Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 aprilie 2019

Mesaj de la Sufletul Colectiv Pleiadian


(9 april.2019; prin Galaxygirl)
Traducere Const. Mihăilescu
Salut prieteni ! Suntem Sufletul Colectiv (Egregorul; n.m.) Pleiadian. Noi considerăm oamenii pământeni, ca prietenii și familia noastră prețioasă, gata să pornescă pe drumul de întoarcere ACASĂ, după multe epoci de pribegie. Cu adevărat, noi suntem nu numai prietenii dar și familia voastră. 
Am însămânțat multe lumi în acest univers. Există numeroase civilizații în care conștiința noastră s-a extins, și a creat.
Gaia trebuia să fie bijuteria perfectă și preferată iar rolul ei de element central al acestui univers nu s-a pierdut. Gaia reprezintă frumusețea extremă și inima plină de iubire, compasiune și de sacrificiu.
Gaia, credem noi, poate fi considerată cel mai viteaz dintre războinici prin faptul că a permis atât de multor evenimente și fapte să se producă și să se reproducă pea și în ea, în diverse forme și la diferite niveluri de conștiință. Și totuși, în tot acest timp, Gaia n-a „stins ” Lumina, ci și-a ținut hotărârea de a urca, de a crește pentru a fi și o adevărată frumusețe interioară.
Cunoașterea interioară a Gaiei demonstrează că ea a fost mult mai mult decât un exemplu excelent pentru vecinătăți și chiar pentru o mare parte a universului.
În acest timp al ascensiunii se naște civilizația nouă a Gaiei. Cei care deja v-ați trezit începeți să înțelegeți cine sunteți voi cu adevărat și care vă este originea. Totdeauna ați fost ceea ce sunteți, dar nu v-ați amintit. Da, ați fost întotdeauna copiii prețioși ai lui Dumnezeu.
Genetica voastră strălucește având codificări divine ale celui mai original și puternic sistem de viață, o eficiență calculată și moderat manifestată. Nu vă îndoiți: sunteți fiii lui Dumnezeu, plămădiți din substanța SA divină.
Timpul devierilor provocate de experimente ADN a expirat.. Voi trebuie să fiți din nou oamenii-îngeri care îngrijesc și protejează Gaia pentru ca aceasta să-și păstreze nealterată frumusețea.
Urmare a trezirii voastre, a venit timpul să vindecați rănile planetei, provocate, în marea lor majoritate, de lunga voastră perioadă de uitare.
Nu neapărat pentru că sunteți autorii acestor stricăciuni, trebuie să începeți cu acțiuni susținute și viguroase de însănătoșire a planetei, ci mai ales pentru că toți proveniți din aceeași Sursă, aveți (chiar dacă acum, nu la modul conștient) același scop și sunteți legați intrinsec unii de alții, inclusiv de mama Gaia, cea care mereu s-a sacrificat pentru voi.

Mulți aleg să experimenteze pierderea acestei realități dragi și să urmărească încă un joc de interacțiune cu întunericul. Desigur, nu recomandăm acest lucru. Aceasta este calea celor lacomi, celor pierduți, a celor care prin ceea ce vor să facă prot provoca distrugerea lor și a altora. Asemenea scenarii sunt transmutate și îndepărtate iar inițiatorii lor vor fi teleportați către o altă lume special pregătită pentru ei, o lume în care să poată experimenta cât doresc colaborarea sau supunerea față de întuneric.
Cu toate acestea constatăm că, nu se întâmplă atât de multe rele precum ne-am fi aștreptat. Aceasta deoarece libera alegere rămâne un important modificator de jocuri existențiale. Inimile sunt mișcate, schimbate, grăbite de lumina Mamei tuturor lucrurilor și ținute în spațiul Tatălui tuturor lucrurilor. Puteți observa și voi aceasta, dacă priviți cu atenție evenimentele, nu doar vă rezumați la statistica lor.
Noi simțim această schimbare reverberând în cosmos. Voi ce simțiți? Simțiți prietenia și iubirea noastră și percepeți protecția divină care vă ține în palme? Da? Bun. Sperăm că așa este, pentru că asta este și intenția noastră. Intenția noastră este una de vindecare, de cultivare, de iubire, de lumină, de a vă ajuta atunci când suntem chemați.
Din diferitele spații intergalactice unde ne aflăm, vă trimitem ajutorul de care avreți nevoie pentru ca și voi să vă puteți expansiona. Acesta este un proiect în derulare. este acest proiect.
Comparativ, noi suntem masivi. Dar nici voi nu veți fi mai prejos atunci când vă veți ridica la nivelul de conștiiță pe care-l aveți în vedere. Spațiul este enorm, dincolo de înțelegerea minții umane, dar chiar și a minții noastre. Infinitul se manifestă în toate direcțiile. Sursa din care am plecat cândva și către care ne îndreptăm va fi mereu încântătoare, creatoare, plină de bucurie, fericire și extaz.
Lumile după lumi, tărâmuri după tărâmuri se succed în spațiul infinit căci Universul este cu adevărat infinit. Vă spunem acest lucru pentru că vrem să vă dați seama că nu vă puteți plictisi niciodată.
Într-adevăr totul se extinde, totul expansionează, căci mai este încă mult până la contracție. După ce vă veți perfecționa în această formă umană - cu adevărat o experiență remarcabilă și unică - veți trece la alte experiențe care vor fi încă și mai remarcabile. Noi vă vedem ca pe niște diamante aflate într-un proces de permanrentă șlefuire.
Așa cum v-am mai spus, multe lumi am mai semănat noi în univers. Dar și voi vă aflați într-un continuu proces de creație. Puterea voastră creatoatre va crește treptat odată cu creșterea conștiinței.

Atunci când cineva este puternic conectat și în pace cu Sursa, creativitatea lui se amplifică, el devenind un adevărat dumnezeu. Concomitent cu abilitățile care i se înmulțesc și se amplifică, se diversifică și posibilitatea de a co-crea.
Noi venim de dincolo de realitățile timpului și spațiului, de dincolo de înțelegereavoastră actuală.
Cei care vă transmitem acest mesaj (Sufletul Colectiv Pleiadian; n.m.) suntem acum departe de Pleiade, suntem în afara timpului și spațiului. Am evoluat, ne-am extins și am devenit lumină, așa că în calitatea și rolul nostru de SUPRASUFLET suntem extrem de extinși și am ajuns să deținem toate experiențele prin care am trecut și formele noastre pe care le-am avut, deși, într-un anume fel, noi nu mai avem formă. Înțelegeți ce vrem să vă spunem? V-o spunem nu pentru a vă impresiona sau de a epata ci pentru ca să înțelegeți că drumul acesta îl veți parcurge și voi.
Toate detaliile experiențelor voastre sunt în cele din urmă extrem de importante pentru întregul vostru suprasuflet. Asta nu trebuie uitat.
Iubiților, Colectivul uman se trezește, își recuperează puterea, înțelegerea sau cel puțin începe să-și recapete capacitatea extraordinară a iubirii, pe care a avut-o de când a fost creat. Pentru că sunteți proiectați să vă aliniați bataii inimii Creatorului. Și așa va fi. Așa și este.
Aliniați-vă cu Sursa, cu respirația Mamei/Tatălui Dumnezeu de acolo de unde sunteți, din spațiul și timpul vostru și deveniți încă și mai mult lumină.
Vă dorim să simțiți amploarea acestei expandări pe care vă ajutăm s-o dobândiți. Pentru că, cu adevărat, voi sunteți mult mai mult decât această formă umană care scrie sau citește aceste cuvinte. Este adevarat. Mult mai mult.
Puteți simți cât sunteți de iubiți? Multă dragoste puteți primi și multă dragoste puteți oferi. Nenumărate sunt lumile care se mișcă și se rotesc în locuri nedescoperite încă și există infinite posibilități de a se crea alte lumi în infinitul Creației.
Universul acesta ca și toate celelalte dorește să joace, să iubească, să arate mai multă iubire pentru tot ce a intenționat și a creat UNICUL. Deschideți-vă acestei iubiri!
Procentul de iubire universală va crește mereu odată cu descoperirea altor lumi. Căci această iubire Sursă. Dragostea este în jurul vostru. Dragostea este în tine. Dragostea este însăși țesătura creației, a înțelegerii; ea curge de la SURSĂ.
Suntem Sufletul Colectiv Pleiadian; noi am vorbit. Ne-am adresat Colectivității umane pentru ca ea să-și amintească că trebuie să devină o forță a păcii și iubirii în acest timp al renașterii și înălțării.
Găsiți pacea, restaurați-o și stabilizați-o ! Ea așteaptă să fie redescoperită și pusă la loc de cinste în viața și gândirea fiecăruia dintre voi.
Dacă simțiți și intuiți cât de expansionați și iubitori suntem (și, pentru aceasta, vă recomandăm să meditați asupra acestui mesaj și să-l recitiți de câte ori este nevoie pentru a vă ridica vibrațiile.)
Pentru că odată ce simțiți asta, prieteni, puteți să o și manifestați.
Înțelegeți și simțiți-vă propria voastră putere și suveranitate. Simțiți-vă bogăția și iubirea care curg spre voi. Simțiți magia în propriul dvs. potențial creativ.
Simțiți că împărtășiți această binecuvântată bogație cu ceilalți și simțiți bucuria de a da, incomparabil mai mare și mai binefăcătoare decât bucuria de a primi. .

Suntem Sufletul Colectiv Pleiadian. Suntem mereu disponibili pentru voi, dacă alegeți să comunicați cu noi. Amintiți-vă de marea iubire pe care sunteți capabili s-o oferiți și s-o primiți. Noi suntem unul.
Vă iubim necondiționat.

https://sananda.website/message-from-the-oversoul-of-the-pleiadian-collective-via-galaxygirl-april-9-2019/

Un comentariu: