v-ați angajat să faceți o curățare colectivă a istoriei voastre ca ființe simțitoare, care trăiți pe acea frumoasă dar zbuciumată planetă. . 

În lucrarea asta amplă sunt angajați aproape toți umanii „treziți”. În fiecare zi, lor li se adaugă alții; în acest fel, colectivitatea celor hotărâți să acționeze pentru binele întregii umanități devine din ce în ce mai numeroasă și mai puternică. Diferența față de trecutul nu prea îndepărtat este că acum există mult mai mulți dintre voi angajați ferm în edificarea unei lumi mai iubitoare, mai corecte și mai evoluate.
Nu este de loc ușoară munca la care v-ați angajat dar ea înseamnă renașterea și alinierea unei civilizații la standardele înalte ale universului.
Acum este un moment bun pentru a lua în considerare sufletul colectiv pe care îl aveți acolo pe planeta Pământ, și știm că cea mai corectă atitudine a noastră față de voi este nu numai să vă încurajăm dar și să vă oferim, atunci când o veți cere, din experiența noastră, dat fiind faptul că și noi am trecut prin această fază foarte importantă, când sufletul colectiv a început să se manifeste pregnant. Știm, de asemenea, că începeți să conștientizați cum puteți avea acces oricând la istoria făurită de voi în eoni, căci, cunoscându-vă trecutul vă puteți clădi cu mai multă exactitate viitorul.
Acum sunteți acolo, pe planeta voastră, pentru un nou început și pentru a vă asuma ceea ce poate nu ați făcut așa cum ar fi fost mai bine, iertându-vă pe voi și pe confrații voștri pentru erorile și stângăciile unor începuturi ratate. 

Veți afla desigur că istoria voastră a înregistrat atrocități, care ar fi putut fi evitate dacă cei care v-au condus și-ar fi depășit ambițiile, orgoliile și setea de putere, dar și dacă sufletul vostru colectiv ar fi fost mai puternic și mai hotărât să nu permită derapajele.
Acum sunteți acolo, în această experiență, și pentru a vă vindeca societatea de traumele acelui trecut întunecat. În acest proces de vindecare și iertare trebuie să plecați de la ideea că făptuitorilor ar trebui să li se dea o șansă de a se reabilita și de a-și pune în folosul societății abilitățile și energia.
În trecutul planetei și civilizației voastre au avut loc dezastre „naturale”, pandemii, distrugeri, cataclisme generale sau doar pe unele continente. Ne referim și la modul în care ați resimțit, încă de la începutul dezvoltării voastre, cum ați fost abandonați de cei care aveau misiunea de a vă îndruma și încuraja.
Cu toate acestea, trebuie să înțelegi acum că, de fapt, nu trecutul creează viitorul. Asta înseamnă că viitorul nu trebuie să vi-l clădiți după tiparele trecutului. Țineți cont de el dar feriți-vă să-i repetați erorile !
Înlăturați ceea ce v-a împiedicat să înaintați mai repede spre idealul vostru, vindecați rănile trecutului și hotărâți unde vreți să ajungeți. Luați-vă adio pentru totdeauna de la cea de a treia dimensiune și spuneți-vă că ciclul reîncarnărilor în această densitate s-a încheiat, căci ați plătit destul, ați suferit suficient din cauza realității polarizate. Amintiți-vă că voi sunteți ființe multidimensionale cu dreptul dat de Creator de a cunoaște universul căruia-i aparțineți.
Deci, ce poți face tu, ca individ? Poți recunoaște ceea ce se întâmplă, indiferent cât de neplăcut ar fi, pentru a te ridica deasupra acestei stări de lucruri cu curajul pe care-l are un explorator temerar. Fii conștient și străduiește-te să înțelegi tot ce se petrece în tine și în jurul tău, pentru a putea evita capcanele care ți se pregătesc, fără a blama și a arunca responsabilitatea în spatele celorlalți, chiar dacă, prin faptele și alegerile lor, ei sunt, mai mult decât tine, cauza producerii evenimentelor nedorite. Acceptă-ți trecutul (inclusiv cel colectiv), acționează în prezent, prin alegeri care corespund celui mai înalt interes al tău și al speciei din care faci parte, renunță la lamentări, care numai bine nu vă fac, și astfel îți vei pregăti viitorul așa cum ți l-ai visat !
Asta înseamnă că vei ajunge nu numai să găsești soluția dar chiar să faci parte din ea.. 
Trebuie să fii o parte a vindecării pe care o reclamă starea actuală de sănătate acolo pe Pământ. Înțelege și acceptă că tu ești cel care trebuie să faci ceea ce trebuie făcut, adică asumă-ți acele tipuri de sarcini care e nevoie să fie rezolvate, în această fază, în sistemul din care faci parte.
Trebuie să fii o parte a vindecării care trebuie să aibă loc acolo, pe Pământ căci tu ești cel care vei face ceea ce trebuie făcut, asumă-ți acele tipuri de sarcini care acum ți se pare că-ți depășesc puterile și posibilitățile.
Iubiților, voi sunteți cei care, cu necesitate, trebuie să vă construiți puntea către viitor, puntea pe care trebuie să o treceți pentru a ajunge pe malul celălalt, acolo unde veți afla și vă veți bucura de avantajele dimensiunii a 5-a.
Cu realitățile dure cu care vă confruntați acum nu vă veți mai întâlni în acea densitate, căci ele nu se vor mai putea menține la acel nivelul de vibrație.
Noi știm că o puteți face; avem încredere în spiritul uman și vă invităm ca și voi să fiți încrezători.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să avem cu voi această comunicare.

https://danielscranton.com/the-rebirthing-of-the-human-collectives-soul-∞the-9d-arcturian-council

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu