Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2020

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/13-a)

Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)



TRATATUL
Reptilienii (Șopârlele) au păstrat controlul asupra Imperiului. Utilizarea forțelor militare ale Statelor Unite și a averilor a reușit.
Confiscarea ERIDU (Pământului) de către reptilienii Noului Imperiu a fost total ilegală. Drepturile depline de dominație fuseseră acordate regilor siriusieni, de la nașterea sistemul solar.
Dar ERIDU fusese confiscat de la siriusieni de către MAR-DUK.
Și șopârlele atribuiau stăpânirea lui MAR-DUK.
Legea în acestă galaxie prevedea că dezvoltarea oricărei rase de popoare nu poate fi afectată în niciun fel, decât dacă ființele în sine invită în mod benevol alte ființe să participe cu drepturi egale la afacerile sau evoluția lor.
La început, locuitorii ERIDU erau de sânge siriusian. Confiscarea sistemului solar de către șopârlele din Orion a fost un act ilegal. Astfel, pentru a rămâne în ERIDU, pentru a avea o prezență legală în sistem, a fost necesară o invitație din partea majorității populației de pe Pământ.
Fără acea invitație specială, Curtea Galactică putea considera ilegală perezența Imperiul Reptilian în acest sistem solar și, pe cale de consecință, putea trimite forțe care să-i alunge.
Însă șopârlele ar fi putut rămâne numai dacă majoritatea populației Pământului, prin reprezentanții săi legali, ar fi fost de acord.
A apărut necesitatea unui tratat care să invite șopârlele să rămână.
Un nou efort de reprogramare începe.
Era crucial ca numărul de oameni „în cunoștință” să fie redus la aproape zero. Nu trebuia să existe dovezi care să poată cerceta manipularea, modificarea sau influențarea rasei umane pentru scenariul care era planificat să aibă succes.
Odată setată această etapă, programul începe să se deruleze... 
La 20 februarie 1954, președintele Dwight David Eisenhower se afla la Palm Springs.
A programat să țină o conferință de presă, dar o anulează în ultimul moment. Secretarul său de presă anunță presa că are o durere de dinți și nu poate fi prezent. În realitate, el plecase deja la baza Forței Aeriene din Muroc (mai târziu cunoscută sub numele de Andrews). 
Pe pistele bazei aeriene, împreună cu consilierii săi militari și cu câțiva civili selectați, președintele a urmărit cum se apropiau mai multe nave extraterestre. În scurt timp discuri asemănătoare unor farfuriei au efectuat o serie de manevre neobișnuite, care au uimit și au surprins pe pământenii care le observau. După o demonstrație finală de invizibilitate și „sărituri spațiale”, navele s-au oprit brusc.
În timp ce președintelui continua să urmărească acel spectacol neobișnuit, ca de nicăieri, o ușă s-a deschis la cel mai apropiat OZN și un personaj cu o figură intimidantă a ieșit și s-a îndepărtat de navă. Era o ființă Gray , de aproape șase picioare înălțime. Capul ei arăta ciudat: era foarte mare, cu doi ochi negri, mari, proeminenți. Nasul destul de mare dar gura, urechile și bărbia disproporționat de mici.

În timp ce înaintează, entitatea atinge un fel de cutie mică, pe care o avrea pe piept. Scoate ceva din cutie și cu un simplu gest, se adresează grupului în care se afla și președintele.

Entitatea se identifică ca fiind KRLL , și este un emisar venit te pe o altă planetă. KRLL se adresează președintelui căruia-i comunică faptul că civilizația lor observă de ceva vreme Pământul.. Declară că deși rasa lor nu poate înțelege comportamentul sălbatic, chiar animalic, al pământenilor, ei sunt totuși impresionați de ființele umane.

KRLL explică președintelui că ei sunt uimiți, de structura genetică a oamenilor care sunt rezistenți și surprinzător de adaptabili. În plus, ființele umane sunt, după părerea lor, o specie extraordinară, capabilă să trăiască și să respire într-o atmosferă compusă majoritar din azot, un gaz otrăvitor.
KRLL declară că are misiunea să vină pe Pământ și să examineze ființele umane, revenind apoi pe planeta lui cu probe de material celular genetic uman, pentru a continua studiul în laboratoarele lor. 
Pentru înțelegerea noastră el este autorizat să ne ofere, în schimb, o tehnologie modernă de producere a unor discuri zburătoare precum cele cu care a venit acum și armament cu combustibil atomic cu efect de distrugere limitat. Cercetarea genetică pe care intenționează a o efectua pe genomul uman ar avea drept scop ameliorarea genetică a rasei lor care se află într-un proces de declin. 
Speranța lor este să li se permită prelevarea de mostre umane care ar putea ajuta propria lor rasă să devină mai puternică.
KRLL continuă, explicând că lumea lor este pe moarte și speră să găsească înțelegere și sprijin de la pământeni pentru a putea schimba acest sumbru viitor al rasei lor. Ei doresc ca prin cercetare, folosind și material genetic uman, să poată crea o rasă hibridă, la ei pe planetă, care să supraviețuiască și să se redreseze. 
Președintele este îngrozit de propunerea care ni se face. Pentru el este de neconceput disecarea unor ființe umane ...oricare ar fi motivul. În consecință, președintele refuză vehement să accepte propunerea străinului. 
Alienul înalt îi răspunde că ei dau toate asigurările că nicio ființă umană nu va avea de suferit căci examinările care ar urma să se facă nu ar fi în niciun fel invazive ori dăunătoare, iar ființele umane cercetate nu vor acuza niciun fel de durere sau disconfort. 
În plus, subiecților li se vor șterge toate amintirile legate de acea examinare, în felul acesta neexistând posibilitatea creării unor amintiri neplăcute. 
Ca o precauție suplimentară, celor examinați le vor fi implantate niște nanoparticule, tehnică prin care va fi exclusă cu desăvârșire orice posibilitate de a se crea sechele, totul rezumându-se la o stare de vis pasager. 
Persoanele selectate pentru asemenea examinări a urma să fie luate în cele mai discrete situații, familia, colectivitatea în care trăiesc nefiind conștientă de aceste acțiuni.
Cei care vor fi luați pentru această cercetare, vor fi readuși în locurile din care au fost luați și nu vor avea nicio amintire a evenimentului.

Președintele este încă neconvins. Examinarea oricărei ființe umane fără aprobarea sau cunoștința ei pare a fi o încălcare a vieții private și a drepturilor umane. Asta îl face să repete că refuză propunerea, însă consilierii săi militari sunt în favoarea încheierii unui astfel de tratat. Dezbaterile și argumentările se prelungesc. În sfârșit, un general își exprimă punctul de vedere, care va va fi decisiv pentru ieșirea din impas. El întreabă: „ Dacă oferta extraterestrului este refuzată… cum ar putea Omenirea să împiedice ca răpirile să aibă loc?”
Președintele și întreaga sa delegație nu poate da un răspuns acceptabil. Practic, nu exista alternativă.
El solicită https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2787954711655874199#allposts în viitorul acord a unor amendamente.
-) la fiecare examinare a unui pământean să fie prezent un grup de cadre medicale umane. Rolul lor va fi să certifice nerestricționat corectitudinea aplicării oricărei proceduri medicale asupra subiecților;
-) orice abatere, încălcare de la termenii acordului, va fi raportată forurilor ierarhice pământene și notificată reprezentanților ET;
-) nerespectarea oricăror prevederi contractuale va determina anularea contractului și oprirea oricăror activitați stipulate în contract.
Pactul este cunoscut sub numele de Tratatul Bilateral.
El va avea un impact inegalabil asupra treburilor întregii civilizații umane. În numele planetei Pământ, președintele Statelor Unite, incontestabil cel mai puternic om al lumii, a extins o invitație șopârlelor, acum cunoscute sub numele de „GRAYS”, să participe la dezvoltarea noastră mondială.
Prezența reptiliană pe planetă avea o justificare legașlizată de seful celui mai mare și puternic stat de pe Terra.
Niciodată asemenea contacte și acorduri nu mai avuseseră loc și nu se mai petrecuseră anterior pe Pământ.
Se constituie astfel un guvern ocult pentru conducerea întregii planete, un guvern format dintr-o mână de pământeni și un nr mic de extratereștrii (reptilieni). Acest guvern ascuns era (nota C.M.: și este) SHETI sau ISHETU („guvernul di numbră”).
Președintele solicită formarea unui consiliu de supraveghere a acordului.. Conf. unor rapoarte și evidențe, numele acestui consiliu este „ MJ-12”, alții îi atribuie un alt nume. Una dintre sarcinile acestui consiliu era evidența și monitorizarea tuturor răpirilor de ființe umane ori de animale, de către ET, în vederea studierii și prelevării unor probe. Operațiunile se efectuau pe nave spațiale ET, sau, după caz, în baze subterane ulterior construite, după care, subiecții răpiți erau readuși în locul de unde fuseseră luați. În contractul încheiat se prevedea și construirea a două baze suterane (cu participarea statului american) pentru cercetare medicală și militară.
Prima bază urma să fie o mare instalație pentru militarii Statelor Unite unde ei vor fi instruiți și se vor familiariza cu tehnologia și armamentul de origine extraterestră. Această bază va fi construită subteran în partea de nord a Las Vegas.
Este denumită Zona 51 sau Dreamland.
A doua bază urma a fi construită în peșterile și cavernele de sub zona Four Corners, în apropierea unui oraș mic numit Dulce și urma să fie folosită de extratereștri pentru examinarea subiecților umani răpiți.
Așa dar se parafase un document în care Oamenii și Grii vor colabora și vor lucra mână în mână.

(va continua)


4 comentarii:

  1. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇😇😇

    Ce ne puteți spune despre „Noua Lemurie”?

    Știm de la Cobra despre „Noua Atlantidă”, dar despre noua Lemurie, atât de mult în discuție pe web?


    Sjsbxbxjsjs17 iunie 2020 la 6:36 AM

    Este aceasta șansa finală de a sari la un nivel fără întuneric în perioada 20-21 iunie?

    Acest impuls GALACTIC care va veni pe Pământ pe 21 iunie va dizolva implanturile la oameni?

    Iar cei care nu trec acum, închideți acea fereastră pentru ei?
    Există o mulțime de oameni buni și de ajutor, dar, de exemplu, implicați în împrumuturi, le scade acum vibrațiile. Asta înseamnă că nu există nicio șansă de o viață mai bună pentru ei ?

    Lev17 iunie 2020 la 9:05
    Nu, Sjsbxbxjsjs, aceasta nu este "ultima șansă". Aceasta este una dintre numeroasele oportunități care vor fi mult mai înainte pentru a scăpa de energia negativă și de tot ceea ce este creat aici pe Pământul 3D. Implanturile sunt alimentate de canale setate prin care energie negativă circulă, reglând implanturile. Forțele de lumină au început mai devreme să înlăture activ canalele lui Seth, cristalizându-le. Această lucrare va continua după 20-21 iunie ... Toată lumea are și va avea o „șansă pentru o viață mai bună”, Sjsbxbxjsjs. Acest lucru nu depinde de următorul portal deschis (sau de fereastra din termenul dvs.). Este important ca cei mântuiți să se ajute pe ei înșiși și pe alții în această mântuire.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere

  2. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇😇😇😇😇

    Lev15 iunie 2020 la 15:59
    Acest fapt Forțele Întunecate categoric nu dorește să recunoască și să accepte. În timpul Eclipsei Solare (SE) din 21 iunie 2020, ei vor încerca să recolteze maximum de energie negativă, exacerbând situația, provocând conflicte, așa cum au făcut-o de mai multe ori în trecut.
    S-A UTILIZAT ACTIV Faptul că energia solară ECLIPSE ENERGIA ESTE ÎNTÂMPLĂ PENTRU Câteva zile înainte și după DUPĂ ACEST EVENIMENT, ȘI EFECTUL SE POT FI ULTIM PENTRU 6 LUNI SAU VARĂ ANI DIVERSE - Până la următorul ECLIPSE al aceluiași exemplu, de exemplu, ciclu).
    Cum a pus în practică Forțele Întunecate? Iată doar câteva exemple din multe.
    SE la 17 aprilie 1912. Scufundarea Titanicului în timpul nopții de 14 spre 15 aprilie 1912. Naufragiul a ucis aproape toți cei mai importanți adversari ai creației Rezervei Federale în elita americană.
    SE la 21 august 1914. Primul Război Mondial, care a început cu asasinarea arhiducelui austriac Ferdinand la 28 iunie 1914, a dus la prăbușirea a cinci imperii și la completarea completă a ordinii mondiale.
    SE în 8 iunie și 3 decembrie, 1918-29 mai și 22 noiembrie 1919. Gripa spaniolă - aproximativ 550 de milioane de persoane, sau 29,5% din populația lumii, au fost infectate. Numărul de decese este de până la 50-100 de milioane de oameni, sau 0,9-5,3% din pământeni.
    SE la 1 noiembrie 1929. Prăbușirea bursei din New York, creată de Forțele Întunecate, s-a transformat într-o criză globală și începutul Marii Depresiuni. În Germania, această criză i-a adus la putere pe Adolf Hitler și naziști.
    SE la 24 februarie 1933. Arson al Reichstagului de către naziști la 27 februarie. Pe 28 februarie a fost emis un decret de urgență în Germania, prin care se desființează libertatea persoanei, a cuvântului, a presei, a adunării și a sindicatelor. 23 martie - Reichstagul a adoptat „Legea cu privire la eliminarea situației oamenilor și a statului”, care a transferat o serie de funcții legislative cancelarului Reich Adolf Hitler. Adoptarea acestei legi a fost etapa finală a înțelegerii puterii naziștilor în Germania și începutul cursului lor pentru o repartiție globală.
    SE la 19 aprilie și 12 octombrie 1939. Al doilea război mondial a început la 1 septembrie 1941.
    SE la 27 martie și 21 septembrie 1941. Invazia Germaniei naziste a URSS la 21 iunie 1941.
    SE la 9 iulie 1945. 16 iulie - primul test din lume la bomba nucleară Trinity.
    SE la 12 septembrie 1950. Coreea. 15 septembrie - Începe operațiunea Chromite, care a decis rezultatul războiului din Coreea și soarta Coreei. Coincidența dintre război și o eclipsă solară a fost SE în 9 mai 1948, a existat o eclipsă totală solară care a trecut chiar peste centrul Coreei. În scurt timp, violența în peninsula coreeană a izbucnit într-un mod major. Iar până în 1950, conflictul devenise într-un război pe scară largă. (Va urma)The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  3. Evacuarea în masă de pe PĂMÎNT a mii de"O.Z.N."-URI.Camera stației spațiale ( probabil MIR )

    https://treborok.wordpress.com/masowa-ewakuacja-statkow-obcych-z-ziemi-utrwalona-przez-kamery-miedzynarodowej-stacji-kosmicznej/


    Sjsbxbxjsjs20 iunie 2020 la 12:40

    Dragă Lev, cred că trebuie să vă mai pun o întrebare 😊❤️ Vă rog, puteți confirma acest videoclip de pe camera instalată la bordul Stației Spațiale Internaționale?

    Pe 18 mai 2020, aparatul foto a înregistrat evacuarea în masă a mii de OZN-uri care au decolat simultan de pe suprafața planetei noastre și au zburat în spațiu.

    Mulțumim pentru munca ta ❤️ Aga

    https://m.vk.com/video-181025252_456239349

    Lev21 iunie 2020 la 14:20

    Evadând de pe Pământ, Sjsbxbxjsjs, Forțele Întunecate nu vor mai putea niciodată. Forțele ușoare au blocat complet toate șansele de evacuare până la Centura Kuiper și chiar mai departe - până la norul Oort. Dar războiul în spațiul aproape dintre Lună și Pământ continuă. Nava amintită a DF-urilor peste Brazilia amintea acest lucru. Nu numai DF-urile, dar și Forțele Luminate au plăcuțe de lansare pentru flotele lor cosmice la suprafață și în subteran.

    Lev21 iunie 2020 la 14:20

    Evadând de pe Pământ, Sjsbxbxjsjs, Forțele Întunecate nu vor mai putea niciodată. Forțele ușoare au blocat complet toate șansele de evacuare până la Centura Kuiper și chiar mai departe - până la norul Oort. Dar războiul în spațiul aproape dintre Lună și Pământ continuă. Nava amintită a DF-urilor peste Brazilia amintea acest lucru. Nu numai DF-urile, dar și Forțele Luminate au plăcuțe de lansare pentru flotele lor cosmice la suprafață și în subteran.

    mariaonline15 iunie 2020 la 18:56

    Comanda istoric Ashtar Flyby Over WA !! Ashtar spune „Am câștigat deja războiul”, GESARA Update !!

    http://www.ournewearthnews.com/2020/06/15/historic-ashtar-command-flyby-over-wa-ashtar-says-we-already-won-the-war-gesara-update/

    mariaonline16 iunie 2020 la 1:41 AM

    Spargere!! Războiul secret galactic se încheie, întrucât raportările MSM ar putea exista și Ashtar declară victorie!

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere


  4. DESPRE MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇😇😇😇😇😇

    Lev15 iunie 2020 la 16:00

    SE la 30 iunie, 1973. O acțiune armată a unui regiment de tancuri armate din Chile împotriva guvernului lui Salvador Allende, la 29 iunie 1973, la Santiago. A fost o „repetiție de îmbrăcăminte” pentru lovitura de stat din 11 septembrie 1973.
    SE la 21 iunie 1982. Uciderea din 19 iunie a bancherului Roberto Calvi, CEO al Banco Ambrosiano (spânzurat sub The Black Friars Bridge din Londra), care a amenințat-o să publice documente secrete despre masoni, tranzacțiile financiare ale Vaticanului și bombardarea din 2 fascisti a stației de cale ferată din Bologna de către fasciști.
    SE la 15 ianuarie 1991. Operațiunea Desert Storm în Kuweit la 17 ianuarie.
    SE la 21 iunie 2001. Prolog pentru atacurile din 11 septembrie în Statele Unite.
    SE la 10 iunie 2002. 13 iunie - încălcarea Tratatului de apărare anti-rachetă din 1972 între Statele Unite și Rusia.
    SE la 7 februarie și 1 august 2008. Criza financiară globală din 2008-2009.
    SE la 20 martie 2015. În Sanaa (Yemen), atentatarii sinucigași ai ISIL au aruncat în aer două moschei. Numărul de morți a fost de 137 și 357 de răniți.
    SE pe 11 august 2018. Prăbușirea podului Ponte Morandi la Genova (Italia) pe 14 august. Fulgerul care a lovit podul în timpul furtunii a fost foarte asemănător cu o explozie cu bombă. Tragedia s-a produs în timpul celei mai mari influențe a populiștilor italieni, reprezentată semnificativ în guvern.
    SE pe 26 decembrie 2019. 28 decembrie - un atac terorist la Mogadiscio a ucis mai mult de 90 de persoane. 31 decembrie - atac la Ambasada SUA la Bagdad. 31 decembrie - primele cazuri de COVID-19.
    SE pe 21 iunie 2020. Comerț mondial, monedă, energie, informații și război biologic. COVID-19 pandemică globală. Crizele economiei mondiale. Revoltele sociale și rasiale.
    După lansarea de către Forțele Loght a noii matrice cuantice din Universul nostru local, programată pentru 21 iunie 2020, capacitatea DF-urilor de a folosi Eclipsele solare (și lunare) în scopuri distructive nu va fi de ajuns. Acest Eclipse Solar va deschide un așa-numit canal de resetare directă. Energia negativă acumulată va fi mult mai rapidă. Următorul SE din 5 iulie 2020 închide coridorul de vară al Eclipselor.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere