Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 octombrie 2019

Un fost cercetător din cadrul NASA susţine cu tărie că extratereştrii chiar există...

... dar că guvernele urmăresc totuși să ascundă publicului apariţiile lor
Kenin Knuth
Deşi se spune că nu există dovezi concrete ale existenţei extratereştrilor, un profesor de fizică, fost cercetător în cadrul NASA, consideră că adevărul este vizibil, iar cercetătorii ar fi necesar să înceapă să-l studieze în mod oficial.
În iulie 2018, Kevin Knuth a publicat un articol pentru comunitatea ştiinţifică prin care le cere specialiştilor să analizeze dovezile apariţiilor OZN-urilor pe Pământ. În prezent profesor de fizică în cadrul Universităţii New York, dr. Knuth descrie experienţa lui personală cu privire la existenţa vieţii extraterestre.

În anul 1988 Kevin Knuth devenea absolvent al facultății. Pe atunci, profesorul său de fizică a afirmat că OZN-urile dezactivează rachetele nucleare ale Forţelor Aeriene din SUA, iar în acel moment Knuth nu l-a crezut. Câţiva ani mai târziu el a urmărit înregistrarea unei conferinţe de presă în care oficialii Forţelor Aeriene din SUA descriau astfel de fenomene.

În prezent, Knuth consideră că ar putea exista zeci, chiar sute de civilizaţii extraterestre în galaxie. Având în vedere vechimea galaxiei, nu există dovezi ale apariţiilor OZN-urilor. El este însă convins că mulţi politicieni ascund adevărul, deși dovezile existente până în prezent ar putea constitui baza unui studiu ştiinţific. „Cred că scepticismul privind OZN-urile a devenit ca un fel de religie”, a declarat Knuth.
Profesorul afirmă că au fost cazuri documentate ale apariţiilor OZN-urilor, inclusiv prin intermediul telescoapelor. El susţine că dovezi ale apariţiilor OZN avem încă din anul 1700. În anul 2017, guvernul din Chile a publicat chiar imagini cu un OZN, acestea adăugându-se altor documente secrete cu OZN-uri ce au fost publicate şi de alte ţări, cum ar fi: Canada, Franţa, Ecuador şi Marea Britanie
.

yogaesoteric

30 septembrie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu