Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 iunie 2020

Adevărul șocant, recent cu privire la operațiunile militare subterane ce se află în curs de desfășurare...

... și care sunt realizate de unitățile militare speciale americane
 Citeşte cu atenţie şi dă imediat şi altora acest articol important!
Articol publicat pe site-ul operation disclosure de Mark A. Baughman
24 aprilie 2020
În acest articol, vă vom prezenta actualizările referitoare la luptele și la războiul secret ce se desfășoară în această perioadă în bazele și în tunelurile subterane D.U.M.B. (Deep Underground Military Bases – baze militare aflate la mare adâncime sub pământ. 
Este semnificativ că termenul englezesc dumb se poate traduce în românește și prin sintagma „care este realizat/făcut fără a vorbi”. Acest cuvânt provine de la termenul din engleza veche dheubh, care se poate traduce prin confuzie, stupefacție, amețeală. 
Dacă avem în vedere ceea ce se petrece în aceste baze, toate aceste informații devin semnificative, pentru a-i salva pe copiii din întreaga lume care sunt victimele pedofililor și ale criminalilor din Cabala satanică. 
Pușcașii marini conduc atacul, în timp ce Forțele Speciale ale Marinei Americane au fost și ele incluse în aceste operațiuni. Singurul ziarist cunoscut, căruia Pentagonul i-a permis accesul direct la aceste informații pentru a realiza anumite reportaje despre de-acum cunoscutul grup de comando – ce este alcătuit din 10.000 de trupe de pușcași marini și care a fost mobilizat pentru a stopa traficul de copii – este Timothy Charles Holmseth. Unul dintre articolele pe care el le-a publicat poate fi accesat la aici.



Sursa mea m-a informat despre toate acestea în cadrul unei teleconferințe și ea cunoaște mai mulți pușcași marini care sunt implicați și la curent cu diferitele detalii și cifre ale acestei operațiuni. 
Este necesar să aducem aceasta la cunoștința publicului larg pentru ca ființele umane să înțeleagă amploarea îngrozitoare a monstruozităților de care se fac vinovați pedofilii adoratori ai lui Satana din întreaga lume, care practică sacrificiile de copii și canibalismul. Am dezvăluit deja meniul unui astfel de restaurant pentru canibali din Los Angeles. A mai existat unul și în New York, despre care am aflat anul trecut. Știu că cel din New York a fost închis anul trecut.





Pe copiii pe care îi răpesc îi supun la chinuri diabolice, în special în niște camere ritualice, secrete din incinta acestor baze și tuneluri subterane sau chiar în casele elitelor, care se pare că sunt de asemenea dotate cu anumite camere ritualice și cu tuneluri ce fac legătura cu alte case sau cu niște piețe de desfacere secrete. 
Este vorba, printre alții, despre familia Rothschild, familia Rockefeller, familia Clinton, Bill Gates și soția sa, Bush Senior și cea mai mare parte a familiei sale, Warren Buffet, Barrack Obama și soția sa (care este de fapt bărbat). 
Hollywoodul și multe dintre familiile regale din Europa sunt implicate până peste cap în acest sindicat al crimei organizate. 
Elitele și multe vedete de la Hollywood îi îngrozesc pe acești copii, pe care apoi îi ucid pentru a le bea sângele încărcat cu adrenalină și de celule stem; un cocktail de sânge pentru care ei plătesc bani grei ca să își mențină o aparență de tinerețe. Mai exact, substanța de care ei au nevoie, și care se găsește din abundență în sângele acestor copii terorizați, se numește adrenocrom
Așa-numitele Pălării Albe și militarii din întreaga lume au creat niște forțe de comando care să se ocupe de aceste societăți malefice subterane și secrete, realizând arestări și distrugând aceste adăposturi subterane.



Într-o operațiune separată, ce a avut loc în lunile noiembrie și decembrie 2019, Pălăriile Albe au angajat un agent secret pentru a lucra într-un laborator de nivel 4 din Wuhan, China. Acolo, în acellaborator, au procesat adrenocrom
Din informațiile pe care le-am obținut de la sursa mea, operațiunile secrete ce au avut loc în întreaga lume au închis cea mai mare parte a fabricilor de procesare a adrenocromului, astfel încât cea din Wuhan este ultima, sau una dintre ultimele. 
Talentatul „agent secret”, care are și pregătire academică, a contaminat toate aceste loturi cu tulpina L a virusului Covid-19. Această versiune a virusului nu este transmisibilă. Tulpina S este vindecabilă, fiind cea care a generat pandemia actuală de pe planetă. 
Adrenocromul este vândut pe un site și este expediat direct acasă la „băutorii de sânge” sau la întreprinderile acestora. Toți cei 1,2 până la 1,5 milioane de băutori de adrenocrom vor muri, datorită infecției cu această tulpină a virusului. Pălăriile Albe urmăresc să se asigure prin aceasta că toți băutorii de adrenocrom își vor primi răsplata dintr-o singură lovitură. Această dezvăluire provine de la niște surse foarte sus plasate în rețeua serviciilor de informații.

Aflați că peste douăzeci de țări din Europa s-au alăturat celor 37.000 de trupe ale noastre care au fost trimise în Europa sub acoperirea unor „exerciții de antrenament”. „Steward”; ne-a spus că e vorba de Italia, Spania și Franța; operațiunile sunt în desfășurare și obțin succes după succes. Merită să știți că aceste trupe au fost antrenate special pentru operațiuni subterane. 
În cele din urmă, am fost informat cu privire la existența unei operațiuni chineze similare ce are loc dedesubtul capitalei Beijing. Deocamdată, doar atâta știm despre ceea ce se petrece în străinătate.

În Statele Unite ale Americii, astfel de operațiuni de salvare s-au desfășurat în multe orașe mari, dintre care următoarele au fost menționate ca fiind adevărate focare de activitate a acestor pedofili criminali: New York, Los Angeles, Hollywood, Washington, D.C., Salt Lake City și Seattle.

Notă importantă
: unii soldați din cadrul Marinei Americane și din cadrul Forțelor Speciale ale Marinei și-au pierdut viața în timpul acestor operațiuni. Nu am fost informat exact câți anume. Să ne rugăm pentru aceștia și să-i onorăm, pentru că, în definitiv, ei și-au sacrificat viața. 
Conform descrierii acestor operațiuni, pe care sursa mea mi lea oferit-o, pentru ca eliberarea copiilor să devină posibilă este mai întâi necesar ca soldații ce se află de partea binelui să se lupte cu anumiți „gardieni” ce au fost special antrenați și care păzesc aceste locuri, cât și cu unii membri ai acestei operațiuni grotești ce se desfășoară în astfel de zone subterane de procesare și de depozitare. Gardienii dețin arme necesare pentru a se opune soldaților noștri din Marină și din Forțele Speciale. După încheierea luptei, soldații Marinei este necesar să poarte costume HAZMAT (hazardous materials suit – costum de protecție împotriva anumitor materiale sau substanțe periculoase), din cauza mirosului oribil, duhorii și aerului toxic din aceste locuri subterane ale groazei.

Sub sediul Fundației Clinton din districtul Manhattan din New York, SUA, s-au descoperit unele tuneluri subterane ce au o lungime de 4 km și care unesc această zonă de câte un chei de pe malul râului Hudson, pentru a putea să încarce și să descarce copiii. Gura de ieșire spre chei se află în sediul Centrului de evenimente numit Terminal 5, care este situat într-o zonă al cărui nume este – deloc întâmplător – Hell’s Kitchen (Bucătăria iadului). În această zonă, soldații americani au găsit peste 100.000 de cadavre! Da, din nefericire, ați citit corect: 100.000 de cadavre.

Tunelurile sau bazele subterane sunt apoi aruncate în aer prin intermediul unor cutremure provocate și direcționate de 6,7 grade pe scara Richter, urmate de o replică de 6,4 grade pe scara Richter. 
Personal, nu știam că se poate utiliza acest tip de explozibil puternic. Știu că în alte dăți au fost folosite alte tipuri de explozibil pentru a distruge aceste tuneluri ale groazei; există bombe sonice și bombe cu neutroni, așadar există mai multe alternative în acest sens.

Am fost informat că există tuneluri și baze subterane ce se extind din statul american Utah până în capitala statului Colorado, Denver. 
În Denver, faimosul aeroport din acest oraș este, de fapt, o intrare în bazele D.U.M.B. 
Bazele subterane pot fi cu ușurință aruncate în aer fără a afecta clădirile de la suprafață, așa cum s-a procedat în cazul Manhattan-ului. Este vorba despre niște bombe controlate, numite și Arme energetice direcționabile, ce sunt perfect capabile să blocheze aceste spații subterane pentru totdeauna, astfel încât ele să nu mai poată fi accesate niciodată. Acesta a fost tipul de arme care a fost utilizat de către Alianța pentru Planeta Pământ din spațiu sau dintr-o navă anti-gravitațională, în cazul catedralei Notre Dame din Paris, Franța, pe 15 aprilie 2019, pentru a stopa sacrificiile de copii ce erau făptuite de Biserica Catolică. Incendiul respectiv a reprezentat o distrugere intenționată a vechii biserici, cu utilizarea unei Arme Energetice Direcționabile. Alianța pentru Planeta Pământ a anunțat atunci Vaticanul că dacă va mai continua cu aceste sacrificii de copii se va expune aceluiași gen de soartă ca și catedrala Notre Dame.

În cazul în care nu știați aceasta până acum, Biserica Catolică face parte din cultul satanic mondial, fiind implicată în traficul de copii și este responsabilă de nenumărate alte crime împotriva umanității. 
Acesta este, în realitate, motivul pentru care 87 de episcopi și 60 de preoți catolici au murit recent, în mod misterios, zice-se din cauza infecției cu virusul Covid-19. Virusul nu a avut nimic de-a face cu aceasta – persoanele respective au luat o pastilă specială pentru a se sinucide și a salva astfel aparențele. 
Crimele împotriva umanității făptuite de Biserica Catolică vor fi dezvăluite, în cele din urmă, publicului larg, însă deocamdată nu se știe în ce măsură. Mi s-a spus că în viitor nu vor mai exista Papi, care nu fac altceva decât să împuie capul membrilor congregației cu tot felul de minciuni.

Aceste sacrificii de copii și aceste ospețe canibalice se organizau o dată pe lună, având-o pe Beyonce drept principal „bucătar de spirite”
Hillary Clinton face și ea parte din acest cult satanic, la fel cum fac parte multe alte mari vedete. Ceea ce putem spune este că aceste ființe umane sunt bolnave psihic și că ele vor fi aduse în fața justiției. 
Mi s-a spus că acestea își pot păstra reputația intactă doar dacă aleg să ia o pilulă specială pentru a se sinucide, sau pot alege să fie judecați la GITMO (bază militară și închisoare ce este situată în Golful Guantanamo, Cuba) în fața unui tribunal militar, proces ce va fi urmat, după condamnarea lor la moarte, de o „spânzurare ce va fi înregistrată video”. Eventualele mărturisiri și înregistrările execuției lor ar putea fi apoi utilizate pentru a face toate acestea publice, la momentul potrivit. Din câte mi s-a spus, cei mai mulți dintre acești criminali aleg pilula pentru sinucidere.

Organizația internațională Planned Parenthood (Planificare familială) făcea parte din această grupare satanistă globală, menirea ei fiind aceea de a vinde organe umane pe piața neagră. 
Din cercetările mele, reiese că toate cele 5.600 de filiale ale acestei organizații satanice din jurul lumii au fost închise din cauza pandemiei de Coronavirus și sperăm că vor rămâne închise pentru totdeauna. 
Membrii acestei organizații, cât și toți cei care sunt implicați în astfel de activități criminale oribile vor fi acuzați de cele mai atroce crime ce au fost îndreptate împotriva umanității, iar justiția va triumfa în toată lumea în fața acestor orori ce s-au realizat împotriva copiilor.



După ce „Steward” a vorbit despre aceste crime oribile și despre eroii noștri din cadrul Armatei care urmăresc acum să-i salveze pe acești copii din tunelurile subterane, „Zorro” a precizat și el, în timpul teleconferinței, că aceste informații sunt „foarte exacte”. Referitor la „Steward” și la „Zorro”, este necesar să precizăm că în acest gen de conferințe telefonice se oferă, de obicei, prenume sau porecle ce sunt fictive.

În videoclipul pus la dispoziție pe internet, se vorbește despre aceste operațiuni ale Pălăriilor Albe care se desfășoară în tunelurile subterane:
https://www.youtube.com/watch?v=l5cUsNTr4Yw

Preluarea controlului asupra rețelei de tuneluri subterane de către Pălăriile Albe:
Timothy Charles Holmseth anunță că 35.000 de copii au fost salvați din unele tuneluri subterane din New York, California, Florida, Washington:

Următorul mesaj provine de la Richard Cardona, o persoană care se afla la fața locului în timpul operațiuni de salvare ce a avut loc în Parcul Central din New York, în data de 7 aprilie 2020. Iată ce comunica el, de la fața locului:

Acum îi scot din tuneluri. Un spital de campanie a fost instalat în Parcul Central din New York. Tocmai de aceea, în NY a apărut o cerere exorbitantă de saci pentru cadavre. Estimarea este că vor fi necesari 100.000 de astfel de saci. Se estimează că 4-6% dintre victimele pe care le-au scos vii din tuneluri nu vor supraviețui. Ei fuseseră supuși la torturi oribile și abuz sexual. Mulți dintre acești copii au fost crescuți special pentru asta și nu au văzut niciodată lumina zilei. Unii sunt deformi, toți sunt subnutriți. Mulți au nevoie de aparate de respirație, pentru că aerul din tuneluri este stagnant. 
Ofițerii care au fost înăuntru sunt în stare de șoc. Înainte să intre în tuneluri li se înmânează niște pungi pe care să le aibă la îndemână în caz că le vine să vomite. Sunt multe cadavre aruncate unele peste altele... 
Nu știu cât este de adevărat, însă unul dintre cei care au fost înăuntru mi-a spus că anumite cadavre au unele bucăți lipsă din trup, și arată ca niște mușcături. Ei speculează că supraviețuitorii flămânzi au început să mănânce din copiii deja morți...”

5 comentarii:

  1. AL DOILEA VAL DE CORONAVIRUS !

    VIRUSUL ESTE SKYNET.

    https://youtu.be/iYsHVvIVyCw

    https://youtu.be/RL9kP44L5jI

    https://youtu.be/eIRQQjVYQ78

    Audiție plăcută !

    RăspundețiȘtergere
  2. unkn1
    ‘’Mi s-a spus că acestea își pot păstra reputația intactă doar dacă aleg să ia o pilulă specială pentru a se sinucide, sau pot alege să fie judecați la GITMO (bază militară și închisoare ce este situată în Golful Guantanamo, Cuba) în fața unui tribunal militar, proces ce va fi urmat, după condamnarea lor la moarte, de o „spânzurare ce va fi înregistrată video”. Eventualele mărturisiri și înregistrările execuției lor ar putea fi apoi utilizate pentru a face toate acestea publice, la momentul potrivit. Din câte mi s-a spus, cei mai mulți dintre acești criminali aleg pilula pentru sinucidere.’’Pasaj din articol.
    Am mai intalnit deja formula de ‘’reputatie intacta’’ in alte asemenea articole de gen .Aceste creaturi au o reputatie care nu poate ramane decat intacta si culmea , le este aparata de catre chiar cei care pretind ca sunt aparatori ai dreptatii , dandu-le de ales . Intrebare neaosa , ai ?!... Aceeasi prosteala cum ca lumea nu e pregatita ? Daca in tribunale se vine cu probe solide , de necontestat , ce rob in mentalitatea de turma si-a mintii lui egocentriste se va mai inchina la nus’ ce dobitoc de actor , cantaret , sportiv etc din adulatie sau mandrie prosteasca ?!...Avem nevoie sa stim tot pentru a constientiza a toate cate sunt . In fapt , in opinia mea , toate aceste articole sunt o facatura pentru a implementa mentalitati.Sunt acel mix precum istoria sau cartea ce se vrea o sfanta –biblia , ideologiile, dogmele , cu alte cuvinte cam tot ce misca ‘’jos’’ dar va garantez ca si ‘’sus’’ . Adevarul , minciuna si calea de urmat. Separati graul de neghina . Se mai mentioneaza moartea ca si cale. Bai fratilor cititori de astfel de bloguri , scapati din siajul ‘’teoriei conspiratiei ’’, nici acum nu realizati ca moartea pentru acestia inseamna libertate deplina ?!...Nu prin moarte scapi din mocirla 3D ?!... Moartea este intrerupator ?!... L-ai stins s-a terminat ...Nu suntem energie ce nu piere niciodata ?!... Ori astia ‘’bunii’’ nu stiu asta ?!...Creaturile nu este benefic nimanui nici chiar lor , sa fie omorati . Captivitate pe viata si-n captivitate conversia frecventei. Va garantez ca aceia cu sange ‘’pur’’ , maleficii pur sange vor pleca programat , fara pastile si alte tampenii .Pur si simplu vor pune capul jos si vor ‘’muri ‘’in acceptiunea noastra. Ei stiu foarte bine ce-i de facut . Pe langa astia care-s putini sunt ceilalti multi ce s-au lasat antrenati din motive personale izvorate din mntile lor infestate. Astia ar fi benefic tuturor ca sufletele sa le fie salvate in captivitate pe viata. De nu , ii veti reinatlni in alta viata si poat fi chiar victima cuiva in postura de copil....Te doare mintea de atata manipulare emotionala si psihica.

    RăspundețiȘtergere
  3. unkn2
    Mai repliez aici un pasaj:
    ‘’Elitele și multe vedete de la Hollywood îi îngrozesc pe acești copii, pe care apoi îi ucid pentru a le bea sângele încărcat cu adrenalină și de celule stem; un cocktail de sânge pentru care ei plătesc bani grei ca să își mențină o aparență de tinerețe. Mai exact, substanța de care ei au nevoie, și care se găsește din abundență în sângele acestor copii terorizați, se numește adrenocrom.’’
    Da ?! Si substanta din sangele animalelor macelarite ‘’cadru cu cadru’’ pentru efect maxim in abatoarele groazei la nivel planetar si ce se regaseste in stare pura , neprocesata termic , in multe produse alimentare , cum se numeste ???? Nu v-ati prins ?! Sa va spun eu ? Tot adenocrom mancatorilor de cadavre animale , adenocrom. Animalul este si el o fiinta vie , cu emotii , cu sentimente , cu organe , ce functioneaza pe aceleasi principii numai ca nu cuvanta si atunci cand este macelarit cu incetinitorul si lasat in agonie sa se stinga , secreta in insasi carnea lui si-n sange tot felul de substante printre care si adrenocromul pe care voi le ingerati . Va rog un medic sa ma contrazica , sa-mi spuna ‘’ba , esti prost , nu este cum spui tu , este...’’ Uitati-va-n farfurie fratilor. De acolo va pleaca toate , treziti-va. Toate drogurile din mancarea procesata sunt legale pentru ca sunt in tot ce misca si stapanii sunt constienti de efectele lor , voi nu .Voi nu pentru ca nu aveti un minim de cultura despre vehiculul vostru in experienta asta- organismul uman si pentru ca manipularea fizicului induce foarte usor manipularea psihicului.Prosteala pandemiei a avut si are fect .Stapanii stiu butoanele pe care sa apese. Orice alta prosteala din nimic , nu avea randament maxim.
    Oameni, sunteti aparatorii custi in care suntem cu totii prizonieri.Stapanii sunt putini , extrem de putini.Bai nene , sunt de admirat . Au reusit sa inrobeze o planeta ce s-ar putea trezi cu atat de putin.... constienta a ce pune in farfurie. E frustrant , pentru mine e frustranta toata simpletea strategiei.
    Imi cer scuze pentru tonul mesajului . Injurati-ma cum si cat doriti , sunt obisnuit , dar cel putin uitati-va in farfurie. Sunt oameni pe planeta care supravietuiesc numai datorita carnii de animal dar uitati-va cum procedeaza ei . Aceia pe care-i consideram ...‘’salbatici’’
    Cu respect si recunostinta pentru VIATA

    RăspundețiȘtergere
  4. AL DOILEA VAL DE CORONAVIRUS ! (PARTEA A II-A)

    LINIA TEMPORALĂ EVITATĂ:

    "VIRUSUL ESTE SKYNET(5G) !

    SKYNET A CĂPĂTAT CONŞTIINȚĂ !"
    (TERMINATOR 3 - SUPREMAȚIA ROBOȚILOR)

    https://youtu.be/iYsHVvIVyCw

    https://youtu.be/RL9kP44L5jI

    Chitară:
    https://youtu.be/Mu9bZBZ5kbw

    Tobe:
    https://youtu.be/KCiOcMD56uE

    Sunet tablă şi metal:
    https://youtu.be/AMyc37ek1Zw

    https://music.youtube.com/watch?v=GUVNEDRnBfE&list=OLAK5uy_nTcI-PENgvyjRhZHATtrvoOwocvN3L8wU

    https://youtu.be/ba9AeUMjoBo

    Audiție plăcută !



    RăspundețiȘtergere
  5. Speram ca intr-o zi, o sa vedem toate aceste grozavii si la Tv.

    RăspundețiȘtergere