Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 iulie 2020

Despre virusuri, în general; despre Covid 19, în special (I)

25 aprilie 2020 de Derek Knauss
Traducere Const. Mihăilescu


Notă: Acest mesaj se adresează doar celor „treziți”, toți ceilalți probabil că vor contesta conținutul articolului; și noi îi înțelegem .

Mențiuni asupra virusului Corona.
În realitate, „pandemia de corona” nu este deloc ceea ce pare, și din ce în ce mai mulți oameni de pe planetă încep să înțeleagă acest adevăr.
Voi, cei care aparțineți Forțelor Luminii vă rog să rămâneți relaxați și calmi, dar activi, în ceea ce privește munca interioară și urmărirea misiunii de eliberare a acestei planete.
Coronavirusul este un produs artificial, obținut în laboratoare și care produce o infecție aproape banală, ca orice altă infecție gripală cunoscută din toți anii anteriori. Diferențele sunt minime. 
Întunecații, adică ființele pe care noi nu le putem deosebi de oamenii normali, cu suflet, sau entitățile care, profitând de anumite situații stresante (în marea lor majoritate, provocate tot de ele) parazitează ori manipulează de la distanță ființele umane interferate, pentru a-și atinge obiectivele.
Înfiltrați în corpurile unor cercetători umani, maleficii folosesc tulpini din anumite grupuri de virusuri obișnuite, pe care le modifică doar într-o anumită măsură, altfel ar pune în pericol propria lor sănătate și viață.
Intenția reală din spatele acestei pandemii constă în crearea la oameni a unui anumit model comportamental, cum ar fi acceptarea de bunăvoie a unor restricții și chiar „înțelegerea” necesității anularii parțiale ori complete a drepturilor pe care populațiile le aveau anterior. 
Frica generată de spectrul lugubru al acestui virus, cu exagerările impuse de dorința de a crește acest nivel, permite întunecaților crearea unui larg câmp de acțiune neîngrădită asupra drepturilor inalienabile ale ființei umane, precum și creșterea nivelului de supunere acceptată a acestor „sclavi”.
Asa dar, un grup viral cunoscut de multă vreme pe Pământ, a fost izolat, capturat, după care, asupra lui s-a acționat chimic, în anumite condiții, pentru a-i determina anumite reacții de supraviețuire. În acest fel, tulpina de virus (care, în definitiv, este o vietate) își modifică structura astfel încât să supraviețuiască în mediul in care a fost obligată să stea. După ce i se stabilizează noile caracteristici, virusul modificat este pregătit pentru a fi introdus în corpul uman (prin respirație, ingerare sau contact), care imediat va acționa asupra invadatorilor, utilizându-și armata de care dispune și pe care fusese obligat să și-o creeze cândva, din cauza unor invazii anterioare. Dacă „armamentul” cu care sunt dotați apărătorii nu este adecvat, atunci corpul invadat declanșează un proces de fabricare a unor mijloace de apărare și contraatac cu care să nimicească invadatorii. 
Aceasta este în fapt procesul de auto-vaccinare, auto-imunizare a corpului.
Data viitoare când virusul va reaparea, corpul va fi doar într-o mică măsură afectat, afecțiunea fiind una benignă.
Însă apariția unui virus, dacă este bine susținută propagandistic, poate fi anunțată ca fiind extrem de distrugătoatre, cei interesați (întunecații și slugile lor) inducând în lume frica de îmbolnăvire de ceva pentru care n-ar exista antidot. Din ignoranță și din teamă oamenii vor accepta orice fel de restricție asupra drepturilor și libertăților lor, vor accepta să se supună unor controale și vor fi gata să se vaccineze.
Iată ce se obține prin această acțiune coordonată diabolic și aplicată la tipologia umană:
1. se obțin cantități imense de energie a fricii, atât de necesară entităților malefice (fără suflet) din univers, care de foarte multă vreme ne coordonează, fără ca noi să avem habar;
2. se face curățenie în societatea umană, în sensul că bătrânii (care, în marea lor majoritate nu mai sunt în câmpul muncii, deci nu mai produc) au devenit doar consumatori ceea ce ar reprezenta o povară în plus pentru societate.
Ce obțin prin aceste acțiunii cei care vor să controleze lumea: în primul rând, obișnuirea populației cu restricții și uneori ingerințe în viața lor, până la urmă actul ilegal de intruziune în viața fiecăruia dintre noi devenind o obișnuință acceptată.

Această versiune de virus obișnuită este / trebuia să reprezinte un pericol permanent, conform agendei întunecaților, printr-o manipulare intensă și distribuirea informațiilor false.
În consecință, se deschide larg poarta spre înlăturarea totală a oricăror drepturi cu care eram obișnuiți.
Întunecații a răspândit virusul simultan la intervale scurte în mai multe țări, în încercarea de a accelera răspândirea acestuia.
Din fericire programul de globalizare a suferit unele eșecuri în aplicare și generalizarea nu a reușit să se concretizeze. Răspândirea acestui sistem de armă biologică a fost începută de Întunecați la sfârșitul anului 2019. 
Obiectivul lor pe termen lung era să slăbească tot mai mult sistemul imunitar al populației și să crească simultan rata mortalității. Este pur și simplu o altă încercare dintr-o serie de eforturi pe care partea Întunecată continuă să o folosească pentru a reduce populația, prin utilizarea de agende ascunse.
Răspândirea bolilor nu este nimic nou. Acestea fac parte din programul de testare continuă promovat de Întunecați.  

Bolile provocate de om sunt testate la populația de la suprafață. Planeta a fost supusă unor expertiențe de zeci și sute de ani, în cadrul unor programe care includ chemtrails, OMG-uri, aerosoli, semănare în nori, produse farmaceutice, arme biologice, arme cu frecvență audio și energetică, tehnologii cu microunde, FEM, pesticide, 5G, etc.

Nu putem uita că aceste programe au un impact devastator asupra tuturor animalelor, plantelor și ecosistemelor de pe Pământ.
Programul de instruire și învățământ include, de asemenea, vaccinările, care sunt destinate să pregătească și să inițieze micro-ciparea populației de la suprafață. 
Acest lucru ar lega sintetic pe toți cei afectați de unul sau mai multe programe de inteligență artificială, care ar putea iniția de la distanță o reducere sau o reglementare sistematică a numărului locuitorilor din întreaga lume.
O parte din planul Parții Întunecate constă și în a permite o speranță de viață de numai 30-35 de ani, maximă pentru populație.
Această reducere și modificare enormă a speranței de viață nu constituie un subiect recent al agendei părții întunecate - căci aceste încercări există de mai multă vreme pe această planetă.
Populația umană este prea numeroasă pentru a o putea gestiona și controla de către un grup atât de mic de malefici..

Măsuri ale forțelor luminii
Forțele luminii au luat măsuri pentru a limita efectul virusului.
Una dintre ele constă în recuperarea mai rapidă decât în mod normal a bolnavilor. Forțele Luminii folosesc tehnologii avansate care pot direcționa virusul astfel încât acesta să paenetreze și să iasă din sistemele corpului mult mai rapid. Eficiența acțiunilor forțelor luminii depinde de gradul de acceptare sau respingere a oamenilor, pe care aceștia îl manifestă prin intenție.
Utilizarea înaltelor tehnoligii de care dispun Forțele Lumnii, se bazează pe transmiterea unor coduri de lumină cu informații de vindecare în sistemele fizice - adaptate în mod specific fiecărui individ afectat.
Ele consolidează și cresc vibrația luminii și, astfel, afectează sistemele imunitare ale indivizilor, animalelor și chiar a ecosistemelor.
Reglarea fină a tehnologiilor de lumină cu mare putere de penetrare asupra indivizilor este realizată la suprafața planetei de către aspectele încarnate ale Forțelor Lumii - cunoscute sub denumirea de „echipajul de la sol”.
Echipajele de la sol transportă codurile ADN ale rasei umane așa cum erau inițial pe Pământul original (nota C.M.: adică așa cum au fost emise la începuturi de Sursa Divină Creatoare).
Ființele Luminii sunt capabile să preleveze complet codurile luminoase corespunzătoare și să le livreze, fin reglate, locuitorilor afectați, în dozele necesare.
Însă lucrul acesta se întâmplă doar pentru cei care sunt deschiși și pregătiți pentru asta.
Există o altă grupare de membri ai Forței Luminii încarnate pe planetă care se pot alătura „echipajului de la sol” în misiunile pe care acesta le are de îndeplinit. Este vorba despre Starseeds (semințe stelare) care au ales să vină pe planetă pentru a ajuta în acest proces.
Ele dețin anumite chei de cod care permit utilizarea și activarea acestor tehnici de vindecare.
Cu toate acestea, este de remarcat că acest lucru este posibil doar pentru cei care aleg să își urmeze misiunea.
Există, din păcate, multe semințe stelare care nu se vor trezi pentru a-și îndeplini misiunea, din cauza capturării lor de către Forțele Întunericului. 
Vă rugăm să știți că Forțele Luminii dispun de metode diverse prin care pot identifica semințele stelare pe care le îndrumă pe calea cea bună, învățîndu-le cum să evite capcanele. Și tu, cititorule, poți fi o sămânță stelară, mai mult sau mai puțin trezită.
Fiecare locuitor de la suprafață are o responsabilitate personală în ceea ce privește „efortul de trezire” și el se referă la: nutriție (în primul rând, să nu consume carne și alcool)), stilul de viață, atitudinea interioară, activitate, recuperarea și disponibilitatea pentru munca interioară; toate acestea țintind spre decuplarea de vechea matrice 3D.

Referindu-ne la realitatea acestei perioade, prin măsurile de „izolare la domiciliu” și „distanțare socială”, a fost creat un efect secundar pozitiv pentru ființele umane de pe Pământ și pentru toate ecosistemele.
Datorită acestor restricții, traficul (auto, aerian, naval) a fost redus considerabil, cu implicațiile benefice asupra calității aerului, care a devenit mult mai pur. Oamenii folosesc mai mult transportul feroviar, ceea ce înseamnă mult mai puțină poluare. Dar chiar și renunțarea la unele obiceiuri legate de arderi tradiționale în preajma unor sărbători, au avut efecte salutare.
Aceasta este o pauză semnificativă în care natura (ecosisteme, aer, atmosferă, ape etc.) se poate revigora. Aceasta declanșează, de asemenea, un imens impuls de curățare și regenerare, de care au nevoie urgentă planeta, ecosistemele și regnureile animale.
Cu toate acestea, foarte puțin dintre cele despre care vorbim poate fi pus în responsabilitatea ființei umane. 
De ce? Pentru că universaul are tot ce-i trebuie pentru a se menține în echilibru, pentru a fi sănătos și apt pentru evoluție. Vinovați sunt cei care au împiedicat omul să cunoască și să utilizeze tehnologiile vindecării și utilizării raționale a ceea ce poate oferi universul
Da, oamenilor li s-a refuzat (de către ființe ori civilizații malefice) cunoașterea. Li s-a refuzat cunoștințele și utilizarea multor tehnologii existente, ecologice, moderne și nepoluante. Toate aceste tehnologii, toate aceste cunoștințe pot fi prelevate din infinitul depozit (bibliotecă) de cunoaștere universală, în mod gratuit. Dacă omul ar fi fost lăsat să caute și să găsească ceea ce-i era necesar, astăzi nicio tehnologie n-ar mai fi sursă de poluare, de otrăvire a mediului și a vieții.
(va continua)

Sursa: Federația Galactică - SaVi


2 comentarii:

  1. LighthouseSouth2 iulie 2020 la 3:01

    Am făcut o parte a lucrărrilor legate de feedback-ul de la Forțele Luministe (despre populația de suprafață fiind excesiv de judecată).
    Mi se pare destul de adevărat, eu însumi. De aceea, tocmai am învățat să-mi opresc mintea și să observ.

    Munca emoțională legată de aceasta este foarte profundă și importantă și, din păcate, atotcuprinzătoare în populația de suprafață. Se numește creștere.
    În mod intenționat sau nu, am fost ținuți într-o poziție de copii cosmici: privirea la nesfârșit către unii zei și „zei”, moștenirea / rădăcinile noastre ascunse, durata scurtă de viață, scopul nostru pierdut (cel puțin cu populația generală). În această poziție, este mai ușor să te uiți la cineva pentru a face treaba pentru copilul etern. De asemenea, „copilul” îi poate învinovăți în mod convenabil și se așteaptă lucruri de la ei.
    In fiecare zi , timp de cinci sau de mai multe ori mă uit la oameni adulți fizic în jurul meu regresează și se așteaptă și alții dau vina și privi în sus la ceva / cineva, să fie pierdut (neajutorare dobândită), sau proiect asupra altora ceea ce ei se tem sau doresc pentru ei înșiși ...
    formele pe care copilăria le ia sunt atât de numeroase încât trebuie să încep să le notez pe toate. A apărut ca un subiect important în fața ochilor mei.
    Bănuiesc că orice carte bună care să funcționeze cu Copilul interior ar trebui să fie benefică pentru noi (de exemplu: Erika Chopich „Vindecarea-Singuritatea voastră-Găsirea-integralitatea”)

    Această lume are nevoie de adulți care să-și asume responsabilitatea și să o declare în mod pașnic, care să poată asculta și să înveți fără să te simți inferior sau superior, care se iubesc pe ei înșiși și pe ceilalți. Oameni frumoși, adulți - specii rare, foarte necesare :)

    The Portal Cobra

    Dragoste pentru familia mea de lumină :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e scârbă de toată această armată de avocați de carton,Din toată armata de avocați,mulți au aflat despre Bill Gates DAR,nici măcar unul dintre ei nu a mers cu un proces până la capăt.Este suficient UNUL ! Dar,NU !Încă NU ! Avocații joacă doar piesa de teatru pe care o fac copiii de grădiniță,când joacă rolul de " oameni mari " !
    În acest fel,ei devin ucigaşii propriilor copii,propriilor soții,rude şi în final a tuturor raselor de pe acest Pămînt.Se tem pentru viața lor ?Le este frică ?! Aceasta nu ajută la nimic,chiar dacă nu fac acest proces,ei sunt în aceeaşi stare de amenințare ! Dar omule,ai ocazia să nu mai fii LAŞ !
    Şi celelalte categorii nu se exclud.Toți care nu facem asta avem partea noastră de contribuție !

    Mi-e scârbă de Gabriela Firea imaculata şi de cum a devenit ea salvatoarea noastră,cu măştile şi cu SPITALELE MORȚII ( AUSHWITZ) ! La fel,Carmen Brumă,la ce bun să fii o frumoasă minunată,dacă tăcerea ta este criminală ?!De acord că nu poți să scrii pe ziduri,deşi acest internet ar fi mai sănătos,ar fi fără 5G ău decât NON ARTA GRAFITTI !Scrie o carte cu destăinuiri,sau afişează pe internet,este legal ! Ieşi din rând ! Nu poți ?! De ce? Nu-ți permite legea ?! Ai un contract ?
    Încalcă-l,e vorba de VIAȚA TA,VIAȚA NOASTRĂ ŞI A TUTUROR FAMILIILOR NOASTRE. Îndrăzneşte ! Ai putea fi iertată !
    Şi absolut toți oamenii de televiziune,şi alții publici ! Deveniți oameni,TREZIȚI-VĂ !
    PUTEM !

    RăspundețiȘtergere