Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 aprilie 2020

Mesaj de la Sanat Kumara

10 mart. 2020, prin Erena Velazquez
Traducere Const. Mihăilescu.


Eu sunt Sanat Kumara și mă bucur să fiu astăzi aici, cu voi.
Vreau să transmit mesajul meu pentru umanitate.
Forțele întunecate au înrobit Umanitatea timp de mii și mii de ani și au ținut-o în frică prin minciună.
Timpul lor se apropie de sfârșit; mă aflu aici și acum pentru a vă reaminti aceasta.
Pierderea bătăliilor pe care le-au înregistrat cu Forțele Luminii îi face pe întunecați să se gândească serios la părăsirea planetei voastre. 

Acest moment va veni pe Pământ mai repede, dacă voi, umanii, nu vă veți mai lăsa dominați de frică. Amintiți-vă că sunteți suflete nemuritoare și că aveți o putere colosală, cu care puteți oricând să învingeți răul.
Forțele întunecate au încercat întotdeauna toate trucurile pentru a vă speria, căci frica indusă în mintea oamenilor a fost singura armă de care întunecații s-au folosit. 

Prin voință, intenție și încredere puteți aduna această emoție de joasă vibrație din ființa voastră pe care apoi s-o aruncați în vacuumul galactic, unde se va topi.

Fiecare dintre voi trebuie să înțeleagă că este mult mai puternic decât v-au spus cei care totdeauna v-au vrut slabi și neajutorați. Ajutorul nostru, al Galacticilor, al Maeștrilor Ascensionați, al Ființelor din Lumină Adevărată vi se pune la dispoziție, pentru ca aceia care v-au ținut în întuneric să plece neîntârziat. Pentru voi, sclavia poate fi un capitol încheiat.

Dacă vreți să învingeți și să vă eliberați din robie, NU MAI REACȚIONAȚI EMOȚIONAL la toate provocările pe care entitățile malefice încearcă să vi le inducă, prin crearea unor situații care să vi se pară terifiante și de nerezolvat.
Întunecații se folosesc de toate trucurile pentru a vă determina să produceți energia fricii, de care ei au disperată nevoie.

Sub imperiul fricii, ființa umană uită că este superioară spiritual oricărei entități malefice. Frica te poate face să nu mai răspunzi corect la provocări, să nu mai acționezi corect, ba chiar să te blochezi, sau să accepți ajutor „dezinteresat”.
Când vă aflați în această situație stresantă, trebuie doar să vă amintiți că frică este doar un sentiment, o emoție care oricând poate fi oprită și dizolvată. 

Pentru desfășurarea corectă a procesul vostru de Înălțare în dimensiuni superioare, Înaltele Spirite ale acestui univers, v-au trimis și vă trimit energii ale Iubirii și Luminii.
Întunecații încearcă să riposteze, să oprească acest proces al Înălțării, prin răspândirea pe Terra a unui virus numit de voi Covid 19.

Iubiților, acest virus ESTE DOAR UN TRUC folosit pentru a vă determina să vă scădeți frecvența de vibrație, prin exacerbarea unui NEJUSTIFICAT sentiment de frică.(Cei care părăsesc acum planul fizic o făceau oricum, în conformitate cu programul cu care veniseră în această experiență, însă, în mod pervers sunt raportați ca fiind răpuși de acest virus).
Vă rugăm să nu mai ascultați știrile alarmiste, nu mai dați atenție la ceea ce vă spun cei din mass-media și restul lumii, deoarece, în cea mai mare parte, aceste știri sunt false și deformate. Peste 80% din ceea ce vi se spune este minciună, neadevăr, „biciul” cu care gloata este mânată într-o direcție sau alta.
Tot ceea ce se întâmplă în legătură cu coronavirusul este tactica iluminaților de a vă împiedica să înaintați în procesul final de ascensionare a omenirii.
Iubiților, eu mă aflu aici și acum pentru a vă încuraja, a vă trezi și a vă spune că este necesar ca în această luptă, declanșată din disperare de forțele întunericului, să nu vă mai aplecați urechea la ceea ce vă comunică unele oficialități, care folosesc o mass-medie puternic aservită, mai ales pentru interes personal sau de grup. 


Pur și simplu, nu mai ascultați știrile care vă vin prin oricare dintre mijloacele media obediente și interesate să câștige cât mai mult financiar, pe seama sentimentelor oamenilor. 

Ființa umană este infinit mai puternică decât crede ea însăși, chiar mai puternică decât cred forțele întunecate.
Ați venit aici, pe această planetă, pentru a avea experiențe în conformitate cu propria voastră voință. Din păcate, o lungă perioadă de timp ați fost blocați în evoluție de cei care v-au interferat, de entitățile care v-au folosit pentru a produce energie pentru ei.
A venit momentul să vă treziți și să vă revendicați puterea cu care Sursa Divină v-a învestit. Veți putea urca în a cincea dimensiune și veți trăi vieți lungi și fericite pe Noul Pământ.


Tot ceea ce v-am spus eu și alți Maeștri Ascensionați este purul adevăr. Niciodată nu m-am abătut de la a propaga și răspândi ADEVĂRUL DIVIN.
Sunt aici să vă amintesc că sunteți ființe spirituale care, datorită altora, ați uitat acest adevăr. Acum este momentul să vi-l amintiți.
Foarte curând întreaga umanitate se va trezi și își vor aminti cine este cu adevărat și că ea a fost făurită din IUBIRE și pentru iubire. Țelul ei actual este să edifice Noua Epocă de Aur pe Pământ.
Nu va mai fi suferință, nu va mai fi foamete și nu va mai fi sărăcie, toată lumea va fi egală, toată lumea va trăi vieți magice, fericite și uimitoare.
Eu sunt Sanat Kumara și am venit să vă încurajez. Aveți încredere în noi, în iubirea și prețuirea noastră. 

Nu sunteți singuri! 
Suntem aici pentru a vă ajuta să porniți o nouă viață, UN NOU ÎNCEPUT.

Sunt Sanat Kumara și am fost fericit să fiu astăzi aici.
Mulțumesc!

7 comentarii: