Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 februarie 2020

De la Echipa Medicală Pleiadiană

10 ian.2020, prin Galaxygirl
Traducere Const. Mihăilescu.
Bună prieteni! Suntem una dintre echipele medicale pleiadiene afiliate vouă. Oferim o varietate de modalități de vindecare și vă acordăm consultații medicale ori de câte ori ne solicitați sau ne programați.
Suntem aici pentru a vă reaminti cu blândețe că puteți primi de la noi un sprijin extraordinar pe care vi-l putem pune la dispoziție vouă, pământenilor, pentru a nu vă mai simți izolați, singuri ori abandonați.
Este un adevăr că mulți dintre voi, după ce v-ați asumat un corp material pe Pământ, trăiți cu sentimentul de derivă, de rătăcire. Constatăm că, pentru mulți dintre voi, cuvântul „acasă” are o semnificație profundă și vă ajută să vă curățați de energiile grele acumulate în timp, efectul fiind unul înălțător și de vindecare.
Multe dintre energiile pe care le întâlniți în domeniul de vibrație 3D reprezintă adevărate provocări.
Ne puteți considera echipa dv. medicală pleiadiană care poate fi solicitată oricând și în orice situație mai deosebită. De cele mai multe ori, ajutorul nostru înseamnă trimiterea către solicitant a unor fluxuri de energie benefică care să aibă efecte de liniștire, calmare și vindecare. Aceste energii sunt captate de ființa voastră prin chakra coroană (
nota C.M.: sahasrara), dacă aceasta este deschisă prin voința voastră, în asemenea scop. Percepția la recepționarea acestor energii va fi aidoma unui duș cald și plăcut, dar un duș cu energie benefică și tămăduitoare.
Fluxul energetic pe care-l primiți în această perioadă, atunci când realizați tehnica de recepționare, vă dă senzația că sunteți stropiți cu o ploaie de picături luminoase care se transformă treptat într-un jet luminos. Dacă în acele momente cineva ar putea vizualiza cu un spectrograf forma de undă a Rezonanței Schumann, ar constata o evidentă deosebire față de obișnuit, o distorsionare. 
Să spunem că noțiunea de „acasă” este codată în Nova Gaia, printr-o anumită formă de undă, ce se regăsește și emană din anumite „semințe stelare” care au avut sau vor avea compatibilități ori conexiuni cu Gaia. Aceasta deoarece drumul vostru (nota C.M.: partea noastră subliminală, sufletul) spre planurile superioare este trasat și chiar cunoscut la nivelul subconștientului vostru.
Noi, membrii echipei medicale pleiadiene cunoaștem că mulți dintre voi ați avut sau aveți de la o vreme, unele simptome legate de ascensiune, mai mult sau mai puțin puternice. Știm că cei care vor trece prin asemenea stări vor avea manifestări diferite însă fiecare trebuie să înțeleagă că asemenea trăiri și senzații vor fi prezente la cei care au atins un anumit nivel în mersul lor ascensional. Oricum, acesta va fi un semn că cel în cauză s-a apropiat destul de mult de încheierea etapei ascensionale în care lumea voastră se află de ceva timp.
Vedem multe lucruri bune care vin în viitorul foarte apropiat al umanității, în special pentru cei angrenați în acest proces al ascensiunii și dorim să știți că ceea ce urmează nu va mai fi chiar atât de dur pe cât mulți dintre voi ați presupus. 
Evenimentele programate însă nu s-au consumat în totalitate și, deși schimbările vor fi evidente și drastice, cei pregătiți (și noi credem că vor fi destul de mulți) le vor trece cu mai multă ușurință deși, acum spre sfârșitul acestei etape, mai toți sunteți obosiți. Așteptați cu încredere căci va veni și binemeritata perioadă de relaxare și de odihnă.
Noi, echipa medicală pleiadiană, alocată dvs., vă propunem un exercițiu simplu dar eficient: imaginați-vă că vă aflați într-o bulă de lumină pură care are semnificația sentimentului de „acasă”. Asta ar trebui să vă transpună într-o stare de liniște, de pace, de relaxare și de mulțumire. Nimic nu vi se pare străin, nimic nu vă este ostil și rece, totul este așa cum ați fi vrut să fie, totul vă îmbie la meditație, la visare. Gândurile plutesc ușor spre viitoare experiențe înălțătoare, pline de lumină, în care totul pare a fi o binecuvântare. Un fel de pătură diafană de iubire vă acoperă făcându-vă să vă simțiți plini de iubire față de întreaga creație.

Dorim să vă reamintim cu blândețe că „mereu înainte” este un concept care face parte din procesul de ascensionare, că existența în orice formă, înseamnă cicluri de experiență fără încetare, menite să vă ajute să evoluați și să creșteți ca ființe cosmice. Această bulă de lumină, în care vă aflați și în care domină parfumul sentimentului de „acasă”, este percepută de voi ca un amortizor pentru orice fel de turbulență exterioară.
În ceea ce privește comportamentul zilnic, cotidian, vă rugăm să nu uitați să vă hidratați corpul cu mai multă apă cât mai pură și să vă hrăniți cu produse cât mai proaspete, dar nu de origine animală. De altfel, în viitor vegetarianismul și veganismul vor deveni normalitatea și obișnuitul. 
Gândiți-vă dacă n-ar fi cazul să treceți cât mai curând la un astfel de regim alimentar. Oricum, omul viitorului așa va fi. Celulele corpului vostru nu doresc să fie hrănite cu celulele altor ființe animale.
Veți deveni indiscutabil ființele care vor vedea în planeta lor cea mai iubitoare și ocrotitoare ființă, o adevărată mamă pe care voi, copiii ei, trebuie s-o iubiți, s-o respectați și s-o ocrotiți, căci ea este mama voastră iubitoare, ea este casa voastră pentru multe experiențe prezente și viitoare. 
Totuși, va trebui să învățați cum puteți transmuta orice componentă materială cu care vă hrăniți în energie de o vibrație cât mai înaltă.
Voi, fiecare dintre voi, are puterea să facă asemenea transformări căci ființa umană are nemărginite puteri de a face orice dorește, în acord cu legile universale ale creației și iubirii.

Dragilor, vă asigurăm de iubirea noastră!
Suntem echipa voastră medicală pleiadiană.
Pace, calm și odihnă vă dorim, prieteni !

https://sananda.website/pleiadian-medical-team-via-galaxygirl-january-10-2020/

4 comentarii:

  1. Va provoc curajul de a traduce si posta urmatorul video "CAESAR'S MESSIAH:THE ROMAN CONSPIRASY TO INVENT JESUS OFICIAL VIDEO

    RăspundețiȘtergere
  2. Serios! Spre ce ascensiune poate merge O FIINTA SUVERANA care a avut curajul sa coboare in adancurile creatiei sa experimenteze uitarea,suferinta,durerea separarea de INTREGUL de CONSTIINTA A TOT CE EXISTA? ASCENSIUNE NU POATE FI DECAT PENTRU CEI CARE RENUNTA LA ROLUL DE INTUNERIC SI CONTROL ASUPRA FIINTELOR CARE SI-AU ASUMAT EXPERIMENTAREA INTUNERICULUI.Domniile lor vor sa cunoasca Lumina dar fara s-o experimenteze ci sa calareasca Sufletele sa le stoarca de Lumina fiindca lor le este frica de propriul lor intuneric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi intunecati fura Lumina ..dar pt ei deja e ca si cum ar fura curent. Li se termina repede ba chiar nici nu se lipesc de ea. Suflete mari Ascensionate si Luminoase aleg sa invete si pe cei mici si asta nu o pot face decat prin jertfa-coborare la nivele sub. Got it??

      Ștergere