Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 iunie 2020

Ce vede generalul Iliescu în spatele crizei coronavirusului


M-am autoizolat! Aşa mi-au recomandat prietenii, unii dintre ei medici, alţii împătimiţi ai internetului, şi nici fetele şi ginerii n-au făcut excepţie. Grijulii cu toţii, mai ales că am trecut deja de 60 de ani şi, la ce ne-au servit prin toate mijloacele de comunicare guvernanţii noştri, era firesc ca cei apropiaţi să aibă o asemenea reacţie. Le-am ascultat sfatul şi aşa i-am liniştit.
M-am autoizolat! Nu asta şi-au dorit cel mai mult autorităţile? Nu ne vor ei izolaţi, cu toate drepturile constituţionale suspendate?

Ce drepturile omului, care drept la libera exprimare, care drept la apărare, când putem fi condamnaţi mult mai simplu şi mai uşor? 
N-avem nevoie de avocaţi, de probe în apărare, de martori, într-un cuvânt, de orice mijloace de probă, când pot da sentinţele de încătuşare oricând şi cum vor ei, dar mai ales cei care îi comandă din exterior şi ne vor sclavi.  
Şi fac toate astea fără să ne anunţe, fără să motiveze de ce o fac, fără să ne explice noile reguli şi cum este necesar să procedăm.
Nu spun că situaţia nu este gravă, că avem de-a face cu o pandemie cu efecte nebănuite, dezastruoase, asta a şi impus instituirea stării de urgenţă, fiind imperios necesar să respectăm indicaţiile autorităţilor, restricţiile menite să ducă la încetinirea răspândirii virusului, dar nu s-a declanşat al III-lea Război Mondial. Ne luptăm cu un virus, nu cu rachetele nucleare, pierderile de vieţi omeneşti sunt tragice, chiar şi o singură viaţă este valoroasă şi este necesar să o apărăm iar pierderea ei este profund regretabilă, dar nu avem de-a face nici pe departe cu cele plătite tribut pe timpul ultimei conflagraţii mondiale.

Atunci de ce sunt instituite asemenea măsuri? Pentru că aşa se doreşte! Vă puneţi firesc întrebarea: de către cine? Răspunsul este la fel de simplu: de către cei care vor o nouă ordine mondială, de cei care doresc un nou sistem de valori, în care regulile şi relaţiile între stăpânii lumii şi sclavii lor să fie redefinite, să le asigure dominaţia globală, un control total asupra celor ce le devin vasali. 
Nu doresc să vă conving că acest virus a fost „plantat” intenţionat, cu un scop bine definit, eu vă prezint doar aspectele semnificative, concluziile le veţi trage voi, indiferent de certitudinile sau incertitudinile mele.

Din modul în care se derulează evenimentele se desprinde pregnant ideea că omenirea se află în pragul unei noi ere, a unei noi epoci în evoluţia sa. Prin ce va fi caracterizată această nouă eră, care nu presupune neapărat o evoluţie benefică raportată la aspiraţiile majorităţii covârşitoare a populaţiei globului? Se va caracteriza, în mare parte, prin cele care le voi prezenta în continuare:

Suntem deja martorii distrugerii economiilor naţionale şi supunerii lor altor reguli economice, preluarea şi subordonarea acestora de potentaţii financiari mondiali, de economiile puternice la nivel global. Pentru a fi pe înţelesul tuturor am să vă dau un exemplu mega-simplificat. Gândiţi-vă că sunteţi asociaţi într-o societate comercială cu încă două persoane care dispun de fonduri mult superioare vouă, şi aveţi 10% din părţile sociale. La un moment dat, asociaţii voştri decid să majoreze capitalul social cu 200 milioane de lei. Ca să vă păstraţi cota în societate este nevoie să depuneţi 20 milioane de lei pentru majorarea capitalului social, dar nu aveţi de unde. Atunci, veţi rămâne cu ce aţi depus iniţial, dar veţi avea sub 1% din părţile sociale; aşa sunteţi marginalizaţi din toate punctele de vedere, începând cu părţile sociale şi terminând cu profitul. Practic asociaţii v-au luat toate drepturile. Este doar un exemplu simplificat, în realitate situaţiile fiind mult mai complexe şi mai dăunătoare, mai păguboase.

Ei nu îşi fac probleme, au suportul necesar pentru a putea renaşte şi domina lumea precum Pasărea Phoenix. Probleme vom avea noi, copiii şi nepoţii noştri care vom cunoaşte cea mai dură formă de sclavie, deşi va fi o sclavie modernă, total diferită de formele anterioare.

Crearea unui haos general, amplificarea nemulţumirii maselor şi revolta lor împotriva guvernelor care să ducă la disoluţia statelor, care să le permită iniţiatorilor să pescuiască cu eficienţă maximă în ape tulburi;
Asistăm deja la cea mai aprigă acţiune de suprimare a drepturilor şi libertăţilor democratice fundamentale, impunerea forţată fiecărui om a unui nou sistem de valori, în care valoarea supremă nu va mai fi omul şi tot ceea ce este legat de el, acesta fiind aruncat chiar pe ultimul palier al sistemului anterior menţionat.

Utilizarea pe scară largă a inteligenţei artificiale, dezvoltarea nanoroboticii şi expansiunea fără precedent în Cyberspaţiu vor asigura suportul necesar pentru monitorizarea complexă a fiecărei persoane, a valorilor pe care le împărtăşeşte, a modului în care gândeşte şi acţionează; asta în strânsă conexiune cu monitorizarea activităţilor economice, a dependentelor, lacunelor şi oportunităţilor de afaceri care pot fi speculate în interesul celor care promovează aceste acţiuni de o asemenea anvergură.

Vor avea la dispoziţie destule mijloace să ne ţină în frâu, să ne controleze numărul, diminuându-l, sau sporindu-l, în funcţie de interesele lor;

Nesiguranţa, teama voit indusă, frica pentru viaţa proprie, dar şi pentru a celor apropiaţi şi dragi, generarea celei mai profunde crize alimentare pe care a cunoscut-o vreodată omenirea, reprezintă impulsul de declanşare a celei mai mari migraţii, fără precedent în istoria omenirii, migraţie care a început deja şi care justifică impunerea unei noi ordini sociale, economice şi de putere mondiale.

Dacă vă aşteptaţi încă la unitate şi solidaritate din partea structurilor politice, strategice şi economice euro-atlantice, înseamnă că visaţi în continuare. Uniunea Europeană şi NATO, n-au reprezentat, nu reprezintă şi nu vor reprezenta decât simple utopii, îmbrăcate frumos de cei care şi-au promovat interesele prin intermediul lor. Vă spune asta unul dintre susţinătorii cei mai înfocaţi ai accederii României în aceste structuri. Unitatea şi solidaritatea a funcţionat doar atunci când am fost de acord să ne ia bogăţiile, obiectivele economice, la preţuri derizorii, când aveau interesul să promovăm firmele lor în detrimentul celor chinezeşti şi ruseşti. 
Actualul NATO nu are decât un singur scop, acela ca Imperiul Unchiului Sam să-şi extindă dominaţia şi să ne vândă nouă şi celorlalţi membri ai alianţei, produsele industriei lor de apărare, uneori depăşite moral de multă vreme, dar pe sume colosale. Aţi văzut, cumva, o structură europeană care să aibă o acţiune în favoarea României? Nu le-a interesat decât să-şi ia peşcheşul înainte de aderare, bogăţiile şi tributul după aceea.

Cert este că lumea se schimbă şi cu siguranţă nu va mai arăta aşa cum suntem acum obişnuiţi. 
Nu contează ce gândesc eu şi nu este cazul să vă însuşiţi concluziile mele. Este bine să vă convingeţi singuri şi să trageţi propriile concluzii!

Dormiţi liniştiţi! Guvernanţii veghează la interesele lor, iar voi fiţi mulţumiţi când îi vedeţi pe ei îndestulaţi şi fericiţi! Dumnezeu să vă aibă în pază şi să vă apere de hienele acestui început de mileniu!
General Dumitru Iliescu, fost şef al SPP

2 comentarii:

  1. ce nu spune dl iliescu este ca rusii ne vand de ani de zile gaz la pretul cel mai mare fata de toti clientii lor, nici la chinezi nu vand la pretul la care ne vand noua gazele, si "patrihotii" romani au facut manevre in fiecare an sa cumparam o cantitate cat mai mare de la ei, fara sa faca ce era necesar ca sa evitam importul de la rusi(sa majoreze gazul intern exploatat si sa construiasca depozite de gaz, toti au asemenea depozite si ungurii si austriecii care nu au zacamintele noastre numai noi nu avem unde depozita gazul ca sa trebuiasca sa luam de la rusi);apoi chinezii sunt niste exploatatori capitalisti la fel de rapace ca si americanii, sa ne fereasca Dumnezeu sa traim intr-o lume dominata de galbejiti si sa le cunoastem duritatea(ce au facut ei cu Tibetul si ce fac cu uigurii este semnificativ cu ce vor face cu popoarele care vor sa-si pastreze specificul si traditiile)capitalul chinezesc a cumparat jumate de Africa si n-am auzit sa scada foametea si saracia pe acolo, dimpotriva.Si apoi tovarasii de "lupta" ai dl iliescu au vandut pe nimic toata industria si bogatiile subsolului si solul, nu mai e nevoie sa amintesc cine sunt acestia, ii stie lumea;daca erau asa patrihoti ca dl iliescu negociau mai bine pt Romania vanzarea bogatiilor ei in schimbul intrarii in clubul nato si ue, dar de!! comisioanele au fost mari si e mai aproape buzunarul decat prostimea (pulimea cum zicea onor oprescu primaru);asta e adevarat cauza a decaderii Romaniei nu aderarea la clubul nato si ue ,dar dl iliescu e un harnic spalator de creiere(numai ca nu toti inghit laturile lui)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planul pentru distrugerea Romaniei si jefuirea completa a ei precum si cel privind sclavizarea poporului roman si "deportrea" ca sclavi in UE a fost intocmit in cele mai mici detalii cu multi ani inainte de 1989!!!Iliescu,Roman(Neulander),Brucan(Saul Bruckner)si toti ceilalti conducatori ai tarii incepand din decembrie 1989 si pana astazi inclusiv, sunt tradatori de neam si tara vanduti strainilor, adevaratii stapani ai aceste asa-zise tari...N-o mai "zguduiti" cu rusii caci ne-am mai desteptat unii dintre noi intre timp dar,din pacate,mult prea tarziu...

      Ștergere