Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 aprilie 2020

Proiectul Serpo - Aventura extraterestră

Filmele de la Hollywood reprezintă o modalitate utilă de a ne destinde. Siropoase, bine regizate si ecranizate, având efecte speciale ultraperformante, producțiile filmografice ne introduc rapid în lumea lor... de aceea și sunt atât de bine vândute de americani.


Se pare că de multe ori aceste filme ne prezintă adevărul, realitatea. Știu, sunteți obișnuiți cu filmele biografice sau inspirate după o întamplare reală. Dar, ce ar fi dacă un film SF ar fi inspirat dintr-o faptă reală?


Filmul în cauză se numește Close Encounters of the Third Kind, regizat in 1977 de celebrul regizor Steven Spielberg. După cum probabil știți, filmul prezintă o întâlnire de gradul trei, între guvernul american și o civilizație extraterestră.
Conform lui Len Kasten, autor al carții "Istoria secretă a extratereștrilor - Intervenții de natură extraterestră în armată, guvernare și tehnologie", toată această poveste ecranizată este adevarată și reprezintă, de fapt, un proiect ultrasecret derulat de armata SUA pentru a lua legătura cu o civilizație extraterestră ce provenea de pe planeta Serpo, din sistemul binar Zeta Reticuli.
Majoritatea informațiilor referitoare la acest program s-a scurs către lume prin intermediul a douăzeci și unu de e-mailuri trimise de o persoană, care și-a atribuit numele de  "Anonimul"; informațiile vizează un cerc restrâns de cunoscători de top, în ceea ce privește fenomenele OZN, începand cu data de 2 noiembrie 2005.
„Anonimul” susține că ar fi fost ofițer superior în cadrul DIA,  actualmente fiind purtator oficial de cuvânt al unui grup de șase persoane din DIA, dintre care trei sunt pensionate, dar încă în activitate.
Grupul a decis să creeze un website si să publice aceste e-mailuri pe internet prin intermediul "Anonimului".
Operațiunea Crystal Knight, sau ceea ce acum se numește Proiectul Serpo, pare o poveste ireală care începe odată cu incidentul de la Roswell.
"Anonimul" spune că prăbușirea de la Roswell a avut loc cu adevărat și au fost implicate două nave extraterestre, nu una.
Prima navă a fost găsită, relativ intactă, îngropată într-o coastă de deal, la sud-vest de Corona, New Mexico, în data de 5 iulie 1947, de către o echipa de arheologi iar cea de-a doua a fost găsită doi ani mai târziu, în 1949, într-un loc izolat de lângă Datil, New Mexico, de doi fermieri.
Potrivit "Anonimului", la Corona au fost găsiți patru extratereștri morți iar la Datil, șase .
Se pare că la Corona a supraviețuit un extraterestru, care a fost dus la Laboratorul Național Los Alamos din New Mexico supraviețuitorului ET fiindu-i atribuit numele de EBE 1           (Entitatea Biologica Extraterestră nr.1).
Cercetătorii au observat că entitatea comunica prin diferite tonalități, exact ca în filmul Intâlnire de gradul trei.
Pentru a se putea înțelege cu el, cercetatorii au găsit o modalitate de comunicare astfel că acesta le-a putut comunica că provenea de pe o planetă din sistemul Zeta Reticuli, situată la aproximativ 40 de ani-lumină de Pământ.
Entitatea EBE1 a supraviețuit până în vara  lui 1952, timp în care a reușit să transmită, către planeta mamă, șase mesaje  
Prin dec. 1952 s-a reușit realizarea unei comunicări cu civilizația „ebeană”

In anul 1962 s-a ajuns la înțelegerea că „ebeenii” aveau să trimită o altă misiune pe Pământ, în luna aprilie 1964, iar contactul avea să se producă la Baza Holloman a Forțelor Aeriene, în apropiere de Alamogordo, New Mexico.
Inainte de a ajunge nava extraterestră pe Pământ, președintele american a decis să aprobe un plan de schimb de echipe între pământreni și acea civilizație ET.  Astfel, s-a stabilit să se trimită pe planeta Serpo un grup de doisprezece astronauți, iar extratereștrii să lase un unul de-al lor pe Pământ, în custodia guvernului SUA.
După luni întregi de discuții, s-a stabilit să se trimită persoane cu cariere militare, căsătorite dar fără copii, preferabil ele însele fără familie, dar având anumite abilități abilități. După selecție, grupul celor 12 a intrat într-un stagiu de pregatire intensivă, extrem de sever.
Întâlnirea a avut loc în anul 1964, așa cum era înțelegerea. 
Vizitatorii extratereștri au fost întâmpinați de 16 oficiali guvernamentali americani iar comunicarea între cele două grupuri a fost realizată cu ajutorul a două dispozitive electronice, extrem de avansate, aduse de către extratereștri.
Vizitatorii ET au decis ca schimbul să se facă după un an de la această întâlnire.
In anul următor, 1965, o navă extraterestră a aterizat, de data asta într-un loc prestabilit, din Nevada Test Site (NTS) - o rezervație uriașă a Departamentului Energiei, situată la aproximativ 152 km nord de Las Vegas, folosită anterior pentru testarea armelor nucleare.
Cei doisprezece astronauți pământeni, au urcat la bordul navei vizitatoare luâmnd cu ei 4 tone de provizii, calculate să le ajungă 10 ani, cât vor fi fost plecați înafara Pământului.
Călătoria spre planeta Serpo a durat 10 luni, timp în care astronauții umani s-au confruntat cu un disconfort considerabil.
A doua zi de la plecare, șeful grupului pământean relata de la bord:" După ce ne-am ocupat locurile pe un fel de fotolii, peste noi a fost așezată un fel de cupolă (container) transparentă. Practic, am fost izolați în această bulă sau sferă. Respirăm bine si avem vizibilitate, dar ne simțim amețiți și confuzi. Cred că am ațipit sau am leșinat un timp. Senzația noastră este că am trecut în ziua următoare, deși ceasul arată că a trecut doar o oră de la plecare”.

Inainte să ajungă pe Serpo, un membru al echipajului pământean a suferit o embolie pulmonară în urma căreia a decedat. Extratereștrii au dat dovada de respect și compasiune în legătură cu acest eveniment tragic pentru grupul de astronauți pământeni. În final, cadavrul celui decedat a fost ridicat.
La aterizare pe Serpo, comandantul echipajului terestru relatează: Vedem planeta pentru prima oară. Coborâm pe o rampă. Suntem întâmpinați de un mare număr de „Ebeeni”. Vedem un „ebean” mare, cel mai mare pe care l-am vazut până acum. Cred că tipul ăsta este șeful. E mai înalt cu cca 30 de cm decât ceilalți. Ni se adresează urându-ne bunsosit pe planeta lor; suntem apoi condusi într-o arenă descoperită. Pe jos e praf. Privind în sus, văd un cer albastru și foarte limpede. Vedem doi sori:unul mai stralucitor decât celălalt.
Peisajul este ca de deșert, precum este în Arizona sau New Mexico. Nu vedem niciun fel de vegetație. Sunt dealuri unduite, acoperite doar de un praf gros. Lumina este aproape orbitoare (fără ochelari de soare)... Ce mai planeta aridă!!".
Pe Serpo astronauții au putut vedea experimentele pe care micii gri le fac pe unii oamenii luati de pe Terra dar si pe alte entități. Ai noștri au apreciat că aceasta este o latură malefică a acestei civilizații. Interesant este însă modul de organizare a acestei specii (civilizații).
Pe acea planetă existau cam 650.000 de indivizi și toți cei  maturi munceau. Un consiliu de guvernatori conduce întreaga activitate a populației, guvernatorii fiind aleși în aceste funcții pe viață.
Observând acest tip de organizare, nu pot să nu mă gândesc la ceea ce ni se pregătește nouă, pământenilor, în viitor : o reducere drastică a populației Pământului și un control total. Mă întreb dacă oculta mondială are legatură sau se inspiră din ceea ce se întamplă pe planeta micilor gri?


Din cauză că au pierdut noțiunea timpului pe Serpo, astronauții noștri au fost plecați, de fapt, 13 ani, în loc de 10.
Dintre cei 12 astronauți plecați, au mai revenit pe Pământ doar 8 (în anul 1978) (nota C.M.: doi au murit iar doi au decis să rămână definitiv pe acea planetă)

Interesant în această poveste este că după ce cei 8 temerari, reveniți acasă după 13 ani, au povestit Biroului Forțelor Aeriene de Învestigații Speciale, de-a fir a păr tot ce au văzut și au făcut în această lungă, îndepărtată și neverosimilă călătorie, totul concretizându-se într-o carte de trei mii de pagini, toți au fost trecuți în viața civilă..
S-a constatat că cei 8 astronauții absorbiseră doze mari de radiații, în timp ce s-au aflat în această călătorie, inclusiv pe planeta Serpo, ceea ce le-a scurtat serios speranța de viață.
Ultimul supraviețuitor al acestui proiect a decedat în anul 2002........



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu