Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 februarie 2020

«Schimbările Climatice» – o Minciună Globală: Taxarea Globală, Reducerea Populației și Noua Ordine Mondială (I)

V-aţi întrebat ce se ascunde în spatele propagandei globaliştilor cu privire la „schimbările climatice”?
Anual, pe 25 martie, globaliştii sărbătoresc Ora Pământului, o zi în care ei ne recomandă să stingem luminile pentru a salva planeta. Globaliştii susţin că încălzirea globală şi toate schimbările climatice sunt provocate de oameni, iar oamenii este necesar să ia atitudine. În realitate, este vorba de altceva.
Un om de buna-credinţă, care nu înţelege minciuna globaliştilor, este tentat să creadă că globaliştii chiar spun adevărul. În realitate, ei mint.
Dacă globaliştii vor o lume ecologică, fără poluare, atunci să renunţe la pulverizarea dârelor morţii (chemtrails) în atmosferă, să renunţe la Codex Alimentarius şi la crearea de organisme modificate genetic (Monsanto), să renunţe la combustibilii clasici şi să susţină tehnologiile cu energie liberă (free energy). Este evident pentru oricine că nu vor face nimic din toate acestea...
În realitate, sperietoarea schimbărilor climatice nu este nimic altceva decât o mare minciună. Aşa-zişi oameni de ştiinţă au fost prinşi că au falsificat datele despre încălzirea globală.
În spatele schimbărilor climatice se ascund trei planuri:
1. Taxarea globală a oamenilor
Românii şi firmele din România plătesc anual milioane de euro pentru ecotaxe, taxe de regenerare, taxe pentru certificate verzi, taxe pentru emisiile de CO2 etc. etc., adică pentru nimic. Vă imaginați ce afacere de sute de miliarde de euro anual se desfășoară, pe nimic, la nivel planetar?
Un consilier apropiat al premierului australian Tony Abbott, climato-sceptic notoriu, a afirmat încă din anul 2017 că încălzirea climatică este o invenţie susţinută de Organizaţia Naţiunilor Unite pentru a crea o Nouă Ordine Mondială autoritară.
Maurice Newman, care a condus Consiliul Economic Consultativ subordonat guvernului Abbott, a arătat că obiectivul final al acestor conspiratori este „concentrarea puterii politice”. Încălzirea climatică nu este decât un mijloc pentru a ajunge la acest scop, a scris acesta, într-un editorial publicat de cotidianul The Australian, în care critică „elucubraţiile climato-catastrofice din ultimii 50 de ani”.
Este un secret bine păzit, dar se dovedeşte că 95% dintre modelele climatice despre care ni s-a spus că pot dovedi legătura între emisiile de CO2 şi încălzirea climatică, după aproape două decenii de stabilitate a temperaturilor, sunt eronate”, spune acesta, fără a-şi argumenta afirmaţiile.
Declaraţiile lui Newman, fost şef al grupului audiovizual public Australian Broadcasting Corporation, au coincis cu vizita în Australia a Christianei Figueres, secretar executiv al Convenţiei Cadru a ONU asupra Schimbărilor Climatice.
Aceasta, potrivit declaraţiilor consilierului australian, „pretinde că democraţia nu este un sistem potrivit în lupta împotriva încălzirii climatice. China comunistă, spune ea, este cel mai bun model”.
Nu este vorba de fapte sau de logică, ci de o Nouă Ordine Mondială plasată sub controlul Naţiunilor Unite. Ea se opune capitalismului şi libertăţii şi face din catastrofismul mediului un subiect cotidian pentru a-şi atinge scopurile”, crede Maurice Newman.
„O tâmpenie absolută”
Tony Abbott, la rândul său, s-a exprimat foarte tranşant cu privire la încălzirea globală, calificând-o drept „o tâmpenie absolută”.
El a desfiinţat o taxă pe cărbune votată de precedentul guvern laburist, pe care a înlocuit-o cu un stimulent financiar pentru companiile care doresc să-şi îmbunătăţească bilanţul energetic. China şi Statele Unite sunt cei mai mari generatori de gaze cu efect de seră, dar, raportat la numărul de locuitori, Australia se afla pe primul loc
Ultimul raport al Grupului Interguvernamental de Experţi în Evoluţia Climei (GIEC), organism al ONU care reuneşte peste 3.000 de oameni de ştiinţă, propune diverse scenarii de o gravitate variabilă, dintre care cel mai pesimist prevede o creştere globală a temperaturilor la finele secolului 21 între 3,7°C- 4,8°C în raport cu perioada 1850-1900.
Newman îi indentifică pe unii reprezentanţii ai Noii Ordini Mondiale, înalţi funcţionari ONU, ca iniţiatori şi propagandiştii ai acestei teorii (Newman spune că Noua Ordine Mondială va fi una totalitară şi comunistă).
Newman a observat o strânsă legătură între mişcările şi propagandiştii de extremă stângă neobolşevici şi susţinătorii teoriei încălzirii globale, ajunşi în funcţii cheie la ONU… Printre ei este şi Christiana Figueres, cea care a lăudat organizarea socială comunistă a Chinei ca fiind „cel mai bun model”, în timp ce democraţia este „un sistem slab în lupta cu încălzirea globală” (observaţi că ei „luptă” mereu cu cineva).

Christiana Figueres
De ce, în ciuda faptul că dovezile privind schimbările climatice sunt foarte puţine, ONU insistă ca lumea să cheltuiască sute de miliarde de dolari pe an pe o politică dubioasă de luptă împotriva schimbărilor climatice?
E posibil ca răspunsul să îl găsim în declaraţia Christianei Figueres? La Bruxelles, în februarie 2017 ea a afirmat: „Este prima dată în istoria omenirii când ne fixăm pentru noi înşine această sarcină de a modifica într-un anumit mod, într-o perioadă definită de timp, modelul economic care domneşte de cel puţin 150 de ani, încă de la Revoluția Industrială.”
Cu alte cuvinte, scopul real nu este salvarea omenirii de la un dezastru ecologic, ci concentrarea autorităţii politice. Încălzirea globală ca şi multe alte teme ecologiste, este cârligul cu care urmăresc să ne agaţe, mijlocul prin care se urmăreşte să se atingă acest scop. Figueres se opune capitalismului şi libertăţii şi face din subiectul catastrofei mediului înconjurător un mijloc prin care să-şi atingă obiectivele.
Figueres spune că, spre deosebire de Revoluţia Industrială, „transformarea care are loc este una centralizată”.
2. Reducerea populaţiei Pământului
În spatele schimbărilor climatice se ascunde şi planul de reducere a populaţiei Pământului cu 90%, globaliştii avansând ideea că oamenii sunt vinovaţi de schimbările climatice.
În cartea Prima Revoluţie Globală (pag. 104-105, 1991), a lui Alexander King, fondator şi preşedinte al Clubului de la Roma, și Bertrand Schneider, secretar al acestui club, se arată:
În căutarea unui nou dușman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu acestea… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.
Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin transformarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea
.”
3. Noua Ordine Mondială
Noua Ordine Mondială este visul globaliştilor. Globalizarea este Noul Comunism, un Comunism Global, o Dictatură Globală. Naţionalismul este singura formă de rezistenţă împotriva Noii Ordini Mondiale.
Noua Ordine Mondială înseamnă ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666, microcip RFID, dictatură, nicio proprietate și distrugerea familiei
Controlul absolut asupra omului
Cei care urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale vor să stabilească un sistem economic internaţional în care banii nu vor mai avea nicio valoare. Toate tranzacţiile se vor face pe bază de coduri, semne şi numere, şi fiecare om de pe Terra va purta pe mâna dreaptă sau pe frunte un semn. Acest semn este cifra 666. Banii în numerar vor dispărea şi fiecare cetăţean al lumii va primi un număr şi un card de credit universal care va fi folosit în toate tranzacţiile.
În cartea sa Între două ere, Zbigniew Brzezinski spune că „apropiindu-ne de era tehnotronică (cea în care ne aflăm acum – n.a.), fiecare persoană din întreaga lume este necesar să fie sever controlată”. Tot Zbigniew Brzezinski scria în revista The Encounter din ianuarie 1968: „Va fi posibil să se menţină o supraveghere aproape permanentă asupra fiecărui cetăţean şi să se păstreze o evidenţă la zi care să conţină chiar şi cele mai personale date despre sănătate şi comportament, pe lângă alte informaţii. Aceste date vor fi oricând la dispoziţia autorităţilor”. Cât de aproape suntem de această supraveghere totală a populaţiei? Mult mai aproape decât credeţi…

Planul pentru supravegherea întregii populaţii a lumii cuprinde mai multe puncte, unele dintre ele deja realizate şi operabile. Cu ajutorul sateliţilor, s-au întocmit hărţi pentru anumite regiuni. Pentru Statele Unite ale Americii, Australia şi Noua Zeelandă, pentru a da doar câteva exemple, s-au trasat deja hărţi complete, localitate cu localitate, pentru fiecare suburbie, stradă şi casă. Iar aceste hărţi au început deja să fie folosite.
De asemenea, în mai multe localităţi au fost construite adevărate centre ce adăpostesc computere uriaşe care stochează toate informaţiile. Acestea sunt legate/racordate la două computere uriaşe. Unul se găseşte la Pentagon, celălalt la Bruxelles, ultimul fiind denumit „la Bête” („the Beast”) – „Bestia”.
În Statele Unite, spre exemplu, s-a întocmit o uriaşa hartă a Americii, iar cei care operează cu ajutorul ei pot spune oricând, oricărui cetăţean, în ce stat locuieşte, în ce localitate, pe ce stradă şi în ce casă. De unde se ştie aceasta? Rebecca Brown, medic creştin pe care sataniştii au urmărit să o distrugă într-un spital din California, a scris două cărţi: Să eliberăm captivii şi Pregăteşte-te de război. Ea arată că statul Iowa, unde locuieşte împreună cu soţul ei, a fost ales ca prototip.
Iluminaţii au pregătit deja populaţia Terrei pentru a putea fi supravegheată. Spre exemplu, timp de 15 ani, tatuarea cu laser a fost testată pe vizitatorii Disneyland-ului. Cei care rămâneau mai multe zile puteau opta pentru un abonament (pe care îl plăteau) sau o tatuare laser pe mâna stângă (gratis). Bineînţeles că foarte multe persoane au optat pentru a doua variantă.
Din 1992, în Olanda, celor fără locuinţe li se face un tatuaj cu laser pe frunte. Explicaţia: astfel criminalitatea va putea fi stăvilită. În lucrarea sa Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul 20, Jan Van Helsing precizează:
Între timp, tatuarea cu laser a fost introdusă deja oficial în unele locuri. Cu argumentul deservirii rapide a oamenilor de afaceri, în aeroporturile americane au fost instalate aparate speciale pentru citirea acestei marcări tatuate invizibil pe mâna dreaptă. Iar numărul celor care solicită acest «serviciu» creşte constant, pentru că «timpul costă bani».
Preotul grec M.I. Antonopoulou arăta că în Statele Unite ale Americii, un număr de 25 de milioane de persoane au deja numărul 666 gravat cu lichid siliconic pe mână, și totul este pregătit pentru încă 5 miliarde de înregistrări! Iar echivalentul semnului, codul de bare este citit pe un calculator şi manevrat în aşa fel încât să se poată verifica în permanenţă orice persoană.
Van Helsing accentuează: „Nu veţi fi siliţi neapărat să acceptaţi această tatuare, ci chiar nu veţi avea de ales. La un moment dat, nu vor mai fi primiţi bani numerar. Li se va arăta popoarelor cât de sigure sunt aceste metode. Furtul nu mai este posibil. Orice răufăcător poate fi găsit prin satelit, iar trecerea ilegală a graniţelor nu va mai fi nici ea posibilă. În realitate, este controlul absolut al omului. Gata cu liberul arbitru, fiecare pas pe care îl faceţi va fi supravegheat, tot ceea ce faceţi, ce posedaţi, ce capital aveţi, unde zăboviţi, ce cumpăraţi şi ce vindeţi, orice informaţie vă fi accesibilă pentru «Big Brother».”
Cu privire la controlul total al persoanei de către Guvernul Mondial al Noii Ordini Mondiale, redăm un scurt fragment din lucrarea Profeţii despre Antihrist a preotului ortodox grec Skartsiuni Dimitriu:
Se pune în aplicare sistemul pentru publicarea noilor buletine de identitate (şi în România a început această acţiune – n.a.), care vor avea imprimate cifra 666. Pe bancnota de 500 de drahme, există în grup cifra 666. Numărul 666 apare pe produsele pe care noi le consumăm sub forma codului de bare. Apare, de asemenea, în telecomunicaţii, în sistemul bancar şi în alte locuri.
Tot preotul grec arăta că dr. H. Eldeman, specialist şi preşedinte al sectorului de analiză statistică a Pieţei Comune, declara că la Bruxelles se pregăteşte un sistem electronic inteligent, care se va ocupa cu toate problemele ce interesează întreaga lume.
Întregul sistem este numeric. Fiecare cetăţean al Terrei va primi un număr al său, care va da sistemului electronic date despre el şi pe baza acestui număr va putea să întreprindă relaţii de schimb la nivel mondial. Numărul nu va fi vizibil şi va fi imprimat fie pe frunte, fie pe palma mâinii, cu raze laser.
Cine are un card VISA a încurcat-o! Iată care este semnificaţia cuvântului VISA: VI este simbolul roman pentru cifra 6, S este echivalentul literei greceşti a cărei valoare numerică este tot 6, iar litera A în limba străveche babiloniană semnifica tot cifra 6. Deci, VISA = 666. Este cumva o întâmplare sau un accident? Categoric, NU!
Cei care activează pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale doresc schimbarea buletinelor de identitate. De ce? Deoarece noile acte de identitate vor conţine cifra 666. În unele ţări deja s-a trecut la preschimbarea acestora.
Codul de bare prezent pe produsele pe care le cumpărăm conţine cifra 666 – la început, la mijloc şi la sfârşit sunt două linii ceva mai lungi decât celelalte, care reprezintă chiar cifra 6. În viitor, fiecare om va avea un cod de bare, care va fi prezent, invizibil, pe mână sau pe frunte. Fără aceasta nu va putea cumpăra nimic, nu va putea face nicio tranzacţie.
În cartea sa Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul 20, Ian van Helsing precizează:
La întrebarea: «Cum se va putea ca acest cod de bare să fie impus oamenilor?» nu este greu de răspuns. În loc să provoace mai multe crize economice mici, bancherii internaţionali vor provoca, de această dată, o criză economică mondială, care va fi cea mai dură din cele care o existat vreodată.
Acest eveniment va fi folosit în aşa fel încât să se impună o valută mondială şi o bancă mondială absolut controlată şi, în acelaşi timp, să se introducă exclusiv sistemul de plată fără numerar. Şi după ce sistemele bancare ale lumii se vor prăbuşi şi nu va mai exista o altă alternativă, oamenii vor fi nevoiţi să accepte. Nimic nu va mai fi plătit cu bani cash.
Singura cale de a evita cardurile şi mai târziu tatuarea este să vă autoaprovizionaţi. Să aveţi ceva aur şi argint, să fiţi agricultori sau producători pentru a putea schimba produsele voastre cu alte bunuri. De aceea, este neapărat necesar să locuiţi la ţară, pentru că existenţa independentă în oraş este ca şi imposibilă.”
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu