Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iulie 2020

Matei, 2 iulie 2020


Proteste împotriva rasismului; coronavirus, principalii; Q, Qanon; salvarea copiilor; sacrificiu uman; emoții; iubire.

Cu salutări pline de dragoste din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.

Recomandare: mai ales atunci când sunteți inundați de rapoarte media asupra tulburărilor din întreaga lume, este important pentru sănătatea dvs. (corp, minte, spirit) să faceți câteva respirații profunde pentru a elibera energia negativă provocată de starea de stres, evitând acumularea ei în ființa voastră, unde ar putea produce diverse dezechilibre. Mulțumesc!

Acum voi aminti două situații globale care mențin potențialul câmp energetic al Pământului într-o activitate ferventă.

* Să vorbim mai întâi despre protestele împotriva rasismului și a forțelor excesive de poliție, care au început în Statele Unite și s-au propagat rapid în multe alte țări.
Schimbarea esențială nu începe cu liderii, ci cu cerințele popoarelor.
Poate ați văzut imaginile morții lui George Floyd și ați observat scene neobișnuite: polițistul care avea genunchiul pe gâtul lui Floyd arăta indiferent, impasibil în timp ce privea persoana care îl filma, iar cei trei polițiști, care stăteau în apropiere, dovedeau prea puțin interes față ceea ce se întâmpla.
În momentul în care a început incidentul, acele cinci suflete și altele din acordurile lor anterioare nașterii și-au modificat contractele de suflet, astfel încât să se poată manifesta așa cum au făcut-o.
Aparenta lipsă de emoții a polițiștilor și lipsa de teamă a lui Floyd au fost efectul prelucrării lor subconștiente în timp ce acționau în conformitate cu rolurile lor recent convenite.
S-a manifestat acest tragic eveniment pentru a se arunca încă odată problema rasismului pe scena globală, atât de dramatic încât acest aspect să reamintească umanității racilele rasismului și necesitatea de a fi cu adevărat eradicat. Civilizația Pământului a ajuns la limită, când nu mai poate să-și ridice nivelul de conștiință până când nu va rezolva bigotismului sistemic, pentru a încheia etapa vindecării societății de acest flagel.

* Cealaltă situație este legată de răspândirea la nivel mondial a coronavirusului.
Ținând cont de faptul că majoritatea frontierelor naționale sunt închise călătorilor, este posibil să vă întrebați cum acest virus a ajuns în țări în care nu se semnalaseră asemenea cazuri de îmbolnăvire.
S-a întâmplat la fel cum s-a întâmplat și în provincia Hunan din China: virusul a fost răspândit de drone, iar în noile țări, și prin modificarea genetică a culturilor sau prin lipsa hranei, care produce malnutriție, slăbind drastic organismul și facilitând boala.
Deși cele două zone diferă foarte mult, ambele au fost ținte principale pentru iluminati pentru a-și răspândi virusul.
Alături de poluarea intensă a aerului, umanitatea voastră suportă din ce în ce mai greu tehnologia 5G, care dăunează sănătății ființelor, în primul rând oamenilor.
Ambele compromit sistemele imunitare și fac rezidenții susceptibili de a contracta o boală respiratorie contagioasă.
Oamenii din țările în care covid-19 a fost mai recent introdus sunt la fel de vulnerabili.
Ei au o imunitate scăzută din cauza problemelor de sănătate existente anterior, cauzate de malnutriție, sau, dimpotrivă, de obezitate, diabet și alte condiții de viață subsidiare.
Numărul de cazuri și decese în Statele Unite era previzibil [din cauza suprapoderabilității, stresului și regimului alimentar excesv și rău alcătuit (fastfood-uri)]

Măștile împiedică funcționarea normală a căilor respiratorii și asta afectează grav imunitatea.
Stresul afectează sistemele imunitare și a fost cauzat, printre altele, de „șederea acasă”, șomaj în masă, greutăți economice, îngrijirea copiilor, la părinții care trebuie să muncească precum și epuizarea personalului spitalicesc și a primilor respondenți.

Cei care stau în spatele acestei pandemii vor să credeți altceva, așa că politica lor este de a îndrepta degetul acuzator asupra celor care nu poartă mască sau nu respectă „distanțarea socială”, ori asupra celor care deschid prea repede magazinele sau restaurantele.
Statistic vorbind, în mod fraudulos se „umflă” numărul cazurilor de decese provocate de coronavirus, în el cuprinzându-se și cei care aveau comorbidități. (Asta a făcut ca nr. deceselor din alte cauze să scadă artificial foarte mult, în această perioadă deși, din cauza neglijării intenționate sau justificate - lipsa personalului medical, de ex- decesele bolnavilor cronici s-au înmulțit ). 
În marea lor majoritate, decesele din perioada manifestării covid 19 sunt raportate a fi cauzate de covid. Intenția este răspândirea și creșterea fricii în inima și mintea oamenilor care, în acest fel, produc cea mai căutată energie negativă pentru întunecați.
Cu toate acestea, contrar aparențelor, întunecații pierd teren și, fără a conștientiza, își „sapă singuri groapa”.
Adevărul despre originea și conceperea în laborator a acestui virus nu va putea fi ascuns prea multă vreme.
Eliminarea de pe Internet a mărturiilor persoanelor care știu adevărul nu împiedică publicarea altor informații veridice etichetate ca făcând parte din „teoria conspirației”. În final întunecații vor pierde „pe mâna lor”, căci ei au inițiat această „pandemie”.

Cititorilor care au întrebat dacă Bill Gates și Dr. Anthony Fauci sunt printre cei responsabili de pandemie, le răspundem că DA, aceste două sumbre personaje fiind puternic implicate în „chestiunea covid”. Acestora li se alătură CDC, ale cărui „linii directoare” sunt nonstop dirijate..

Acum despre Q și Qanon. Potrivit monitoarelor Nirvana pentru Pământ, Q este gruparea formată din câteva persoane care posedă cunoștințe personale extinse despre „Statul Profund”, Societatea Secretă, pe care o numim Iluminați, iar alții se referă la Cabală, Noua Ordine Mondială, „Guvernul din umbră” și alte denumiri.
Qanon, este un grup extrem de închegat și solidar de indivizi care cercetează sau au cunoștințe și informații personale care nu sunt ușor disponibile publicului. Ei urmăresc mesajele enigmatice ale lui Q, postate pe un site de internet și le interpretează cu diferite grade de precizie.
Deoarece intenția tuturor acestor persoane este de a-i expune pe cei întunecați, informațiile care provin din Q sau Qanon sunt, de asemenea, ridiculizate ca făcând parte din „teoria conspirației”.
Media mainstream (curentul informațional principal) sunt controlate, informațiile de pe Internet sunt un amestec de autentic și fals, iar social-media este o platformă fierbinte de opinii, împreună cu fapte. Deci, discerneți cu atenție informațiile din toate sursele la care aveți acces. Rețineți că adevărurile pe care le cauți le găsiți totdeauna, nedeformate, chiar în sufletul vostru.

Întrebare: „Am auzit că președintele vostru [președintele Statelor Unite Trump] a ordonat armatei să distrugă bazele subterane unde au găsit mulți copii în cuști și i-au eliberat. Vă rugăm să-l întrebați pe Matthew dacă s-a întâmplat acest lucru.
Răspuns: Monitoarele Nirvana nu pot confirma dacă ordinul de salvare a venit de la președintele Trump, dar este adevărat că trupele militare au eliberat sute de copii ținuți captivi în bazele subterane ale mamușilor (?) Illuminati; apoi au distrus acele baze. Copiii salvați primesc îngrijiri medicale și psihologice.
Cel mai diabolic dintre toate ritualurile de pe planetă este cel de „închinare satanică”. Împreună cu răpirea a mii de copii din întreaga lume pentru ritualuri, închinătorii marcheză femeile pe care le sechestrează, astfel încât pruncii lor să poată fi sacrificați.
Cu eoni în urmă forțele întunecate au început inoculcarea în suflete neexperimentate a ideii că sacrificiul uman „a mulțumit sau a liniștit zeii”. Pe Pământ, această practică satanică se aplică de milenii.
În secolele mai recente, iluminații au folosit acele acte nelegiuite pentru a crea energia fricii, pe care o folosesc drept combustibil pentru a supraviețui. Ei cred că consumarea părților corpurilor sacrificate le oferă puteri nelimitate.

Întrebare: Este mai bine să rămâi în afara tuturor și să lași oamenii să se simtă strălucitori și fericiți cu ceea ce fac, sau este mai bine să-i „luminăm”?
Răspuns: Oamenilor trebuie să li se spună dar nu trebuire să li se impună. Oricât de șocant ar fi un eveniment, lumea trebuie să îl cunoască. 
Aceste practici malefice, indiscutabil, vor dispărea, iar cei întunecați, implicați, vor fi responsabili pentru faptele lor. De obicei, înformațiile sunt disponibile (pe anumite surse) pe internet și vă îndemnăm să vă informați și să le distribuiți și altora.
Întrebare: În viața de zi cu zi întâlnim conflicte emoționale și turbulențe care nu se încheie niciodată. care de multe ori se îndepărtează de bucuria vieții. Pierderea controlului emoțional duce inevitabil la consecințe nedorite. Deci, de ce ni s-au mai dat emoții când, în cea mai mare parte, raționamentul este un instrument de supraviețuire mult mai bun?
Răspuns: Mai întâi să spunem că Pământul este cunoscut în univers ca o școală specială excelentă care oferă cele mai bune lecții despre emoții. Din această cauză multe suflete din numeroase civilizații aleg să se încarneze acolo, astfel încât să poată depăși emoțiile de joasă vibrație și să le înlocuiască cu cele superioare.
Dragii noștri, din propriile noastre vieți am aflat că în a treia densitate este extrem de dificil să te simți mereu pozitiv și încrezător, mai ales atunci când vii din civilizații în care ai cunoscut doar bucurie, bunătate, onestitate, generozitate, iertare, recunoștință și alte emoții cu vibrații ridicate.
Acum și aici vă aflați în mijlocul spectrului emoțional al Pământului care include nerăbdare, furie, dezamăgire, intimidare, descurajare, disperare, pesimism, frustrare și frică.
Răspândirea acelor semnzații negative prin radiația luminii emoțiilor înalte, pentru a inspira popoarele Pământului să manifeste o lumea mai bună, pe care o doresc, este motivul pentru care ai ales să fii acolo unde ești.
Da, într-adevăr, raționamentul este implicat, dar nu trebuie să scapi de emoții pentru a folosi judecata bună, a lua decizii înțelepte și a folosi bunul simț.
Mai mult, viața fără emoții ar fi o existență nostă și goală.
Ar împiedica bucuria trăită când se naște un nou membru al familiei, entuziasmul pentru o acțiune de succes, frumosul din diversitatea spectaculoasă a naturii, fericirea pe care ți-o dă vizita unui prieten drag etc.
Simpatie pentru cei care se jelesc, empatie pentru cei care se luptă.
Apoi este plăcerea care ți-o dau animale de companie, satisfacția pe care o ai când constați loialitatea celorlalți față de tine și recunoștința pentru grija și bunătatea pe care o dovedești față de cineva..
De ce nu am menționat iubirea? Pentru că iubirea este mult mai mult decât o emoție obișnuită - iubirea este substanța din care sunt alcătuite sufletele.
Iubiți frați și surori, iubirea este cine sunteți voi cu adevărat!
Vibrațiile înalte ale senzațiilor menționate anterior sunt expresii ale iubirii pe care o radiați, lumina care stă la baza tuturor eforturilor de a crea epoca de aur a Pământului.
Vă onorăm pentru serviciul dvs. esențial în această întreprindere monumentală.
Cu iubire necondiționată, cea mai puternică forță din acest univers, vă susținem pe parcursul călătoriei voastre pe Pământ.
___________________
IUBIREA ȘI PACEA
Suzanne Ward


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu