Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 aprilie 2020

Benjamin Fulford Raport din 4/6/20: Colapsul sistemului global și desfășurarea arestărilor în masă; Resetare inevitabilă

de Edward Morgan 
Traducere Const. Mihăilescu


Utilizarea pandemiei sau a „infodemiei” pentru a prăbuși actuala structură a puterii mondiale se desfășoară fără probleme; multe surse sunt de acord cu aceasta.
Există mai multe rapoarte despre arestări în masă ale elitelor. Unele dintre acestea pot fi confirmate de știrea că unii lideri, precum cea din 8 aprilie 2020, în care se anunță că Angela Merkel, cancelarul german, și premierul britanic Boris Johnson, sunt confirmați pozitivi la testul de covid 19. https://news.yahoo.com/merkel-isolating-pressure-mounts-her-040052387.html
https://news.sky.com/story/coronavirus-prime-minister-admitted-to-hospital-for-coronavirus-tests-11969053
În etapa următoare, lumea va afla si că Angela Merkel este fiica lui Adolf Hitler.
Italienii, care tocmai s-au eliberat de controlul german (prin UE), ne-au trimis o copie a singurei imagini cunoscute a lui Hitler cu fiica sa Angela. Imaginea are un subscris: „Crești Angela pentru a fi factorul activ în distrugerea totală a Europei !”
White Dragon Society a luat legătura cu baza navală americană de la Yokosuka, Japonia, pentru a depune acuzația de „crime de război” împotriva premierului-marionetă Shinzo Abe, pentru rolul său în omorul în masă de la Fukushima și alte crime.
Martori diverși și credibili - inclusiv doi foști prim-miniștri - vor contribui la Acțiunea ce va fi posibilă prin eliminarea (în cele din urmă) a agenților Cabalei din Japonia, precum Richard Armitage și Michael Greenberg, spun sursele Pentagon și CIA.
Abe, spre deosebire de bunicul său criminalul de război Kishi Nobosuke, nu va scăpa de condamnare; după cum anunță japonezii în „Zama Miro”.
Surse CIA din Asia au publicat următoarea notă:„Omul politic japonez se află pe lista celor care urmează să fie arestați în această etapă. În anunțul oficial se va spune că politicianul respectiv a fost depistat pozitiv cu covid 19, și, ca urmare, se află în carantină.De altfel, această explicație va fi comunicată de fiecare dată, în cazul persoanelor din oculta satanică mondială (de la vârf) care vor fi arestate.”
În ceea ce privește SUA, „este aproape sigur că va izbucni un veritabil război civil în care mulți vor muri”, anticipează surse CIA.
Iată ce s-a obținut de la sursele Pentagonului, în legătură cu campania militară în curs de desfășurare împotriva mafiei kazare, satanice din SUA: „Întrucât bazele subterane ale Cabalei sunt deja distruse în Utah, New York, Idaho, California și în alte părți ... cei salvați (în principal copii) vor ajunge la bordul navelor care alcătuiesc spitalul „Comfort” și „Mercy” și sunt protejați de pușcașii marini."
(Aceia dintre voi care nu aveți cunoștință despre luptele care se duc în bazele subterane, puteți viziona videoclipul de 29 de minute, de la adresa: https://www.youtube.com/watchv=l5cUsNTr4Yw&feature=youtu.be)
Legea marțială medicală se conturează în condițiile în care președintele SUA, Donald a cerut mobilizarea unui milion de rezerviști și recenti pensionari militari, toți fiind trecuți la activi. Se va declară război împotriva cartelurilor de droguri (în special mexicane), iar rețelele 5G au fost deja oprite, FEMA este sub control militar, iar inspectorul general de la Pentagon coordonează distribuirea ajutorului financiar provocat de coronavirus, de 2 trilioane de dolari.
„Oile” încă spălate pe creier sau „adormite” vor fi șocate să afle că cei peste 40.000 de copii care dispar în SUA în fiecare an (statisticile FBI) au fost torturați până la moarte din ordinul elitei satanice, pentru a li se recolta o energie specială (adrenochrome - C9H9NO3 ) care se află în adrenalina produsă în corp de groaza pe care o trăiesc în clipele morții corpului fizic. Faptul că acum puteți citi despre adrenochrome pe Wikipedia este un semn că lucrurile se schimbă cu devărat. https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome


Mafia Kazară nu renunță fără luptă.
WDS a primit următorul mesaj de la mafia kazară, săptămâna trecută:„Am condus această planetă de mii de ani și o vom distruge mai degrabă decât să o cedăm ”
Însă, fiți siguri că WDS va acționa în continuare și va dejuca toate încercările M.K. de a distruge planeta și civilizația umană.
Cel mai recent joc pe care l-au folosit, în încercarea de a declanșa un război între SUA și China, a fost: să răspândească în rândul americanilor ideea că chinezii au declanșat „pandemia” covid 19, simultan cu lansarea în China a ideii că americanii sunt cei de la care a plecat virusul. În occident se fac încercări de a induce convingerea „Toate drumurile duc înapoi la Wuhan Bio-Lab.”
https://www.zerohedge.com/geopolitical/all-trails-lead-back-wuhan-bio-lab

De fapt, focarul din China poate fi identificat dacă cercetarea se va concentra asupra Societății Farmaceutice Wuxi din Wuhan, China.
Dar iată surpriza, ghiciți cine deține Wuxi? Este…, incredibil...Fundația Soros.

Dacă cercetați lista companiilor pe care le deține această fundație, veți găsi și Wuxi Pharmatech Cayman Inc.
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143811000207/form_13f-soros. txt
„Poate că ar trebui văzută legătura între răspândirea infecției cu coronavirus în SUA cu locațiile laboratoarelor americane Wuxi din Texas, Maryland, New Jersey, California, Minnesota etc., deținute tot de Soros.” după cum sugerează cititorul care ne-a trimis aceste informații.
Desigur, fundația Soros este un front pentru familia Rothschild și alți honchos din oculta Khazariană, mulți dintre ei ascunzându-se în Elveția, Noua Zeelandă și Insulele Virgine Britanice, printre altele.

Acum, haideți să aruncăm o privire la ce voia să spună Henry Kissinger despre arche-cabalist și bagheta Rockefeller.: „Instituțiile multor țări vor fi percepute ca au eșuat ... Realitatea este că lumea nu va mai fi niciodată aceeași după coronavirus ... Răspândirea sa este exponențială: cazurile din SUA se dublează la fiecare a cincea zi. La această epidemie nu există leac. Materialele medicale sunt insuficiente pentru a face față valurilor de îmbolnăvire din ce în ce mai mari. Unitățile de terapie intensivă sunt pe cale de a fi copleșite.
Efortul cerut de criză, oricât de vast și necesar, nu trebuie să depășească sarcina urgentă de a lansa o inițiativă paralelă pentru trecerea la comanda post-coronavirus, o viziune și un program de colaborare global ... Planul Marshall și Proiectul Manhattan ...
Contracția economică provocată de coronavirus, ca viteză și întindere globală, va depăși tot ce s-a cunoscut vreodată în istorie. Eșecul ar putea aprinde lumea ”

https://www.wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005

Chirurgul general al SUA, Dr. Jerome Adams spune că este „pentru AUA este momentul nostru Pearl Harbor”, adăugând „Va fi și momentul nostru 9.11”.
https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments

O sursă de prim rang CIA spune:
„Va exista un colaps global și total într-o lună după care va începe repornirea întregului sistem ... Trump va fi de acord să injecteze multe miliarde de dolari în economie, dar asta nu va ajuta prea mult.
Lumea își va aminti de energia punctului zero a lui Nikola Tesla în industriile americane, și America o va lua de la capăt. Însă asta, după ce membrii ocultei satanice vor fi arestați și înfrânți.”

O altă sursă prezice:
„Umanitatea se va ridica împotriva corupției din lume și TOATE guvernele vor cădea. De aceasta acțiune ne despart doar câteva luni de zile, nu ani. Cred că cel mai rău va fi până în iulie 2020. ”

La rândul său, MI6 spune:
„Considerăm pandemia ca o încercare de a accelera instaurarea guvernării globale, utilizându-se o tehnologie de înaltă coeziune, fascismul extrem, chestii de tip național-socialist”.

Specialistul care a proiectat sistemul financiar cuantic spune că tranziția financiară va fi:
„Migrația în afara echilibrului stocastic către o bancă centrală bazată pe complexe recursive. Vor fi două abordări diametral opuse, ultima va fi o implementare a economiei de război. Schimbarea fundamentală va fi atunci când bucățile de active în evidență vor fi încorporate într-un singur tot.
„Nu aveți impresia că puterile oculte ar dori să modeleze lumea fără război, prin această așa-numită psihoză coronavirus, infodemică?”
El a menționat, de asemenea, că ONU folosește această „infodemie” ca scuză pentru a tipări bancnote reprezentând 10% din PIB-ul general pentru a „combate consecințele economice ale coronavirusului”. https://tass.com/world/1139259
(Apropo, pentru aceia dintre voi care încă mai cred că „infodemia” nu este reală: aruncați o privire atentă la ediția televizată, pentru a vă explica de ce guvernatorul Cuomo are nevoie de mai multe ventilatoare pentru manechine ca acesta.
https://www.youtube.com/watch? v=KFo5JPIeZ6c&feature=youtu.be


Celelalte vești care cutremură pământul, dar sunt netransmise și ascunse de „infodemie”, se referă la o realiniere militară uriașă care se întâmplă acum.
În esență este vorba de faptul că armata americană a început să fie retrasă din Afganistan și din baze importante din Orientul Mijlociu. Cităm o sursă a Mossad (Debka):
„SUA a părăsit sâmbătă, 4 aprilie, o altă bază din Irak, predând armatei irakiene marea aeriană Habbaniyah Al-Taqaddum, aflată la 74 km la vest de Bagdad. Nici o trupă americană nu va mai rămâne acum în regiunea Bagdad”. https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/
În schimb, se pare că SUA vor întări supravegherea asupra celor mai mari rezerve de petrol din lume, situate mai aproape de casa, din Venezuela.
Motivația ar fi următoarea:
"Astăzi, Statele Unite lansează operațiuni îmbunătățite de contra-stupefiante în emisfera vestică pentru a proteja poporul american de flagelul mortal al stupefiantelor ilegale", a declarat Trump.„Desfășurăm distrugătoare suplimentare ale armatei, nave de luptă, aeronave și elicoptere, mașini pentru Garda de Coastă și aeronave de supraveghere a Forțelor Aeriene, dublând capacitățile din regiune.”
https://www.dailywire.com/news/general-milley-drops-hammer-on-mexican-cartels-we-will-defend-our-country-regardless-of-the-cost
Se pare că SUA a tranzacționat Ucraina pentru Venezuela pentru a face posibilă această operațiune.
„În prezent, Rusia se află în plină pregătire pentru război și se pregătește să cucerească Ucraina, iar Trump nu va interveni,” spune analistul rus Bohdan Lystsia.
„SUA va putea influența decisiv ce se va întâmpla în Venezuela iar Putin nu se va amesteca, dar va face ce vrea cu Ucraina, fără ca Trump să se amestece.”
http://yahovor.arbat.name/
https://www.veteranstoday.com/2020/04/05/trump-and-putin-the-exchange-of-ukraine-for-venezuela/
Cu titlul de generalitate: chiar dacă nu doriți să folosiți expresia „biblică” pentru ceea ce se întâmplă, măcar să fim de acord că asistăm, suntem martorii celor mai mari schimbări globale de la cel de-al doilea război mondial.

Deocamdată să vedem dacă amenințarea cu întreruperea internetului în comunicațiile wireless de săptămâna aceasta se vor adeveri (nota C.M.: nu s-a adeverit)


Sursa: https://benjaminfulford.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu