Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 aprilie 2020

Experiența vieții și a morții

Cristina Sorina Moraru
                                                                          
C.S.M.
Nu toți oamenii au un suflet! Sufletul este nemuritor, etern și vine în ceea ce noi numim viață pentru o singură experiență pe care nu o poate avea în nemurire.
Sufletului nu-i pasă de viață, de calitatea ei, de direcția în care se scurge ea, de cine beneficiază sau nu de energia lui; singurul lucru de care ii pasă cu adevărat este experiența morții. 

El e asemenea unui copilaș naiv, neștiutor, care încă nu știe să deosebească binele de rău, lumina de întuneric. 
Din acest motiv, entitățile care nu au și nu vor avea acces la nemurire, de mii și mii de ani, tânjesc după atributele acestuia, străduindu-se să capteze această energie de o frecvență particulară - Sufletul. Ele vor să-l captureze și să-și însușească toată acea energie specială pentru ca, în final, să ajungă să-i controleze în totalitate nemurirea. 
Aceste entități, creaturi (ființe sau neființe), terestre sau extraterestre, vizibile sau invizibile, trăiesc în vibrația fricii, pe care o transmit și oamenilor pe care reușesc să-i interfereze, cu scopul de a-i determina să producă, la rândul lor, asemenea energii de joasă vibrație, energii de care ele au nevoie disperată pentru a supraviețui și a prolifera. 
În mare, așa se explică de ce această planetă nu a cunoscut niciodată pacea globală; din planuri invizibile ființelor umane, trăitoare în 3D, entitățile malefice manevrează și incită omul pentru a crea acele stări, atitudini și sentimente care să stimuleze producerea de cât mai multă energie a fricii, atât de necesară acestor entități..
În marea lor majoritate, oamenii au agățați de ei (consecințe ale unor contracte încheiate și acceptate în condiții de cumpănă, de labilitate, de cumplită teamă - condiții create tot de interferatori) reptilieni, archoni, gri, insectoizi, draconieni etc. veniți cu scopul de a subjuga Sufletul ființei și a-i recolta energia, la calitatea și cantitatea „comandată”.
Oricât de SF ar suna afirmațiile de mai sus, abia atunci când vom experimenta pe pielea noastră aceste lucruri, nu ni se vor mai părea atât de neverosimile și, mai degrabă, vom începe să ne extindem harta percepției, să deschidem ochii spre o înțelegere mult mai cuprinzătoare; abia din acea postură vom putea vedea care ar fi cu adevărat soluția care să ne conducă la ELIBERARE! 

Marea majoritate dintre noi nu sunt singuri (în corpurile lor) și nu conștientizează că, așa cum păstorul își crește mioarele pe pajiști, așa și Terra este o fermă în care ființele umane (neștiutoare) se lasă mânate și „mulse” (de energii) de cei pe care nu-i vede. Nu degeaba, în cărțile "sacre" presupusul "dumnezeu" este "păstorul", iar noi, oamenii - bietele dobitoace. 
Dar, cu ce se ocupă păstorul ? Se îngrijește el de oi numai așa, din iubire ? 
Nicidecum: el le mulge, le taie mieii (mai ales de ziua Lui), le fură lâna și pielea, le mănâncă carnea, le ține închise în țarcuri, ca să nu se rătăcească ori să le mănânce lupii, urșii sau alte jivine...
Așa se întâmplă și în relația om-dumnezeu.
Atunci când omul va vedea zăbrelele acestei închisori,  deocamdată invizibile, denumită Ferma Terra, va începe să-și pună întrebări și să scormonească după adevăr. Treptat, pe măsură ce nivelul conștiinței sale va crește, ființa umană va căuta soluția de a ieși din „țarc”, și va descoperi stupefiat că totdeauna acea soluție i-a fost la îndemână. 

De mii de ani „păstorii” (pastorii) fac ceea ce fac pentru că noi le-am dat acordul cândva.
Când vă veți „trezi”, veți spune: „AJUNGE, de acum sunt Liber ! Liber de dogme, de doctrine, de tot felul de tradiții imbecile pe ale căror sensuri și simboluri nu am fost lăsat să le înțeleg. De astăzi rup/distrug/revoc toate contractele, copiile lor, oglindirile lor, fragmentările lor, semnate în orice linie temporală, cu orice ființă sau neființă, și-i trimit pe toți aceștia în focul Soarelui Central pentru reeducare!
De asemenea, distrug/dezactivez toate implantele aplicate de orice interferator pe oricare dintre corpurile mele, rup lanțurile sclaviei și îndrăznesc, pentru prima oară, să devin liber!

Revoc și rup toate contractele de karmă personală, de familie sau de neam și conștientizez că nu sunt eu cel responsabil de acțiunile trecute ale părinților, bunicilor sau străbunicilor mei. 
Mă absolv pe mine de orice urmă de vinovăție sau culpabilitate și mă declar Ființă Liberă și Suverană!
Nimeni în afară de Sufletul meu nu are dreptul să beneficieze de energia mea. 

Prin această declarație, îi avertizez pe toți cei care vor mai încerca acest lucru că, prin voința mea fermă, vor fi trimiși instantaneu în vacuumul galactic pentru reconfigurare și reeducare.
Din acest moment, mă declar liber/liberă și comunic Sufletului meu că așa cum experiența morții este importantă pentru El și pentru Spiritul meu, experiența vieții este importantă  pentru aspectul meu material (fizic) și totalitatea mea. De aceea, aleg să o trăiesc în armonie cu Mine însumi/însămi și cu legile naturale și imuabile ale universului creat de Sursa Divină de Lumină Pură !
Așa să fie!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu