Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 iulie 2020

Experiente si Practici » Extratereștrii - Militarii - Implanturi » ET & Militarii (II)


 
Posts:316
Points:1910
Registered since:

HORUS - RA - locul trei în ierarhia puterii  
- cel mai puternic extraterestru.
- aici găsim a treia simbioză.
- cel mai greu de descris de către răpiți și de găsit în hipnoza regresivă, părând a fi cel mai abil în a se ascunde cel mai bine
 - are 3-4 m înălțime.
- are ceva lung sub bărbie ce seamănă cu barba faraonilor din Egipt, de aici s-a înțeles că există o conexiune între această ființă și mitologia egipteană. Această bărbie o au doar masculii.
- civilizația lor este alcătuită din masculi și femele; au și copii mici....
- ciocul lung cu două găuri pe laterală.
- pe spate pare a avea ceva ca un guler ridicat al uniformei care o poartă sau doi omoplați; seamănă și cu două aripi strânse pe spate. 
Răpiții găsesc greu o descriere. Unii cred că este un înger de 4m cu aripile strânse pe spate. Având aripile pe spate, răpitul crede că este un înger bun care vrea să-l ajute. De fapt este vorba de o parte mobilă a craniului care se deschide în față sau se închide în spate, ceva asemănător ca la șarpele cobra. Acest evantai este din pene. Deci ființa este un împănat ...
- mâinile, ghearele sunt cele ale unei păsări.
- caracteristica de bază este ceva ce seamănă cu un al treilea ochi, o trimitere la statuia lui Horus din Egipt, de aici și denumirea Horus.
- această rasă de pasăre are masculi, femele și copii mici cu toate că este pe cale de dispariție. Însă simbioza lui mutuală este O ALTĂ FIINȚĂ, care este de fapt adevăratul păpușar al acestei ființe pasăre!

- PĂPUȘARUL vine dintr-o altă dimensiune, a fost creat de al doilea creator - C2 - vezi Geneza, creatorul blocat în universul negru, care se închide și utilizează în acest al treilea tip de simbioză, total diferită de celelalte cunoscute până acum, un corp adevărat, al unei rase care chiar există, cu care a făcut un pact:
“ eu intru în interiorul tău și împreună mergem să luăm acea energie pe care o are omul, dar pe care noi nu o avem. Eu nu am corp, dar pentru a lua chestia aceea de la om îmi trebuie un corp, pentru că acel ceva (energia noastră ) se lipește doar de unele corpuri. “
Extraterestrul-pasăre spune:
“ eu îți dau corpul meu, exteriorul meu, tu îmi dai forța ta mentală, capacitatea ta de a te conecta, de a lua părțile sufletești, de a le fura de la ființele umane, și împreună, devenim ceva unic. “
Acesta este un epitaf vechi, găsit în Egiptul antic dar și la masoneria de rit egiptean, care se știe că se folosește de forțe oculte, trezite prin diferite ritualuri.

Sursa: scrierile prof.Corrado Malanga
------------------------------------------------------------------------
(AnahitiAtena)

"Horus-Ra: analiza de comportament si interferente. 
(Scriu acum, cat am informatia proaspata in minte, pentru ca stiu ca apoi, daca nu ma mai intereseaza subiectul, voi uita detalii
Avand in vedere ca am avut foarte multă lume in jur parazitata de Horus – Ra, care, ocazional, m-a mai agatat si pe mine, prin conexiunile emotionale pe care le aveam cu alte persoane, m-am apucat sa fac o analiza pe care o redau in continuare).
Problema cu horus –ra este aceea ca niciodată nu îți apare  cu o forma concreta. Nici in TCT nu-l vezi, caci nu sta in corp, ci te paraziteaza de la distanta, ca prin unde radio. E foarte greu sa-ti dai seama cum actioneaza, insa am aflat si asta.
In primul rand trebuie sa iesi din sferă, căci nu-l vezi când ești în interior, ci sa privesti sfera din afara. Îl vei vedea ca pe un fum difuz care iti invaluie sfera si o intuneca, dar nu de fiecare dată.. Deși este o rentitate imaterială, din afara il poți vedea. Nu te poti dezlipi de el, pentru ca nu-l percepi foarte clar, e ca o invaluire, dar nu stii de unde sa o apuci. 
Daca ai vrea sa te separi de el, sa spui de unde pana unde esti tu si de unde si pana unde e Horus – ra, iti este foarte greu sa-l descrii, sa te deosebesti de el, asta pentru ca este foarte volatil in perceptii si greu de agatat concret.
Si atunci apelăm la simboluri, pe arhetipuri si din experientele traite (nu numai de mine, ci si de alte persoane care nu reuseau sa-i dea de cap. Ne-am bagat in niste experiente horror, dar pana la urma ne-am prins ce si cum)
In primul rand el are toata simbologia ce tine de Vechiul Egipt. Flori, desene, zeitati, plante, animale, tot ce este exotic…deșert, flori, culori de galben auriu, oranj, apus de soare, faraon... bla, bla, bla. 
Spun asta pt ca în vise este extrem de agresiv (nu știu de ce). Apare mereu sub forma a diferitelor personaje, in general frumoase, elegante, care dau o senzatie de calm si pace, care, chipurile, te-ar proteja sau te-ar scoate din anumite situatii, dar mereu ceva îți spune că nu e ok…cum ar fi: poartă o bluza neagra, are glugă, are o frumusețe rece, nu vorbeste aproape deloc…doar incearca sa pozeze si sa-ti dea de inteles. Sau îți apare în roluri principale, cum ar fi sef de gașcă, rege, ceva nobil, cineva care este peste muritorii de rand si prostii de rand, tu simtandu-te onorat ca ai privilegiul sa fii bagat in seama de o asa personalitate vip. El, oricum e negru ca dracu, dar e difuz, nu ca o pata inchegata cum e Ringhio, care e mult mai agresiv si mai evident decat Horus-Ra. Horus-Ra e retinut atat timp cat „pui botu” si nu devine evident decat cand pierde controlul. Agresivitatea lui Horus-Ra este imensa, dar este una de tip reprimat, nu una manifestata evident.
Cei care sunt controlati f bine de Ra dau dovada de mult calm. Rar se pierd cu firea, dar cand o fac e egala cu nebunia. Raspunsurile lor sunt foarte dure, taioase, lipsite de emotivitate sau grija că l-ar putea afecta pe interlocutor. Emit o raceala de gheata…ca energie, ceva asemantor cu atitudinea faraonilor din filme. Toata atitudinea lor e studiata in cele mai mici detalii, calculata, retinuta, maiestoasa. Aceste persoane se cred deasupra tuturor si plutesc, chipurile, deasupra prostilor, profita de ocaziile de haos pt a suge energie de la cei inconstienti, pe care ii considera niste neghiobi.

Exemplu: Un tip inchiriaza un apartament pe 3 zile, pe care vrea apoi sa-l subinchirieze. Merge la una dintre adunarile unde se tin petreceri house (ca în familie) si gaseste clienti doritori printre persoanele bete de acolo, care au nevoie sa doarma undeva. Pretul e triplu. Adica chiar cauta astfel de manifestari unde lumea nu mai e stapana pe ea pentru a profita de ei. In fine, fac tot felul de mizerii, fara sa le pese de consecinte. De aici se simte important si tare ca reuseste sa-i fraiereasca pe prosti. 
El niciodata nu se va amesteca cu „porcii”, dar va sti sa joace f bine rolul porcului, însă niciodata nu sta in cocina. 
Au mania curateniei, totul e oronat și aseptic la ei in casa. Sunt f ingrijiti cu aspectul fizic, haine si modul cum se prezinta in fata altora, pentru ca ei trb. sa fie exact ca faraonul: adorat de prostime, sa se evidentieze cumva. 
Au o oarecare noblete si eleganta, nu sunt deloc prosti, ba sunt extrem de inteligenti si se deosebesc foarte clar de lumea de rand. Peste tot sunt vedete, sunt adorati de marea majoritate a oamenilor, au prieteni si relatii peste tot. Sexual sunt dusi cu pluta in mod foarte grav. Nu fac sex cu oricine. Le place sa suceasca minti, sunt foarte rabdatori si abili in a face pe oricine sa se indragosteasca de ei, dar nu intretin relatii sexuale, pentru ca se tem ca dracu de respingere si de abandon, caree le-ar face praf egoul lor de „zei”. 
Iar un zeu nu intretine relatii sexuale cu oricine. Asta e un indicator frecvent. Te aduce sa ii doresti in mod iremediabil, eventual de la distanta sau prin discutii interminabile, dar nu prea pun in practica decat cand se asigura ca nu au cum sa fie respinsi sau, de cele mai multe ori, fug, ca apoi sa se intoarca si sa reia procesul de la capat. Nu o fac din inconstienta, ci intentionat, pentru ca au nevoie de validarea ta, dupa care iar te arunca, iar se intorc si tot asa. Tu crezi ca te iubeste. Nu. Nu are nicio treaba cu asta. Ajung sa respinga atat de mult partea cealalta (dar nu mereu se ajunge la extreme) incat prefera sa se masturbeze.... decat sa se murdareasca cu altul/alta. 
Sunt seducatori foarte rafinati. Practic, lui nu-i pasă aproape de nimeni. Nu are decat vreo doi prieteni, care, in general, sunt un fel de slujnici fidele, care ii indeplinesc rapid ordinele. Nu se confeseaza nimanui, decat f rar, in cazuri in care considera ca nu au ce pierde, dar de cele mai multe ori habar nu ai ce le umblă prin minte. Nu vorbesc aproape niciodata despre ce vor, ce au in cap, ce planuri au. Îi împrumuta pe toti din mediul sau cu bani, aceștia privindul-l apoi ca pe o persoană minunată, dar scopul lui este să se facă adorat si placut…efectiv se hraneste cu adoratia altora, acestia apoi servindu-l cu orice le va cere, desi el evita în 90% din cazuri sa apeleze la ajutorul cuiva. Peste tot pe unde merge trebuie sa straluceasca, sa se evidentieze de restul..
Poarta haine scumpe, dar nu mereu, insa are o obsesie pentru haine. Are un mod excentric de a fi, trecand de la o extrema la alta, e atent la detalii si la tot din jur perioade foarte lungi de timp. Ei chiar daca se imbata, nu isi pierd mintile. Nu scapa niciun secret. Are un control iesit din comun, serios. Iti castiga increderea, tu lasi garda jos si imediat incepe sa-ti bage mesaje subliminale. E ceva de groaza. Daca nu cunosti bine limbajul arhetipic te face zob. E un pradator, un vanator foarte abil si rabdator. În preajma lui nu îți permiți să te manifești oricum. Uneori, nici sa ii spui ce te deranjeaza nu-ti permiți. 
”Te baga intr-o cutiuță” si nu-ti permite sa răscolești prin toata viata sa, ci te educa sa iesi doar cand are el chef, timp si dispozitie. Daca nu respecti regulile pe care le impune, te pedepseste prin abandon si raceala cruda, pana inveti sa fii supus. Pe principiul…nu te mai las sa ma privesti asa minunat cum sunt daca nu stai cuminte in banca ta. Te dreseaza ca pe un caine. Astia sunt persoane carora oamenii normali nu au curaj sa le zica ceva. Emit ceva f rece si taios prin atitudine. Te simte imediat daca vrei sa te rupi de el si apare imediat, desi te-a ignorat luni de zile…Are telepatie, iti imita comportamentul ca tu sa crezi ca e ca tine, dar nu ca el.. Practic te indragostesti de imaginea ta , pe care el o culege de la tine prin x intrebari si o proiecteaza f bine, calculat. 
Au niste capacitati mentale extraordinare. Nu degeaba Horus Ra actioneaza cel mai mult pe minte. Tu simti ca ceva nu e ok, dar nu reusesti sa definesti ce si cum. Nu poti…daca iti faci analize ies perfect, dar tu abia stai pe picioare. EI nu obosesc pt ca mereu sunt in alerta, au insomnii, dar cand se epuizeaza dorm mult, se inchid in casa in singuratate (nu suporta lume care sa vina la ei in casa, ca si cand le invadeaza spatiul), inchid telefoanele, tot, deconecteaza total si pot dormi si o zi intreaga. Doar sa fie in singuratate. Asa se simt ei in siguranta ca sa se odihneasca total. Au cultul mirositului frumos. Mereu miros frumos. Sa stiti ca horus ra miroase f. frumos, la cat de oribil si urat este, a flori exotice. E un miros f seducator. (luxul emite miros de trandafiri – asta ca paranteza). La fel si cei controlati de horus ra miros f frumos, sunt stilati, ca o floare otravitoare care isi atrage victima. Ai impresia ca fumatul ar putea fi acceptat de tine ca un semn de noblețe. Asta e senzatia mea. Simti efectiv ca o iei razna in propria minte, dar ai doar senzatii…nu auzi voci sau ceva, cum e in cazul luxului. Eu nu am auzit niciodata, dar stiu cazuri cand ăla chiar behaie ceva in mintea ta. Horus ra este extrem de tacut…dar extrem..Eventual urlă ca in filmele horror daca e tare enervat, cumva.

Aici este un amestec de mai multe creaturi. Ra niciodata nu se pune in varf social... ci sta cu cei de acest fel, in umbra. 
Varfurile sunt cu Luxul... iluminatii si măriile de toate felurile. Ra e mult mai subtil si nu cauta pietre pretioase si sclipiciuri... ba din contra... sunt f stilati si dau dovadă de gust si rafinament, ca amorezi cauta persoane cu abilitati sufletesti deosebite si inteligente, nu neaparat statut. Statutul ii apartine Luxului. Si nu cred ca ar trebui sa se ajunga la a defini forma nasului. Am multe cazuri care nu au nimic in comun fizic. Doar ca emit o oarecare superioritate chiar daca sunt urati ca noaptea. Au un magnetism bolnavicios. Lucșii sunt evidenti... se lauda si isi afiseaza aurul si pietricelele. Ra, nu... sunt mereu omul din umbra... care te freaca cand esti inconstient, cand dormi, cand nu esti pe faza... noaptea e mediul sau. Iar daca Luxul e cu „Sa fim cu totii frati”, Ra este reprezentarea dezgustului in persoana. Madonna ar fi o combinatie nereusita intre astia doi, dar mai mult spre Ra. Oricum, parazitarea e mereu multipla. Niciodata o persoana parazitată nu are doar un interferent, ci toata hoarda, dar prin personalitate se manifesta mai mult cel cu care rezoneaza cel mai mult personalitatea sa. 
Sunt persone parazitate care nu le permit o manifestare in exterior...decat foarte putin. 
Cu această postare, eu inchei subiectul legat de extraterestri. Pentru mine, este un subiect depășit. Am mai scris despre ei pentru a clarifica câte ceva, avand in vedere ca tot ce a scris Corrado despre ei e greu de citit iar in română articolele nu prea sunt traduse."





T
he Law of One (The Ra Material) - torrent cu cărțile și format audio, pentru cine vrea să asculte aberațiile lui Horus - Ra. Este un material foarte bun de studiat ca să înțelegem cum te agață Horus-Ra când ajungi la un anumit nivel de conștientizare.

dă clic aici - The Law of One

The Ra Contact: Teaching the Law of One
 

Sursa: https://www.constientizare.com/t55f18-Horus-Ra-locul-al-puterii.html

3 comentarii:

  1. Tartorii GENOCIDULUI:

    Prințul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii:
    „Canibalismul este o soluție radicală, dar din punct de vedere realistic, rezolvă problema suprapopulării.”

    Jacques Cousteau:
    „Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un mod oribil de a o spune, dar este şi mai oribil să n-o spunem.”

    Peter Singer, profesor de filosofie la Universitatea Princeton, SUA:
    „Deci, de ce nu am fi noi ultima generație de pe pământ? Dacă am fi toţi de acord să ne sterilizăm, atunci niciun alt sacrificiu nu ar mai fi necesar – am putea petrece împreună drumul spre dispariția speciei umane.”

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi...atunci, daca luăm la rand grupurile de pe net care posteaza mesaje de la Cutarescu sau mesaj venit prin canalul lui Dubiotescu, ma tem ca posedarea e la ea acasa prin grupurile new age!
    In grupul Noul Univers Cristalin si grupul Mariei Ghiorghiu am vazut postate chiar poze cu modul superturbat in care li se prezinta ET celor doi " alesi". Cred ca păsările ălea ii posedat complet pe unii. Culmea e ca ei cred ca ăia sunt ET benefici!!!
    Brrrr! Urate timpuri! Chiar ca in Biblie, diavolul vorbeste din Scripturi!
    Va dati seama de ce nu se trezesc romanii?! Au fost adormiti cu mesajele optimiste primite prin channeling! Nu degeaba new age e ciuma spirituala! Racoleaza suflete pentru dihăniile ălea.

    RăspundețiȘtergere