Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 ianuarie 2020

Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – I

de Meer Lyn - aprilie 23, 2018 
Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.
O altă faţetă a contactului unor fiinţe extraterestre cu civilizaţia noastră transpare din ceea ce a fost denumit Proiectul Serpo.
Pe măsură ce înaintăm în dezvoltarea ştiinţifică şi tehnologică, descoperim că în deceniile trecute au fost puse la secret sute de proiecte supersecretizate, din care 80% dintre ele au legătură cu extratereştrii şi cu prezenţa lor pe Pământ.
Vă vine să credeţi că în anii 60, deci de abia când începea avântul tehnico-ştiinţific, a existat o călătorie către sistemul stelar Zeta Reticuli?
Aventura unei asemenea operaţiuni supersecrete a fost redată mult mai târziu, în 1977, în filmul Întâlnire de gradul trei. Prin intermediul lui James Allen Hynek, cel care a condus anchete de anvergură pe subiectele legate de OZN-urile din Statele Unite şi de acei extratereştri mici şi cenuşii, regizorul Steven Spielberg a transpus pe ecran o asemenea aventură galactică. Totul a început în cartea unui autor – Len Kasten – care a relatat în lucrarea sa Istoria secretă a extratereştrilor – Intervenţii de natură extraterestră în armată, guvernare şi tehnologie că filmul menţionat este într-adevăr bazat pe fapte reale şi reproduce ceea ce s-a întâmplat în deceniile 50-60 între armata americană şi reprezentanţii guvernului american, pe de-o parte şi reprezentanţii acelei civilizaţii pe de altă parte.
De fapt filmul a redat intenţia secretă a guvernului şi a armatei americane de a lua contactul cu civilizaţia planetei Serpo, din sistemul Zeta Reticuli.
Majoritatea informaţiilor despre acest contact este conţinută în 21 de email-uri trimise de către o persoană ce a dorit să-şi păstreze anonimatul, drept pentru care a şi fost numită “Anonimul”. Începând cu 2 noiembrie 2005 aceste informaţii cuprinse în mailuri au fost trimise unui cerc foarte restrâns de persoane format în majoritate din cercetători OZN. “Anonimul” declarase în mailuri că fusese ofiţer DIA – Defence Intelligence Agency sau Agenţia de Apărare – şi că la momentul dezvăluirilor era purtătorul de cuvânt al unui grup format din 6 persoane care făceau parte din această DIA, dintre care 3 pensionate şi 3 încă active.
Iniţial Proiectul Serpo s-a numit Crystal Knight – Cavalerul de Cristal şi relatează că începutul întregii poveşti a pornit de la incidentul de la Roswell din iulie 1947.
Într-una din navele prăbuşite găsite a fost descoperită o entitate extraterestră vie care a fost numită apoi EBEEntitate Biologică Extraterestră. Aceasta a fost dusă la Laboratorul Naţional de la Los Alamos şi ţinută sub supraveghere până când a fost posibilă stabilirea unei forme de comunicare cu ea.
Cercetătorii au observat că fiinţa extraterestră comunica prin tonalităţi, de unde şi ideea din filmul Întâlnire de gradul trei de comunicare cu extratereştrii prin intermediul sunetelor şi muzicii. EBE le-a explicat ulterior că provine de pe o planetă din sistemul Zeta Reticuli, aflată la distanţa de 37 de ani lumină de Pământ.
În vara anului 1952, după ce a transmis şase mesaje către civilizaţia de provenienţă, EBE a murit, dar în decembrie americanii au reuşit contactul cu civilizaţia din Zeta Reticuli.
În 1962 s-a stabilit că cei de pe planeta Serpo, cum se numea în limba Zeta Reticulienilor, urmau să mai trimită o altă expediţie pe Pământ, aceasta ajungând aici în 1964. Sosirea acesteia s-a realizat în aprilie 1964 la baza militară Holloman a Forţelor Aeriene Americane, plasată în apropiere de Alamogordo – New Mexico. Era în mandatul preşedintelui Kennedy. Asasinarea acestuia cu un an înainte s-a datorat faptului că preşedintele american voia să dezvăluie lumii întregi contactul. Dar cât a mai fost Kennedy preşedinte el a decis un program de schimb cu civilizaţia de pe Serpo, program care şi-a urmat cursul. Programul prevedea ca 12 astronauţi special pregătiţi să fie trimişi pe Serpo, şi în schimb cei de acolo să lase aici o entitate EBE în custodia guvernului american.
Ulterior asasinării lui Kennedy, programul s-a derulat, fiind coordonat de Majestic 12. De altfel ideea celor 12 apare şi în filmul lui Spielberg, deşi foarte puţin modificată, că vorba aceea, doar e film SF.
Extratereştrii au decis ca schimbul să fie realizat un an mai târziu, în 1965, când o navă trimisă de pe Serpo a aterizat într-un loc stabilit dinainte – Nevada Test Site, o rezervaţie foarte întinsă ca suprafaţă ce aparţine Departamentului Energiei, situată la 152 de kilometri de Las Vegas, rezervaţie care anterior fusese folosită pentru teste nucleare. Cei 12 au fost urcaţi în navă împreună cu 4 tone de alimente, calculate să le ajungă pentru 10 ani de staţionare pe Serpo.
Dacă o călătorie Serpo – Pământ durează 10 luni, ne putem pune întrebarea cu ce viteză călătoresc navele acestei civilizaţii – o subramură a Micilor Cenuşii – şi dacă nu cumva folosesc şi mici salturi prin punţile de tip Einstein-Rosen pentru scurtarea considerabilă a distanţelor.
Faptul că s-a reuşit un asemenea schimb, într-o perioadă când tehnologia de abia se dezvolta timid pe Pământ şi că ulterior începând cu anii 80 a cunoscut o dezvoltare de amploare, dovedeşte că de undeva, într-o anumită măsură şi cu probabilitate de la cei de pe Serpo, s-a împrumutat tehnologie avansată atât pentru domeniul militar, cât şi pentru cel informatic necesar computerelor şi ulterior dezvoltării internetului, căci acesta tot de la americani a pornit ca o lume virtuală în continuă creştere. Altfel spus datorită unui asemenea schimb s-au putut face unele progrese în ştiinţă şi tehnologie.
Pe planeta Serpo – nume parcă predestinat a avea legătură cu specia reptiliană (apropos de rasa serpentiformă) – populaţia nu era mai mare, la vremea aceea, de 700.000 de locuitori. Practic gândiţi-vă că toată civilizaţia de acolo număra cât jumătate de Bucureşti, iar asta e dovada unei decandenţe pe linie genetică a speciei planetei Serpo.
Americanii au fost de acord să îi lase să ia la schimb material genetic uman, în cursul răpirilor celebre din anii 60-70-80, pentru a-şi salva specia condamnată la dispariţie. De alfel spre finalul filmului “Întâlnire de gradul trei” extratereştrii îi eliberează din nava lor pe toţi pământenii răpiţi din epoci diferite. Dacă erau din epoci diferite, rezultă că fuseseră în stază în capsule speciale pentru a fi intacţi din perioade gen 1700 până în prezent.
Cum era organizată civilizaţia de pe Serpo, de ce ajunsese să aibă doar 700.000 de locuitori şi ce făceau ei acolo, aflăm în numărul următor…

https://revistacosmos.com/proiectul-serpo-un-contact-extraterestru-supersecret-i/?fbclid=IwAR0DlAqOgcqCZETW7osalicCJ7OzRBpQ2R19ROti1caXQaycbiIlDOP6b2w

2 comentarii:

  1. 4 tone de alimente pentru 12 oameni si o perioada de 10 ani?Mult,mult prea putin...

    RăspundețiȘtergere
  2. Adică 333,333 kg /an pentru 12 tereştri,adicătălea 27,777 kg /an pentru un terestru ,rezulta 0.076 kg (76 g)/ 1 zi terestră per pămîntean.Alimentul miraculos nu putea fi decât untură de peşte...

    RăspundețiȘtergere