Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 aprilie 2020

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/11-a)


25 septembrie 2019 de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare)



1800 d.Hr.
În 1836, „Liga Justițiilor”, o altă societate secretă, este înființată de un mason.
Este prima societate la care se alătură Karl Marx. El este îndrumat către conceptul de „O singură ordine mondială”, eufemism pentru o guvernare reptiliană totalitară. În timp ce era membru al Ligii, scria „Manifestul Comunist”.
Liga Justițiilor” devine „Liga Comunistă”. Comunismul declară că toată lumea este egală, că nimeni nu deține nimic, că toți primesc bunuri în mod egal de la comunitate, dar că primul pas către acest stat ideal este instaurarea dictaturii proletare. (De fapt, justificarea pentru un control total din 
partea Imperiului reptilian.)
Masa rotundă”, o societate secretă creată după tipare francmasonice, a fost înființată de Cecil Rhodes, un magnat al mineritului de diamante și aur. (prin Bursele lui Rhodos își asigura controlul). Ideile lui „altruiste” privind asistarea în masă erau, de fapt, metode prin care masele puteau fi manipulate și exploatate.
Masa Rotundă devine o adunare centrală pentru organizații puternice, precum Carnegie Regatul Unit Trust, numeroase asociații JP Morgan, aproape toate organizațiile Rockefeller, etc. În Statele Unite, un nou format 
Consiliul pentru Relații Externe“ devine frontul de lucru al Mesei Rotunde.
 

1900 d.Hr.
Houston Stewart Chamberlain scrie „Fundația secolului al XIX-lea”, o lucrare care sugerează că Germania este națiunea cea mai potrivită pentru a înstaura o nouă ordine în Europa. Împăratul Wilhelm Kaiser al Germaniei susține lucrarea, după care se demarează eforturile pentru crearea „Supremației ariene”.
Manipularea Societăților secrete continuă, nucleul conducător fiind format dintr-o mână de reptilieni ocultați (niciodată văzuți).
Un asasin pus de Societatea Mâna Întunecată (Neagră) din Europa centrală, îl ucide pe arhiducele austriac Ferdinand. Incidentul este fitilul care aprinde Primului Război Mondial.
Jacob Schiff, un cetățean american legat de puternice Case germane și 
de familia Rothschild, finanțează nașterea și izbucnirea Revoluției bolșevice condusă de Lenin, care apare pe scena mondială. Era anul 1917.
După Revoluție, Poliția Secretă din Rusia impune brutal controlul politic total. Ulterior, devine KGB.
Planul cincinal este instituit pentru prima oară în Rusia. Se formează tabere de muncă unde se oferă forță de muncă ieftină pentru „Stăpânirea comunistă”. Pământurile și proprietățile individuale sunt „colectivizate”. Treizeci și cinci până la patruzeci de milioane de oameni mor în lagărele de muncă, în perioada 1917-1950.

 
Reginele reptiliene din Orion deveniseră nerăbdătoare. Consiliul SSS-T este dispus să trimită pe ERIDU (Pământ) o echipă de elită de războinici-psi pentru a încerca preluarea dominație asupra planetei.
Sarcina lor nu era ușoară.
Ei trebuie să identifice o ființă umană fanatică și cu conexiuni puternice, căreia să i se insufle dorința de preluare a puterii printr-o tentativă de cucerire a lumii prin forță.
Acțiunea era îndreptată împotriva reptilienilor rebeli. Echipa Orion sosește pe Pământ și-și creează baze de operare în cavernele planetei, cândva folosite de predecesori.
Căutarea candidatului uman potrivit pentru realizarea planurilor lor trebuie să înceapă imediat.
La începutul anilor '20, Adolph Hitler era un tânăr rebel cu idei fanatice. El folosea adesea substanțe energizante și psihotrope pentru a-și crea sări ridicate de conștiință, extaz  și îmbărbătare.
Ernest Pretzsche, un proprietar de librărie mistică, descris ca având un aspect de parcă era „opărit ”, în realitate un hibrid reptilian, îl introduce pe Hitler în misticismul german dar și pe lista lui Herr Von, unul dintre cei mai vocali avocați ai ocultismului. El era convins că arienii reprezintă o clasă de super-ființe, ascendențele lor aflându-se ascunse adânc în intestinele Pământului. După el, acești reptilieni ghidează omenirea în tot ceea ce face.
Adolph Hitler ia parte la primul război mondial cu gradul de caporal. Este decorat cu „prima clasă de fier”.
Este intoxicat cu gaz muștar (iperita? n.m.) și internat în spital unde medicii descoperită că avea simptome de isterie psihopatică. Doctorul său, Wm. Forster, folosea tehnica „viziunilor induse”, aplicată și în cazul lui Hitler care, ulterior, este eliberat ca vindecat de „orbire isterică”; în realitate, el rămâne ferm convins că este Mesia care va elibera lumea. El crede cu fanatism că arienii de pe teritoriul Germaniei au menirea de a forma „Rasa umană maestru”, cu drept de educare și control asupra celorlalte popoare ale lumii.
În persoana lui Hitler, grupul de investigare sosit din Orion își găsise candidatul pe care să-l ajute și să-l influențeze în cucerirea Tronului Lumii.
Hitler începe să se ocupe de spionaj în München și își câștigă o poziție importantă în „Departamentul Politic” al Comandamentului Districtual al Armatei.
Ia parte la asasinarea ofițerilor germani care se predaseră în timpul Primului Război Mondial, act pe care el l-a considerat o trădare a poporului german.
Membrii de elită ai Comandamentului Districtual al Armatei erau membri ai „Societății Thule”, grupare susținută de Înaltul Comandament German.(Societatea Thule, cunoscută ca o grupare a asasinilor)
În 1920, Hitler înființează infamul partid nazist, formarea lui fiind anunțată la un miting în Munchen.
Rudolph Hess este numit ministru al Propagandei, Heinrich Himmler devine șef al Gestapo. Hitler și câțiva dintre apropiați, hotărăsc ca poliția secretă, cel mai puternic braț al celui de-al treilea Reich, să fie numită „SS”, ea devenind o societate secretă.
Cei inițiați din acest organism primesc denumirea de „Schutzstaffel” („Escadronul de protecție”)
Hitler este proclamat Mesia al germanilor.
IG Farben, o companie germană gigant în chimie, intră într-o relație de afaceri cu „SS”, furnizând gazele și substanțele chimice pentru lagărele de exterminare începute de Himmler.
IG Farben devine cel mai important partener de afaceri al celui de al treilea Reich.
Alte companii, pe colaborarea cărora se baza Hitler: ITT și General Electric, care asigurau statului german energie electrică, sisteme de comunicații și materiale necesare acestor domenii.
Companiile Ford Motor din Germania continuau să producă vehicule pentru mașina de război a lui Adolph Hitler.
În Consiliul de Administrație al IG Farben se regăseau:
Max și Paul Warburg, ambii șefi de bănci din Germania și instrumente în colaborarea cu Bănca Rezervei Federale din SUA
A. Metz, director al Băncii Manhattan (o bancă Warburg, care a devenit mai târziu Chase Manhattan Bank - legată de Rockefeller) directorul Băncii Rezervei Federale din New York și al Băncii Naționale a Orașului, CE Mitchell
Montague Norman, directorul Băncii Angliei.

Prințul Bernhard, un alt membru al Casei Orange, devine membru al „SS” și angajat al companiei IG Farben. După război, ocupă postul de președinte al consiliului petrolului Shell. Prințul va forma mai târziu „Bilderbergers”, unde prezidează reuniunile până în 1970.

Echipa de specialiști în psihologie venită de pe Orion vrea crearea unei grupări formată din unii dintre cei mai puternici oameni și entități de pe Pământ.
După primele acțiuni, se părea că Al Treilea Reich va cuceri lumea și va prelua fără prea mari dificultăți controlul politic și economic al statelor Pământului.
În luarea deciziilor importante și în deplasările pe care le efectua, Hitler se baza foarte mult pe „The Secret Ones”, care-i asigura îndrumarea și protecția, salvându-l în câteva rânduri de la moarte.
Însă, în acea perioadă a războiului, deosebit de stresantă, Hitler a începe să folosească tot mai des cocaină, morfină, stricnină, unele tipuri de calmante mai dure și sedative. Pe măsură ce războiul progresează, fiurărul își crește consumul de droguri, pentru a scăpa de stres.
Deși este încă ghidat de „The Secret Ones”, medicamentele (nota C.M.: de fapt, drogurile) pe care și le administrează îl fac să creadă că nu mai are nevoie de sfaturile acestora și începe să nu le mai respecte.
Echipa psihologică de specialiști devine din ce în ce mai îngrijorată de înregistrarea unui posibil eșec al nemților în războiul pe care Hitler îl provocase..

[
note de interes
:
Hitler, Goering, Hess și Himmler erau membri ai unei societăți secrete.
Franklin Delano Roosevelt și succesorul său, Harry S. Truman erau amândoi francmasoni.
Liderii militari japonezi erau membri ai Societății Dragonului Negru
. ]

(va continua)


https://prepareforchange.net/2019/09/25/the-hidden-history-of-the-planet-earth-part-iii/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu