Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 august 2020

Benjamin Fulford - 24.08.2020. Raport.




Gangsterii Khazarieni, care se închină lui Satana, încearcă să vă ucidă pe voi și pe familiile voastre, dacă sunteți împotriva dogmelor, credinței și intențiilor lor. Acesta este motivul pentru care au început o campanie de vânare și ucidere sistematică a tuturor liderilor occidentali folosind Covid-19, afirmă mai multe surse.
Întregul fiasco Covid-19 este parte a agendei ONU 2030, care include multe lucruri, dar cele mai importante sunt moneda digitală și implanturile RFID, pentru a interfața între supravegherea guvernului asupra industriei private globale", spun surse MI6.
Surse P3 susțin că firel duc direct la familia Rockefeller și la actualul lor patriarh, David Rockefeller Jr. În timp ce sursele de informații militare japoneze îmi dau dreptate, familia Rockefeller nu a răspuns la întrebările mele după publicarea raportului meu.
Prin lansarea paranoicei „teorii conspirative”, vă rugăm să rețineți că David Rockefeller Jr., Warren Buffet, Michael Bloomberg, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey și alții au declarat public că vor să reducă populația lumii.  
David Beasley, directorul executiv al Programului alimentar mondial al ONU (PAM), spune că, din cauza Covid-19, lumea se va confrunta cu „o foamete de proporții biblice”. 
Având în vedere că Covid-19 este un produs de laborator, adică este o creație umană care a și fost brevetată (!!) , invenția de cum să îmbolnăvești lumea la nivel global este un complot al crimei împotriva umanității pentru că a provocat morți premeditate, suferință și dificultăți economice. Prin urmare, afirm că uciderea acestor complotiști ar fi un act legitim de autoapărare și nu o crimă.
Sursele MI6 promit:
Covid-19 este foarte clar un program de eugenism în aplicare și o crimă împotriva umanității. „Statul” a devenit necinstit și s-a întors împotriva populației, pe care ar trebui s-o apere, s-o protejeze, nu s-o reprime cu poliția ”
Președintele SUA, Donald Trump, la rândul său, a dat o lovitură majoră companiilor farmaceutice săptămâna trecută, așa cum se poate citi în următorul tweet:
Prin „Clauza Națiunilor Favorizate”, împotriva Big Pharma, pe care am semnat-o săptămâna trecută, SUA obțin un preț la medicamentele cu prescripție care se potrivește cu prețul țării, plătind cel mai mic preț din lume, cu 50%, 60%, poate chiar70% mai mic. ”
Aceasta este doar o primă lovitură. Sursele MI6 promit:
Complexul medical-industrial trebuie să fie nivelat, la fel cum am nivelat complexul financiar-industrial ... nu-l desființezi, ci doar îl nivelezi”.
Pentagonul este, de asemenea, preocupat în special în privința statului Israel mafiot din Khazarian (pentru detalii, vezi raportul de mai jos).
În cazul meu, ultimul atac a venit de la un bărbat numit Yoichiro Ikeuchi, a cărui imagine și informații de contact pot fi găsite aici:  https://www.fanterview.net/interview/933/
În această vară, pe când eram în Canada, a încercat să ucidă o femeie japoneză care mă ajuta să postez videoclipuri în limba japoneză. Ikeuchi a avut acces la informații private despre ea. El i-a spus că două dintre fostele mele prietene au fost ucise. În mod special el a menționat-o pe Lisa Tohama, care a lucrat cu mine timp de 12 ani, și care avea cancer, la vârsta de 39 de ani. Tohama fusese infestată cu un virus Epstein Barr, proiectat genetic.
Bărbatul care s-a lăudat unui asociat cu uciderea ei, Tenzan Nakai, a fugit într-o insulă îndepărtată din arhipelagul Okinawa, potrivit unor surse din lumea interlopă japoneză.  
O altă colaboratoare, care era acivă în zona nord-coreeană, trimisă să mă spioneze, a dispărut și ea. Este posibil să fi fost și ea ucisă. În orice caz, asistenta mea spunea că a suferit un atac electromagnetic de un anumit fel și a supraviețuit doar fugind de la locul faptei. Ikeuchi nu a răspuns la multiplele încercări de a-l contacta.
Inutil să spun că poliția japoneză, și alte autorități, nu au făcut nimic în privința unor astfel de cazuri, chiar și atunci când le sunt prezentate dovezi puternice și pertinente. 
Pentru cazurile personale ar fi necesară o acțiune puternică, deoarece lumea occidentală se confruntă cu un colaps civilizațional, în special în Statele Unite.
Aruncați o privire la aceste fotografii din zona financiară pustiită din San Francisco pentru a înțelege că SUA se află în mijlocul unui colaps național. https://www.zerohedge.com/personal-finance/haunting-photos-san-franciscos-desolate-financial-district-during-morning-rush
De asemenea, orașele americane au devenit zone de război, cu extinderi majore în Chicago, New York, Los Angeles, etc.   
Prăbușirea societății înseamnă și că multe forțe de poliție din SUA au devenit criminali în uniformă.  
https://www.wnd.com/2020/08/girlfriend-accused-selling-pot-government-takes-boyfriends-jeep/
Guvernul canadian obișnuia să-și avertizeze cetățenii să nu transporte bani în SUA, deoarece poliția îi va confisca. Acum îi sfătuiește pe canadieni să nu meargă deloc în SUA.
Surse din cadrul ANS afirmă că există un pericol puternic de incidente teroriste majore în următoarele 90 de zile în SUA și în alte zone ale lumii.
Din fericire, există semne din ce în ce mai evidente că un fel de mișcare militară începe să acționeze împotriva Cabalei, cu  acțiuni puternice începând din septembrie a.c.
De un interes deosebit se bucură staționarea la punct fix a multor sateliți, care acoperă o imensă zonă a Atlanticului de Sud. 
Linkul de mai jos vorbește despre un fel de „anomalie magnetică” care obligă operatorii să închidă sateliții care trec peste Atlanticul de Sud. Dacă te uiți la hartă, remarci că centrul de interes este Buenos Aires, Argentina. 
Surse naziste afirmă că aceasta este concentrarea pentru o acțiune militară importantă.  
https://www.sciencealert.com/nasa-is-tracking-the-mysterious-evolving-anomaly-in-earth-s-magnetic-field
Apoi, există rapoarte credibile și videoclipuri rusești despre OZN-uri care zboară peste Antarctica. 
Ar putea fi vorba despre un fel de mobilizare militară a forțelor spațiale secrete împotriva Cabalei? Vom vedea.
https://www.rt.com/russia/498558-ufo-footage-cosmonaut-expert-analysis/
Ca întotdeauna când e vorba ce chestiuni „spațiale”, e mai bine să te pronunți după ce ai văzut sau ai examinat cazul, nu înainte.
Chiar dacă nicio „forță spațială” nu ne vine în ajutor, armata americană va trebui să descindă în California și să ocupe sediul marilor companii hi-tech. 
Cine controlează presa scrisă din SUA chiar acum pompează în mod clar sume importante de bani. Dacă eliminați Facebook, Apple, Amazon, Microsoft și Google din indicii bursieri, atunci piața bursieră rămâne blocată la nivelul minim atins după prăbușirea prețurilor din martie.  https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/equal%20weighted%20S%26P.jpg?itok=1PMmHmls
Aceste companii sunt esențiale pentru controlul masiv al minții prin internet. Faptul că majoritatea banilor generați prin calculator pare să se revarse în ele este o dovadă că gnosticii Iluminați au dreptate că avem de-a face cu un „AI necinstit”. Aceste companii se comportă în moduri care pot fi asimilate crimei. Acest scriitor, alături de mulți alți reporteri ai adevărului, a fost mult timp atacat, denigrat, jefuit de venituri etc. de aceste companii.
Iată un mic exemplu de abuz de putere aplicat de către Apple, considerat unul dintre cei mai puțin „răi” ai gigantilor tehnologici. Din anumite motive, de fiecare dată când încerc să descarc fotografii de pe iPhone pe computer, reușesc doar la aproximativ jumătate din încercări.  Curios e că, după un timp, primesc un e-mail de la Apple, care se oferă să-mi furnizeze fotografiile de interes din sistemul lor de stocare. Se vede că Apple împiedică în mod deliberat oamenii să-și pună fotografiile pe propriile computere, pentru a-și consolida afacerea de stocare online. Acest tip de abuz este unul dintre multele pentru care giganții tehnologiei IT din California ar trebui să fie investigați, forțați și incriminați penal.
 Amenzile minuscule ale Teeny nu pot descuraja companiile care câștigă miliarde de dolari. Pentru fapte de acest gen, directorii generali ai IT ar pute sta multă vreme după gratii.
Chiar și companii IT, cum ar fi Tesla, care materializează proiectele, în mod clar obțin mai mulți bani decât le-ar aduce piață de capital funcțională. Săptămâna trecută, raportul preț / câștig al Tesla a trecut de unu la mie.. Asta înseamnă că ar fi nevoie de o mie de ani ca Tesla poată plăti orice investiție din propria sa rezervă.  https://brucewilds.blogspot.com/2020/08/teslas-pe-ratio-moves-past-thousand-mark.html
În afară de California, o altă fortăreață a Cabalei pare a fi Coreea de Sud, unde gangsterii coreeni, care au subcontractat Cabalei controlul Japoniei și Coreei de Sud, încep să intre în panică când văd că tăvălugul justiției se apropie de ei.. 
Un semn în acest sens este faptul că regimul sclavilor din Coreea de Sud crește restricțiile Covid-19 la niveluri draconice, în încercarea de a menține populația sub control.
Sunt disperați în parte, deoarece Coreea de Nord se pregătește să anunțe că oficialii guvernului sud-coreean ar fi responsabili pentru uciderea lui Kim Jong Un. Puteți fi siguri că vinovații nu vor mai sta mult timp pe acest Pământ.  
Între timp, în Japonia, primul ministru Shinzo Abe pare să fi supraviețuit unei alte tentative de otrăvire inițiată de Cabală. După ce, de curând, a plecat din seiful cabalei, Abe a subminat încercările de a folosi Covid-19 pentru a distruge economia japoneză, spun surse de informații militare japoneze. 
Aceștia promit desfășurarea unei importante campanii pentru consolidarea agenților cabali în Japonia. Probabil, acest lucru ar însemna acapararea mass-mediei pentru interesele khazare din Japonia, precum și preluarea controlului asupra Băncii Japoniei.
Avem rapoarte despre explozii la complexul Bill Gate din Karuizawa, Japonia. Se pare că construcția unei instalații masive era aproape de finalizare, astfel încât s-ar putea să fi avut loc o formă de atac. Vom încerca să investigăm în continuare și să actualizăm atunci când va fi posibil.
Acum, să ne uităm la ce are de spus Agenția de Informații pentru Apărare din SUA despre preluarea statului israelian Khazarian, etc. Iată raportul lor:
După ce prim-ministrul irakian s-a întâlnit cu Trump, trupele americane au început să dea jos ... Cerșetorii nu pot fi alegători. Așadar, Trump a impus lui BiBi [Benjamin Netanyahu] să nu blocheze vânzările de F35 jet către Emiratele Arabe Unite, și apoi către Arabia Saudită, Egipt și altele.
Cu amenințări de dezvăluire publică, legate de 11 septembrie, Beirut, Fukushima, Bali 2002, nukes utilizate în Yemen și Siria și asasinarea de la Hariri din 2005, Israelul este pe picior de război, întrucât Arabia Saudită nu acceptă nicio normalizare fără semnare acordului de pace cu Palestina din 2002 și recunoașterea rezoluțiilor ONU.
Sionismul a murit, deoarece tribunalul special al ONU pentru Liban nu a reușit să-i condamne pe liderii Hezbollah sau Siria pentru moartea lui Rafic Hariri, deoarece toată lumea știe că Israel l-a încurcat în 2005.
Lumea arabă poate face front comun pentru a constrânge Israelul să returneze toate teritoriile furate, să evacueze toate așezările evreiești ilegale, să ridice asediul asupra Gazei, să se întoarcă la granițele din 1967 și să accepte o soluție bi-națională, cu un singur stat, cu drepturi egale pentru toți.
Israelul nu mai are un avantaj militar calitativ, deoarece a pierdut F35-uri în Siria în 2018, iar Iranul primește arme rusești modrne precum S-400, Su-57 care pot anihila orice obiectiv la sol, aer și pe mare. "
În sfârșit săptămâna aceasta putem raporta că mai multe surse vorbesc despre un fel de resetare financiară iminentă. 
Surse din Pentagon spun că sistemul de transfer bancar internațional SWIFT, controlat de sioniști, a fost eliminat în timp ce „sistemul financiar cuantic lucrează online”.
Două surse diferite ale Familiei Dragonului spun, de asemenea, că s-au pregătit fonduri masive pentru o campanie de redresare economică planetară. 
Suntem reticenți în a face speculații pe această temă, dar multe surse spun că, începând cu septembrie a.c., s-ar putea întâmpla ceva semnificativ.
Având în vedere toate alarmele false pe care le-am trăit, sfatul meu este să credem doar atunci când vor apărea confirmările.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu