Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 aprilie 2020

Mesaj de la Matei

(coronavirus: efecte; ce va fi după)
2 april. 2020.
Traducere Const. Mihăilescu


Cu salutări pline de dragoste din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.
Iubiți frați și surori, vă rog ca la începutul întâlnirii noastre (nota C.M.: adică la începutul citirii acestui articol), să facem o scurtă meditație.


După ce v-ați așezat comod, inspirați și expirați lent și adânc de câteva ori.
În timp ce expirați cât se poate de încet, lăsați-vă inima și mintea să se elibereze de orice povară și preocupare.
Acum, vizualizați imaginar Pământul care strălucește într-o lumină alb-aurie, apoi „vedeți” cum oameni de toate vârstele și culorile pielii se îmbrățișează, bucuroși unii de alții și de existența și starea animalelor lor de companie care-i însoțesc..
Transmiteți apoi, tot imaginar, lumină și iubire întregii voastre umanități și planetei Pământ pe care o vedeți încărcată de roade, de verdeață și de flori. Simțiți cum domnește peste tot o abundență binefăcătoare și o energie vindecătoare.
Vă mulțumim și vă iubim pentru că ați acceptat să faceți acest scurt exercițiu -introspecție!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Să începem prin a analiza situația prezentă de pe Terra.
Mass-media vă furnizează tot felul de informații în legătură cu Covid 19, actualizând mereu statisticile privind efectele acestui virus, în lume. Înțelegem desigur că fiecare deces este o tragedie pentru familia și prietenii afectați.
Situația ar fi identică și în cazul în care decesul s-ar fi produs din oricare altă cauză. Aici, trebuie spus că în fiecare zi mulți oameni mor ca urmare a unei multitudini de cauze (boli, accidente, condiții de viață, crime etc). Viața, oriunde ar fi ea și în orice formă s-ar regăsi, are legile ei și tot ce este viu trece cu necesitate prin poarta morții corpului fizic.
Știm: pentru voi, orice pierdere a unei ființe dragi este o tragedie.
Dacă aceasta v-ar consola, mi-aș permite să vă asigur că empatia și compasiunea se regăsesc și în vibrațiille ridicate ale ființelor de pe această stație, căci sentimentele de întristare nu sunt caracteristice doar vouă, pământenilor. Numai că, aceste regrete și stări empatice nu ating niciodată nivelul de a fi considerate tragedii. Totul pleacă de la un anumit nivel de înțelegere a experienței vieții și morții și degajă o stare de compasiune.
Urmare a bulversării modului de viață obișnuit, din cauza imbolnăvirilor provocate sau agravate de Covid 19, se vorbește tot mai apăsat despre colapsul economiei mondiale.
Unele dintre aceste știri sunt subliniate în mod repetat pentru a exacerba intenționat frica; informații cât de mărunte fiind difuzate în întreaga lume, cu aceeași intenție..
În schimb, nu este prea mult mediatizată realitatea că acest virus a fost răspândit cu intenția de a reduce cât se poate de mult populația lumii (dacă s-ar putea, cu miliarde, gândesc inițiatorii). Aceasta nu se va întâmpla deoarece membrii familiei noastre universale au intervenit promt și au redus mult din puterea distructivă a acestui virus de laborator. 


Să vorbim acum despre altceva, despre care nu se știe aproape nimic, și anume despre cum se sincronizează prevederile contractelor de viață cu experiențele pe care le trăiesc ființele încarnate.
Decesul persoanelor în vârstă (inclusiv în această perioadă) este în conformitate cu alegerile contractuale de longevitate și ar trebui să aibă, în general, cauze legate de pierderea viabilității organismului fizic.
Însă contractele au un anumit grad de flexibilitate, în ceea ce privește data exactă a morții corpului fizic, precum și boala (cauza) finală, care va provoca decesul. (nota C.M.: cu alte cuvinte, dacă, de ex., prin program corpul era prevăzut să moară peste șase luni, sau un an, îmbolnăvirea sa cu covid 19 poate devansa acel termen și persoana respectivă își va părăsi corpul fizic mai devreme). În orice caz, aceste cazuri nu se pot generaliza decât în situații excepționale.
Pe de altă parte, explicația pentru care și unii dintre cei mai tineri, au decedat ca urmare a covid 19, constă în faptul că, fie așa se prevedea în contractul lor de viață, fie că, în experiența lor de până acum, reușiseră să-și atingă cu anticipație toate obiectivele pentru care veniseră în corpul fizic actual..
Mai sunt și cazuri în care, sufletul dorește, din varii motive, să încheie experiențele acestei vieți, caz în care va trebui să obțină acordul tuturor celor cu care urma să aibă contacte în restul de viață pe care-l mai avea de trăit.
Primirea mai devreme a sufletului în Nirvana, decât era inițial programat, poate fi justificată și în cazul în care se consideră că în acest tărâm, în care urmează să sosească, poate desfășura o activitate necesară. Oricum, în acest ultim caz, sufletul va primi mai devreme un plus de Lumină.
Persoanele care au ales să-și modifice contractele au făcut acest lucru, deoarece știau, la nivel de suflet, că frica și depresia (provocate de lipsuri, boli, neadaptare, un fel de lehamite de viață etc) le-au întunecat serios Lumina, în viața de pe Pământ, ceea ce a făcut să se confrunte cu anumite blocaje în evoluție.
Deși acea mentalitate a afectat negativ sistemele lor imunitare, prin decizia lor de a pleca din prezenta încarnare în lumea spiritelor, această alegere se va constitui ca un bonus într-un salt în evoluția acelor ființe.
De asemenea, tinerii care nu au plecat ca urmare a modificării contractelor lor de viață, se vor bucura în Nirvana de toate experiențele pozitive pe care le-au ratat pe Pământ, dacă și-au ales experiențe mai severe în scopul obținerii unui echilibru - scopul fiecărui suflet în fiecare viață.
Pe măsură ce coronavirusul va continua să se răspândească, bonificațiile pentru reconfigurarea contractelor de viață se vor acorda tuturor celor care fac tranziția din cauza acestei epidemii.
Pe de altă parte, rata mai mare a mortalității din această perioadă se va explica și prin faptul că sufletele încarnate, aflate pe Pământ, venite din diverse locuri ale universului pentru a avea experiențe pe această planetă, este posibil să aleagă experiența morții corpului fizic acum, date fiind particulaitățile acestei perioade de tranziție, unice în univers.
Și încă ceva: deși nu se poate generaliza, multe suflete venite din univers și aflate în corp fizic pe Pământ, pot să fi avut ca scop tocmai experimentarea tranziției, prin părăsirea corpului fizic, exact în aceasta perioadă, când vor beneficia de acea bonificație.
Multe suflete au ales să aibă fie și experiențe scurte pe Pământ, pentru a ajuta la încheierea perioadei 3D pe planeta voastră. În acest scop, ei și-au ales un corp fizic care să răspundă tuturor condiționalităților impuse de evenimentul actual.
Acum să răspundem celor mai frecvente întrebări ale cititorilor..
-) Nu știm când virusul va fi învins, căci în potențialul energetic al Pământului există nenumărate localizări cu atașamente de boală, rezultate din combinarea alegerilor diverselor grupări umane constituite în egregori.
Fluxurile create de aceste grupări energetice au o evoluție imprevizibilă și diferite viteze de propagare. În acest moment, observăm că anumiți curenți energetici au tendința de a-și pierde puterea însă, în alte locuri, fluxurile prind putere și se accelerează rapid. Reamintim că aceste energii de îmbolnăvire proliferează în câmpurile de joasă energie și sunt distruse de vibrațiile înalte.

-)Pentru că am fost întrebat, facem pecizarea că rețelele de transmisie 5G nu răspândesc Covid 19. Cu toate acestea, persoanele din zonele în care se folosește această tehnologie sunt mai expuse riscurilor, deoarece emisiile compromit sistemele imunitare. Membrii familiei universale reduc, în măsura posibilului, efectele nocive ale acestor emisii.
Mai reamintesc că diversele civilizații ale universului NU AU DREPTUL SĂ INTERVINĂ ÎN RĂSPÂNDIREA ORI OPRIREA VIRUSULUI. Ceea ce au avut ele de făcut, au făcut: reducerea agresivității acestui virus.
-) Aceste civilizații nu sunt autorizate să-și asume responsabilitatea unei situații create de alegerile voastre, și nici să folosească acest neplăcut eveniment pentru a debarca pe Pământ, oricare ar fi scopul acestor descinderi. De altfel ar fi un moment dintre cele mai inoportune, mai ales că nici liderii voștri politici și spirituali, care cunosc realitatea existenței acestor civilizații, nu ar fi oricum dispuși s-o facă tocmai acum.
Ieșirea din această situație cade exclusiv în sarcina conducătorilor și specialiștilor voștri care, după cum putem observa, cu unele excepții, fac ceea ce trebuie, pentru a-și ajuta comunitățile.
-) De altfel, deși dură, această experiență va ajuta mulți oameni să înțeleagă ce este și ce nu este bine să faci. Corecțiile care vor trebui aduse în comportamentul și gândirea ființelor umane fac trimitere la cauzele poluării planetei, diminuarea și otrăvirea hranei, necesitatea bunei-înțelegeri, emiterea de gânduri de iubire, bunătate, renunțarea la beligeranțe, IUBIRE etc.
-) Guvernele vor trebui să acorde ajutor financiar celor mai pauperi și „loviți de soartă”.
-) Este momentul propice pentru ca diferitele inovații și invenții, precum și tehnologiile avansate, dar ținute la secret, să fie puse în practică în folosul întregii societăți.
Spitalele de campanie înființate pentru a suplimenta camerele de spital, reorientarea unor linii de producție pentru confecționarea diverselor obiecte și aparate folosite în combaterea virusului, dotarea cu prioritate a personalului medical aflat în prima linie, restricțiile de circulație, renunțarea la plimbări, aprovizionarea cu strictul necesar și la intervale cât mai mari de timp, asigurarea hranei pentru populație și a asistența medicală, toate acestea și multe altele, sunt acțiuni care vor duce la dispariția acestui flagel. În ceea ce privește aspectele culturale, apreciem că școlarizarea de la distanță, on line, spectacolele date și vizionate prin mijloace radio, tv. etc. sunt absolut necesare pentru ca viața să-și urmeze cursul cât mai normal iar starea de incredere să nu diminuieze.
Oamenii tineri și bătrâni găsesc modalități unice de a-și exprima recunoștința față de cei care „luptă în prima linie”: medici, asistenți medicali, alți angajați ai spitalelor, personal medical pensionat, poliție și pompieri, armata, profesorii care concep cursuri online pentru elevii lor, farmaciști, jurnaliști, colectorii de gunoi, instalatori, electricieni, fermieri, cei care asigură alimentarea populației și animalelor domestice și de companie, operatori ai băncilor etc
Obligativitatea de a sta în casă oferă tuturor posibilitatea unor perioade mai lungi de introspecție, de meditație și de rugăciune, de practicarea unor activități plăcute precum lectura, pictura etc. Sunt zeci de aspecte ale vieții pe care „viața normală” v-a făcut să le neglijați. Acum vă puteți „lichida restanțele”. Important pentru fiecare dintre voi este să vă păstrați „tonusul” psihic și să ieșiți din această criză mai puternici decât ați intrat.
Ca și bolile în sine, unitatea spiritului nu se oprește la granițele naționale, nu depinde determinant de sex, vârstă, naționalitate, religie, etnie, orientare sexuală, grad de cultură, statut social sau financiar, nivel de educație, domeniu de muncă, filozofie, ideologie politică.
Acest spirit unificat, exemplificat prin nenumăratele acte de bunătate, modalități de asistență și expresii de mulțumire, dovedesc existența iubirii în acțiune.
Aceasta explică de ce lumina de pe Pământ nu a fost niciodată mai strălucitoare și de ce această pandemie va duce la vindecarea rănilor profunde ale societății cauzate de nedreptate, înșelăciune și stratificare financiară.
Mulți vorbesc despre „când lucrurile vor reveni la normal”. Noi vă spunem că acel „normal” nu se va mai întoarce.
Lumea va deveni diferită de ceea ce a fost până acum; acea lume va fi drastic diferită de ceea ce a fost înainte ca virusul acesta „să-și facă de cap”.
NU legile, banii sau tehnologia vor face diferența, ci voința oamenilor, noua lor conștiință.
Sunt speranțe ca separarea socială, economică, religioasă, politică și culturală să facă loc cooperării pașnice și respectului reciproc.

-) Întunericul în toate formele sale diabolice va ieși la iveală, iar cei responsabili vor fi trași la răspundere.
Averile acumulate ilegal și imoral de Illuminati vor fi preluate și distribuite pentru a pune capăt nedreptății și dezmățului unora.
Tehnologiile avansate, ascunse sau ignorate, pentru a nu avea concurență, vor apărea și vor fi aplicate în mod conștient în energetică, medicină, procese de fabricație, comunicare, agricultură, transporturi restaurarea mediului etc.
Vor fi dezvăluite și cunoscute pericolele vaccinurilor și emisiilor 5G; primele vor fi eliminate iar dispozitivele care utilizează 5G vor fi reproiectate astfel încât să nu aibă efecte negative asupra sănătății ființelor, mediului și planetei.
Multe milioane de oameni vor fi angajați în reconstruirea orașelor aflate în ruină și înlocuirea infrastructurii aflată în descompunere în multe locuri..
Prin acțiunile sale, virusul acesta, care era menit să devasteze și să distrugă omenirea, va avea un rezultat contrar dorinței inițiatorilor, și va întări voința oamenilor de a crea o lume mai bună și mai dreaptă.
Aceasta va fi lumea viitorului pe planeta Pământ.
Dragă familie, vă onorăm și vă sprijinim cu puterea iubirii noastre necondiționate.


9 comentarii:

  1. Felicitari pentru impartasirea informatiilor tale cu noi!

    Iti urmaresc blogul prin canalul de YT : Condor C . , Si mult succes in continuare si cati cai multi sabiti asculte si sa iti inteleaga mesajul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumiri cu respect pentru aceste informatii.
    Avem speranta ca sunt energii ale binelui, energii pozitive care ne sunt alaturi, avem speranta ca ne vom putea ajuta DACA VREM, ne vom putea iubi, DACA VREM, vom avea o viata frumoasa DACA ASTA ALEGEM PENTRU CASA NOASTRA PAMANT. Sa acceptam si sa vrem schimbarea in bine si evolutia cat mai multi dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Iarta-mi indrazneala, sa inteleg ca vi dintr-o alta dimensiune, alta planeta? Mi-ar face placere sa ma faci sa inteleg. Multumesc cu recunostinta 🤗❤🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta și citește cartea "MATEI VORBESTE_MI DESPRE RAI" şi atunci vei înțelege... Vreau sa cred intr-un viitor mai bun al întregii omeniri.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Matei! Iti multumim! Vom astepta mereu mesajul tau!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumiri și aștept cu nerăbdare un nou mesaj.

    RăspundețiȘtergere