Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 iulie 2020

O dezvăluire șocantă, reală, uluitoare prin realismul ei despre bazele subterane strict secrete ale Cabalei secrete a așa-zișilor „iluminați” (I)

(Studiind atent acest material recent și REAL, ți se „face părul măciucă”)
O înregistrare video postată recent pe internet aduce informaţii şocante, uluitoare despre situaţia actuală a bazelor subterane D.U.M.B. ale Cabalei secrete a aşa-zişilor „iluminaţi”. O parte dintre acestea au fost deja preluate şi se află sub controlul Pălăriilor Albe – o serie de anomalii şi fenomene ciudate, precum cutremure sau flăcări şi vârtejuri de fum care ies în unele locuri din gurile de canalizare oferă indicii clare despre luptele care se duc în subteran.
Redăm în continuare informaţiile cuprinse în videoclipul respectiv.
Informații de la Q – Operațiunile militare ce se desfășoară actualmente pentru eradicarea rețelei de baze subterane secrete
Canada urmează să-și mobilizeze și ea propriile sale forțe militare – căci unele dintre aceste baze subterane se extind inclusiv pe teritoriul Canadei.
CIA are o „listă roșie” și o „listă albastră”. Dacă veți căuta în e-mailurile lui Hillary Clinton, ce au fost dezvăluite de WikiLeaks, veți putea observa, la un moment dat, un punct roșu ce este plasat în dreptul anumitor nume. Lista roșie (punctul roșu) înseamnă că respectivele persoane au fost selectate pentru a fi eliminate – fie pentru a fi asasinate, fie pentru a fi răpite și apoi duse în aceste baze subterane pentru diverse experimente secrete etc. Ne referim inclusiv la bazele subterane secrete care se află acum într-un proces de „curățare”. Aceste sisteme de tuneluri subterane se extind inclusiv pe teritoriul Canadei și s-a descoperit deja că reprezintă un uriaș „cuib” de orori satanice. Aceste tuneluri formează o adevărată rețea secretă subterană ce leagă între ele uriașele baze din statul american New Mexico; cele din Zona 51; cele din statul Nevada; Baza americană pentru Armament Aerian din China Lake, de lângă localitatea Ridgecrest, SUA. Acest sistem de tuneluri subterane se extinde până în localitatea San Francisco și până la Fortul Militar american Presidio, apoi urcă înspre nord, până la bazele militare din statul Oregon, apoi până la cele din statul Washington, apoi spre baza militară canadiană din localitatea Happy Valley-Goose Bay – deci asupra acestui sistem de baze militare ce sunt unite prin tuneluri subterane secrete se operează actualmente, așa cum vom vedea în această prezentare.
Această a doua hartă prezintă bazele subterane intermediare – tunelurile subterane ce sunt mult, mult mai vechi. Forțele binelui au urmărit să calculeze cât timp ar dura să inunde toate bazele subterane din întreaga lume. Această acțiune ar coborî nivelul oceanelor atât de mult, încât aceasta ar putea duce la apariția unei noi Ere Glaciare, deoarece dacă se scade acest nivel prea mult, se perturbă în felul acesta curenții oceanici din apele adânci. De exemplu, în Oceanul Atlantic este vorba despre curentul oceanic numit Curentul Golfului (Gulf Stream) și există multe altele. Dacă acești curenți sunt perturbați, întregul ecosistem al planetei ar putea fi astfel afectat, așa că Pălăriile Albe s-au decis să apeleze la lupte corp-la-corp, cât și la anumite tehnici avansate la care au dobândit acces de curând. De exemplu, Pălăriile Albe au neutralizat baza subterană din localitatea Twin Falls, California, făcând o gaură într-un tub de lavă ce face parte din vulcanul ce se află în Parcul Național Yosemite. Procedând astfel, ele au inundat baza subterană respectivă.
Bazele subterane adânci sunt cele care se află la o adâncime extrem de mare sub pământ, fiind extrem, extrem de vechi, de pe vremea când sataniștii au venit prima dată pe planeta Pământ. Intrarea într-una dintre aceste baze foarte vechi se face prin deschizătura în scoarța terestră ce există în Antarctica și pe care a descoperit-o Amiralul Byrd, acolo unde se crede că există intrarea spre centrul planetei Pământ.
Alte astfel de baze foarte adânci și extrem de vechi sunt cele din Siberia. Acestea sunt niște baze subterane foarte adânci ce sunt populate de ființe satanice și de unii demoni. Imaginile pe care le vedeți acum [imaginile din videoclip prezentau scene din timpul unui ritual satanic] au legătură cu activitățile și practicile satanice cele mai tenebroase. De aceea este scris, la baza acestei hărți, „Practici oculte Wicca” (*WICCA CRAFT) – cu alte cuvinte, magie neagră, satanism, incantații și invocații către demoni și diavoli, vrăji etc. Toate acestea constituie practicile cele mai tenebroase, cele mai bizare și cele mai diavolești ale membrilor cultului așa-zișilor „iluminați”.
Prin urmare, lupta care se dă actualmente în respectivele baze este una chiar înfiorătoare. Totuși, tunelurile lor de legătură de sub ocean au fost neutralizate, fiind aruncate în aer sau inundate. Prin urmare, forțele răului nu mai au la dispoziție trenul cu levitație magnetică (Maglev) care făcea legătura între un continent și altul (Termenul „Maglev” provine de la sintagma „levitație magnetică”, fiind vorba despre o nouă tehnologie pentru trenuri ce le permite acestora să atingă viteze de peste 500km/h).
[Urmează un scurt pasaj video ce este inserat în înregistrarea inițială:]
Aceasta este ultima fortăreață ce aparține cultului satanic al așa-zișilor «iluminați», care se trag din dinastia străveche a Nephilimilor și a lui Cain. Unele dovezi ale existenței acestui război împotriva forțelor răului ce se ascund în tunelurile subterane sunt focurile și fumul care au putut fi văzute ieșind din unele guri de canalizare din statul California.”
[Aici se încheie scurtul pasaj video ce a fost inserat în înregistrarea inițială.]
[Începe acum prezentarea listei de baze subterane secrete din Statele Unite ale Americii, structurată în funcție de statele în care sunt localizate, în ordine alfabetică. Bazele subterane ce au fost neutralizate de către Pălăriile Albe sunt scrise cu italice.]
STATUL AMERICAN ALASKA
1-3. În statul Alaska a fost neutralizată și se află acum sub controlul Pălăriilor Albe baza subterană de sub lanțul muntos Brooks, precum și alte două baze – Delta Junction și Fort Greeley, acestea două aflându-se în aceeași zonă.
STATUL AMERICAN ARIZONA
4. În statul Arizona există tunelurile subterane de subbaza militară Fort Huachuca. Aceasta este folosită pentru instruirea agenților secreți, pentru unele programe de control mintal, pentru diverse experimente genetice. Totodată, acest complex subteran era menit să devină un lagăr de concentrare în care urmau să fie închiși cetățenii care eventual s-ar opune sistemului Noii Ordini Mondiale.5-6. Tot aici există Baza Luke a Forțelor Aeriene, care se află acum sub controlul Pălăriilor Albe și Baza Gates Pass, care și ea se află acum sub controlul Pălăriilor Albe.
7-8. Tot aici se află tunelurile subterane din Zona Munților Gila, care sunt acum sub controlul Pălăriilor Albe, iar apoi avem baza subterană de sub Rezervația naturală Grand Wash Cliffs – aceasta se află încă sub controlul Statului din Umbră și este localizată în dreptul feței vestice a stâncilor de lângă râul Grapevine Wash. Zona aceasta poate fi accesată doar de pe Autostrada 93 și apoi accesând drumuri nepavate.

9. Avem apoi tunelurile subterane de sub localitatea Green Valley.

10. Apoi, sub controlul Pălăriilor Albe se află baza subterană de sub Munții Hualapai – partea de est a lanțului muntos, la aproximativ 56 km sud-est de localitatea Kingman, care este localizată la jumătatea drumului dintre orașele Flagstaff și Las Vegas.

11. Avem apoi baza subterană ce se extinde sub Munții Rincon – este vorba de partea de nord a acestui lanț muntos.

12. O altă bază subterană este baza subterană de sub Vârful Lemmon din Munții Santa Catalina.

13. Urmează apoi baza subterană ce se extinde sub localitatea Page – aceasta se extinde până sub barajul și lacul de acumulare Hoover.

14. Următoarea este baza subterană de sub orașul Safford.

15-16. Avem apoi, tot în statul Arizona, baza subterană din Munții Santa Catalina și complexul subteran de sub localitatea Sedona din Arizona, care a fost gândită ca lagăr de detenție. Aceasta din urmă este localizată sub Stațiunea Enchantment din Canionul Boynton.

17. Sub controlul Pălăriilor Albe se află baza subterană de sub localitatea Wikieup – această bază a fost descoperită oarecum accidental, în timp ce Pălăriile Albe căutau altceva. După ce au descoperit-o, această bază a fost neutralizată.

18. Avem apoi baza subterană de sub Munții Yucca – chiar puteți vedea această bază de pe Autostrada I-40 dacă mergeți spre California, pe partea dreaptă. Veți vedea 4 cabluri electrice imense care intră în interiorul muntelui. Avem aici o poză cu intrarea în această bază subterană.



STATUL AMERICAN ARKANSAS
19. Apoi, în statul Arkansas avem o bază subterană ce se află acum sub controlul Pălăriilor Albe și care este localizată în vecinătatea orașelor Hardy și Cherokee Village. Aceasta a fost preluată de către Pălăriile Albe în timpul uraganului Dorian din anul 2019.
20. Avem apoi baza subterană de sub localitatea Pine Bluff, statul Arkansas. Aceasta este situată între 34°, 13,4’ nord, 92°, 01,0’ vest și 34°, 30’ nord, 92°, 30’ vest. Această bază se află încă sub controlul Statului din Umbră.

STATUL AMERICAN CALIFORNIADespre operațiunea de neutralizare a imensului complex de baze subterane interconectate din statul California au existat chiar și unele articole.

21. Tunelurile subterane de sub Baza navală Twenty-nine Palms – aceasta se află acum sub controlul Pălăriilor Albe și este desemnată ca fiind o zonă aerospațială militară, cu numele-cod R-2501, ceea ce înseamnă că zborurile deasupra acestei zone sunt interzise. Aceasta este localizată la sud-est de localitatea Ludlow, California.

22. Baza subterană de sub localitatea China Lake – aceasta a fost complet neutralizată și lichidată în urma operațiunilor ce s-au desfășurat în tunelurile subterane de sub orașul Ridgecrest, care se află în apropiere. Baza subterană de sub localitatea China Lake s-a prăbușit imediat după ce Pălăriile Albe au utilizat o serie de 3 bombe nucleare tactice. Prima bombă a generat un cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, a doua bombă a provocat un cutremur de 7,1 grade pe scara Richter, iar a treia bombă a provocat un cutremur de 6,1 grade pe scara Richter. În cazul cutremurelor naturale șocul inițial este întotdeauna mai mare decât replicile care îi urmează. Prin urmare, în cazul nostru, primul cutremur fiind de 6,4 grade pe scara Richter, iar al doilea de 7,1 grade pe scara Richter, este evident faptul că aceste cutremure au fost rezultatul unei acțiuni intenționate și nu un fenomen natural. În plus, veți putea corobora această informație cu faptul că baza militară din China Lake, care se afla la suprafață, a fost nevoie să fie complet reconstruită din cauza acestor cutremure.

Oamenii se sperie când le spun aceasta, însă baza subterană de sub China Lake era o bază pentru proiecte MK-Ultra. Acest complex subteran era structurat pe sute de etaje ce aveau podele de oțel. Acestea erau pline cu zeci de mii de cuști metalice în care erau ținuți ostateci copii. O unitate extrem, extrem de mare a Forțelor Speciale a pătruns înăuntru și a salvat 35.927 de copii din această locație subterană. Aceasta se număra printre principalele baze de pe planeta Pământ de dezvoltare a programelor Mk-Ultra. Așadar, mulțumim lui Dumnezeu că avem Armata americană – după cum au subliniat și Trump și Q – întrucât vă puteți da seama ce număr imens de copii ar fi rămas victima unor circumstanțe înfiorătoare. Copiii aceștia erau închiși în cuști, în încăperile respective se aprindeau și se stingeau luminile, începeau să bată clopote, copiii erau electrocutați tot timpul și maltratați, toate aceste forme de tortură fiind menite să facă din ei niște sclavi robotizați ce erau totodată programați mintal prin intermediul programului Mk-Ultra.

23. Următoarea pe listă este baza subterană de sub localitatea Darwin, California, mai exact la 6 km vest de Darwin.

24. Apoi baza subterană de sub localitatea Deep Springs, care se află acum sub controlul Pălăriilor Albe. Aceasta este localizată la 37°22’ nord, 117°59,3’ vest.

25. Urmează apoi baza subterană de sub Centrul Național de Instruire Fort Irwin, ce este situată la 35°20’ nord, 116°8’ vest. Această bază a fost gândită ca un lagăr de detenție pentru eventualii rebeli care ar îndrăzni să se opună sistemului Noii Ordini Mondiale. De fiecare dată când apare această mențiune în dreptul unei baze – că a fost gândită să fie un lagăr de detenție – la aceasta se referă respectiva mențiune.

26. Apoi, sub controlul pălăriilor Albe se află acum tunelurile subterane de sub Baza Edwards a Forțelor Aeriene Americane, acestea fiind localizate în zona de întâlnire a râului Diamond Creek cu brațul sudic al râului Yuba.

27. Următoarea bază subterană de pe listă se află încă sub controlul Statului din Umbră – tunelurile subterane de sub Baza George a Forțelor Aeriene Americane.

28. Sub controlul Pălăriilor Albe se află baza subterană de sub localitatea Helendale. Aici se afla un sediu subteran al companiei Lockheed Martin. Baza era utilizată pentru proiecte tehnologice secrete.

29. Baza ce se extinde în subteran în zona orașului Los Angeles se află acum sub controlul Pălăriilor Albe și poate fi localizată mergând pe Autostrada 14 în direcția Bazei militare Edwards, după ce treci de localitatea Palmdale. În apropiere se află Munții Tehachapi. Această bază era destinată proiectelor tehnologice, proiectelor din domeniul electronicii și cercetărilor tehnologice aerospațiale, precum și altor proiecte secrete ale așa-zișilor „iluminați”. Această bază avea 42 de niveluri subterane.



30. Baza subterană ce se extinde sub Vârful muntos Shasta. Cei care locuiesc în zonă știu că aici se petrec tot felul de fenomene ciudate. Acest complex subteran este imens și este folosit pentru dezvoltarea de tehnologii spațiale avansate, pentru experimente genetice și pentru proiecte ce sunt legate de magnetism, de arme spațiale și de arme energetice direcționabile. Aceasta este cea mai adâncă bază subterană cunoscută din statul California, putând ajunge la aproximativ 1.200 km adâncime.

31. Baza subterană ce se extinde în subteran în zona muntelui cavitar de lângă centrala hidroelectrică de pe Râul Kern, în apropiere de localitatea Bakersfield, California.

32. Baza subterană din Napa Valley se află acum sub controlul Pălăriilor Albe. Agenții Statului din Umbră îi răpeau pe unii oameni care treceau pe aici pentru a vizita viile și pentru a degusta vinuri. Aceștia se înscriau pentru degustările de vinuri, agenții Statului din Umbră îi verificau pentru a vedea dacă aveau rude care să le sesizeze lipsa, iar apoi îi răpeau și îi duceau în această bază subterană. Principala intrare în acest complex se află în zona localității Oakville Grade, la nord de orașul Napa. Tunelurile din această zonă se extind și sub vinăriile ce se află la nord de orașul Napa. Baza este utilizată pentru „sclavie albă” (termenul legal modern „sclavie albă” se referă la sclavia sexuală, la prostituția forțată și la traficul de persoane, fără a avea vreo legătură cu culoarea pielii victimelor). Baza este utilizată de asemenea pentru programe de control mintal, cât și pentru tehnologii de comunicații prin satelit, tehnologii de comunicații prin intermediul laserului, precum și pentru continuarea proiectului de amenajare a sediului guvernului așa-zișilor „iluminați” – cu alte cuvinte, guvernul Statului din Umbră. Acesta urma să fie localizat în zona Oakville Grade din districtul Napa și are în total 87 de acri.

33. Tunelurile subterane de sub Baza Forțelor Aeriene Norton se află acum sub controlul Pălăriilor Albe.

34. Următoarea bază subterană este cea de sub localitatea Quincy, situată la 39°56,2’N, 120°56,5’V.

35. Apoi, lângă Palmdale există Bulevardul Palmdale. Aici se găsește baza subterană care se extinde sub Baza Mcdonnell-Douglas de la suprafață, care mai este numită Baza Uano. Intrarea în baza subterană poate fi văzută mai bine din zona dealurilor Three Sisters, care se află la sud de baza de la suprafață. În această bază subterană se realizează cercetări tehnologice aerospațiale.

36. Urmează apoi Baza subterană Presidio, pe care am menționat-o anterior atunci când ne-am referit la sistemul uriaș de tuneluri subterane din California. Această bază se extinde pe întreaga suprafață a orașului San Francisco, inclusiv sub zona portului și sub localitatea Oakland. Complexul subteran de aici era o locație aparținând Agenției Federale de Management pentru Situații de Urgență (FEMA) și Departamentului Apărării – mai exact, era sediul pentru așa-numita Regiune 9 de „jurisdicție” a FEMA (zonă ce include mai multe state americane). Această bază a fost neutralizată de către Pălăriile Albe prin incendiere. Focul a putut fi văzut chiar și în cartierul Porter Ranch din Los Angeles, sub unele guri de canalizare.

37. Baza subterană de sub localitatea San Bernardino, care se află acum sub controlul Pălăriilor Albe, este localizată la 34°50’ nord, 34°16’ vest. Această bază se extinde în subteran pe întreaga suprafață a Văi San Bernardino. Aceasta a fost neutralizată cu niște bombe nucleare tactice care au provocat două cutremure de 4,5 grade pe scara Richter și unul de 3,2 grade. Ca și înainte, merită să subliniem faptul că replicile unui cutremur natural nu se comporta așa (nu vom avea o replică de aceeași magnitudine ca și cutremurul inițial). Pe harta cutremurelor recente din California și Nevada se pot depista toate bazele subterane respective, precum și tunelurile de interconexiune dintre ele.

[[Vocea interlocutorului:] Da, se pare că nu Falia San Andreas a fost de vină pentru apariția acestor cutremure – așa cum se spune în mod oficial – ci aceste războaie care se desfășoară în subteran.]
– Da, așa este.



38. Urmează apoi baza subterană din districtul Santa Barbara – aceasta este plasată într-un strat gros de diatomit (rocă sedimentară silicioasă ce este formată, în cea mai mare parte, din resturile cochiliilor de diatomee). Diatomitul este un mineral foarte tare – este ceva mai puțin tare decât diamantul, deci vor fi necesare mai multe eforturi pentru a o neutraliza pe aceasta. Baza se află încă sub controlul Statului din Umbră.

39. Baza subterană de sub orașul Santa Rosa se află și ea încă sub controlul Statului din Umbră. Aceasta este localizată la 38°26,4’ nord, 122°42,9’ vest și reprezintă un sediu al Agenției Federale de Management pentru Situații de Urgență (FEMA) pentru coasta de vest a SUA. Operațiunile ce au loc aici sunt ținute secrete. Baza este listată ca fiind un câmp cu antene de telecomunicații, însă este evident că aici este vorba de mult mai mult.

40. Avem apoi baza subterană de sub Munții Sierra Nevada – aceasta este o bază subterană foarte adâncă.

41. Urmează tunelurile subterane ce au la suprafață Baza militară Tehachapi Ranch, care se află în canionul Tehachapi. Această bază a fost finalizată în luna septembrie 1995. Conform anumitor informații, aici ar trăi unii extratereștri malefici ce provin din constelația Orion. Tocmai de aceea, această bază mai este numită și „Baza celor 6 sisteme solare malefice”.

42-43.Următorul complex subteran este baza de sub localitatea Trona, ce este controlată acum de Pălăriile Albe. Aceasta era localizată la 35°45,5’ nord, 117°22,6’ vest, la câțiva kilometri nord-est de Trona, chiar sub Vârful Argus. Această bază împarte același teren cu baza de sub localitatea China Lake și a fost construită în anii ’60. Aceasta a fost neutralizată de către Forțele Speciale odată cu cea din China Lake, la fel cum este cazul și cu baza următoare, baza subterană de sub stațiunea Benicia, care, așadar, se află și ea sub controlul Pălăriilor Albe în acest moment.

44.Baza subterană de sub Insula Santa Catalina continuă să rămână în mâinile sataniștilor.

45.La fel și baza subterană de sub Munții de Ciocolată.

46. La fel și baza subterană de sub Valea Morții din California. Intrarea către sistemul subteran de sub Valea Morții se află în Masivul Panamint, pe marginea inferioară a muntelui, în apropiere de Trecătoarea Wingate. Intrarea se realizează printr-un puț minier abandonat.

47.Mai există apoi și baza de sub localitatea Lancaster, care este folosită pentru conceperea de nave aeriene, pentru diferite construcții tehnice, pentru experimente antigravitaționale, pentru nave antiradar și pentru testări. Această bază are 42 de niveluri în adâncime.

48.Baza subterană de sub Laboratoarele Internaționale Lawrence Livermore este folosită pentru cartografierea genomului uman și pentru crearea de clone. Cercetătorii care lucrează aici au încercat să rezolve problema aparenței ușor diferite a clonelor în raport cu ființele umane. Spre exemplu, în cazul clonelor, zona inferioară a lobilor urechilor este lipită de cap, în timp ce ființele umane au lobii urechilor liberi. Prin urmare, respectivii cercetători încă lucrează la cromozomul 19. Acest laborator nou, ce a costat 1,2 miliarde de dolari, include o aparatură laser mai specială ce le servește acestor cercetători în dezvoltarea tehnologiei respective și în fabricarea clonelor etc.

49. Mai departe, avem complexul de baze ce se află sub Valea Moreno.
50. Baza subterană de sub Muntele Lassen se află deja sub controlul Pălăriilor Albe.
51.Urmează complexul de baze subterane de sub orașul Needles.

52. În complexul subteran de sub orașul Palmdale, se fabricau nave aeriene și se realizau cercetări în domeniul antigravitației, sau poate că aceste cercetări încă se mai realizează acolo. Acest complex subteran urmează să fie ars în curând. Deocamdată, operațiunile nu s-au încheiat aici, deci acest complex încă nu se află în totalitate sub controlul Pălăriilor Albe. Acesta se înscrie în cazurile misterioase de incendii din subteran ce au început să fie observate la gurile de canalizare din diferite orașe din SUA.

53.Urmează complexul subteran Tehachapi, unde există bazele militare ultra-secrete Northrop, ce sunt cunoscute și sub numele de Tejon Ranch. Acest complex subteran are 42 de niveluri în adâncime.

54. Mai departe, avem baza subterană din dreptul localității Ukiah, California.

55. Complexul subteran de sub Muntele Kokoweef, unde a existat un vechi oraș minier, a fost deja preluat de Pălăriile Albe.

3 comentarii:

  1. Caparo6 iulie 2020 la 17:34

    Eu sunt Ashtar Sheran cu un mesaj pentru toți pe Pământ.

    Sunteți conștienți că mulți implicați în Pizza Gate au fost arestați, judecați și morți. În prezent, clonele merg pe pământ, reglementate de forțele ușoare, pentru ca toate să pară normale.

    Înlăturarea copiilor din DUMB este încă în curs. Forțele întunecate există încă acolo, precum și în jurul suprafeței. Există încă membrii de cabal la suprafață pentru a face licitația, dar aceștia sunt bancherii și oamenii de afaceri, care și acum sunt arestați.

    Veți citi articole conform cărora acești oameni de afaceri au fost infectați de Covid 19, s-au îmbolnăvit, au fost concediați sau și-au părăsit pozițiile în afaceri sau au suferit altfel o altă schimbare extraordinară de evenimente. Acestea sunt indicațiile pe care trebuie să le cauți pentru a vedea unde funcționează sistemul tău de justiție.

    Ceea ce ne propunem este ca suprafața să fie deținută și operată de oamenii pământului. Aceștia vor fi sub pază, în condițiile în care DUMB-urile continuă să se limpezească și operatorii cheie din Illuminati continuă să fie eliminați, după caz. În cazul în care există neconformitate, eliminarea va avea loc.

    Toți șefii de țări sunt fie arestați, fie lucrează cu Lumina. Încă sunt capabili să comunice cu țările lor, dar munca lor este cercetată de forțele ușoare care le au sub pază. Așa că se pare că încă mai creează ravagii, dar veți vedea că nu vor mai putea mult timp. Aceasta este o perioadă educațională în care oamenii de pe această planetă sunt vizați să se trezească. Cei care refuză să se trezească vor fi în minoritate în aproximativ un an. Majoritatea oamenilor vor fi treji și se vor alinia mai mult sau mai puțin cu Lumina. Progresul depinde de oameni. Atunci când majoritatea așteaptă așteptarea mai mult, va apărea schimbarea. Frecvența ta colectivă este cea care permite desfășurarea evenimentelor curente.

    Cu acest lucru, succesul este al nostru. Nu mai există nici o amenințare întunecată pe lumea ta, dacă toți cred în bunătatea de a veni la tine. Căutăm o majoritate solidă pentru a ancora toate energiile pozitive de pe planetă și pentru a crea lumea nouă din ruinele vechii.

    Pentru zonele care sunt încă sub asediul cabalelor, acest lucru este, de asemenea, încât oamenii să se trezească. Mulți cred încă că BLM luptă pentru drepturile oamenilor negri și aceasta este o programare falsă. În cele din urmă, își vor da seama, pe măsură ce problema se întărește, că nu se întâmplă acest lucru. Vă rugăm să continuați să expuneți făptuitorii.

    În ceea ce privește mass-media, ei pierd puterea. Mai puțini oameni sunt fideli canalului lor de știri, deoarece încep să banuiască că ceva este neplăcut. Când auziți că trebuie să rămâneți acasă și să purtați măști, în cele din urmă începeți să căutați în altă parte pentru un alt punct de vedere. Știrea este că vestea le-a spus oamenilor ce au vrut să audă, iar acest lucru nu mai este cazul. Ei le spun să continue să aibă răbdare, iar publicul își pierde răbdarea.

    În ceea ce privește meditația recentă la conjuncția Jupiter / Pluton, cvorumul a fost atins. Multe evenimente nefericite au fost acum evitate pentru lumea dvs., iar drumul către libertate a fost mai scurt. Previzăm luni întregi de pe ruta pe care ați fost anterior și aceasta este o veste minunată, deoarece multe decese au fost evitate și o creștere mai mare se va manifesta după colapsul financiar.

    https://sharonandivo.weebly.com/ashtar-sheran-in-this-now.html

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiurea! Gogosi pentru adormit adultii!
      Mesaj de la...mesaj de la...blabla...
      Adica, dormiti linistiti ca va fac altii munca de curățare!
      Asta e ca la Caritas! Dormiti linistiti ca de banii vostri ne ocupam noi! Si...s-au ocupat. Smecherii sunt pretutindeni la fel. Unii fura bani, altii fura timp, altii fura energie, vise, vieți intregi. Cand deja fura copii iar adultii sforaie inseamna ca toti oamenii au tradat Lumina si rumega linistiti si docili ceea ce le vinde CIA. Sau rusii. Sau orice tara beligeranta ce lucreaza pentru fortele malefice.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Anonim 8 iulie 2020 14:02!Acesta-i ADEVARUL,din nefericire...

      Ștergere