Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 august 2020

Conversație cu Federația Luminii.

16 aug.2020
Traducere Const. Mihăilescu.


Blossom: Salut, Ființe din lumină! Conversațiile dintre noi au început cu aproape 15 ani în urmă. Multe discuții! De atunci ne-ați condus până în aceste vremuri și ne-ați ajutat în moduri diferite să înțelegem cum să trecem prin evenimente. Pentru asta vă suntem foarte recunoscători.

Fed.Luminii.: Bun venit, Blossom! Într-adevăr, am parcurs împreună multe situații de-a lungul comunicărilor noastre și suntem pregătiți să o facem și în viitor, când urmează evenimente importante. Din ce în ce mai multe „revelații” ies la lumină și voi trebuie să le înțelegeți și să vă adaptați corespunzător. Noi simțim că trebuie să fim încă și mai mult alături de voi pentru o înțelegere și preluare completă și nedeformată a realităților.

Bl.: Băieți! eu sunt pentru inițierea unui apel la trezirea umanității, căci chiar și pentru noi, cei care ne considerăm treziți, noianul de evenimente este copleșitor.

F.L: Dragă Blossom, ... nu degeba ai fost numită Mare.

Bl.: Totuși, de ce s-a permis atâta vreme ca lumea să rămână în adormire?

F.L.: Pentru că, despre Timpul Divin și intervenția divină ... trebuie să vorbim atunci când vine vremea, când sunt îndeplinite condițiile; nu mai repede și nu mai târziu.

ACUM se produce Trezirea Divină, deoarece acum se realizeză o aliniere universală, corectă și suficientă, pentru ca toate rotițele să formeze acel angrenaj care se pune în mișcare. Suntem siguri că mulți dintre voi simțiți că următoarea etapă va fi „dezvăluirea”, nu-i așa?

Bl.: Da, într-adevăr. Voi ați spus că, în prealabil, va exista un anunț uriaș, înainte de a se produce un blocaj complet. Da, ne agățăm de orice ne-ar scurta așteptarea.

Există atât de multe speculații despre ceea ce poate implica acest eveniment....

F.L.: Urmează să se producă chiar luând în considerare termenele voastre de aliniere.

Bl.: Termenii noștri de aliniere? Pe scurt, ce ar însemna asta? Să însemne, „peste șase luni”?

F.L.: Nu suntem de acord cu acest raționament.. Important este că lucrurile se precipită și sunteți aproape de final. Oricum, când numărătoarea inversă va începe, fenomenul va fi sesizat și anunțat prin Lumină.

Bl.: Totuși, anunțul care se va da, va fi integral sau doar un fragment?

F.L.: Anunțul va trimite lumea într-o agitație, după cum am mai spus, încât chiar și cei mai stabili vor simți că pierd lucrurile de sub control.

Tot ceea ce a avut loc /are loc/ va avea loc  ... va fi făcut cu măestria celei mai înalte inteligențe, și nu poate eșua.

Cei aflați în întuneric, care au ales să trăiască și să meargă pe acea cale, ... au știut tot timpul cum arată Adevărul ...DRAGOSTEA ÎNVINGE TOTUL.

Ei știau că va veni acest timp și au făcut totul pentru a-l opri.

Bl.: Ați menționat, într-o altă discuție, despre „secerișul” care are loc. Mulți se referă la asta acuzându-i pe întunecați, deoarece cred că folosesc acest cuvânt, „seceriș”, în legătură cu mulții copii pe care i-au răpit.

F.L.: Ai dreptate. Multă confuzie poate fi generată de scoaterea anumitor lucruri din context. „Seceriș” înseamnă, de exemplu, culegerea culturilor. Când vorbim despre suflete, tot ceea ce se „seceră” se pune la adăpost și se distribuie, se repartizează.

Bl.: Mulți vor interpreta poate că vorbești de pachete financiare?

F.L.: Vorbim de multe pachete ... toate conținând „Serviciul” sau „Dezvăluirea” lor individuală.

Bl.: Adică nu este o chestiune financiară. În mod clar, am fost în fața clubului de noapte când „circuitele numerelor” erau distribuite în creierul uman ... lăsându-mă neîncrezătoare în astfel de probleme. Poate că am avut un miros bun, dar această acțiune nu m-a servit bine. Mulți sunt bine pregătiți pentru o schimbare a sistemelor financiare. Este în cărți? Poți spune ceva?

F.L.: Da, putem și da, este. Cu toate acestea, am sugera ca tot ceea ce vă oferim ca indicii, să așteptați și să vedeți. Căci este foarte mult legat de această problemă. Unele dintre acestea sunt concepute pentru a vă conduce pe cale. Puteți avea orice credință, căci, pe linie, pe listă, veți vedea / veți experimenta o „corectare” de un fel care va fi înțeles și bun pentru toți. O împărtășire în care nimeni nu va fi uitat.

Bl.: Spuneți, „pe listă”, veți întocmi o listă?

F.L.: Multe, atât de multe sunt gata pregătite pentru a fi lansate ... așteptăm doar să ni se spună ...start !”. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că se va întâmpla înainte ca TOATE să fie îndeplinite. Asta, fără îndoială. Nu vom acorda priorități în ceea ce privește derularea „evenimentelor” în care se vor face dezvăluiri. Pe de altă parte, nu putem furniza prea multe dintr-o dată, pentru că, dacă ar fi să facem acest lucru, am bulversa și planurile și civilizația voastră, într-un mod inacceptabil pentru nivelul la care vă aflați.

Bl.: Un alt lucru pe care oamenii l-ar dori lămurit, vă rog: această a doua blocare (al doilea val) va fi globală și se va folosi de pretextul virusului? Cred că asta sugerați!?

F.L.: Da, într-adevăr, Blossom. Cu toate acestea, va fi diferit coordonat și derulat, iar, ca aspect, nu va fi la fel de acceptat pe scară largă; va implica și alte „neadevăruri” care îi vor face pe cei deja temători să se simtă încă și mai vulnerabili.. Alții, care „înțeleg” (adică „treziții”) vor vedea realitatea pur și simplu așa cum este… „fără valoare”.

Totul va servi unui scop. Multe vor fi dezvăluite, atunci când aceste evenimente vor fi în desfășurare. Pe mulți momentul îi va găsi în locul potivit pentru a primi ceea ce urmează a fi oferit tuturor celor care-i vor înțelege și accepta utilitatea.

Bl.: Deși ai o exprimare criptică, totul pare a fi atât de interesant !! Ar fi un joc la nivel de masă, să luăm în considerare tot ceea ce știm și să ne dezvoltăm cea mai bună strategie în jurul tablei care afișează ordinea la trecerea liniei de sosire. Eh? Tu ai pus asta în mintea mea?

F.L. Nu ți-aș submina ori subestima inteligența cu o astfel de intervenție. De fapt, nici nu sunt autorizat s-o fac. Au fost doar gândurile tale, Blossom.

Bl.: Atunci mă simt ca un „ecuson Noddy”; este în ordine ...

F.L.: Aceasta este exact ceea ce te rugăm și vă rugăm să faceți. Oricât de mult ați simți greutatea enormă a acestui lucru, care se desfășoară chiar sub nasul vostru, ... cel mai simplu și mai avantajos mod de a ajunge la linia de sosire ... este să faci exact asta. Căci este un joc.

Bl.: Știu, la început m-am simțit atât de insultată din cauza asta! Simțeam că nu sunt decât o piesă de șah în acest joc. Cu toate acestea, în mine, undeva, exista speranța că totuși contez, că nu sunt o parte neglijabilă. Pe de altă parte, știu că totul nu este decât un joc; și acest adevăr, orice s-ar spune, este „greu de înghițit”.

F.L.: Depinde de cum privești lucrurile.

Bl.: Da. Cu toate acestea, jocurile astea au și ceva distractiv.

F.L.: Într-adevăr. Vă ajută să vă recuperați Lumina.

Bl.: Este greu să accepți multe realități, multe lucruri, cum ar fi, de exemplu, existența copiilor din subteran, și toate aceste realități paralele. Nu-ți prea mai arde de râs.

F.L.: Noi nu vă sugerăm să râdeți de asta. Departe de noi acest gând. Cu toate acestea, vă sugerăm să vă străduiți să faceți lumină în acest joc, acesta fiind, de fapt, rolul vostru în această experiență.

Al fiecăruia dintre voi ... Ești AICI, în această experiență, pentru a-ți recupera Lumina și apoi pentru a o difuza către ceilalți.

Bl.: Bună idee. Mai putem clarifica ceva, încă o dată? Mulți vă numesc „Federația Galactică a Luminii”, totuși, voi nu spuneți niciodată „galactică”, ci doar „Federația Luminii”. Ai spus odată că Federația Galactică este o „organizație uriașă” ... din care facem parte cu toții ... este corect?

F.L.: Blossom, noi nu suntem preocupați de etichetele sau numele pe care sufletele aleg să ni le atribuie. Suntem preocupați doar ca mesajele noastre să fie primite și înțelese și de ajutor omenirii și planetei voastre, Pământ. Numiți-ne cum vă place. Nu suntem atașați de niciun nume. Noi spunem că suntem „Supraveghetorii supraveghetorilor”. Vă rugăm să vă gândiți la asta și să aflați ce vă spune inima.

Bl.: Ok mulțumesc, Bob! Noi te iubim foarte mult. Știu că sunteți conștienți de toți adepții voștri și de recunoștința și dragostea pe care o au pentru voi. Ajutați pe mulți prin acest „joc”… inclusiv pe mine.

Cât de singuri trebuie să se simtă cei care nu cred în nimic!

Recunoștință pentru ceea ce faceți pentru noi, sperăm, numai din iubire !

Mulțumesc pentru această canalizare, pe care o voi posta în curând.



7 comentarii:

  1. LEGĂTURA VACCIN - IA

    https://youtu.be/oRm39OMO4MY

    Distribuiți întru' trezirea a cât mai mulți frați.

    RăspundețiȘtergere
  2. ÎNŞELĂTORIA 1

    De ex.acest preşedinte al Ghanei,https://burebista2012.blogspot.com/2020/08/presedintele-ghanei-expune-planul.html,nu cred că a făcut ce spune articolul.
    Când faci acest lucru,aduni populația în Piață şi pui multe afişe pentru a veni mulți,de asemenea pancarde,lozinci,instalezi sonorizare cu boxe şi microfon ,de asemenea filmezi dezvăluirea şi o transmiți live,dar anunți şi măsurile luate.Articolul este un CAL TROIAN prin faptul că ne bagă virusul ( pe care nimeni nu l-a văzut ,aşa cum au denunțat şi flotilele tayghetiene că la izbucnirea din focarul Wuhan "probele" din laborator erau lipsite de conținut ) pe gât.De asemenea filmele COTA,ultimile.....29, în continuare îşi mențin poziția de inexistentență a coronavirusului,vis-a vis de Cobra care face jocul.Dacă virusul are gene( care pot fi mutate ),deci virusul este teoretic mai mare decât bucata de lanț A.D.N.,atunci unde-i fotografia ?
    Dacă David Icke este REAL,fiind de partea celor care nu cred în el,care este "PROCLAMAȚIA DE LA TIMIŞOARA "( LONDRA ) ?! Şi care este PLANUL?! Nimeni nu dă în judecată pe nimeni,nimeni nu a auzit de vreun proces ca şi cum toată lumea este setată în APLICAȚIE DE PANDEMIE.De ce David Icke ( care face semne oculte ), nu se uneşte cu alți lideri pentru un PLAN BUN ?
    "I-am spus şefului de la Organizatia SIDA: "Daca nu puteti furniza sursa oficiala, revista stiintifica in care a fost publicata izolarea HIV (adica fotografia virusului izolat, fotografia proteinelor virusului, fotografia acizilor nucleici ai virusului), atunci toti cei de aici din sala vor sti ca sunteti un escroc si ca SIDA este o frauda."

    http://feli-popescu.blogspot.com/2014/09/sida-hiv-si-frauda-virala-interviu-cu.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  3. ÎNŞELĂCIUNEA 2

    "I-am spus sefului de la Organizatia SIDA: "Daca nu puteti furniza sursa oficiala, revista stiintifica in care a fost publicata izolarea HIV (adica fotografia virusului izolat, fotografia proteinelor virusului, fotografia acizilor nucleici ai virusului), atunci toti cei de aici din sala vor sti ca sunteti un escroc si ca SIDA este o frauda."

    Iar el raspunde: "Da, 95% cred in existenta virusului si 5% nu cred. Va las sa credeti ce doriti." Dealtfel cam asa mi se intampla de atunci mai mereu cand ma prezint ca biolog si incerc sa demonstrez cu argumente biologice frauda, mi se raspunde: "Multumim, dr. Lanka, asta e parerea dvs."
    Apropo, cu metoda PCR orice om poate fi testat in mod arbitrar ca sa iasa pozitiv sau negativ. Hodgkinson a inteles imediat. A verificat si dupa aceea ne-am asezat sa redactam impreuna urmatorul editorial. In acest editorial solicitam de la regina o proba de sange albastru, de la Elton John o proba de sange roz, plus arhiepiscopul de Canterbury etc. OK, acum fara gluma, sangele urma sa fie extras in prezenta unui notar, impartit in doua probe in prezenta unui notar si apoi dus la doua laboratoare. Acolo li s-ar fi spus laborantilor sa faca "the viral load". Si -coincidenta- intotdeauna va iesi un rezultat pozitiv. Intotdeauna!
    DELIA 20 noiembrie 2016, 18:20
    In anul 1993 un medic american si-a injectat sange de la un purtator, a dovedit ca nu exista asa ceva. Medicul Robert Wilner, de el este vorba, a scris si o carte "Minciuna mortala".
      Candva am ascultat sfatul profesorului Pohl si m-am dus la biblioteca sa citesc lucrarea publicata de Gallo. Ocazie cu care am constatat: in titlu scrie virus, dar in lucrare nici urma de virus! Adica nicio structura care sa apara in organism in numar mare si toate sa fie de dimensiuni identice, tot ce era acolo - si eu ca biolog mi-am dat seama imediat - erau componente celulare normale (Bestandteile einer normalen Zelle). Acestea erau date brusc drept virusuri. Particulele acelea nu erau izolate, nu erau fotografiate, nu erau secventiate si nici caracterizate biochimic.
    Numai ca eu deja vazusem cum se duceau pe apa sambetei vietile oamenilor diagnosticati cu HIV, cand li se dadea lovitura fatala inoculandu-li-se o frica de moarte sinistra. Toti erau convinsi ca vor muri. Iar convingerea asta este fatala. In plus, mai primeau si medicamente care declansau exact simptomele care erau puse in carca "virusului"."

    http://feli-popescu.blogspot.com/2014/09/sida-hiv-si-frauda-virala-interviu-cu.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum se procedează și cu covid 19.La spital li se administrează , așa zișilor bolnavi,niște pastiluțe care le face mult rău.Cine nu le ia,nu are nimic.

      Ștergere
  4. Exact așa se procedează și cu covid 19.

    RăspundețiȘtergere