Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 iulie 2020

Statueta veche de 200.000 ani descoperita pe LunaDescoperire incredibila pe Luna: o statuetă veche de 200.000 ani, a fost dezvaluita opiniei publice, dupa ce aceasta a fost ascunsa publicului larg timp de mai multe decenii. 
Un geolog american care lucreaza pentru NASA a facut un anunt incredibil: dr. Charles Morris a descoperit intr-o rocă lunară, adusă de astronauții misiunii Apollo 11, o statuetă veche de aproximativ 200.000 de ani. 

Se pare ca NASA detine această statuie din anul 1969, cand a fost adusa impreuna cu mai multe roci lunare de către astronauți. 
Conform unei analize chimice, geologul american a estimat ca statuia ar avea o vechime de aproximativ 200.000 de ani. „Artefactul a fost o informatie comuna pentru membrii NASA, dar functionarii superiori au pastrat-o ascunsa de frica unui efect de panica la nivel mondial”.
Conform site-ului ufosightingsdaily.com, statueta are o inaltime de 25 de centimetri si reprezinta o femeie, cu aripi si par lung. 
 “Implicatiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru inseamna ca, odată, cândva, Luna a avut o atmosfera care susținea viata inteligenta. Mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de ființe inteligente, cu un simt foarte rafinat al frumosului”. 
Unii specialisti spun ca este exclusă posibilitatea ca acest artefact sa fi fost abandonat de o rasă de extratereștri de pe alta planeta, deoarece este făcut dintr-un minereu care se găsește pe Lună. A fost lustruit manual, obținându-se un luciu metalic, argintiu. 
Pe baza analizei chimice a minereului, geologii estimeaza ca sculptura are 200.000 de ani, ceea ce inseamna ca a fost realizata cu 170.000 de ani inainte ca specia umana sa apara pe Pamant. 
O alta teorie considera statueta ca fiind o reprezentare a celebrilor Annunaki. Sumerienii au povestit despre Annunaki, zeitati inaripate, inca din secolul 18 i.Hr. 
Poate ca sumerienii au fost vizitati de aceste fiinte de pe Luna, care  au modelat statuia dupa propria lor imagine. Statuia a fost prezentată fotografilor si jurnalistilor, dar acum este tinuta „pentru studii ulterioare” intr-o locatie secretă.

http://www.teoriisecrete.ro/statueta-veche-de-200-000-ani-descoperita-pe-luna/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu