Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 iulie 2020

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/14-a)

Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)


OPS NEGRU
Banii erau necesari pentru finanțarea dezvoltării noului armament și tehnologiei OZN, așa-numitele proiecte „Negre” 
Guvernul din umbră” îi influențează pe președinte și pe cei ale căror minți au fost spălate. Aceștia susțin că publicului nu trebuie să i se dezvăluie existența extratereștrilor sau a unui contract încheiat cu ei. Scuza lor este că doresc să nu provoace panică în umanitatea pământului, mai ales dacă s-ar recunoaște că practic, pământenii nu ar avea mijloace pentru a li se opune.
Fondurile pentru „Black Ops” nu trebuie să provină din impozitare ci din surse nedetectabile ...mai ales că era vorba de niște sume colosal de mari.
Membrii „ Guvernului din umbră ” nu au nicio dorință de a asista la succesul programului „Opsul Negru”, mai ales că, pentru ei, afacerea asta nu le aduce niciun profit.
Cei mai influenți membri ai „guvernului din umbră” au sugerat să se apeleze la un „aliat” al Statelor Unite, pe care-l mai avuseseră și în cel de al Doilea Război Mondial: MAFIA.  
Deși unii înalți oficiali au protestat, ei n-au fost luați în seamă, astfel că Mafia a devenit din nou partenerul „unchiului Sam”.
Contactați, șefii Mafiei găsesc rapid sursa de finanțare: piața DROGURILOR.
În primă fază, operațiunea se concentrează pe câmpurile de mac existente în Turcia. Mafia își asumă obligația de a procura acest produs și a-l duce în apele internaționale, de unde să fie preluat de vapoare, prin grija CIA și adus în mod ilegal în țară.

Mafia găsește un armator grec pentru vase maritime care va face contrabandă, folosind navele sale în mările americane.
Acest tânăr va deveni un magnat. El este Aristotel Onassis.

CIA folosește talentul unui bootlegger (cotrabandist) irlandez, un bărbat care avea conexiuni mafiote și experiență în plasarea „prăzii” folosind mai multe tipuri de ambarcațiuni  și anumite relații la docuri. De acolo, marfa este luată cu camioane și transportată în toate marile orașe. Acest om se numea Joseph P. Kennedy .
Prin această rețea drogurile încep să curgă, se strâng sume imense de bani care se împart între Mafie și CIA.
Black Ops are acum o sursă sigură de finanțare în care „guvernul din umbră” deține frâiele.
Funcționarii guvernamentali, acum conectați la Mafie, pot fi ușor controlați, și dacă este cazul, eliminați.
Afacerea cu droguri este extrem de profitabilă, dar Black Ops are nevoie de încă și mai mulți bani, iar „guvernul din umbră” pur și simplu vrea mai mult.
Francezii pierduseră recent un război care-i costase foarte scump. 
Teatrul de operațiuni se extinde acum în Cambodgia și Vietnam, unde începe contrabanda cu droguri pe scară largă.
Rațiunea acestor acțiuni: succesul comerțului cu droguri luând amploare, a necesitat creșterea numărului de zboruri aeriene care nu mai puteau trece neobservate. Se caută un motiv de război și este ales Golful Tonkin. Războiul impunea zboruri aeriene în zona aflată în conflict.
Drogurile din Extremul Orient (Cambodgia-Vietnam) sunt aduse de Air America, cu complicitatea CIA. 
Războiul din Vietnam era de fapt un front de contrabandă cu droguri. Pungi special confecționate erau umplute cu droguri și ascunse în caroseria avioanelor, piloții neavând habar de ceea ce cărau cu avioanele lor de luptă și de patrulare.
Finanțarea Black Ops crește, însă „guvernul din umbră” nu este mulțumit; ei doresc mai mult profit.
Se gândesc la America de Sud pentru a extinde afacerea cu droguri. Faza inițială în care s-au folosit contrabandiștii este reactivată acum. 
Lorzii drogurilor din America Centrală și de Sud își duc acum marfa la o mică companie petrolieră din Golful Mexic.
Platformele petroliere, care trimiteau cantități programate de țiței în butoaie, aproape dublează cantitățile de petrol pe care-l trimit în SUA. Numai că petrolul ocupa doar jumătate din volumul butoaielor, în cealaltă jumătate erau diferite medicamente și droguri. 
Cele mai de „succes” centre de operare se învârt în jurul unei tinere companii petroliere numită Zapata Oil. 
Tânărul său conducător începe să se remarce, își face un nume. Operația este atât de reușită, încât tânărul devine un foarte apropiat prieten al CIA.
De altfel, el va fi prezent și la Dallas, pe 22 noiembrie 1963.
Anterior zilei fatidice, el indică FBI-ului un nume, în persoana lui Lee Harvey Oswald, care ar putea fi o utilizat ca o amenințare potențială la viața lui JFK.
Legătura lui cu CIA devine atât de puternică încât, în timp, este numit în funcția de Consilier. Tânărul CEO nu era altul decât George Bush.(George Bush este de fapt văr de-al doilea văr cu regina Angliei.)
Black Ops” și „ Drug Ops ”devin repede unul și același lucru ... Mafia și CIA sunt indistingtibile ... Guvernul Statelor Unite și „Shadow Government” sunt avizate.
Ei sunt autorii crimelor împotriva umanității ... noi suntem victimele.

JFK
J.F.K.
Patriarhul” Joseph P. Kennedy propune o înțelegere între puterile CIA și Mafia, cu o condiție: fiul său cel mai mare, să devină președinte al SUA, ceea ce ar fi făcut ca președinția Statelor Unite să treacă sub controlul total Mafiei și CIA ...
Guvernul din umbră” acceptă și zâmbește; el avea un plan.
Fiul cel mai mare al lui Joseph P. Kennedy ,„întâmplător” este ucis într-un accident „misterios”. Joseph primește asigurări de la CIA-Mafia că promisiunea va fi materializată prin aducerea la Casa Albă a celui de al doilea fiu al familiei, John Fitzgerald, dacă scenariul propus de Joseph va fi respectat.
John nu cunoștea de legătura tatălui său cu CIA-Mafia și nici de planurile care se urzeau. și în care era implicat fără să știe. El era un tânăr inteligent dar cam fustangiu. 

Alegerile se desfășoară conform planului și JFK devine noul președinte. Între timp „Patriarhul” se îmbolnăvește și, dintr-odată, John și fratele său mai mic, Bobby, scapă de sub dominația severului lor tată. 
Cei doi frați sunt hotărâți să-și urmeze propriul plan de viață, diferit de al tatălui lor.
Treptat, cei doi încep să conștientizeze într-o oarecare măsură existența legăturile tatălui lor cu CIA-Mafia. Astfel, ei află de existența ”Guvernului din Umbră”(„Black Ops”), de traficul de droguri… și de legătura CIA-Mafia.
Bobby K.
Cei doi simt un sentiment copleșitor de trădare și înțeșeg că, fără să vrea, fac parte din sistemul ocult de corupție și trădare a interesului național. 
 J.F.K. înțelege că jurământul pe care-l depusese la înscăunarea ca președinte avea alte dedesubturi și fusese doar un aranjament cu care el nu era de acord. 
Își propune să desființeze CIA și comerțul cu droguri. În această grea și periculoasă acțiune îl avea alături pe fratele său Bobby. 
Ambele tabere consideră că acordul dintre ele fusese grav și iremediabil încălcat. Toate astea au efecte asupra Consorțiului petrolier din Texas și asupra Armatei, în sine, care simt că interesele lor din Golf erau grav afectate.
Cei doi tineri amenințau efectiv cele mai puternice organizații mafiote din lume.

Urmările:
  • La 22 noiembrie 1963, la prânz , în Dallas, Texas, John Fitzgerald Kennedy este asasinat.
  • Pe 05 iunie 1968, în Los Angeles, California, în timpul campaniei prezidențiale, Robert Kennedy este asasinat.
Lumea, în marea ei majoritate, deplângea moartea celor doi frați care doreau să devină stâlpi ai dreptății, fraternității și păcii.
FINALUL ISTORIEI.


2 comentarii:

  1. Si să adăugăm un fragment lipsa: ca sa tina sub control masele de oameni, aceeasi mafie a fabricat metode de folosire a energiei sclavilor. Au scos de la naftalina cai fals spirituale pe care le vand naivilor la preturi exorbitante: șamanismul, NLP, reiki, radiestezie, new age presarat cu promisiuni roz bombon despre fratii celesti ce ne indruma cu iubire spre lumina prin canale de comunicare diverse. In acest fel dispun si de banii nostri si de energia pe care o eliberam grupului.
    Nu ca in toata aceasta ciorba nu ar fi si lucruri adevarate...Amesteca adevaruri cu minciuni bine ticluite, ca sa nu ne prindem chiar din prima.
    Noi toti avem incifrate in noi codurile eliberarii din Matrix. Dar ca sa nu traim in Acum si sa nu ne descoperim singuri propriile coduri, suntem atrasi in grupuri diverse, unde un guru falsificat ne vinde la pret exorbitant iluzii...Pentru ca niciun lider spiritual nu poseda codurile dvs sau ale mele. El nu le detine nici pe ale lui, pentru ca daca le-ar avea, ar sti ca suntem unici si nu exista metode valabile pentru noi toti. Nici macar pentru doi, daramite pentru grupuri de sute de ucenici!
    Nici preotii nu sunt eliberati. Daca ar fi, ar tacea si termina cu dogmele, pentru ca Dumnezeu este dincolo de dogme. Intre preot si Dumnezeu troneaza atotputernicul zeu Dogmă. E un zeu inexistent, dar a capatat ceva puteri, alimentat energetic de religie si enoriasi. O forma gand. Un egregor. Cam asa si-au fabricat si evreii un zeu al lor. Dumnezeu Tatal nu le-a convenit pentru ca le impunea niste reguli ca sa nu degenereze. Evreii, ca foarte multi oameni, iubesc banul. Se ataseaza de el. Si cum sa accepte un Dumnezeu care le recomanda sa fie altruisti, sa nu fure, sa nu minta, sa nu puna gheara pe ce nu le apartine?! Si...uite asa, aceleasi maini negre ne duc cu zaharelul de 2000 de ani, ca vine Iisus si ne elibereaza. Iisus a venit o data. A doua oara va fi diferit complet. Nedetinand informatii despre cum va fi A Doua Venire, intunecatii fabrica de zor lideri spirituali si lideri in toate domeniile.
    Cel mai iubit zeu in timpurile din urma, prin Romania si prin toata lumea, este zeul puteri paranormale. Omul iubeste lucrurile iesite din comun si alearga dupa ele. Si, in timp ce e atras in circul informational ce-i promite ca-i confera capacitati ascunse in el, naivul isi pierde Calea lui, unica, spre Dumnezeu. Si ori ramane captiv in circ, ori iese greu de acolo, cu mintile destul de rătăcite si purtand pe nas ochelarii cu lentilele in culoarea pe care OZ doreste. In timpurile noastre vrajitorii din Oz s-au multiplicat. Nu doar lentile verzi ne vand. Orice culoare ne dorim! E cerere si oferta. Intunecatii ne studiaza atent. Ei stiu cu ce Daruri ne-am nascut, dar fac in asa fel incat sa uitam de Darurile noastre si sa cumparam falsurile lor.
    Urlă pamantul de minciuna, falsuri spirituale si suferinta!
    Am studiat multe grupuri pe net! Degeaba incerci sa-i trezesti! Daca ii zgaltai prea tare devii inamicul lor nr. 1. Acela ce-i trezeste din somnul indus. Si lor le place sa doarma...sa fie mintiti frumos...

    RăspundețiȘtergere