Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 aprilie 2019

Matei, 14 april. 2019


prin Sazanne Ward;
Traducere Const. Mihăilescu
Matei

Cu salutări prietenești din partea sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.
Am fost întrebat dacă există un anumit aspect al vieții de pe Pământ asupra căruia lucătorii luminii pot acționa pentru a accelera evoluția civilizației umane.
Mai întâi aș vrea să spun că, de-a lungul multor milenii, civilizația umană și animalele de pe Pământ au fost supuse unui tratament inuman de către unele civilizații venite din univers. În timp, această caracteristică s-a transferat și a devenit și un mod de a gândi al victimelor. În tot acest comportament s-au folosit metode care nu aveau nimic comun cu iubirea, bunăvoința, compasiunea, cu toate că aceasta ar fi fost singura cale care ar fi asigurat evoluția.
Căci, dragă familie, numai înaltele vibrații îi asigură umanității și întregului sistem planetar dezvoltarea, progresul, mai cu seamă în plan spiritual, cel material fiind doar o consecință.
Este adevărat că astăzi progresul este grav afectat în unele zone; aici introduc o întrebare a unui cititor: 
Intrebare: Aș dori să știu părerea sufletelor aflate pe stația spațială pe care se află și Matei, în legătură cu justiția care se aplică în această adevărată închisoare numită Pământ, și cum ne este afectată ascensiunea planetară și personală? ”
Răspuns: Mai întâi trebuie spus că „închisoarea” este o alegere karmică a fiecărui suflet, chiar dacă foarte multe ființe umane se află în această situație de „detenție”. Priviți la ceea ce faceți voi înșivă. Regimurile opresive instaurate prin alegerile voastre au acest comportament, în primul rând pentru că voi le-ați ales și în al doilea, pentru că tot voi le permiteți să o facă, predându-vă liberul arbitru în mâinile „călăului”.
În regimurile opresive, lăsate să decidă pentru voi, oamenii considerați "dizidenți politici" sunt încarcerați fără a fi judecați sau după o judecată sumară, privați de libertate și de drepturile de bază ori, adesea, supuși torturii, ca și cum ar fi prizonieri de război.
Cei considerați "fără putere" (săracii fără relații; n.blog.) primesc sentințe grele pentru infracțiuni minore, sunt trimiși la închisori, adesea supraaglomerate, care nu dau posibilitatea reabilitării, aceste pușcării devenind adesea adevărate „școli de infracționalitate”, totul asigurând câmp larg de manifestare a corupției, nedreptăților și actelor antisociale.
Așa se întâmplă acolo unde faptele se judecă cu două măsuri, când există corupție chiar în sistemele juridice și când politicul reușește să controleze justiția.
Când este cazul judecării și condamnării „gulerelor albe”, care săvârșesc fapte mult mai grave (crime, corupție, hoție, n.m.), condamnările sunt de formă, „de ochii lumii”, perioadele de detenție sunt mult mai scurte ori scurtate prin tot felul de metode. Chiar acea scurtă perioadă de detenție este, pentru „influentul domn” încarcerat, un fel de concediu plătit de stat, în care infractorului nu-i lipsește nimic, uneori nici libertatea de a face vizite „afară” sau de a fi vizitat.
În mod frecvent, cei care au probleme de sănătate mintală sunt băgați la închisoare, în loc să fie duși în centre medicale unde pot beneficia de îngrijire corespunzătoare. Uneori, dar nu rareori, ca să scape de pedeapsă pentru o faptă gravă, „un guler alb” scoate acte doveditoare ale unei închipuite afecțiuni mentale, suficiente pentru a constitui „dovezi” pentru a nu fi condamnat.
Pe de altă parte trebuie spus că oricât de numeroase ar fi aceste acte de nedreptate, ele nu au niciun efect asupra ascensiunii planetare: Pământul se mișcă în mod constant spre destinația sa, adică spre cea de-a cincea densitate.
În ceea ce privește ascensiunea personală (individuală), aceasta diferă profund de cea a planetei.
Este o chestiune dependentă de alegerile omului pe tot parcursul vieții, de cât de mult respectă el prevederile contractelor sufletești, care fac parte din acordurile prenatale încheiate cu toți ceilalți, pe toată durata vieții. 
În acest context, se poate pune întrebarea: poate fi închisoarea o parte a unui acord prenatal?
Răspunsul este afirmativ. Chiar și acea perioadă de detenție este o modalitate de a evolua, în majoritatea situațiilor fiind vorba însă de o „ardere” de karmă. Detenția poate fi, în multe situații, modalitatea prin care se „stinge ” o datorie; este un act de eliberare.
Atunci când o condamnare (justă sau nedreaptă) nu face parte dintr-un acord, pentru cel afectat apare un potențial, o posibilitate de a face un salt în evoluție. (nota C.M.: adică, suferința datorată unui act de nedreptate este recunoscută și răsplătită la nivel spiritual). Câștigul penitentului depinde de atitudinea și comportamentul său. 
Dacă perioada de detenție este consumată cu amărăciune prelungită, furie, puternică frustrare, revoltă, suferință, neacceptare etc, adică stări care provoacă negativitate, câștigul va fi minim sau deloc. Persoanele care se confruntă cu situații dificile, în afara alegerilor contractului sufletesc - pot împiedica oportunitățile care le ies în cale să se transforme în câștig evolutiv, dacă, prin comportamentul și gândirea lor generează energii negative.
Alți factori care influențează rezultatul unor asemenea experiențe, neprevăzute în contractele prenatale, țin de natura faptei care a condus la închisoare, de comportamentul față de alți deținuți și față de personalul instituției, de cum este petrecut timpul în închisoare.
După săvârșirea condamnării și eliberare, cel în cauză trebuie să își aleagă cu grijă activitatea viitoare, cercul de prieteni, atitudinea față de semeni și în societate.
De multe ori, reactivarea unor vechi relații poate fi o alegere nepotrivită, nocivă, care nu servește reabilitării ori evoluției celui eliberat. 
Obiectivul trebuie să fie, pentru cel care a avut acea experiență tristă, utilizarea cu mult discernământ a ceea ce a fost bun și educativ în acea experiență de viață. Uneori, o perioadă de privare de libertate poate aduce un câștig mai mare decât absolvirea unei școli superioare.
Oricum ar fi, trebuie ca acea persoană să fie convinsă că acel eveniment din viața ei, oricât ar fi fost el de greu de suportat, are, cu siguranță, și părți pozitive, care i-au fost date pentru a le fructifica. Niciun fapt, niciun eveniment nu vine în calea omului fără un scop anume. Tot astfel, niciun eveniment, niciun fapt nu este întâmplător și, cu necesitate, poartă în el și avantaje, nu numai dezavantaje. (nota C.M.: de obicei, dezavantajele sunt în plan material iar cele pozitive se vor regăsi în plan spiritual)

Lăcomia și corupția merg mână în mână cu puterea dar, prin exemplul lor nefast au o infuență negativă asupra mulțimilor neavizate și neapărate de legiile elaborate de marii corupți doar în propriul lor interes. (
nota C.M.: astfel că o lege, elaborată cu scopul precis de apărare a faptelor „gulerelor albe”, este nimicitoare pentru marea masă a ignoranților care, în naivitatea lor, cred că și lor le-ar putea „merge”)
Antidotul general pentru a nu obstrucționa evoluția: trimiterea de energie iubitoare de lumină către sufletele din pușcării sau lagăre de detenție cât și către conducătorii regimurilor opresive pentru ca aceștia să conștientizeze necesitatea eradicării acestei tiranii.
La aprecierea faptelor unui potențial condamnat, luați în considere nu numai împrejurările săvârșirii faptei cât și aspecte precum: nivelul lui de sărăcie, mediul în care a fost crescut și educat, anturajul, posibilitatea de a avea acces la droguri, alcool, depravare, lipsa unui loc de muncă, prejudecățile de grup.

Începeți și gândiți asupra datoriei celor pe care i-ați ales să vă conducă. Dacă rezultatele nu sunt satisfăcătoare, dacă nivelul de sărăcie a crescut, dacă așteptările v-au fost înșelate, dacă viața voastră a devenit mai grea, nu mai dați vina pe cel tot atât de oropsit ca și voi. Căutați și faceți responsabili pe cei pe care i-ați așezat pe fotolii. Cereți redresarea situațiilor anormale, reforme structurale adecvate și reale, programe naționale de prevenire a infracționalității, nu numai prin creșterea numărului celor care supraveghează comportamentul social ci mai ales prin crearea condițiilor ca asemenea acte să nu mai fie nici posibile nici necesare (locuri de muncă, sistem de școlarizare adecvat, nivel de viață decent, suprastructură corespunzătoare unei dezvoltări reale, un sistem de sănătate generalizat, eradicarea corupției). Cereți să se acționeze în primul rând asupra cauzelor, nu asupra efectelor! Nu creșteți numărul de locuri în pușcării ci cereți luarea unor măsuri care să stârpească actele antisociale. (micșorând astfel numărul pușcăriabililor; n.m.)
De asemenea, este necesar să se elimine închisorile private. Cu cât sunt mai mulți condamnați, cu atât acele închisori sunt mai profitabile, și acest lucru poate duce la aranjamente financiare reciproc avantajoase între deținătorii penitenciarelor și judecătorii cooperanți.

Iubiților, vedem progresele încurajatoare pe care le faceți - unele sisteme penitenciare și judiciare au instituit într-o oarecare măsură reformele menționate anterior, infractorii "gulere albe" sunt condamnați mai frecvent decât în trecut iar numărul națiunilor care au abolit pedeapsa cu moartea este tot mai mare.
Ca răspuns la vibrațiile în creștere, crește numărul proceselor legale și de condamnare corecte și echitabile, tratamentul respectuos al tuturor celor care sunt închiși, precum și desființarea taberelor de detenție ori pedeapsa capitală.
Când Epoca de Aur a Pământului va fi în plină înflorire, nu vor mai exista închisori nicăieri în lumea voastră.
Întrebare: "O dieta vegetariană sau vegană ajută la regenerarea ADN-ului?"
Răspuns: Da, în măsura în care intenția este de a ajuta la a pune capăt practicii de sacrificare a animalelor și de desființare a fermelor de animale crescute pentru sacrificare. Onorăm pe toți cei care aleg aceste diete din acest motiv.
Cu toate acestea, asemenea măsuri nu sunt nici pe departe suficiente. E nevoie de schimbarea atitudinii, credințelor și înmulțirea faptelor generatoare de înaltă vibrație (nota C.M.: n-ai obținut niciun progres dacă ești vegan sau vegetarian dar ești plin de ură, de frustrări și făptuitor de acte antisociale; câștigul de vibrație datorat neconsumării cărnii este copios anulat de acțiunile tale nedumnezeiești. Suntem în postul Paștelui, majoritatea credincioșilor nu consumă carne, merge la biserică și se închină; urmează să se spovedească după care va primi mirul.
De Paște însă vor consuma cu poftă carnea mielului nevinovat, sacrificat „conform tradiției”. Spiritual, am pierdut tot ce am câștigat; rămâne doar câștigul fizic al postului, adică detoxifierea parțială a trupului).

Cantitatea de lumină pe care corpul o absoarbe ajunge la fiecare celulă de carbon pe care o transformă în cristal și, în final, asta duce la reactivarea lanțurilor ADN latente.
Întrebare: Dacă celulele unui om foarte evoluat spiritual ar fi examinate astăzi intr-un laborator științific, s-ar putea observa trecerea de la carbon la siliciu? Dacă da, ce explicații dau oamenii de știință acestui proces?
Răspuns: Dacă ar exista o metodă exactă de măsurare, s-ar determina o diferență detectabilă de țesut celular în care s-a trecut de la carbon la cristal, dar oamenii de știință nu ar ști care este cauza. Corpurile cu celule cristaline vor deveni "normale", pe măsură ce indivizii care trăiesc pe planetă vor continuă să evolueze iar „noii” oameni de știință (care vor accepta explicația spirituală) vor ști cum lumina afectează structura celulară.
Intrebare: Ce sfat ne puteți da în privința implantelor în corpurile fizice și energetice ale oamenilor? Vă rog să explicați cine le pune acolo, de ce, pentru ce sunt și, cel mai important, cum să scăpăm de ele? "
Răspuns: Cel mai probabil este vorba de codificari ADN păstrate în memoria celulară reprezentând informații genetice ale sufletelor trecute prin diferite aspecte existențiale de-a lungul diferitelor vieți pe care le-au avut sau le au. Există implanturi fizice ori doar energetice concepute pentru controlul minții. În antichitate, cel aflat într-o asemenea situație era considerat „posedat”, ceea ce justifica nu numai exorcizarea dar și uciderea lui.
Atunci când executanții forțelor întunecate dezactivau legăturile ADN ale ființelor din civilizațiile în devenire, pentru a le slăbi în toate aspectele și a le modifica, ei le comunicau popoarelor, prin slujitorii lor aflați în trup fizic, că li s-a implantat o substanță care nu poate fi îndepărtată și care ar fi transmisă descendenților lor, spre binele umanității. Toate acestea erau un mijloc de a crea frica, energie de joasă vibrație, atât de necesară intunecaților pentru supraviețuire.
Pe masură ce civilizațiile au evoluat, nevoia de implantare a fost uitată, și ,cu eoni mai tarziu, în timp liniar, cei întunecați, care controlau Pământul, au elaborat un program cât se poate de real pentru controlul minții oamenilor. Prin metode de cruntă maltratare fizică, mentală ori emoțională ei primeau acceptul implantării de dispozitive de programare speciale care, atunci când erau activate, îi determinau pe subiecți (victimele) să îndeplinească sarcinile (comenzile) primite.
În general, bărbații erau programați să se angajeze în execuții aleatorii în grupăuri de oameni, apoi să se sinucidă; programarea femeilor era de a transmite informații confidențiale unor persoane specificate și de a accepta acte sexuale cu anumite persoane, după care să uite întreaga experiență.
Trebuie spus însă că, cu mult înainte de elaborarea acestui program, controlul minții în masă a fost conceput și gestionat cu succes de mai marii anumitor religii, prin dogme și educație religioasă, care păstrau popoarele în ignoranță  
Au promovat, și asta continuă și astăzi, concepte care le serveau cel mai bine: uciderea "dușmanului" considerată un act de „ patriotism” și „dovedea” iubirea de țară sau de religie. Cândva (epoca romană; n.m.) era promovată, violența în arene și coloseumuri, iar, milenii mai târziu (ca și în prezent), în filme și jocuri, ca „divertisment”.
Ori de câte ori una dintre nenumăratele activități întunecate a ieșit la iveală, mass-media, obedientă și dominată, a numit-o teoria conspirației, etichetă care dă credibilitate informațiilor considerate veridice.
Pe măsură ce lumina se intensifică întunericul este expus tot mai mult iar controlul minții devine tot mai puțin eficient.
Cei întunecați și-au abandonat programul de a condiționa indivizii să acționeze asupra declanșatorilor strategici, dar nu i-au putut împiedica pe oameni să pună la îndoială "autoritatea" guvernelor, religiilor, mass-mediei și sectoarelor economice, corporatiste, medicale, sportive, de divertisment, juridice ori educative.
Ei nu pot opri popoarele de a se elibera de controlul întunecaților, și de a evolua la nivel global. 
Întrebare: Toți miliardarii și multimilionarii sunt „Iluminați”? Vor accepta ei ca mari sume de bani și alte valori din bogăția lor să fie distribuite populației aflată sub standarde decente de existență?
Răspuns: Nu, nu toți bogații lumii sunt Illuminati, mulți și-au strâns averile prin muncă cinstită și prin inteligență, mai ales când scopul a fost unul de a oferi și altora (nota C.M.: deși mulți nu cred, legea „CU CÂT OFERI MAI MULT, CU ATÂT DUMNEZEU ÎȚI DĂ MAI MULT”, funcționează)
Doar averile ilegal obținute vor fi redistribuite: asta însemnând, în principal, averile „Iluminților” și slugilor acestora. Cu siguranță bogăția care va fi redistribuită va fi suficientă pentru eradicarea totală a sărăciei, oriunde pe planeta voastră.
Scopul general, inclusiv reevaluarea monedei, este de a institui un sistem economic global bazat nu doar pe metale prețioase. Pe aur s-a bazat dolarul înainte ca Illuminați să creeze un sistem prin care au putut controla oferta mondială de aur, care le-a asigurat profituri uriașe din tranzacționări, mai ales cu țările „neversate în afaceri”. Încet dar sigur, țările subdezvoltate sau emergente au fost spoliate de bogății, li s-au preluat resursele naționale, căzând pradă manipulărilor de pe piața bursieră, sărăcirea datorându-se nu numai ignoranței dar și rapacității celor care „și-au vândut țara” pentru interese strict personale sau de clan. (nota C.M.: cât de elocvent este cazul României !!). Toate aceste acțiuni de manipulare și înșelare au dus la creșterea disparității între popoare, în final producându-se o intolerabilă polarizare a bogăției mondiale.

În cele din urmă popoarele Pământului vor afla ce civilizații evoluate le-au cunoscut de mult, le-au ajutat sau, dimpotrivă, le-au exploatat.
Schimbul de bunuri pentru servicii și sprijinirea fiecărei persoane de pe planetă va fi garanția obținerii unei vieți prospere și armonioase pe îmtregul vostru Pământ.
Întrebare: Matei și alți mesageri ai Luminii au spus că Illuminații doresc să înființeze un guvern mondial, dar nu mai au puterea de a face acest lucru. Recent am citit un articol despre un guvern global unificat, care pare a fi planul Illuminati. Întrebați-l pe Matei despre asta.
Răspuns: Nu cunosc ce se scria în acel articol despre un guvern global unificat, pot vorbi doar despre ceea ce știm.
Noua ordine mondială și un guvern mondial sunt două denumiri pentru guvernarea autoritară pe care iluminații intenționau să o pună în aplicare după ce ar fi eliminat majoritatea populației lumii prin războaie, pandemii, poluanți toxici și înfometare. Ei aveau intenția de a lăsa suficienți oameni să supraviețuiască pentru a crește și a pregăti hrana, pentru a oferi îngrijiri medicale și educație,pentru întreținerea și reabilitarea clădirilor publice, asigurarea transporturilor, utilităților, îmbrăcăminții, construcțiilor și amenajerilor peisagistice, iată ,pe sfurt ce doreau să facă illuminatii.
Acum va exista însă o diferență radicală între acel plan și ceea ce va fi cu adevărat pe Pământ.
Cele mai bune și viabile aspecte ale filosofiilor voastre privind viața pe planetă vor fi integrate într-una care va servi tuturor popoarelor din întreaga lume, cu respectarea legilor universale și onorarea planetei și a naturii. Lumea voastră va fi condusă de indivizi capabili și respectați de toată suflarea și care vor respecta ființa Mamei Gaia. Prin înțelepciune, prudență și respect pentru toată creația va fi cârmuită umanitatea de lideri cu adevărat demni și merituoși. Această formă de guvernare, care în timp liniar se află abia în stadiul de proiectare, va exista cu adevărat peste un timp previzibil. Lumea Pământului va înflori și va fi fericită, liberă și iubitoare.
Conștientizarea spirituală și conștiința superioară vor înlocui dogmele și legile nedrepte și părtinitoare. Opresiunea și războiul vor deveni istorie istorie, la fel și castele și alte forme superficiale de diviziune a societății umane. Omenirea va cunoaște cu adevărat abundența și pacea.
Voi veți fi Lucrătorii în Lumină, iubiți și respectați de univers. Urmele trecutului dureros vor rămâne doar o palidă amintire a ceea ce a fost și nu va mai trebui să fie.
Dragilor, vă reamintesc că voi nu ați fost și nu veți fi niciodată singuri ori uitați. Locul vostru este între națiunile fericite și evoluate ale galaxiei și universului căci totdeauna v-ați bucurat de iubirea necondiționată a lui Dumnezeu și a fraților voștri, ființe de lumină și din lumină, din tot universul. 
 Matei.

https://sananda.website/matthew-ward-via-suzy-ward-april-14th-2019/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu