Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 septembrie 2019

Mesaj de la Rasa [Civilizația] Felinelor


1 sept.2019; channeler Galaxygirl
Traducere Const. Mihăilescu

Suntem Rasa Felină. Linia noastră genealogică este mare, istoria noastră, vastă. Suntem străvechi, înțelepți dar și vicleni, când este nevoie.
Preferăm energiile iubirii, dar când iubirea trebuie protejată, suntem înverșunați. Cinstim căile sacre, energiile sacre ale Zeiței, ale Maicii tuturor lucrurilor, a cărei forță de viață pulsează rapid și puternic prin ființele noastre. Vedem prin vălul minciunii ființelor false dar și bunătatea din interiorul celor care o au, detectăm intențiile întunecate ale oricui. Vedem ce se întâmplă în diverse dimensiuni, și putem să ne deplasăm acolo, pe perioade diferite.
Am revenit și la voi. Spunem asta pentru ca ființele întunericului să ne audă.
Ele cred că mai păstrează un picior pe planeta voastră, dar noi le spunem că, poate doar un deget. Afirmăm aceasta acum când războinicii felini ai Zeiței s-au întors și știu care este situația la voi..
Energiile s-au schimbat destul de mult încât întunericul nu mai are unde să se ascundă.
SUNTEM războinicii (Rasei) Civilizației Felinelor. Am ajuns la timp pentru a elibera umanitatea voastră de sub dominațiia celor care v-au oprimat. Este timpul ca marele văl să fie ridicat, pentru a dispărea confuzia și pentru ca toate lucrurile să revină la normal, scăldate în energiile sacre ale echilibrului, al reunirii cu Marea Mamă și Marele Tată.
Toate acestea se vor produce pe planeta al cărui suflet, Gaia, îl prețuim și-l vom ajuta. Alchimia transformării întunericului în iubire va fi finalizată în această etapă a revigorării planetei Pământ, atât de chinuită în trecut.
În urmă cu eoni, am fost trădați de
entitatea masculină înșelătoare. Pe atunci, se pare că nu aveam de ales, nu exista exista o divinitate de schimb, cu care să putem colabora.
În confruntarea aprigă care a avut loc, am fost răniți. Mulți de-ai noștri au fost uciși (trimiși în neființă), urmare unui act mișelesc de trădare. Ne-am răspândit în univers.
Noi am iertat, dar nu am uitat și nu vom uita niciodată. De atunci, după eoni de antrenamet, abilitățile noastre au fost perfecționate și diversificate. Ne plecăm cu recunoștință în fața Conducătorilor noștri, pe care-i cinstim cu pioșenie. De pe planeta voastră au fost puțini cei care nu au fost preluați; am putut face această evaluare.

Îi onorăm pe cei care citesc aceste rânduri și ne privesc cu sinceră prietenie. Noi vrem să reabilităm femininul divin, acolo unde există un dezechilibru. Este și cazul planetei voastre, unde femininul a fost neglijat și lăsat în urmă. Deținem alchimia luminii și iubirii divine feminine și știm cum trebuie acționat pentru a obține echilibrul feminin-masculin. Am putea spune că suntem experți în această tehnică doarece am trecut de multe ori prin tenebrele cumplitelor dureri ale pierderii și dezechlibrului. Din fericire, ne-am curățat și ne-am vindecat. Suntem capabili și doritori să vă împărtășim din vasta și dureroasa noastră experiență. Vă stăm la dispoziție cu multă iubire și deferență.
Voi, lumea de la suprafața Terrei aveți nevoie să treceți prin procesul curățării și vindecării, pentru ca și la voi să se reechilibreze balanța masculin/feminin.
Nu trebuie să vă mai reamintim marile atrocități săvârșite împotriva ființelor purtătoare ale aspectului și caracteristicilor feminine, prigoana și nedreptatea care doar rare ori au fost întrerupte pe Pământ. Aproape fiecare dintre voi are această cunoaștere despre aceste nedreptăți.

Dorim ca în această seară să ne concentrăm asupra vindecării profunde, a femininului divin. Este singurul mod prin care voi și noi să putem merge mai departe pe căile promovarii vindecării generale și păstrării echilibrului universal..
Imaginați-vă tânărul vlăstar ieșit din embrionul sămânței încolțite. Observați-i creșterea la lumina soarelui, beneficiind de grija atentă și plină de iubire a celor care se ocupă ca plăntuța aceasta firavă dar dornică de viață, să crească viguroasă. Mâini iubitoare îngrijesc și trebăluiesc în jurul ei. Toți vor să contribuie la această reușită. 
Astfel de plăntuțe încolțesc și cresc acum pe Noul Pământ. Voi cei treziți, alături de noi, veniți să îngrijim acest nou răsad de ființe minunate și pline de lumină divină! Înlăturați regretele și durerea, minciuna și nedreptatea, concentrați-vă asupra iubirii și compasiunii !
Nu mai este loc pentru amărăciune. Fiecare trebuie  să vibreze pe înaltele vibrații ale Luminii Divine. Cine ajunge s-o facă, devine vindecător și va ști că iertarea are darul de a vindeca. Când ierți te înalți pe tine. 
Ajutați-vă planeta să se vindece de groaznicele și adâncile răni pe care omul i le-a provocat.
Destul cu trădarea, destul cu minciuna, destul cu ura !.
Promovați unitatea, iertarea, înțelegerea, iubirea ale căror semințe puneți-le sub brazda reavănă și primitoare a Noului Pământ.
Noi vedem noul sol bogat care este conectat la inimile deschise ale celor „treziți”. Vedem numeroasele lăstare verzi și fragede pline de speranță și iubire cum se ridică în soare. Sunt intențiile celor drepți și devotați, hotărâți să participe cu entuziasm la procesul de co-creare.
Căci, dacă fermierul plantează cu multă atenție și iubire, noua recoltă va fi o răsplată binemeritată.

Iubiților, lumea voastră s-a aflat multă vreme într-un mare dezechilibru, pe toate planurile. Cei care v-au condus s-au gândit doar la ei înșiși și la cât de mult ar putea câștiga, și rareori la necesitățile și calitatea recoltei viitoare.
Amărăciunea dispare treptat căci rădăcina i se usucă. Nova Gaia va fi iubitoare și fertilă. De prea mult timp vedem amărăciunea și suferința sexului feminin, ostracizat de ambițiile și spiritul războinic al masculinului în inima căruia nu prea și-a mai găsit locul IUBIREA și gingășia.
Iubiților, dorim ca împreună cu voi să începem să plantăm sămânța luminii; însă, pentru aceasta, „terenul” trebuie mai întâi ”desecat”.
Începeți cu vindecarea profundă a rănilor produse inimii femininului uman. Vă oferim cu plăcere și fără obligații metoda noastră de vindecare. Noi am utilizat-o cu succes, după ce am perfecționat-o și șlefuit-o corespunzător. Acum această metodă este un produs finit, gata să poată fi utilizat.
Chiar și în rănile adânci lumina poate străluci din interior. Vedem că acum începe să se facă loc iubirii și slujirii divine. În inima și în mintea voastră nu vor mai exista ură și răzbunare, căci vindecarea de aceste energii va fi totală. Codurile magnetice ale IUBIRII vor fi deslușite. Și, pentru aceasta, dorim să ne unim cu voi, oferindu-vă sprijinul de care aveți nevoie, pentru a nu mai fi nevoiți să treceți prin durerile prin care am trecut și noi cândva.
SUNTEM Civilizația Felină, o colectivitate de războinici care se închină Marii Zeițe.
Nu vă fie teamă! Propunerile noastre nu au nimic ascuns; noi nu vrem să facem rău nimănui, destul ne-au asuprit alții pe noi. Am învățat lecția și suntem gata să v-o oferim și vouă.
Vă putem oferi codurile Luminii Verzi cu care vă puteți vindeca și deveni iubitori, așa cum am ajuns să fim noi.
Nu este o manifestare de infatuare când vă spunem că am atins un nivel care ne permite să ne considerăm ființe regale și cu multă înțelepciune. Tot așa vă vedem și pe voi, dacă veți merge și insista pe calea evoluției spre Lumină.
Alegeți iubirea!
Ne înclinăm în fața voastră.
Suntem Civilizația Felină, în slujba umanității și ascensiunii Gaiei.
Pace și Iubire!
~ galaxygirl

https://sananda.website/the-feline-race-via-galaxygirl-september-1st-2019/

9 comentarii:

  1. Asteptam cu sufletul la gura "Codurile Luminii Verzi" si sper sa ni le dati cat mai repede cu putinta,Dle. C.M.!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă sunt bărbat, voi primi și eu "codurile luminii verzi"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Dle sau Doamna "Unknown 13 septembrie 11:00 si 11:08,scrieti mult,foarte mult,atingeti multe subiecte si diverse teorii,divagati enorm amestecand lucrurile,situatiile,faptele dar,probabil pentru ca sa nu intelegem nimic concret spre final alunecati in filozofii!Poate poate va veti decide totusi sa ne spuneti simplu,pe scurt,concret,la obiect cum putem activa "Codurile Luminii Verzi"!!!Si apoi,de ce nu,sa abordati pe rand, multitudinea de subiecte extrem de interesante pe care ni le-ati prezentat amestecate unele cu altele,incepand cu pres-edintele nimic,"cazul Caracal" si la final cu relevarea adevarului despre marele,unicul,Nicola TESLA si criminalii care l-au furat,jefuit si in final,redus la tacere!!!
      PS.Multumiri respectuoase Dlui. C.M. pentru rabdarea,atentia si toleranta cu care ne trateaza pe toti,fara exceptii,pe acest interesant blog.Stima.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere