Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 iulie 2020

Ben Fulford, 6 aprilie – Sistemul Global este în colaps, arestările în masă sunt în desfășurare. Resetarea este inevitabilă

(reluare)

Utilizarea pandemiei sau a „infodemiei” pentru a prăbuși actuala structură a puterii mondiale se desfășoară fără probleme, sunt de acord mai multe surse. 


Societatea Dragonul Alb a luat legătura cu baza navală a Statelor Unite ale Americii din Yokosuka, Japonia, pentru a depune acuzații de crime de război împotriva premierului-marionetă Shinzo Abe pentru rolul său în crima în masă de la Fukushima și alte crime. Mai mulţi martori credibili – inclusiv doi foști prim-miniștri – vor asigura mărturia acuzării acestuia.
Aceasta a fost posibil prin eliminarea, în cele din urmă, a agenților de top ai cabalei din Japonia, precum Richard Armitage și Michael Greenberg, după cum spun surse din Pentagon și CIA.
Abe, spre deosebire de bunicul său, criminalul de război Kishi Nobosuke, nu va scăpa de justiţie. (După cum afirmă japonezii: „Zama Miro”).

Surse CIA din Asia confirmă: „Omul acuzat în Japonia se află pe lista celor care urmează să fie ridicaţi în această rundă. Povestea oficială va fi că el a fost găsit pozitiv la testul pentru coronavirus și este în carantină. Acesta este cuvântul-cod folosit atunci când acești membri ai ocultei satanice sunt prinși.”
Între timp, în SUA „este aproape sigur că va exista un război civil și mulți vor muri”, prognozează surse din CIA.
Iată ce au spus sursele Pentagonului despre campania militară în curs de desfășurare împotriva mafiei khazare satanice din SUA: „Întrucât bazele subterane ale cabalei sunt distruse în Utah, New York, Idaho, California și în alte părți ... copiii salvați ajung la bordul navelor-spital Comfort și Mercy, protejați de pușcașii marini.” (Aceste nave se află în porturi ca New York și Los Angeles.)

Cei care nu știți că lupta în bazele subterane este atroce, vă rugăm să aruncați o privire la acest videoclip de 29 de minute.



Legea marțială medicală capătă formă după ce Președintele SUA Donald Trump a solicitat activarea unui milion de rezerviști și recenți pensionari militari.
Se declară război cartelurilor de droguri mexicane, rețelele 5G au fost oprite, FEMA se află sub control militar, iar inspectorul general de la Pentagon supraveghează ajutorul coronavirus de 2 trilioane de dolari. De asemenea, întrucât 170.000 de rechizitorii sunt desigilate odată cu arestările în masă, se presupune că va exista vărsare de sânge în operațiunile militare, cu victime și „sinucideri” și retragerea adrenochromului.
Oile încă spălate pe creier și somnambulii vor fi șocaţi să afle că cei peste 40.000 de copii care dispar în Statele Unite în fiecare an (din statisticile FBI) au fost torturați până la moarte de către elită pentru a recolta o formă de adrenalină cunoscută sub numele de adrenochrome. Faptul că acum puteți citi despre adrenochrome pe Wikipedia este un semn că situaţia se transformă cu adevărat.
 
Mafia Khazară nu renunță fără luptă. Societatea Dragonul Alb (SDA) a primit următorul mesaj de la ei la finalul lunii martie: „Am condus această planetă de mii de ani și o vom distruge, mai degrabă decât să o cedăm.”
Cu toate acestea, fiți siguri că SDA nu s-a oprit și va continua să le oprească încercările de a distruge planeta. Cel mai recent joc pe care l-au folosit pentru a încerca să declanșeze un război între SUA și China a fost să le spună americanilor că cei care au declanșat „pandemia” au fost chinezii, iar și chinezilor să le spună că americanii au fost cei care au făcut-o. Informațiile pe care le propagă în Occident susţin că „Toate firele duc înapoi la Wuhan Bio-Lab.”
https://www.zerohedge.com/geopolitical/all-trails-lead-back-wuhan-bio-lab

De fapt, analiza focarului din China duce către corporația farmaceutică Wuxi din Wuhan. Dar iată partea interesantă, ghiciți cine deține Wuxi? Fundația Soros! Dacă studiezi lista firmelor pe care le deține Fundaţia, în baza de date SEC de mai jos, o vei găsi ca Wuxi Pharmatech Cayman Inc.
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143811000207/form_13f-soros.txt

„Poate cineva ar fi interesant să compare răspândirea infecției din SUA cu locațiile laboratoarelor americane ale Wuxi din Texas, Maryland, New Jersey, California, Minnesota etc.”, după cum sugerează cititorul care ne-a trimis aceste informații. Desigur, Fundația Soros este un front pentru familia Rothschild și alți lideri ai mafiei Khazare, mulți dintre ei ascunzându-se în Elveția, Noua Zeelandă și Insulele Virgine Britanice, printre altele.

Haideți să aruncăm o privire la ce are de spus arhaicul cabalist și negustor al lui Rockefeller, Henry Kissinger despre situație (luna martie a.c., n.r.):
Instituțiile multor țări vor fi percepute că au eșuat ... Realitatea este că lumea nu va fi niciodată aceeași după coronavirus ... Răspândirea sa este exponențială: cazurile din SUA se dublează în fiecare a cincea zi. În prezent nu există leac. Materialele medicale sunt insuficiente pentru a face față valurilor din ce în ce mai mari de îmbolnăviri. Unitățile de terapie intensivă sunt pe cale de a fi copleșite. Efortul de criză, oricât de vast și necesar, nu trebuie să depășească sarcina urgentă de a lansa o întreprindere paralelă pentru trecerea la comanda post-coronavirus, o viziune și un program de colaborare global ... Planul Marshall și Proiectul Manhattan ... Contracția dezlănțuită de coronavirus este în viteză și are loc la scară globală, spre deosebire de orice s-a cunoscut vreodată în istorie. Eșecul ar putea aprinde lumea ca pe un foc.”
https://www.wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005

Iată rezultatul analizei MI6 la comentariile pe care le-a făcut Kissinger: „Ridicăm teme precum focul, inițierea sălbatică etc., toate formele foarte brutale de transmitere prin intermediul unor comportamente extrem de traumatizante. Aspecte de tip MK ultra-CIA.”
Apoi chirurgul general al SUA, dr. Jerome Adams, spune că este „momentul nostru Pearl Harbor”, adăugând „va fi momentul nostru 9.11”.
https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments


O sursă senior din CIA spunea (în luna martie): „Va exista un colaps global total într-o lună. Și apoi o repornire a întregului sistem ... Trump va fi de acord să injecteze 5 trilioane de dolari în economie, dar asta nu va ajuta. El va dezvălui industriilor americane energia focarului zero, descoperită de Nikola Tesla, care va fi folosită pentru a porni din nou America. După ce membrii ocultei satanice vor fi arestați sau uciși”. (Unchiul lui Trump a lucrat cu Nikola Tesla, deci Trump este la curent cu tehnologiile ce recurg la energia focarului zero.)

O altă sursă spunea: „Umanitatea se va ridica împotriva corupției din lume și TOATE guvernele vor fi doborâte. Este la câteva luni distanță, nu ani. Cred că în cel mai rău caz se va petrece până în iulie 2020.”

Surse MI6 spuneau: „Considerăm pandemia ca o încercare de a accelera implementarea unei guvernanțe mondiale înalt-coezive, bazată pe înaltă tehnologie, fascismul extrem, chestiuni de tip național-socialist”.

Persoana care a proiectat sistemul financiar cuantic afimă că tranziția financiară va fi „migrația în afara echilibrului stocastic către o bancă centrală bazată pe complexe recursive. Sunt două abordări diametral opuse, ultima este o implementare a economiei de război. Modificarea fundamentală este atunci când părţile de active în evidență sunt încorporate etc. Tranziția este foarte similară cu o transfuzie de sânge. Deci, sângele banilor murdari (moneda FIAT) este înlocuit cu sânge curat etc.”
În esență, el afirmă că elita Pălăriilor Albe a fost de acord să implementeze un sistem foarte asemănător cu sistemul de planificare economică extrem de reușit, bazat pe agenții de planificare, din Japonia de după cel de-al Doilea Război Mondial. Înseamnă a face eforturi pentru creșterea exponențială în loc de stabilitate.
De asemenea, britanicii spun că Alianța Anglo-Saxonă 5-Eyes se află în mijlocul unei „contraofensive multidimensionale strategice, cu antidoturi tactice și concluzii ale tribunalelor pentru crime de război”.

Președintele Belarus Alexander Lukashenko pare să fie mai conștient decât majoritatea liderilor mondiali actuali asupra a ceea ce se petrece cu adevărat: „Nu aveți impresia că puterile ar dori să modeleze lumea fără război prin așa-numita psihoză coronavirus, infodemică?” El a menționat, de asemenea, că ONU folosește această „infodemie” ca scuză pentru a tipări 10% din PIB-ul mondial pentru a „combate consecințele economice ale coronavirusului”.
https://tass.com/world/1139259

Apropo, pentru aceia dintre voi care încă mai cred că infodemia nu este reală, aruncați o privire atentă la acest fragment video editat, pentru a explica de ce guvernatorul Cuomo are nevoie de mai multe ventilatoare pentru manechine ca acesta.
https://www.youtube.com/watch?v=KFo5JPIeZ6c&feature=youtu.be
Celelalte vești care cutremură pământul, și care sunt umbrite de „infodemie”, arată faptul că are loc o realiniere militară uriașă. În esență, armata americană a început să se retragă din Afganistan și din multe părți din Orientul Mijlociu. Pentru a cita Mossadul israelian, Debka: „SUA a părăsit o altă bază din Irak sâmbătă, 4 aprilie, predând armatei irakiene marea bază aeriană Habbaniyah Al-Taqaddum, aflată la 74 km la vest de Bagdad. Nicio trupă americană nu mai rămâne acum în regiunea Bagdad.”
https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/

În schimb, se pare că Statele Unite vor controla cele mai mari rezerve de petrol din lume, situate mai aproape, în Venezuela. Povestea de acoperire pentru aceasta este următoarea: „Statele Unite lansează operațiuni îmbunătățite antidrog în emisfera vestică pentru a proteja poporul american de flagelul mortal al stupefiantelor ilegale”, a declarat Trump. „Desfășurăm suplimentar distrugătoare ale armatei, nave de luptă, aeronave și elicoptere, Garda de Coastă și aeronave de supraveghere ale Forțelor Aeriene, dublând capacitățile din regiune.”
https://www.dailywire.com/news/general-milley-drops-hammer-on-mexican-cartels-we-will-defend-our-country-regardless-of-the-cost

Se pare că SUA au tranzacționat Ucraina pentru Venezuela pentru a face posibilă această operațiune. „În prezent, Rusia se află în plină pregătire pentru război și se pregătește să cucerească Ucraina, iar Trump nu va interfera cu aceasta”, spune analistul rus Bohdan Lystsia. „Trump ia Venezuela și Putin nu se amestecă. Putin ia Ucraina pentru sine, iar Trump nu interferează cu această manevră”, explică el.
http://yahovor.arbat.name/
https://www.veteranstoday.com/2020/04/05/trump-and-putin-the-exchange-of-ukraine-for-venezuela/


În general, chiar dacă nu doriți să folosiți expresia „biblic” pentru ceea ce se petrece, cel puțin asistăm la cele mai mari transformări globale de la cel de-al Doilea Război Mondial.


http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24045

4 comentarii:

  1. Raportul lui Cobra,asupra MEDITAȚIEI ÎN MASĂ a Forțelor Uşoare de Lumină
    de pe Suprafața Pămîntului şi nu numai.ACTIVAREA EREI VĂRSĂTORUI.

    Veştile( despre raport ) sunt atât de bune,încât nu mai este loc de suspiciuni ! Mă fac plin de încredere !

    RăspundețiȘtergere
  2. bb8 iulie 2020 la 12:58 AM

    Cobra, în trecut, ai spus că Forțele Luminii nu pot interveni direct pe suprafața planetei din cauza bombelor cu plasmă și că militarii pozitivi nu pot aresta cabala din cauza bombelor de toplet și strangulare, acum cu aceste bombe îndepărtate care este problema ?

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  3. Desfaceți şampania ! BILL GATES A TRECUT ÎN NEFIINȚĂ !

    Dacă îi vedem pe stradă pe cei dintre EXECUTAȚI,aceştia sunt clone,dubluri,holograme sau filmări nerecente.Mai există şi categoria "apariții obligatorii"(?).

    Iată câteva nume dintre cele mai cunoscute,politicieni,v.i.p.- uri,sau actori ale celor ARESTAȚI,şi mulți chiar EXECUTAȚI:

    Dumnezeu să-i ierte ! pe aceşti executați !

    Citind lista,am fost profund mişcat,probabil lovit de disonanță cognitivă,nevenindu-mi să cred că mi-au murit unii dintre duşmani.

    BARACK OBAMA ................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    MICHELLE OBAMA...............................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    BILL GATES...................................DECEDAT,
    MELINDA GATES................................DECEDATĂ,
    ANTHONY FAUCI................................ARESTAT şi ELIBERAT pentru a-l ajuta pe TRUMP,
    GEORGE W.BUSH................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    LAURA BUSH...................................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    HILLARY CLINTON..............................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    BILL CLINTON.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    GEORGE SOROŞ.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    TOM HANKS....................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    MADONNA......................................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    LADY GAGA....................................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    STEPHEN SPIELBERG............................ARESTAT şi EXECUTAT,
    REGINA ELISABETA.............................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    MERYL STREEP.................................ARESTATĂ la DOMICILIU,
    RICHARD GERE.................................ARESTAT la DOMICILIU,
    CHRISTINA AQUILERA...........................ARESTATĂ şi cu muncă în folosul comunității,
    DWAYNE JOHNSON...............................ARESTAT şi EXECUTAT,
    GEORGE CLONEY ( CLONA )......................ARESTAT şi EXECUTAT,( EL,NU CLONA ),
    NICOLAS CAGE.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    KEVIN SPACEY.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    CHARLIE SHEEN................................ARESTAT şi EXECUTAT,şi nu în ultimul rând,
    ASHTON KETCHER...............................ARESTAT cu servicii kyiriakos.

    Şi mulți alții...

    Imaginați-vă anticipat trăirea eliberatoare pe care o veți simți-o , când toți duşmanii noştri vor fi imobilizați sau îndepărtați...

    Victorie Luminii Divine !

    RăspundețiȘtergere
  4. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3634332729919184&id=100000274777773&sfnsn=mo&d=n&vh=i

    Interesant,dar nu spune nimic de semnul fiarei şi marcarea izotopică !Deci,manipulare ?! AR PUTEA FI?! ( CABRAL,CE SPUN ROMÂNII ?! )

    Ieri,la ştiri,când s-au votat legi de confiscare a drepturilor şi libertăților de DACI LIBERI,ne-au aruncat cu praf în ochi cu filmări de breakingnews din Serbia ,care ău ieşit masiv la MITING,nu DE A PROTESTA împotriva pierderii drepturilor şi libertăților ( ASTA E O.K. !), ci CHIPURILE ÎMPOTRIVA REGIMULUI POLITIC CARE DE 10 ANI,BLA,BLA,BLA,...,moderate de Corina Crețu,Victor Ciutacu & Co.Defapt era de departe miting # REZIST,cu oameni plătiți.

    RăspundețiȘtergere