Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 august 2020

Ce vrea Cabala. Un adevăr terifiant.

Text elaborat de John D. Rockefeller:
J.D.Rockefeller
-) Le vom păstra durata de viaţă scurtă şi minţile slabe, în timp ce ei vor crede că fac contrariul.
-) Vom folosi cunoştinţele noastre despre ştiinţă şi tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă.
-) Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire şi vom pune sedative în alimente şi în apă, precum și în aer. Vor fi acoperiţi de otrăvuri oriunde se vor întoarce.
Metalele moi îi vor face să-şi piardă minţile.
-) Le vom promite că vom găsi un leac prin multele noastre fronturi de cercetare, şi totuşi le vom da mai multă otravă. Otrăvurile le vor absorbi prin piele, gură și nas și le vor distruge minţile şi sistemele de reproducere. Din toate acestea, copiii lor se vor naște morți iar noi vom ascunde aceste informații.
Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră şi poartă. Trebuie să fim ingenioși în a distribui otrăvurile pentru că ei pot vedea departe.
O să-i învăţăm denumiri noi la otrăvuri și le vom spune că ele sunt bune; pentru asta, vom folosi imagini amuzante şi tonuri muzicale potrivite. Îi vom înrola în formații care vor răspândi otrăvurile.
Vor vedea că produsele noastre sunt folosite în film şi se vor obişnui cu ele şi nu vor şti niciodată adevăratul lor efect.
-) Când vor naşte, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor şi îi vom convinge pe părinți că-i ajută și-i imunizază în fața bolilor. Vom începe mai devreme, când minţile lor vor fi tinere, vom ţinti copiii lor cu ceea ce iubesc ei cel mai mult, dulciurile.
-) Când li se vor caria dinţii, îi vom înlocui cu metale care le vor ucide mintea şi le vor fura viitorul.
-) După ce capacitatea lor de a învăţa va fi fost afectată, le vom da „medicamente” care îi vor face încă și mai bolnavi, provocându-le alte boli, pentru care vom crea şi mai multe „medicamente”.
-) Îi vom face docili şi slabi în faţa noastră, prin puterea noastră.
-) Ei vor creşte deprimaţi, încet şi obezi, şi când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.
-) Le vom concentra atenţia asupra banilor şi bunurilor materiale, astfel încât ei să nu se conecteze niciodată cu Sinele lor interior.
-) Le vom distrage atenţia cu curvie, plăceri externe şi jocuri de noroc, astfel încât să nu fie niciodată una cu UNITATEA.
Minţile lor ne vor aparţine, iar ei vor face cum spunem noi.
-) Dacă vor refuza, vom găsi modalităţi de a pune în aplicare tehnologia care le alterează mintea și calitatea vieții.
-) Ca armă principală, vom folosi FRICA.
-) Vom numi guvernele lor şi le vom crea și opoziția la aceste guverne. Noi vom forma și controla ambele tabere.
-) Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar ne vom continua planul. Ei vor face munca pentru noi, iar noi vom prospera din truda lor.
-) Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur (pentru că aşa se cuvine).
-) Îi vom face să se omoare între ei, atunci când va fi nevoie.
-) O să-i ţinem separaţi pentru a nu se putea uni; o vom face prin dogmă, religie și boli „infecțioase”.
-) Vom controla toate aspectele vieţii lor şi le vom spune ce și cum să gândească.
-) Vom fi convingători și-i vom ghida cu amabilitate, făcându-i să creadă că este dorința și inițiativa lor liberă..
-) Vom instiga la dușmănie între ei, prin facţiunile noastre.
-) Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge luând-o în derâdere sau îi vom lichida pe cei „treziți”; asta fiind măsura cea mai convenabilă pentru noi.
-) Îi vom face să-şi sfâşie inimile unii altora și-i vom face să-și omoare proprii copii. Vom realiza acest lucru folosind ura ca aliat principal; furia va fi prietenul nostru. 
Ura îi va orbi în totalitate şi nu vor vedea niciodată că prin conflictele provocate între ei, noi îi vom putea manipula mai ușor..
-) Vor fi preocupați să se omoare între ei. Se vor scălda în propriul lor sânge şi se vor ucide între ei.
Vom beneficia foarte mult de acest lucru, căci ei nu vor înțelege și nu vor vedea adevărul.
-) Vom continua să prosperăm din războaiele lor şi din moartea lor.
-) Vom repeta acest lucru mereu și mereu, până când obiectivul nostru final va fi realizat.
-) Vom continua să-i facem să trăiască în frică şi furie, folosind imagini şi sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Vom folosi uneltele produse de ei, prin munca lor, împotriva lor.
-) O să-i facem să se urască pe ei, între ei şi pe vecinii lor.
-) Îi vom împiedica să-și amintească ADEVĂRUL DIVIN, acela că toții, UNA suntem..
Asta, ei nu trebuie să ştie niciodată!
-) Ei nu trebuie să ştie niciodată că culoarea pielii este o iluzie, trebuie să creadă întotdeauna că nu sunt egali între ei.
Din aproape în aproape, picătură cu picătură, vom avansa în atingerea obiectivului nostru.
-) Le vom prelua pământurile, resursele şi bogăţia pentru a ne putea exercita controlul asupra lor. 
-) Pe cei care ne vor deranja cel mai mult, îi vom desființa, ca neam și ca popor.
-) Îi vom păcăli să accepte legi care le vor fura și puțina libertate pe care o mai aveau .
-) Vom stabili și aplica un sistem bancar care îi va lega pentru totdeauna, ţinându-i pe ei şi pe copiii lor în datorii.
-) Când vor vrea să se unescă, le vom interzice acest drept, acuzându-i de crime și vom inventa povești noi despre coalizarea lor, folosindu-ne de toată mass-media pe care o deținem. Vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informaţii şi sentimentele lor, în favoarea noastră.
-) Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe nişte insecte, pentru că ei sunt chiar mai puţin decât atât. Vor fi neajutoraţi să facă orice împreună, pentru că nu vor avea arme și mijloace s-o facă.
-) Îi vom recruta pe unii dintre ei pentru a ne realiza planurile, și acestora le vom promite viaţă veşnică, pe care însă nu o vor obține niciodată, pentru că ei nu sunt de-ai noștri. Pe cei recrutați de noi, pentru a ne fi unelte, îi vor numi „inițiați”, care vor face prozeliți îndoctrinați și creduli, prin ritualuri false de trecere către tărâmuri mai înalte. Membrii acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi, dar ei nu vor afla niciodată adevărul. Ei nu trebuie să afle niciodată acest adevăr pentru că, altfel, s-ar întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiţi cu lucruri pământeşti şi cu titluri mari, dar niciodată nu vor deveni nemuritori, niciodată nu vor primi lumina şi nu vor ajunge să călătorească în stele. Nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea și ura dintre ei vor împiedica trecerea spre tărâmul iluminării. Asta n-o să afle ei niciodată.
Adevărul va fi ascuns de ei, atât de bine încât nu vor putea să se concentreze pe el, decât atunci când va fi prea târziu.
Oh, da, atât de mare e iluzia libertăţii că ei nu vor şti niciodată că sunt sclavii noştri pe vecie.

3 comentarii:

  1. Aceasta este doar o foarte mica parte din Programul jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor de sclavizare a omenirii...

    RăspundețiȘtergere
  2. PRONIA DIVINA ESTE CU NOI OAMENI NU SE VA AJUNGE AICI DOAMNE FERESTENE!!!

    RăspundețiȘtergere