Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 ianuarie 2020

Secrete guvernamentale. Super-simțurile speciei umane sunt menținute în blocaj permanent


rudan - Tue, 12/11/2019 - 18:43

Pentru începutul acestui articol reiau un secret științific divulgat recent de NASA. O echipă de oameni de știință, care a elaborat un studiu pentru testarea capacității creative a cercetătorilor, a ajuns la o concluzie șocantă: ”Ne naştem genii dar sistemul de educaţie școlară și socială este destinat să ne blocheze creativitatea. Școala este o instituţie care a apărut pentru a servi clasa politică aflată la putere, nu oamenii de rând. Pentru ca elitele să îşi menţină stilul luxos de viaţă, au contribuit la acest sistem, în care imaginaţia şi creativitatea copiilor sunt reprimate încă din primii ani de viaţă”. Cercetătorii americani au supus unor teste experimentale peste 1600 de copii, cu vârste între 4 şi 5 ani. Datele obținute sunt bulversante: ne naştem genii din punct vedere cerebral dar sistemul de educație ne blochează creativitatea. Testele au fost repetate de peste un milion de ori, cu rezultate asemănătoare. Cercetătorul George Land a dezvăluit într-o conferință publică, că oamenii de știință au descoperit un lucru inedit: 98% dintre copii se nasc genii dar sistemul de educaţie școlară și socială le blochează creativitatea. A se vedea și articolul din JP, intitulat NASA: 98% dintre copii se nasc genii. Educația le compromite creativitatea.

Toate fenomenele din Univers sunt de natură paranormală

Din punct de vedere genetic, toate ființele din Univers sunt de origine paranormală. Viața omului, viața celorlalte specii terestre, însăși noțiunea de viață sunt fenomene complexe de natură paranormală, ce nu pot fi explicate prin metodele științei tradiționale. Moartea fizică a organismelor vii este învăluită în mister. Energiile care le generează organismele vii nu se pierd odată cu învelișul biologic, doar se transformă în funcție de informațiile pe care le dețin, conform legilor termodinamicii. Energiile sunt fără început și fără sfârșit, ceea ce reprezintă o enigmă paranormală la scară universală. Și Dumnezeu este o entitate 100% paranormală. El există din vremi imemoriale, este veșnic, omniprezent și are puteri nelimitate.
Până la ora actuală nu se știe ce este electricitatea, magnetismul, gravitația, materia și energia întunecată care ține Universul indivizibil, găurile negre din univers care au un volum de milioane de ori mai mare decât Soarele nostru, capabile să aspire planete, sisteme solare și lumina. Sunt fenomene paranormale. Undele gravitaționale, pe care savanții tributari științei tradiționale se chinuie de zeci de ani (fără succes!) să le pună în evidență, pot fi lesne detectate prin mijloace extrasenzoriale, adică paranormale. Eu a localizat în luna august 2013, prin teledetecție extrasenzorială, vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea vestigiilor arheologice din subsolul planetei Marte a fost confirmată în anul următor de către NASA. A se vedea în acest sens, articolul: Au fost detectate vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Procedeul teledetecției extrasenzoriale este accesibil speciei umane, prin activarea super-simțurilor din subconștient.

Vindecarea instantanee - un fenomen paranormal 100%

Personalități medicale de talie mondială depun mărturie, că au asistat la vindecări miraculoase fără nicio intervenție din partea medicinei alopate. Doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat împreună cu echipa sa, numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare - observa doctorul Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”

1.jpg

 
Iar oncologul dr. Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia, spune: „Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nici o îndoială că  unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.” Doctorul Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial (SUA), face o declarație fără echivoc: „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deși medicii nu le mai dădeau nici o șansă de supraviețuire şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”.
Potrivit unor constatări clinice pertinente, există numeroase cazuri în care boli socotite drept incurabile, se vindecă datorită un factori necunoscuți de medicina actuală. Pur şi simplu boala dispare, fără a se interveni în vreun fel cu mijloace medicale. Miracol? Se poate spune și astfel. Există forțe vindecătoare de proveniență divină, pe care le putem invoca în clipe de cumpănă. Cu o sigură condiție: să fim sinceri cu noi înșine și să tratăm viața oamenilor cu respectul cuvenit. Și, foarte important, să nu cerem bani pentru ajutorul nostru acordat celorlalți semeni. Răsplata pentru binele făcut va veni cu siguranță în viața viitoare. Perpetuarea vieții nu este un mit, ci o realitate atestată sub raport științific. A se citi și articolul Secrete guvernamentale: ”Vața omului nu este o întâmplare; este ceva ce trebuia să se întâmple”.


Bruno Gröning, cel mai mare vindecător uman din istoria medicinei alternative

2.jpg

 
Vindecătorul Bruno Gröning.

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning a activat ca tămăduitor în Germania, între anii 1940 – 1950. (A se vedea articolul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Bruno Gröning - un miracol în psihoterapie.A vindecat instantaneu grupuri de câte 5.000 – 10.000 bolnavi incurabili, cărora medicina actuală nu le mai dădea nicio șansă de supraviețuire.  Au depus mărturii zeci de personalități ale vremii asupra vindecărilor făcute de Bruno Gröning, dintre care și medici, ce au beneficiat de vindecări instantanee.
Și sănătatea mea a fost recuperată instantaneu în perioada în care au demarat evenimentele din decembrie 1989. M-am îmbolnăvit grav de o maladie necunoscută, care era să-mi curme viața. Am fost vindecat în câteva zeci de secunde de către un copil în vârstă de trei ani și jumătate. Cu acel prilej m-am convins, că pot fi vindecate prin procedee paranormale maladii incurabile de care suferă azi omenirea.

3.jpg

 
Mii de bolnavi incurabili așteaptă să fie vindecați instantaneu de Bruno Gröning. Și i-a vindecat pe toți!

Viața în Univers este constituită din fenomene paranormale.

Viața în Univers, inclusiv viața omului, este constituită din fenomene paranormale. Omul se naște prin unirea a două ființe microscopice distincte, invizibile cu ochiul liber, un ovul și un spermatozoid. Aceste două micro-ființe conțin energii și toate informațiile despre viitoarea ființă umană. Este un fenomen 100% paranormal.

4.jpg

 
Omul se naște prin unirea a două ființe microscopice distincte, invizibile cu ochiul liber, un ovul și un spermatozoid. Aceste două micro-ființe conțin energii și toate informațiile despre viitoarea ființă umană. Nașterea ființei umane și a celorlalte ființe terestre constituie fenomene paranormale, care nu pot fi explicate de oamenii de știință.

Miracolul paranormal existent în ouă.

Ouăle pe care noi le vedem formate din coajă, albuș și gălbenuș, în realitate conțin energii paranormale infinite și informații complexe ale viitoarelor păsări, broaște țestoase, reptile, etc. Din ouă se nasc și crocodili, ce ating la maturitate peste 6 metri lungime și greutate de peste 1.000 kilograme. Crocodilii sunt cele mai longevive animale terestre, existând pe Pământ de peste 65.000.000 ani.

5.jpg

 
Miracolul paranormal existent în ouă. În ouă se află energii și informații complexe despre ființa care se va naște.

Geneza paranormală prin care se înmulțesc organismele vegetale

Organismele vegetale se înmulțesc prin semințe minuscule. Sămânța deține în structura sa energii paranormale și informații referitoare la ființă vegetală care se va naște. În tipul cercetării experimentale pe care am făcut asupra efectului Rudan existent la arbori, a rezultat că ființele vegetale au un psihic dezvoltat și comunică cu ceilalți arbori în cazuri extreme.

Prin activarea energiilor subconștiente umane, dispare frica de moarte

Prin activarea energiilor subconștiente, ce se transmit pe cale genetică între generații, ființa umană se eliberează de teama ancestrală de moarte. Omul devine calm știind că prin decesul fizic actual nu se termină viața sa. Ceea ce reprezintă un pericol pentru guverne, întrucât omenirea nu mai poate fi stăpânită prin amenințare cu moartea. Eu aștept cu detașare și cu bucurie clipa decesului fizic actual, pentru că știu că mă voi renaște sub auspicii mai bune.

Guvernele cheltuiesc milioane dolari, pentru dezinformarea maselor umane în privința energiilor paranormale ale omului

În prima linie de combatere a fenomenelor paranormale se află magicianul James Randi. Bătrânul circar a înființat în SUA o așa zisă Fundație pentru tineret, cu scopul îndoctrinării tinerilor cu idei false despre fenomene paranormale. James Randi a pus și un premiu de 1.000.000 de dolari, pentru omul care îi va dovedi că posedă capacități paranormale. Numai că magicianul nu răspunde la adresele indicate pe internet, la solicitările celor care vor să-i demonstreze contrariul.
Treziți-vă, pământeni, din somnul ancestral în care sunteți ținuți! În Univers evoluează neîncetat fenomene paranormale, pentru care știința actuală nu are nicio explicație. Semenii noștri rătăcitori, care din interes financiar vremelnic sau din ignoranță contestă existența energiilor paranormale, nu trebuie să vă abată din drumul cunoașterii. Dacă nu sunteți convinși de acest lucru, recitiți acest articol începând cu secretul științific divulgat recent de NASA.
Vasile Rudan

https://jurnalparanormal.ro/content/secrete-guvernamentale-super-sim%C8%9Burile-speciei-umane-sunt-men%C8%9Binute-%C3%AEn-blocaj-permanent?fbclid=IwAR0BDcSRuLK9Dz3gJ6gMKGriPaMwxlWA5O7ZP8X19NJ_LEJNELSXwTbV6QY


3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea,sincera este ca nu se stie cu precizie nici astazi ce este gravitatia,curentul electric,magnetismul,electro-magnetismul si,bineinteles,timpul!Avem doar diverse teorii,pareri,presupuneri,si atat!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere