Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 octombrie 2019

ISTORIA ASCUNSĂ A PAMÂNTULUI (Part.II/1)

 
16 sept.2109, by Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare la P I/7)

 

Reginele nu au scos niciun cuvânt.
Apoi, o regină în vârstă s-a ridicat și a început să vorbească. Războiul civil, indiferent de cauză, dusese la distrugerea planetei TIAMAT, crucială pentru imperiile ARIDU, ASA-RRR și ARI-AN. Viața a milioane de ființe a fost amenințată și nenumărați războinici din ambele tabere muriseră.
Ca urmare, reginele SSS-T au cerut încetarea ostilităților!
Nu va mai exista distrugere! Acordurile cu King AX »-AL vor continua! Războiul s-a terminat!
Spre groaza regelui AN-U, rebelului AN-ZU i se va permite să trăiască! Încă o dată, un membru al Casei AL-AL- U îl zădărnicise !
Regele AN-U s-a înfuriat. Nu va permite ca așa ceva să se mai întâmple! Va veni o zi, a promis el, când noul sistem solar va fi din nou parte a imperiului ASA-RRR.
Și uite așa ...Era de Aur a ZU-ZU a putut continua să înflorrească, chiar dacă doar pentru o perioadă scurtă de timp.
Povești despre tărâmurile dominate de regele ZU-ZU au fost multe. Deși un salvator pentru poporul său, el era totuși un rege ... supus slăbiciunilor și capriciilor arbitrare. 


La scurt timp după confruntarea din Palatul SSS-T, reginele ARI-AN se aflau în fața perspectivei unui război cu un vechi dușman. Din păcate pentru ZU-ZU, amenințarea putea veni din partea unui sistem stelar vecin, aflat nu departe de sistemul său solar, ARIDU.
Situația amenințătoare pentru ZU-ZU putea fi o ocazie favorabilă pentru AN-U de a-l îndepărta pe rebel de la putere. Apropiindu-se de reginele ARI-AN, regele AN-U a tot încercat să justifice reginelor nevoia ca tânărul rege ZU-ZU să fie înlăturat.

ZU-ZU, în ambiția sa de a-și extinde Imperiul, ar fi putut fi influențat să accepte sprijin din partea acelor dușmani care amenințau liniștea imperiului reginelor SSS-T.
Decât să se revolte împotriva Imperiului ASA-RRR, de unul singur, nu era mai indicat să se pregătească de război împotriva reginelor SSS-T, sprijinit, în acest caz, de inamicii acestora?

Până la urmă, insistențele și argumentele lui AN-U le-au convins pe reginele ARI-AN să rupă legăturile cu ZU-ZU și să-l sprijine pe regele ASA-RRR, ceea ce l-a activat puternic pe AN-U care era convins că ,de data aceasta, îl va pedepsi pe ZU-ZU pentru tot ce-i făcuse. Urma ca armadele imperiilor SSS-T și ASA-RRR să se unească în această acțiune militară.
Alăturând navele sale stelare și războinicii săi forțelor reginelor SSS-T, AN-U a format o armată cum nu mai fusese văzută până atunci.
Cerul sistemului SIRIUSIAN se va umple de nave de război ale ASA-RRR și SST ASA-RR-U. Regele și-a pregătit plecarea.
Pentru el, victoria era scrisă în ceruri!
 


Pentru a adormi vigilența Lordului Rege ZU-ZU, acestuia i s-a comunicat că o delegație diplomatică era în drum spre Regatul său, aflat în noul sistem solar, pentru tratative pașnice.

Când ZU-ZU își va da seama de înșelătorie, va fi prea târziu. În tăcere, armada navelor de război a ajuns la marginea sistemului ARIDU, fără a fi depistată de observatorii lui ZU-ZU; o neglijență din partea comandanților lui ZU-ZU care-l va costa foarte scump. 

Bătălia a fost rapidă și decisivă. 
Forțele de invazie s-au revărsat în sistemul solar vecin, la marginea căruia ajunseseră fără a fi depistate.
Luate prin surprindere, Forțele IKIKI și DEH ale lui AR-ZU (ZU-ZU) au fost copleșite de numărul mare de nave de război ASA-RRR și ARI-AN. 
În scurt timp, forțele de invazie au înconjurat Planeta invadată. Ordinele de atac, emise de regele AN-U, nu permiteau luarea de prizonieri, totul trebuia distrus. DAK-MU urma să sufere o anihilare totală.
Starfighters (navele de luptă aeriene) au lovit cu furie, decimând tot ce întâlneau în cale pe suprafața DAK-MU. Sferele de foc create de loviturile de rachetă au distrus totul, inclusiv clădirile din piatră, transformându-le în cenușă sau calcinându-le. Loviturile finale cu fascicule nimicitoare de lumină (lasere; n.m.) au vaporizat tot ce mai rămăsese. Totul era un enorm morman de materie calcinată și de praf.
Regele ZU-ZU a fost capturat și dus în sistemul SIRIUS pentru judecare și pedeapsă. După o judecată sumară, toate forțele războinice răzvrătite ale regelui ZU-ZU au fost executate. Întreaga populație a imperiului lui ZU-ZU era pedepsită brutal, indiferent dacă era vinovată ori nu.
 


De pe suprafața planetei cucerite, toate urmele de civilizație au fost șterse. Orașele au fost nivelate, pădurile distruse. Frumusețea planetei și civilizația ei nu mai erau, ca și când niciodată n-ar fi existat. Toate formele de viață fuseseră distruse.

Fără faună, fără plante, care să-i refacă și să-i susțină mediul și atmosfera, planeta, nu de mult vie și înfloritoare, murise.

Doar nisipurile sale roșii mai dăinuiau. Praful roșu ca sângele amintea dureros de vărsările de sânge provocate de cumplitul Război din Sistemul Solar; muriseră miliarde de ființe.
Marele Lord King AN-U era răzbunat și fericit. Rebelul Rege ZU-ZU fusese, în sfârșit, învins.

Mâna lungă a imperiului ASA-RRR se întindea din nou peste sectorul al nouălea, iar tărâmul reginelor ARI-AN SSS-T ieșise din nou întărit.

Începea o perioadă de pace, care nu avea să dureze prea mult.


(va continua) 

https://prepareforchange.net/2019/09/16/the-hidden-history-of-the-planet-earth-part-2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu