Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 iunie 2020

Tolec de la Consiliul Andromedan: Transformările planetare continuă, reptilienii sunt disperaţi

Mihai Stefan.Administrator · 20 iunie la 13:13
Reptilienii… rasa dominatoare a planetei?
 
Tolec, de la Consiliul Andromeda, a participat într-o emisiune radiofonică cu transmisie online, în data de 17 mai 2013. Emisiunea a avut 2 ore, iar Tolec a specificat încă de la început ca interviul nu va fi despre datele concrete ale începerii contactului direct şi oficial al extratereştrilor benefici cu oamenii de pe această planetă. În schimb, el a continuat aducând în atenţia ascultătorilor o poveste reală despre care a fost informat în mod direct. Este vorba de cazul unui om cu care Tolec corespondează deja de mai mult timp, şi care a avut contacte cu o fiinţă extraterestră timp de aproape 20 de ani. Din descrierile făcute lui Tolec, el şi-a dat seama (după anumite cuvinte, idei şi expresii folosite) că fiinţa extraterestră aparţinea planului 4D, dar se materializase în planul fizic. Această fiinţă extraterestră era femeie, avea trăsături extraordinar de frumoase, şi părea să aibă vârsta de 30 – 40 de ani (dar, cu siguranţă, avea o vârsta mult mai înaintată). Unul din subiectele ei preferate de discuţie era despre adevăratul scop scopul al vieţii umane pe Pământ.
Pământeanul: „Care este scopul vieţii omului pe Pământ?”.
Femeia ET: Viaţa are ca obiectiv depăşirea confuziei printr-o perfecţionare interioară pentru crearea virtuţilor şi corectarea defectelor. Ţi-am spus deja că viaţa în sine este o stare de „memorie” de tip electromagnetic. Atunci când eşti născut în acea „memorie”, apari ca o colecţie concentrată de cunoaştere, cunoaştere pe care o descoperi conştient mai târziu, iar crearea unui echilibru în viaţa ta este ceea ce urmăreşti permanent. Urmăreşti să îţi creşti gradul de conştienţă ajungând la unul superior, pentru că astfel vei supravieţui mai mult, folosindu-te de memoria ta; pentru că, în lumea ta, amintirile supravieţuiesc.
P.: Oare asta nu înseamnă să încerci mereu să fii optimist, să vezi mereu partea bună a vieţii?
ET.: Nicidecum, mai degrabă este vorba de a ajunge la o stare emoţională calmă, liniştită. Odată ce atingi această stare [şi ea devine permanentă], vei observa aspecte interesante despre tine… O persoană care a atins adevărata serenitate, acea linişte şi pace interioară reală eternă, emite o cu totul alt fel de energie subtilă, faţă de persoana care este mai mereu neliniştită şi agitată în sine însăşi. Aceste transformări interioare evidente pentru tine se vor manifesta şi în exterior, şi astfel vei deveni un fel de „bijuterie” strălucitoare ce va fi recunoscută de ceilalţi. Când capeți calităţi de conducător, această tendinţă va fi vizibilă şi uşor recunoscută de ceilalţi. Comunităţile civilizaţiilor superioare [extraterestre] din spaţiu, vor aparea în faţa ta, recunoscându-ţi toate aceste realizări interioare ale tale. Pentru că în virtutea legilor naturale ale atracției (cei asemenea se atrag), o persoană care NU vibrează pe frecvenţele vizitatorilor extratereştri NU este deloc atractivă şi NU prezintă nici-un fel de interes pentru ei. Astfel, egoistul atrage egoişti, ahtiatul după putere atrage ahtiaţi după putere, sadicul atrage sadici, iar cel benefic atrage pe cei benefici
Aceste dezvăluiri făcute de acea ființă ET sunt extraordinar de puternice, pentru că statuează în mod clar şi simplu adevăruri care sunt foarte utile celor interesaţi. Tolec subliniază că prezintă acest exemplu, pentru a clarifica cine pe cine contactează în acest vast Univers plin de posibilităţi variate. În acest fel ne putem da seama cine din Univers contacteaza pe cine de pe Pământ, şi cu ce scop.
Daca eşti hărţuit de anumite fiinţe, vei şti acum de ce eşti hărţuit, iar dacă ai parte de contacte cu fiinţe benefice, înțelegi de ce.
Răspunsul acestei femei ET clarifică toate aceste aspecte esenţiale şi arată importanţa menţinerii unei stări emoţionale echilibrate şi pline de pace. Indiferent de ceea ce se petrece în viaţa ta, indiferent de felul de emoţii care abundă în jurul tău, tu trebuie să-ţi menţii starea de echilibru: toate acele emoţii iraţionale şi negative nu sunt deloc ale tale. Trebuie să ajungi la acea stare de maturitate emoţională, de claritate şi echilibru, care îţi va permite să ai acces la un nivel superior de înţelegere a vieţii.
Moderatorul emisiunii continuă:
„Oare are aceasta legătură şi cu ceea ce se poate numi „comportament de vampir energetic ? Unii dintre oameni au obiceiul, poate inconştient, să se simtă bine atunci cand tu te simţi rău…”
Tolec: „Desigur, am întâlnit şi eu astfel de oameni. De exemplu, cunosc personal un om care are nevoie mereu de totala atenţie a celorlalţi, fără de care nu poate să trăiască. Trebuie să fie mereu în centrul atenţiei. Practic, el se hrăneste cu energia pe care ceilalţi oameni i-o dau, fără să îşi dea seama. El se poate numi „vampir psihic”.
Moderatorul punctează arătând că astfel de „vampiri” pot fi chiar membri ai familiei, şi e foarte greu să se rupă acest fel de dependenţă energetică. Dar, odată făcut acest pas, viaţa personală se îmbunătăţeşte considerabil.
Tolec arată că se poate totuşi interacţiona cu astfel de persoane, dar cu atenţie ca să nu se iniţieze din nou modul specific „vampiresc” de relaţionare: „Trebuie să fii atent ca să nu te laşi atras din nou în „vârtejul” emoţional pe care acest fel de persoane preferă să îl creeze pentru a se hrăni energetic cu ceea ce pot „fura” de la tine. Să avem grijă fiecare dintre noi, prin toate „uneltele” de care dispunem, acordându-ne timpul necesar, să menţinem curat, echilibrat, interiorul nostru.”
„Stai puţin, dacă acele persoane ahtiate după „dramă” aleg să fie violente emoţional, atunci este alegerea lor, dar NU este şi alegerea mea, pentru că eu mă detaşez de astfel de experienţe, deşi le înţeleg, dar nu vreau să le şi trăiesc”, întăreste moderatorul emisiunii.
Toltec:Viaţa pe acest Pământ este şi despre a descoperi fiecare cine este cu adevărat. Acordă-ţi timp pentru a descoperi cine eşti cu adevărat… Foloseşte-ţi din plin acele daruri personale care te fac unic, trăind într-o zonă care-ţi place, ajutând în felul tău specific oamenii. Dar trebuie mai întâi să îţi asiguri acea „fundaţie” interioară care îţi va oferi libertatea necesară de acţiune, pentru că vei şti pe ce disponibilităţi personale te bazezi; şi vei fi fericit.
Cu toate astea, „nu arunca perlele la porci”, subliniază moderatorul, iar Tolec adaugă: Nu arunca preţioasele seminţe pe pământ sterp, pentru că nu vor rodi. În plus, eforturile tale de a ajuta o persoană ar putea să nu fie ceea ce are ea nevoie. Din acest motiv trebuie să avem discernământ, să deosebim ocaziile bune de celelalte.
Tolec: În ceea ce priveşte acţiunile Consiliului Andromeda, în urmă cu două săptămâni, vă pot spune că, pe o scală de 1 la 5, în care 1 este nivelul de importanţă maximă, acest nivel era pe nivelul 2, deci foarte aproape de importanţa maximă. Este vorba de o serie de acţiuni şi măsuri planificate care vor avea loc în perioada imediat următoare, şi care au o mare importanţă pentru această planetă. Pentru că vor surveni transformări planetare şi mai mari decât cele la care sunteți astăzi martori.
Am fost contactat de oameni care arătau că ei nu văd acele schimbari pe care sperau să le observe. Vreau să subliniez faptul că nu toate schimbările prin care trece Pământul au loc la suprafaţa sa. Vor continua cutremurele, erupţiile vulcanice, alunecările de teren, vor avea loc şi anumite transformări în societate. Trebuie să ştiţi că evenimentele naturale din Univers nu se petrec exact atunci când se aşteaptă oamenii care stau mereu cu ochii pe ceas… Există cauze şi efecte care se intercorelează, iar aici timpul şi datele fixe sunt complet irelevante. Este vorba de condiţii specifice care trebuie să fie îndeplinite, pentru a avea loc un anume eveniment”.
Iată ce se va petrece: se va produce schimbare MAJORĂ pe Pământ, care va declanşa o mulţime de transformări ulterioare, precum un domino. Schimbarea va avea o cuprindere planetară, va afecta toate continentele, şi va depăşi puterea de intervenţie a actualelor guverne ale lumii. Ele, pur şi simplu, nu vor putea să gestioneze toate aceste schimbări masive de pe Pământ. 
Dar, de ce vă spun toate astea? Și pentru a răspunde  celor care m-au întrebat: „ce fac cei din Consiliul Andromeda, care au promis că vor ateriza la vedere?”
În astfel de condiţii de uriaşe transformări planetare, care vor face ca eforturile guvernelor pământene să nu fie suficiente pentru a le controla, atunci când vor aparea haosul şi confuzia oamenilor (care vor vedea cu ochii lor că pământul începe să se deschidă în faţa lor), în acele momente veţi vedea bătălia forţelor binelui cu ale răului, ale luminii cu întunericul, şi toate astea vor fi la scară mare”.
Veţi începe să-i vedeţi pe înalţii oficiali reptilieni care au mai ramas, pe hibrizii reptilieni-umani, care încă se mai află aici, că survolează cu navele lor cerul. Deși ei nu mai sunt deloc mulţi, sunt ajutați de conducătorii Cabalei care dispun de înalta tehnologie reptiliană. 
Ceea ce vreau să spun este că, deşi veţi vedea pe cer o mulţime de OZN-uri nu toate vor fi reptiliene, multe dintre ele vor fi manevrate chiar de oameni ai Cabalei. Acela va fi momentul în care ei se vor arăta în public, vor încerca să pună stăpânire în mod deschis pe părţi ale planetei. 
Exact în acele momente veţi întâlni și pe reprezentanţii Consiliului Andromeda care vor acționa după necesitățile momentului, pentru a anihila această disperată dar ultimă manevră a reptilienilor. 
Draco-reptilieni, Hydra-reptilieni, reptilieni din Sirius-B şi  din Orion, au mai rămas doar foarte puţini în acest areal: la acel moment, multe mii dintre ei nu se vor mai află pe planetă. Precizez că mai sunt doar 65 de înalţi oficiali reptilieni, aprox 150 de lucrători hibrizi reptilieni-umani, şi câteva mii de oameni (pământeni) supuşi Cabalei, care îi ajută.
Repet că, va exista o încercare disperată a reptilienilor de a acapara în mod deschis o parte a planetei. O vor face încălcând Directiva Galactică de non-intervenţie directă, ceea ce va duce la acţiuni de contracarare din partea Consiliului Andromeda.
Această planetă este o planetă a umanilor, şi orice încercare reptiliană de a o prelua va fi sortită eşecului. Reptilienii au avut planul iniţial de a transforma această planetă într-una reptiliană, prin multiple şi diverse metode, la cele mai diverse nivele, pentru ca mai apoi să-şi poată justifica acţiunile de ocupare a ei. Reptilienii au instalat emiţătoare specifice pe Luna, pe Marte, pe Phobos, au avut un plan foarte bine pus la punct.
Consiliul Andromeda va interveni de îndată ce reptilienii vor încerca să acapareze în mod deschis Pământul. De asemenea, Consiliul nu va permite folosirea vreunei bombe atomice sau nucleare, şi va interveni prompt de fiecare dată, aşa cum a făcut-o şi până acum de multe ori”.

Moderatorul confirmă cele afirmate de Tolec, şi adaugă: „Ruşii au recunosut că unele OZN-uri au apărut în apropierea bazelor lor nucleare şi le-au dezactivat toate bombele, aşa cum şi noi, americanii, am constatat la bazele noastre nucleare”.
Tolec: Cu certitudine, nu se va declanșa nici-un război nuclear pe Pământ, graţie supravegherii Consiliului Andromeda.
„În legătură cu acele chemtrails, dâre lăsate de avioane pe cer, deşi nu am informaţii directe de la Consiliul Andromeda, se pare că prin acest procedeu se încearcă împiedicarea pătrunderii în atmosfera joasă a Pămantului a noilor radiaţii specifice care vin de la Soare, folosindu-se aerosoli ce conţin stronţiu, bariu şi aluminiu (nota C.M.: am dubii mari în ceea ce privește această afirmație care pare a fi o încercare de ascunde adevăratul scop și nocivitatea acestor dîre ) . Dar nu numai, Pământul este îmbăiat de aceste radiaţii ce vin de la soare, întregul sistem solar cu toate planetele sale primesc aceste radiaţii”.
Planeta va continua să treacă prin multe cutremure din ce în ce mai intense şi mai multe. 

Deşi în vara anului 2012 am crezut că va fi maximul, iată că acum numărul și puterea acestor cutremure este şi mai mare. Această planetă este „în chinurile facerii” ca planetă în dimensiunile superioare, şi toate aceste manifestări vor continua pe parcursul acestui an”. 

Moderatorul: care este data la care Pământul va ascensiona în noua dimensiune superioară?
Tolec: Voi repeta ceea ce am spus mai devreme… Nu există nimeni din Univers care să cunoască această dată. Universul nu funcţionează aşa. Sunt anumite evenimente, cauze şi efecte care trebuie să se petreacă, unele depinzând de celelalte, aşa încât nimeni nu ştie cu exactitate când anume se va petrece această ascensiune.
Ştiu doar că reprezentanţii Consiliului Andromeda vor aparea „la vedere” pe Pământ, şi imediat după aceea vor începe vizitele celor 4 rase de ET pe care deja le-am anunţat, pentru că o mulţime de schimbări planetare se vor succeda foarte rapid, aşa că întreg acest proces al Contactului cu rasele extraterestre va dura foarte puţin, nu va fi timp de pierdut…, vor fi foarte multe de făcut în acele momente”
„În legătură cu industria financiară bancară mondială, care este acum în colaps, menționez că în anul 2000 mă aflam în interiorul sistemului, responsabil cu operaţiuni financiare, şi vă pot spune că încă de pe atunci corupţia era generalizată inclusiv la cele mai înalte nivele. Peste tot se spuneau numai şi numai minciuni… Erau clienţi care nu puteau să-şi acceseze propriile fonduri financiare pe care noi le administram, şi asta datorită faptului că birocraţia permitea acest fel de „manevre”. În ultimii 3 ani, au fost peste 600 de demisii la cel mai înalt nivel din toate marile instituţii financiar-bancare de pe tot cuprinsul globului. Toate astea vor continua. Mă aştept ca sistemul să se prăbuşească până la urmă. 

Oamenii care se află în pozitii de putere în sistemul financiar mondial, nu vor permite să împartă cu ceilalţi puterea financiară, ei vor să menţină în spatele acestui adevărat zid de protecţie, întreg sistemul financiar, pentru propria lor folosinţă. Nimeni nu va primi nici-un fel de ajutor de la aceşti conducători financiari. Dar până la urmă va exista o tranziţie, o ieşire din această situaţie care nu mai poate continua mult timp.” 

„Am avut ocazia să văd într-o proiecţie temporală care mi-a fost oferită, cum Pământul primeşte invitaţia de a deveni membru al Federaţiei Galactice (şi aici subliniez că nu este vorba de Federaţia Galactică a Luminii, ci de Federaţia Galactică ce-şi are originile în sistemul stelar Tau Ceti, care este pur şi simplu corpul administrativ al Consiliului Andromeda).
Federaţia Galactică este responsabilă de punerea în practică a deciziilor Consiliului Andromeda, în toate domeniile – transport, educaţie, relaţii sociale, cultură, etc. între toţi membrii. Ceea ce am văzut eu a fost o secvenţă temporală în care Pământul primea invitaţia de a deveni membru în Federaţia Galactică, şi în Consiliul Andromeda. Ca o menționare, pot să vă spun că ei nu folosesc deloc bani. Banii nu au nici-o valoare în comerţul interstelar, intergalactic. Deci, până la urmă, va exista o tranziţie cumva, de la un sistem care funcţionează prin intermediul banilor, de la o societate bazată pe sclavia economică, la una care necesităţile se satisfac prin manifestare directă, folosind abilităţi naturale sau prin tehnologia specifică 4D, la care vom avea acces atunci. Banii vor deveni irelevanţi. Tranziţia probabil că va dura 10 – 12 ani, şi va avea loc după stabilizarea planetei în 4D. 


Moderatorul arată că în prezent sistemul nostru solar traversează o zonă galactica mult mai activă energetic, mult mai plină de energie, şi asta se simte.
Tolec: Anumiţi oameni de ştiinţă recunosc ca sistemul nostru solar traverseaza o zona galactica numită de unii „undă de torsiune galactică”, iar de alţii „centura fotonică”. Oamenii de ştiinţă afirmă că planeta Jupiter şi-a dublat câmpul magnetic în ultimii ani, Uranus şi Neptun trec prin acelaşi gen de proces rezultând intensificarea câmpurilor lor magnetice; toate aceste planete devin din ce în ce mai luminoase (fizic, aşa cum ne apar nouă privindu-le în mod direct). În plus, pe Uranus şi Neptun au avut loc recent schimbări ale polilor, conform observaţiilor oficiale furnizate de sonda spaţială Voyager 2 care a trecut recent pe lângă aceste planete. Polii s-au deplasat pe una dintre aceste planete cu 50 grade, iar pe cealaltă cu 40 de grade, faţă de poziţiile iniţiale. 

Există, de asemenea, şi transformări în ceea ce priveşte atmosfera acestor planete. Spre exemplu, atmosfera planetei Marte devine din ce în ce mai densă. 
Și Soarele nostru trece prin acelaşi tip de transformări: valul de plasmă de la marginea sistemului solar (format de interacţiunea câmpului magnetic al Soarelui cu câmpul energetic galactic din acele zone) s-a intensificat, practic dublându-şi valoarea. Heliosfera soarelui, care se întindea până la o distanţă de 10 unităţi astronomice (1 U.A. = distanţa Soare – Terra), astăzi se întinde pe o distanţă de 100 U.A. Toate acestea sunt date ştiinţifice oficiale”.


„În ceea ce priveşte operaţiunile ascunse ale actualului sistem de pe Pământ, trebuie să ştiţi că în spatele unor activităţi legale şi obişnuite există alte activităţi complet ilegale (droguri, trafic de persoane, arme, etc) care sunt desfăşurate pentru a finanţa planurile secrete ale celor care conduc lumea. 
Expunerea tuturor acestor „mizerii” care are loc în aceste momente pe tot cuprinsul planetei, face parte din procesul de vindecare colectivă a umanităţii pentru trecerea de la conştiinţa de tip 3D la cea de tip 4D. Toată această tiranie trebuie să „moară”, pentru ca noi să putem ascensiona în 4D. Manipularea, minciuna, jaful, corupţia, abuzurile asupra oamenilor şi folosirea lor ca simple obiecte de către grupul Illuminati sau Cabala, vor ieşi la lumină din ce în ce mai intens până ce vor deveni evidente şi de nesuportat, pe măsură ce planeta avansează spre 4D. 
Unii oameni află acum pentru prima dată despre toate aceste grozăvii, şi se trezesc ca dintr-un somn adânc, şi îşi dau seama că nu mai pot tolera acest fel de acţiuni mârşave.
Vor fi scoase la iveală din ce în ce mai multe aspecte ale corupției, care vor şoca lumea. E necesar ca toate aceste aspecte să fie complet cunoscute de toată lumea pentru a începe procesul de vindecare colectivă. Tot acest rău este necesar să fie cunoscut, expus, dezvăluit. Va fi din ce în ce mai mult rău, din acest punct de vedere, înainte de a fi din ce în ce mai bine.
Fluturele nu poate fi fluture înainte să treaca prin stadiul de larva, care îşi construieşte crisalida. Fluturele este o metaforă pentru umanitatea ajunsă în stadiul 4D.
"Este ca un pahar cu apă, care pare curată, dar de îndată ce agiţi paharul, toată mizeria care s-a depus pe fundul paharului începe să iasă la iveală şi să tulbure apa. La fel, pe Pământ există o mare cantitate de energie negativă acumulată aici, care nu a fost purificată de mult timp. Sigur că, dacă nu agiţi paharul, apa pare curată, dar este doar o iluzie. Toată negativitatea care există azi în lume nu va putea supravieţui ascensiunii, ridicării nivelului de vibraţie, a frecvenţei, în dimensiunea 4D".

"Toţi aceşti reptilieni (Draco, Hydra, Orion şi Sirius-B) sunt fiinţe dintr-un strat inferior al 4D, şi au o frecvenţă de vibraţie joasă. Ei nu vor putea supravieţui ascensiunii planetare a Pământului, dar vor urmări să ia cu ei cât mai multe fiinţe umane (suflete). Ei nu-şi vor putea adapta frecvenţa de vibraţie la noile condiţii planetare care se vor instala începând cu ianuarie 2014. Prin urmare, tot ceea ce vibrează pe acele frecvenţe joase, pur şi simplu se vor disipa şi vor reveni la Sursă".
Despre mişcările tectonice planetare, moderatorul aminteşte de recenta descoperire a unui oraş scufundat în Egipt, la numai 10 metri adâncime... şi pune întrebarea "Cum se poate că n-a fost descoperit până acum?". Cauza: ridicarea platoului mării datorită mişcărilor tectonice. Tolec intervine arătând că a avut ocazia să vadă o desfăşurare temporală în care coastele de Est ale SUA se aflau sub apele oceanului la o adâncime de 50 de metri, în urma mişcărilor tectonice. În urma acestui tip de schimbări, planeta se va re-configura.

"Inversarea polilor magnetici - da, mişcări tectonice - da, noi pământuri ieşind din mare - da, alte pământuri scufundându-se în mare - da, totul face parte din genul de transformări prin care aceasta planetă va trece, conform celor din Consiliul Andromeda", spune Tolec.

"Mi s-a spus că aprox. 50 % din oamenii de pe Pământ vor alege să nu facă trecerea spre 4D: fie că îşi vor înceta această experienţă în 3D, pe care noi o numim viaţă, fie că vor alege să se îmbarce pe biosferele Consiliului Andromeda pentru a migra spre alte planete 3D unde îşi vor continua experienţele. De ce? Pentru că aceştia nu au încă maturitatea spirituală necesara pentru o astfel de trecere, ei au încă nevoie de experienţe de tip 3D pentru a învăţa, înainte de a fi capabili să acceadă la realitatea 4D. Este ca la şcoală: unii învaţă mai repede, alţii, mai greu. Este alegerea fiecăruia. Este liberul lor arbitru."

"Da, Consiliul Andromeda îşi menţine promisiunea de a oferi transportul pentru cei care vor dori să îşi continue viaţa 3D pe o altă planetă ce se află pe celălalt braţ al spiralei galactice, planetă care este de mărimea lui Jupiter. Transportul se va face cu biosferele Consiliului, care sunt mai mari decât planeta Marte; vor fi și navete de mici dimensiuni care vor face legătura cu aceste biosfere pentru oamenii care vor dori să plece. Data proiectată pentru aceasta este sfârşitul verii 2013 (conform anotimpurilor din emisfera nordică), cel mai probabil mijlocul lunii septembrie (nota C.M.: expirat). Dar, reţineţi, aceste date nu sunt fixe, ci sunt doar proiecţii estimative ce se bazează pe anumite evenimente ce se vor declanşa în cascadă producând efecte care vor schimba "faţa" planetei, dar a căror data certă nu este cunoscută".

"Umanitatea se află acum la sfârşitul etapei organice din evoluţia sa. Urmează o nouă etapă evolutivă, superioară, în 4D. Viaţa organică va înceta pe această planetă, şi va deveni viaţă bazată pe structură cristalină, infuzată de lumină. Aşa cum spunea un om de ştiinţă: „dacă iei moleculele organice şi începi să le creşti frecvenţa de vibraţie, ele vor începe să dispară, pe măsură ce frecvenţa de vibraţie creşte. Ele vor trece într-o nouă realitate, superioara, non-organică, cristalină”. Exact asta mi-au spus şi cei din Consiliul Andromeda, dar folosind alte cuvinte. Este îmbucurător să-i aud pe alţii vorbind despre aceleaşi aspecte pe care eu le ştiu, dar folosind fiecare propriile cuvinte, propriile înţelegeri şi concepte".
"Se petrec sincronicităţi uluitoare: de fiecare dată când, în urma contactelor mele cu Consiliul Andromeda, primesc informaţii noi, la numai câteva zile, găsesc aceste noi informaţii publicate şi de alţii, în cuvintele lor, în înţelegerea lor personală. Este uimitor. Aceste confirmări arată că ceea ce am aflat eu, află şi alţii, din propriile lor surse. Mă bucur că nu sunt singurul care are acces la astfel de informaţii".
"Transformarea structurii organice în structură cristalină a întregii vieţi de pe Pământ se va face instantaneu, la un moment dat. Nu va fi un proces de durată. Pe de altă parte, tranziţia pe care societatea umană rămasă pe Pământ o va traversa pentru a se ajusta, a se obişnui cu noile condiţii planetare, cu noile capabilităţi telepatice, de manifestare, ale fiinţelor umane ascensionate, cu noile tehnologii specifice 4D, va avea o durată de timp, şi e normal să fie aşa. Vor exista structuri sociale noi, de dimensiuni mult mai mici faţă de oraşele-mamut care există astăzi. Această tranziţie va dura atât cât va fi necesar: 10 - 15 ani".

Aici intervine în emisiune Mark Kimmel, care a ascultat până în acest moment întregul interviu, şi adaugă că în ultima vreme el personal a făcut un experiment cu sine însuşi, urmărind să-şi menţină neîncetat o atitudine specifică dimensiunilor superioare, recunoscând că este foarte greu pentru că aceasta presupune a fi mereu atent la orice gând, orice idee, orice cuvânt exprimat, clipă de clipă, pentru a stabiliza acea atitudine interioară specifică lumilor superioare. El adaugă că această tranziţie spre noul Pământ va fi extraordinară.

Tolec subliniază că el şi Mark Kimmel au acelaşi punct de vedere despre ce înseamnă dimensiunile superioare: este vorba de frecvenţa specifică iubirii, este vorba de a fi intuitiv, este vorba de a avea o inimă deschisă, este vorba de a oferi celorlalţi ceea ce poţi da, toate sunt caracteristici ale vieţii în dimensiunile superioare.
Mark Kimmel dezvăluie că toată negativitatea lumii actuale se datorează faptului că umanitatea "funcţionează" încă doar la nivelul minţii, în timp ce inima a fost uitată, iar atunci când umanitatea îşi va deschide inima încetând să ridice mintea la rang suprem, şi folosind deopotrivă mintea superioara (sau supramentalul), abia atunci se va petrece o adevărată minune planetară: vom începe să facem progrese, să ne iubim unii pe alţii cu adevărat, pentru că iubirea este cea mai puternică forţă din Univers. "La un moment dat am înţeles, în sfârşit, ce este iubirea: este un nou punct de vedere, este o forţă colosală căreia nimic nu-i rezistă".

Tolec intervine observând: "De curând m-am mutat într-o nouă comunitate locala, mai mică, şi am descoperit că sunt cu toţii mult mai "calzi", mai "inimoşi", chiar şi atunci când mă întreabă "Ce mai faci? Cum te pot ajuta?". E minunat să vad ca oamenii de aici relaţionează din inimă, este extraordinar".

Mark Kimmel intervine: "Am descoperit că, în comunităţile mici, oamenii te privesc în ochi, pe cand în oraşele mari, oamenii nu se privesc în ochi. Pur şi simplu". Tolec adaugă că în câteva luni de cand s-a integrat în noua comunitate, a avut parte de mai multă bunătate umană decât în peste 20 de ani de viaţă într-un mare oraş.

Moderatorul confirmă şi el că a observat o transformare, o îmbunătăţire a relaţiilor interumane, până şi la cele mai banale gesturi sociale: la un surâs se răspunde cu un surâs, gestul de a menţine uşa deschisă pentru a trece şi celălalt, etc. Gesturi simple, comune, care arată o deschidere "din inimă" a oamenilor...

Tolec aminteşte de un episod în care un bătrân care vorbea cu nepotul său, îi spune: "Cea mai minunată călătorie o vei face atunci când vei pleca de aici (arătând cu degetul spre frunte) ca să ajungi aici (arătând cu degetul spre inimă), şi abia atunci cand ajungi aici îţi vei începe adevărata viaţă, abia atunci vei începe să cunoşti frumuseţile vieţii. Micile comunităţi s-a deconectat de la trepidaţia alienantă a marilor oraşe, îşi trăiesc viaţa din inimă".

Moderatorul intervine şi subliniază că oamenii din marile oraşe au uitat să trăiască, au uitat să se bucure de viaţă, sunt acaparaţi de tumultul şi tehnologia care-i înstrăinează pe unii de alţii. Adevărata schimbare nu va veni prin internet, ea va veni atunci când îţi vei deschide inima, şi vei face primul pas spre viaţă, spre oameni, spre natură. "Vibraţia naturii este vibraţia iubirii, a vieţii, aceasta este calea cea mai simplă de transformare individuală", spune Tolec. „Mergi în natură, bucură-te de viaţă, simte cu inima forţa iubirii. Cu cât îţi petreci mai mult timp în natură, cu atât te vei reconecta mai repede la forţa iubirii. Este un lucru extrem de simplu pe care-l poţi face. Rămâi mereu calm, plin de pace şi răbdător, evenimentele se vor petrece la timpul lor. Păstrează-ţi inima deschisă, şi mintea ne-ocupată cu gânduri inutile. Conectează-te cu Viaţa!"

5 comentarii:

 1. Se potriveşte perfect timpului prezent.
  Nu mai ştiu nimic de Tolec,ceva actual,nu trecut.
  Articolul este plin de învățături.
  Apreciez.

  RăspundețiȘtergere
 2. Minciuni,minciuni si iar minciuni...

  RăspundețiȘtergere
 3. 23:00 Live Exemplificare spirituală: Comuniune Fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă dumnezeiască a Atributului Dumnezeiesc al Eroismului Dumnezeiesc pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

  https://misatv.ro/live/

  RăspundețiȘtergere
 4. Activarea Erei Vărsătorului partea a ll-a MARȚI 30 iunie ora 08.48 A.M.

  https://youtu.be/NDN4Z-F74kg

  RăspundețiȘtergere
 5. De tot rasul...minciuni putin spus!

  RăspundețiȘtergere