Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 aprilie 2020

Mesaj de la Sinele meu Înalt.

17 april. 2020; Mike Quinsey
Traducere Const. Mihăilescu.

M.Q.
Perioada de tranziție în care vă aflați va face o puternică impresie atât în lumea voastră cât și în alte lumi. Multe lucruri pe care le-ați considerat definitive se vor schimba. Să sperăm că omenirea va profita de această oportunitate pentru a face un pas important pe drumul ascensiunii sale în dimensiuni de frecvențe superioare. Concentrarea voastră ar trebui să fie în întregime axată pe pregătirea saltului evolutiv la care vă permit experiențele pe care le-ați avut până acum. Un sentiment și o dorință de colaborare sinceră între ființele umane, între toate națiunile lumii voastre, ar putea crea și stabiliza unitatea dintre oameni, indiferent de culoarea pielii, poziție geografică, nivel de cultură, religie.
In prezent, ultimele evenimente indică faptul că lumea voastră se îndreaptă spre război. Însă timpul pentru astfel de acțiuni a trecut și neînțelegerile de orice fel dintre națiuni trebuie soluționate pe cale amiabilă. Aceasta este sarcina și rolul conducătorilor voștri, nu ambițiile, ori interesele personale ori de grup. Oamenii Pământului sunt una, iar ego-ul lor lumesc trebuie restricționat în orice împrejurare, pentru a lăsa inima și sufletul să hotărască. Programul vostru de viitor trebuie setat pe măsuri concrete, de bună-înțelegere, de într-ajutorare astfel încât, în sfârșit, omenirea să-și făurească o societate iubirii și frăției.
Noua Eră deja a început, dar la edificarea ei trebuie depusă încă multă muncă plină de onestitate și de bune intenții.

Politica generală va suferi mari schimbări, tendința fiind ca la baza ei să nu se mai pună înșelătoria, dumping-ul, legea celui mai puternic și mai bine înarmat. Relațiile viitoare între oameni și între state trebuie să se bazeze numai pe cinstite și fiecare om să fie tratat cu respect.
Inegalitatea a dus adesea la relații dificile în care cei care dețineau puterea au stabilit regulile. Nevoia de onestitate și deschidere va impunea creaea bunelor relații, de care de prea multă vreme se duce lipsă în societatea umană. 
Totul se va îmbunătăți pe măsură ce în posturile de răspundere ale societății veți promova oameni „potriviți”, corecți și bine-intenționați.
Poate să dureze ceva timp pentru ca oamenii să realizeze cât de multe lucruri se vor fi schimbat, după perioada aceasta de încercări, dar odată ce ultimele vestigii ale războiului vor fi eliminate va fi evident că o nouă eră a început.
Populația Pământului s-a săturat de războaie și conflicte și începe să înțeleagă că acestea au fost orchestrate de către membrii Illuminati. Pacea nu a fost niciodată obiectivul lor, care chiar acum încearcă să creeze situații care să ducă la conflicte armate; totuși puteri mai mari decât a lor îi pot opri să-și ducă planurile malefice la îndeplinire. Există promulgat un Decret de la cea mai înaltă autoritate a acestui univers prin care se interzice declanșarea oricărui război de distrugere în masă.
Schimbările care au loc sunt ireversibile și vor duce. în cele din urmă, la pace pe Pământ. 
Perioada aceasta de încercări va fi considerată un preludiu al păcii permanente și va permite luarea unor măsuri și atitudini favorabile spre un contact deschis cu Ființele Galactice care au așteptat cu răbdare atâta vreme.
E aproape sigur că aceasta va fi ocazia potrivită pentru a lua legătura cu voi, la modul „față în față”. Multe civilizații ale universului v-au urmărit și căderile și progresul, acum considerând că sunteți pe cale de a face pasul hotărâtor spre cunoașterea (și recunoașterea) reciprocă.
Obiectivul umanității voastre, de a se așeza în rândul lumilor civilizate și iubitoare ale acestui univers, este foarte aproape de îndeplinire. Sperăm să nu ratați, și de data aceasta, ocazia ! 
Experiența lumilor cu care veți veni în contact vă va ajuta să vă refaceți și să progresați rapid.
Numai și numai de voi, de determinarea voastră depinde soarta civilizației umane și a planetei Pământ. O rară ocazie vi se oferă, FOLOSIȚI-O cu inteligență și nu vă mai lăsați manipulați de cei care v-au mințit mereu !
 O nouă și minunată viață puteți începe.

Este de așteptat ca după această perioadă, vibrațiile în sistemul vostru planetar să atingă acel nivel la care pacea să fie intronată și stabilizată.
Nu vă puteți imagina cât de încântați sunt cei din Conducerea Galaxiei, precum și multele civilizații din lumină să vă reprimească în rândul lor,
Ei își asumă rolul de a vă îndruma, atunci și numai atunci când îi veți solicita.
Aproape niciodată civilizația umană nu a experimentat cum este se trăiește în pace, fără nicio amenințare la adresa integritații voastre, a teritoriilor voastre; va rămâne poate doar în amintire ce înseamnă termenul „amenințare” în oricare din aspectele vieții.

Trebuie să înțelegeți că vibrațiile mai ridicate vor afecta toate formele de viață într-o manieră necunoscută de voi. Veți obține răspuns la afirmația că „Leul se va culca lângă Miel”, fără ca unul să se teamă iar altul să pândească momentul.
Desigur, în istoria voastră au existat momente în care armonia de pe Pământ a atins cote înalte, dar acelea nu au durat prea mult, au fost chiar așa, doar niște momente.
Frumusețea și dragostea, pe măsură ce vă ridicați, va fi ceva ce încă nu ați experimentat.
Ceea ce faceți în acest timp al schimbării va configura sistemul vostru planetar pentru toată perioada care a mai rămas până la Ascensiune.
Nu trebuie să vă panicați, deoarece, de fapt, în această perioadă, aveți mai mult timp pentru a pune în aplicare practici care să vă acopere în mod adecvat nevoile.
În anumite privințe, vă aflați într-un moment critic, când schimbările vor avea loc rapid. Este spre binele întregii umanități (chiar și pentru cei programați să-și încheie actuala experiență), astfel încât să fiți pe deplin pregătiți pentru a lua măsurile necesare care să vă țină pe calea modificărilor finale.
Inițial vi se va parea totul haotic dar, pe masura derulării programului, totul vi se va clarifica și veți fi bucuroși că ați trăit aceste momente de excepție. Spiritele și înaltele suflete vor fi mereu alături de voi, gata să vă ajute în acest act de înalțare, poate chiar un act curajos.
Aveți mulți prieteni și familii care vă urmăresc progresul și care vă îndeamnă să nu vă descurajeze evenimentele mai dificile, inerente acestei perioade de transformări.
Acesta este timpul pentru care ați lucrat de-a lungul multor, multor vieți și ați câștigat posibilitatea de a urca; nu ar trebui să aveți nicio problemă în a merge până la capăt. Suntem alături de voi, gata să vă putem fi de folos să încheiați această etapă minunată a evoluției umane.
Vă las cu dragoste și binecuvântări și vreau ca Lumina Adevărată să vă îmbrace zilele și calea până la finalizare.


Acest mesaj l-am primit de la Sinele meu Superior
În Iubire și lumină.
Mike Quinsey

https://sananda.website/mike-quinsey-channels-his-higher-self-april-17th-2020/

2 comentarii: