Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 martie 2020

Războiul bacteriologic mondial sau o operaţiune globală sub acoperire de modificare genetică a populaţiei Terrei (I)?

sâmbătă, 8 februarie 2020

De ce nu, și una și alta?
O criză bacteriologică care apare în China, adversarul economic no. 1 al SUA, în cel mai prost moment pentru gestionarea ei şi cel mai bun pentru explozia ei - Anul Nou chinezesc, când zeci de milioane de chinezi se deplasează dintr-o regiune în alta ; cu o răspândire uluitor de rapidă în alte zone şi cu cazuri apărute în Occident imediat după declanşarea epidemiei în China, de parcă toţi cei sosiţi de acolo veneau din Wuhan, nemaifiind alte zone de interes pentru vestici; sau, dacă veneau din alte regiuni, însemnând că deja toată China e contaminată.
Prea multe potriviri, prea multe întrebări, prea ca la acţiunile de destabilizare americane. Pe de altă parte, în ultima decadă, au fost studiate şi chiar experimentate pe subiecţi voluntari vaccinurile genetice sau vaccinurile ADN, obţinute prin inginerie genetică şi nu prin germeni patogeni, care modifică ADN-ul celui vaccinat, cu efectul transformării în altcineva, fără un control asupra acestei transformări. 
Acesta este şi motivul pentru care, alături de neîncrederea generală în onestitatea producătorilor de medicamente-vaccinuri, au fost şi sunt privite cu suspiciune maximă de către populaţia de pretutindeni şi nu au fost încă folosite. Nimeni nu poate spune ce alte transformări vor face astfel de vaccinuri în fiinţa umană, şi nimeni nu poate garanta că ele nu vor fi folosite pentru controlul populaţiilor, dorinţa de secole a elitelor globaliste de transformare a maselor în nişte turme pe deplin ascultătoare. Şi ce ocazie mai bună decât o “nemiloasă” şi de “nestăpânit” altfel, pandemie!
Aveţi mai jos un prim episod dintr-o analiză minuţioasă, extrem de solid documentată, cu un fir logic foarte clar, in care veţi afla multe detalii pe care nu le ştim pentru că presa globalistă nu ni le spune, sau ne minte şi ne manipulează non-stop, şi care duce, vrei nu vrei, la întrebările din titlu. Probabil că nu peste mult timp vom avea şi răspunsul.

Lilieci, editarea genelor şi arme biologice: experimente recente ale DARPA provoacă îngrijorare pe fondul epidemiei de coronavirus
de Whitney Webb
traducere: Paul GHIŢIU

În ultimele săptămâni, îngrijorarea cu privire la apariția unui nou coronavirus în China a crescut exponențial, pe măsură ce media, experții și oficialii guvernamentali din întreaga lume și-au exprimat în mod deschis îngrijorarea că această nouă boală are potențialul de a se transforma într-o pandemie.

Pe măsură ce îngrijorarea privind viitorul acestei epidemii a crescut, același lucru s-a întâmplat și cu numărul de teorii care speculează cu privire la originea focarului, multe dintre acestea învinuind diverşi actori statali și/sau miliardari controversați. Acest lucru a dus în mod inevitabil la eforturi de combatere a „dezinformării” legate de focarul coronavirus, atât din partea principalelor instituții de presă, cât și a principalelor platforme de comunicare socială.

Cu toate acestea, deși multe dintre aceste teorii sunt în mod clar speculative, există, de asemenea, dovezi verificabile cu privire la interesul recent al unei agenții guvernamentale americane controversate pentru noile coronavirusuri, în special cele transmise de la lilieci la oameni. Agenția respectivă, Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării de la Pentagon (DARPA), a început în 2018, să cheltuiască milioane pentru o astfel de cercetare, iar unele dintre aceste studii finanțate de Pentagon au fost efectuate la laboratoare militare americane pentru arme biologice cunoscute, situate la [o] graniță cu China, și având ca rezultat descoperirea a zeci de noi tulpini coronavirus, chiar în luna aprilie a anului trecut. În plus, până în prezent, legăturile dintre principalul laborator de arme biologice al Pentagonului și un institut de virusologie din Wuhan, China – unde se crede că focarul actual a început – nu au fost raportate până acum în mass-media în limba engleză.

Deși rămâne complet necunoscut modul în care a apărut actuala epidemie, detaliile despre DARPA şi recentele experimente ale Pentagonului sunt în mod clar de interes public, având în vedere mai ales că nişte companii, care sunt parteneri strateghici ai DARPA, au început recent să dezvolte un vaccin pentru a combate epidemia de coronavirus. În plus, aceste societăți sprijinite de DARPA dezvoltă controversate vaccinuri ADN și mARN pentru această anume tulpină de coronavirus, o categorie de vaccin care nu a fost niciodată aprobat pentru uz uman în Statele Unite.
Cu toate acestea, pe măsură ce temerile legate de potențialul de pandemie al coronavirusului cresc, aceste vaccinuri vor fi puse rapid pe piață pentru uzul public, ceea ce face important ca publicul să fie conștient de recentele experimente ale DARPA cu privire la coronavirusuri, lilieci și tehnologii de editare genetică, precum și de implicațiile lor mai ample.

Să examinăm narațiunea recentă despre arma biologică de la Wuhan
Întrucât focarul coronavirus a ajuns să domine titlurile în ultimele săptămâni, mai multe instituții de presă au promovat afirmații conform cărora epicentrul raportat al focarului din Wuhan, China este în laboratoarele despre care se spune că au legătură cu un program guvernamental chinez privind războiul biologic.
Cu toate acestea, în urma examinării ulterioare a sursei care a furnizat această afirmație gravă, am constatat că aceste presupuse legături între apariția focarului și un presupus program chinez de bioweapons (arme biologice) au provenit din două surse extrem de dubioase.
De exemplu, prima sursă de informare cu privire la această afirmație a fost Radio Asia Liberă, agenţie de presă înfiinţată de guvernul SUA, care vizează publicul asiatic şi a fost condusă direct de CIA, fiind numită de New York Times ca fiind parte esențială a „rețelei de propagandă mondială” a CIA. Deși nu mai este condusă direct de CIA, ea este acum administrată de Consiliul Guvernatorilor Audiovizualului (BBG), finanțat de guvern, care răspunde direct în fața secretarului de stat Mike Pompeo, fost director al CIA înainte de postul său actual de șef al Departamentului de stat.

Cu alte cuvinte, Radio Asia Liberă și alte instituții de presă gestionate de BBG sunt instituții legale pentru propaganda guvernului SUA. De amintit că interdicția de lungă durată privind utilizarea pe plan intern a propagandei guvernului SUA asupra cetățenilor americani a fost ridicată în 2013, cu justificarea oficială de a permite guvernului să „comunice eficient într-un mod credibil” și să combată mai bine „influența al-Qaeda și a altor extremiști violenți”.

Revenind la subiectul în discuție, recentul raport al Radio Free Asia cu privire la presupusa origine a focarului legată de un centru virusologic chinez de stat îl citează pentru această afirmaţie doar pe Reren Ruihong, fostul șef al departamentului de asistență medicală de la Crucea Roșie din China. Ruihong a fost citat ca expert în mai multe rapoarte ale Radio Asia Liberă privind focarele de boală din China, dar nu a fost menționat ca expert de către niciun alt outlet media în limba engleză.
Ruihong a declarat pentru Radio Free Asia că:

Este vorba despre un nou tip de coronavirus mutant. Ei nu au făcut publică secvența genetică, deoarece este foarte contagioasă… Tehnologia de inginerie genetica a ajuns într-un astfel de moment, iar Wuhan găzduiește un centru de cercetare virusologic, care este sub egida Academiei de Științe din China, şi este centrul de cercetare din China de cel mai înalt nivel.

Chiar dacă Ruihong nu a afirmat în mod direct că guvernul chinez a obținut o armă biologică în fabrica din Wuhan, ea a insinuat că experimentele genetice din institut ar fi putut avea ca rezultat crearea acestui nou „coronavirus mutant” în focarul epidemiei.
Având în vedere că Radio Free Asia și singura sa sursă au speculat despre legăturile guvernului chinez cu crearea noului coronavirus, Washington Times a dus lucrurile mult mai departe într-un raport intitulat „Wuhan-ul lovit de virus are două laboratoare legate de programul chinez de război biologic”. Articolul respectiv, la fel ca raportul anterior al Radio Asia Liberă, menționează o singură sursă pentru această afirmație, specialistul israelian în domeniul războiului biologic fost membru al serviciilor de informații militare, Dany Shoham.

Dar, la citirea articolului, se poate observa că Shoham nu face afirmația menționată în titlul articolului, el declarînd doar pentru Washington Times că: „Anumite laboratoare din institut [Wuhan] au fost probabil angajate, în ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea, în China [a armelor biologice], cel puțin în mod colateral, dar nu ca principală locaţie de cercetare pentru războiul biologic a Chinei (subliniere adăugată).”

În timp ce afirmațiile lui Shoham sunt în mod clar speculative, citarea sa de către Washington Times este deosebit de grăitoare, în special având în vedere rolul important pe care l-a jucat în promovarea declarațiilor falseatacurile cu antrax din 2001 din Irak au fost opera lui Saddam Hussein. Afirmațiile lui Shoham cu privire la guvernul irakian și la antraxul folosit ca armă, care au fost utilizate pentru a susține cauza invaziei Irakului din 2003, s-au dovedit ulterior complet false, căci s-a constatat că Irakul nu avea nici “armele de distrugere în masa” chimice nici biologice susţinute de „experți” precum Shoham.

Dincolo de istoria lui Shoham, de a face afirmații suspecte, trebuie remarcat, de asemenea, că fostul angajator al lui Shoham, serviciul de informații al armatei israeliene, are un trecut tulburator în ceea ce priveşte armele biologice. De exemplu, la sfârșitul anilor 1990, mai multe media au raportat că Israelul era în curs de dezvoltare a unei arme biologice genetic care ar viza arabii, în special irakienii, dar care nu i-ar afecta pe evreii israelieni.

Având în vedere trecutul dubios al lui Shoham și natura clar speculativă a afirmațiilor sale, precum și a celor făcute în raportul Radio Asia Liberă, un pasaj din articolul Washington Times poate fi în mod special lămuritor în ceea ce priveşte motivul pentru care aceste afirmații au apărut recent:
Un semn de rău augur, a declarat un oficial american, este acela al zvonurilor false, de după izbucnirea epidemiei, care au început în urmă cu câteva săptămâni să circule pe internetul chinez susținând că virusul face parte dintr-o conspirație a SUA de a răspândi arme bacteriologice. Aceasta ar putea indica faptul că China pregătește mijloace de propagandă pentru a contracara viitoare acuzații că noul virus a scăpat de la unul dintre laboratoarele de cercetare civilă sau de apărare din Wuhan (subliniere adăugată).”

Cu toate acestea, după cum se arată chiar în articolul menționat, acuzațiile că coronavirusul a scăpat dintr-un laborator de stat chinez nu mai puteau fi o viitoare acuzaţie, din moment ce atât Washington Times, cât și Radio Asia Liberă făcuseră deja această afirmație. În schimb, ceea ce sugerează acest pasaj este că rapoartele din Radio Asia Liberă și Washington Times au fost răspunsuri la afirmațiile care circulă în China, conform cărora focarul este legat de o „conspirație a SUA de a răspândi arme bacteriologice”.

Deși cele mai multe instituții de presă în limba engleză de până acum nu au examinat o astfel de posibilitate, există dovezi justificative considerabile care merită să fie examinate. De exemplu, nu numai că armata SUA, inclusiv controversatul său braț de cercetare – Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării (DARPA), au finanţat recent studii în China și în apropierea Chinei, care au la descoperirea de noi coronavirusuri mutante provenite de la lilieci, dar Pentagonul a devenit, de asemenea, recent preocupat de utilizarea potențială a liliecilor ca arme biologice.

Surse:
* https://paulghitiu2009.blogspot.com/2020/02/razboiul-bacteriologic-mondial-sau-o.html? spref=fb&fbclid=IwAR0QmqEVMkzOl7rK2xcS8y3EzzEFSLN3DERR1QRt2_lJqyg6XaFoeB7qpbQ

comentarii:

28 de comentarii:

 1. Ar avea efect un asemenea virus intr-un organism echilibrat ?!...
  Ar mai fi dezechilibrele actuale denumite de catre sistem -''boli'' , daca fiinta umana ar fi in armonie ca intreg ?!...
  Cum de le vin astora mereu idei , prelund din regnul animal tot felul de vurusi , bacterii si alte asemenea , care adaptate pentru a fi integrate fiintei umane , fac prapad ?!... dar in cazul animalelor nu ...
  Liliecii nu-s pe cale de disparitie , porcii mistreti is bine mersi , vacile in continuare ''rumega'' fericite in stomacurile Mc Donald's.
  De multe ori aud de ''purtator''-ul care da si inocentul care primeste. Si unul si altul asigura mediul propice tramnsmiterii sau dezvoltarii . Deci , amandoi sunt infestati .Diferenta e ca organismul unuia gestioneaza si al altuia colapseaza. Pandemia este doar un mit. Un sistem de credinta adanc cimentat in subconstient...precum acela ca medicamentul vindeca.
  Inainte de-a va face griji pentru coronavirus si-a purta mastile alea , care nu au nici un efect in fata unui virus, poate doar sa nu va stropesca vr-unul direct in gura atunci cand va stranuta in fata, va-ntreb : PENTRU ACIDOZA CRONICA , aciditatea intregului ca urmarea a consumului de carne , al aditivilor alimentari , al cerealelor , zaharului , al potentatorilor si multe asemenea lucruri , va faceti griji ?!...
  Incepeti de aici .Fiti extrem de constienti de ceea ce bagati pe gura si ceea ce puneti pe pielea voastra.
  Creatorul ne-a dotat cu doua organe imense raportate la intreg , anume rinichii. Poate nu stiti ca omul poate functiona fara probleme cu o treime dintr-unul , dar omul datorita inconstientei si ignorantei lui le ‘’frige’’ pe amandoua ca urmare a aciditatii foarte mari a organismului . Rinichii sunt , pe langa colon si piele , principala cale de evacuare a aciditatii. Inchipuiti-va la ce atac urias sunt supusi de cedeaza.
  De ce se-ntampla asta ?!...
  Odata datorita alimentatiei defectuoase s-a doua ,pentru satisfacerea emotiilor .
  A corpului emotional unul dintre corpurile ce alcatuiesc fiinta , satisfacere insa , in detrimentul celui fizic. Intestinul subtire secreta si el hormonii fericirii , deci nu este mit . Mancarea poate fi o dependenta ce are-n spate motivarea emotionala. Intotdeauna , ca se cheama de substanta sau proces , orice dependenta are-n spate o motivare emotionala. Daca mananci , bei , fumezi , te droghezi sau esti dependent de alte persoane, intreaba-te daca n-ai o problema psihica.
  Si totusi cum apare boala ?
  Pentru a fi neutralizata aciditatea , in proces sunt implicate minerale si vitamine pe care datorita alimentatiei defectuase bazate preponderent pe produse procesate , nu le completezi.
  Am sa pun aici un articol excelent impreuna cu multumiri celui care l-a publicat , si va veti da mai bine seama.
  https://burebista2012.blogspot.com/2019/12/cercetare-vindecarea-rinichilor-cu.html
  Daca nu doriti sa-l cititi , ideea este ca in urma dezechilibrelor - fizic , emotional , mental , eteric , astral , intregul cedeaza rapus de acidoza , mediu propice pentru toate ‘’orataniile’’ gen virusi , bacterii, ciuperci etc.
  Puneti o samnta pe ciment si ea nu va germina . Puneti o samanta in pamant umed si va germina imediat.
  Fiti constienti de ceea ce bagati pe gura si puneti pe piele . Lasati totul in baza organismului pentru ca daca-i asigurati tot ceea ce-i este necesar , totul , el se descurca. Asta nu-nsemna sa va expuneti inutil , insemna doar sa aveti incredere in propriile puteri. Acum se merge foarte mult pe emotional si mental si cine-o trage ?!... corpul fizic . Stresul creste si mai mult aciditatea .
  Bafta frati romani . Sa punem presiune pe cei ce ne conduc . Cu petitii , bilete de ‘’amor’’ sau orice forma legala , folosindu-ne de legile lor . Sa ne unim si sa le cerem socoteala , sa le cerem sa ne respecte drepturile si sa ne respecte ca fiinte vii. Daca noi nu le-o cerem , ei prosti or fi s-o faca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tot ceea ce ați spus e ca un dus rece. Credeți-mă am-ați trezit! Va mulțumesc!

   Ștergere
  2. Ce drepturi,,,? Sintem slugile lor!

   Ștergere
 2. Comentariu( nr.1)minunat,divin,curat,nu mai adaug nimic să nu-l ştirbesc,mă retrag elegant cu reverență...

  ASTA VREAU DE LA VOI !

  RăspundețiȘtergere
 3. Alimentatia ar trebui sa constitue dezideratul principal al deciziilor pentru o societate sanatoasa,activa si evolutiva...

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce se stie cu siguranta este ca Putin are o retea de propaganda extrem de bine pusa la punct si raspandita in toata lumea. Articolele de genul acestea sunt parte a acelei propagande anti-americane si anti-ccidentale prin care Putin vrea sa preia controlul intregii lumi. Se stie deja ca reteaua de propaganda putinista la ajutat pe Trump sa ajunga presedintele Americii, Trump care l-a randul lui isi retrage trupele de peste tot, Siria, Afganistan, Iraq, asa cum dicteaza Putin de la Moscova. Intre timp noi cei din Europa de Est suntem invrajbiti de acelasi Putin impotriva UE cu toate ca aderarea Romaniei la UE a insemnat miliarde de euro aduse la bugetul si PIB-ul Romaniei. Sa vedeti cand se va desfiinta UE si aia 5 milioane de romani vor trebui sa se intoarca in Romania sa-si gaseasca de lucru.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca este adevarat, vor pune la respect pe toti hotii, pentru ca ati uitat ce este, respectu-l de aproape.

   Ștergere
  2. Ai gasit tap ispasitor, pe Putin. Serios? "Ce se stie cu siguranta este ca Putin"...bla, bla, bla
   Ia-ti medicamentele, mai nenea anonim...

   Ștergere
 5. DOAMNE, DOAMNE DACA AR FI POSIBIL SI CU ADEVARAT ASA CEVA ,CE SE MAI POATE SPUNE .DECAT SA NE RUGAM LUI DUMNEZEU SA NE PAZEASCA. DE ASA NENOROCIRI .MAMA MEA ,DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA ,CARE DESI ERAU VREMURI GRELE ERA FOARTE CITITA SI DIN CAND IN CAND NE SPUNEA CATE O INTELEPCIUNE .DE EXEMPLU SI FAPTUL CA STIINTA VA DISTRUGE OMENIREA .ACUM IMI DAU SEAMA CAT ADEVAR SPUNEA MAMA MEA IN CONSTATARILE EI .NU POT DECAT SA FIU TRISTA , TRISTA CU ADEVARAT CA AM IMPRESIA CA NU II MAI POATE OPRI NIMENI .DOAMNE AJUTA OMENIREA ZILELOR NOASTRE A ANILOR 2020 DACA SE MAI POATE .IN REST NU POT DECAT SA PLANG , PLANG ,FARA SA MA MAI OPRESC.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ai facut exact ca aia din reclama cu hemoroizii. Daca nu spunea mama eu nu gandeam.....
  Rugativa si plangeti in loc sa folisiti dezinfectante si sa faceti curat prin casa

  RăspundețiȘtergere
 7. Foarte bine punctata realitatea zilelor noastre dar din pacate cam asta e adevarul, suntem cobaii lor. Ce putem face ? Sa fim constienti si sa ne ferim de tot ce ne-ar putea "transforma": vaccinuri, medicamente, poluare, chimicale, mancare modificata genetic si cea procesata, etc. Intr-un cuvant sa ne reintoarcem in...natura in comuniune cu ea, cat mai mult posibil, pentru ca viata sociala de astazi nu prea o mai permite. Foarte bun comentariul la articolul prezentat, multumim "unknown"

  RăspundețiȘtergere
 8. Vine, vine, vine justitia Divina, peste hotii linistii noastre, societale.

  RăspundețiȘtergere
 9. 5g agenda, cities quarantined with force
  New world order illuminati
  Economic fail to born a NWO
  https://youtu.be/CtfqUtW_8AA

  Venirea lui Isus se apropie

  RăspundețiȘtergere
 10. Ne vor morții, supra popularea a fost gândită sa puten fi reduși.... Epidemie.. Catastrofe... Tumami provocat... Cutremure.. Provocate... Uragane... Provocate!!
  Dar și când vor veni adevăratele catastrofe divine atunci Dumnezeu va decide... Când te joci și îți bați joc de Dumnezeu... Atunci va veni și răspunsul din cer!

  RăspundețiȘtergere
 11. Autorii articolului sunt dusi complet cu capul, și mai ales Ghițiu. Scopul fundamental al acestor scrieri/articole este foarte clar exprimat de însăși articolul în sine: "virusul face parte dintr-o conspirație a SUA de a răspândi arme bacteriologice". În rest, propagandă și manipulare, de înaltă clasă. Sa ne lamurim: niciunul din acești "gânditori" români nu si-a pus problema practica: cum influențează mișcarea România, ce trebuie facut ca să atragem la maxim latura favorabilă/pozitivă a acestei crize și să evităm consecințele nefavorabile?
  Efectele acestor manipulări media și gazetărești le-am văzut aseară la Liedl unde erau cozi imense (ce nu am văzut niciodată în magazin, până acum) de personaje imbelicizate de vești (peste 60% trecuți de 55+), hotărâte să cumpere cât mai mult că, cine știe, daca vine vine criza și raționalizarea. Asta trebuie prevenit și nu trebuie să punem gaz pe foc pentru o nație care trăiește, încă, efectiv în comunism, unde imaginea lipsurilor și a suferinței - "nu mai am ulei, nu mai am faina" - nu ne-a părăsit.

  RăspundețiȘtergere
 12. Globalizarea forțată cu ajutorul armelor biologice ; Asta se ascunde în spatele DEMOCRAȚIEI AMERICANE ca un CADOU otrăvit pentru celelalte state membre supuse GLOBALIZARII.!?!? Se vor trezi PACIENTII afectați; până nu e prea tarziu. !!!???

  RăspundețiȘtergere
 13. ACTIUNI DE PREVENIRE!
  Aveti grija,nu va atingeti de baloane,tuburi cu CO2 si alte surse de infectie.Nuvel Corona Virus-NCOVID19 is deadly,virus.
  Goigle search:
  Ciprian Viorel Pacurar

  RăspundețiȘtergere
 14. Afacerile jidanilor , sunt si aici...

  RăspundețiȘtergere
 15. Virusu asta e doar o minciuna pt populatia proasta care e condusa de guvernatorii lumii.nu stim noi astia sarantocii ce plan au ei...eu nu cred deloc in virusu asta.nu ma feresc deloc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Unknown10 martie 2020, 22:54
   MEDITAȚIA DE DIZOLVARE A " FENOMENULUI, DIABOLIC ORCHESTRAT,DE ÎNŞELĂTORIE ÎN MASĂ - COVID - 19, SAU A FALSEI PANDEMII "-20 minute cel puțin,ORA 5.45 A.M. LA MERIDIANUL BUCUREŞTIULUI din 5 APRILIE 2020

   PREGĂTIREA PSIHOGICĂ

   PROMO-UL este MINUNAT,IMAGINILE sunt SUPERBE,CELESTE,ne imbie să IEŞIM din CARANTINĂ,MUZICA este PARADISIACĂ :

   https://youtu.be/hP1CCPDTgC0

   https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

   Această activare ajută forțele Luminii să pună la sol energia de Lumină pe suprafața planetei pentru a elimina complet "coronavirusul", pentru a ajuta la înlăturarea tuturor fricilor pe care această epidemie le-a creat, pentru a contracara toate planurile de forțe întunecate cu declanșarea acestei epidemii și pentru a ajuta să schimbăm evoluția planetară în cea mai pozitivă cronologie a ascensiunii care ne va conduce în Epoca Vărsătorului.

   Numărul de persoane care fac această activare,este cel mai influent factor din puterea populației umane de suprafață,pentru accelerarea acestui proces.

   Putem ajunge la masa critică de 144.000 de oameni care fac această activare! Acest lucru va crea o reacție în lanț de vindecare masivă în câmpul energetic la nivel mondial.

   Vom face această meditație în momentul exact al lui Jupiter Pluto coroborat pe 5 aprilie , care va fi primul moment când o energie cu adevărat puternică de Era Vărsătorului va impacta suprafața planetei.

   COBRA   Sursa : The Portal .

   Ștergere
 16. Suntem atât de contrariați de tot ce citim..tot ce mâncăm ne omoară, apa infecta pe care o bem ne omoară, natura nu ne mai poate ajuta chiar dacă mergem să facem agricultură in propriile curți, ploile poartă cu ele numai poluare..asta e o realitate!Armele biologice sunt la îndemâna oricui!Să fim atenți, cică, la ce?La ceee??

  RăspundețiȘtergere
 17. Că teorie a conspirației o putem lua în considerare, dar faptul că cel puțin până acum vârsta medie a deceselor este peste 70 ani,o face puțin credibilă.Este puțin folositoare atacarea unui segment de populație inactivă.

  RăspundețiȘtergere
 18. TOT RUGACIUNEA RAMANE ARMA ROMANULUI. Ce spuneti marea majoritate, sa avem grija de alimentatie , este imposibil. Cum se vehiculeaza ca stropesc cu drone , nu mai avem cum ne feri de mancare infestata cu ce doresc mai marii, nu avem cum respira aer curat , nu avem decat sa traim normal, fara frica ,dar in rugaciune . Semnul crucii face minuni.

  RăspundețiȘtergere
 19. In textul publicat , la un moment dat , si subliniat cu galben , se pomeneste despre niste laboratoare , americane , la granita cu China !!! Are China granita comuna cu Statele unite si eu , ca prostul , inca n-am aflat ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Laboratoare americane situate la o graniță a Chinei (se cam stie și locația, dar nu sunt eu cel autorizat să facă precizări; dacă priviți o hartă veți intui singur amplasamentul) C.M.

   Ștergere