Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 aprilie 2019

Cobra - Raportul privind atelierul familiilor sufletelor și actualizarea situației planetare


4 aprilie 2019; de Richard Small 
Traducere Const. Mihăilescu

Atelierul (întâlnirea de lucru; n.m.) Familiei noastre de Suflet din Budapesta a avut un mare succes. 
Multe instrucțiuni și indicații cheie necesare pentru spargerea Matricei de pe suprafața planetei au fost transmise cu succes participanților puternic treziți, participanți la acest atelier de lucru, așa cum puteți constata consultând notele publicate deja pe mai multe bloguri. https://penzu.com/public/bae3805;8
Mulți voluntari noi au venit pentru a forma noi grupuri Sisterhood of the Rose (Surorile protectoare ale trandafirului), pe întreaga planetă.
Sugestii pentru aceste grupuri: dacă grupul dvs. are 3 sau mai multe persoane, care se întâlnesc fizic în mod regulat, puteți face grupul dvs. public, astfel încât mai mulți oameni din zona dvs. să se poată alătura.
Puteți face acest lucru prin trimiterea unui e-mail la sotrplanetarynetwork@gmail.com unde să solicitați să fiți adăugați pe lista principală a Sisterhood of the Rose aici: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups
Toate indicațiile pentru intalnirile dvs. de grup sunt postate aici:
Mai mult de 170 de asemenea grupuri au fost formate până acum la nivel planetar.


Alte grupuri cu sarcini speciale au fost formate în timpul atelierului nostru și vor putea fi făcute publice în viitor, dacă va fi cazul.
În cadrul atelierului nostru, mai exact între masa de prânz din prima zi și pauza de prânz de a doua zi, activitatea din planul plasmatic în jurul planetei a devenit efervescentă:
La mai puțin de 24 de ore după atelier, a fost publicat un articol despre carantina Pământului, în revista Forbes:
Este o dovadă clară că reuniunea noastră de lucru a lovit puternic și a creat o fisură uriașă în Matrix, iar Arhonii parcă au înnebunit în următoarele săptămâni, atacandu-i nemilos pe oamenii cheie.
Multe dintre aceste atacuri au fost orchestrate folosind arme energetice(n.m.: psihotronice) direcționate și tehnici de inginerie socială negativă:
Între timp, practicile întunecate de programare a minții oculte ale Cabalei sunt expuse și oamenii au posibilitatea mai ușoară de a lupta împotriva lor:
Intrată în panică, Cabala a început să distrugă masiv dovezile care o incriminează. :
Surse conectate la Cosmic Race Central au comunicat că sentimentul de disperare profundă, care s-a extins pe suprafața planetei este de fapt un semnal de alarmă emis de Cabală. După meditația noastră de pe 21 ianuarie, având ca subiect modelele de prognoză matematice, se dă ca sigură înfrângerea Cabalei, în procent de 100%.
Prin urmare, Cabala lansează un SOS către întunericul rezidual al Universului căruia-i cere să-i vină în ajutor, în încercarea de a opri ca inevitabilul să se producă. Constatând că la apelul lor către forțele întunecate planetare și din sistemul nostru solar nu primesc răspuns, întunecații cer ajutor de dincolo de sistemul nostru solar. 
Constatând că nici din alte sisteme solare nu primesc ajutor, sentimentul terifiant de groază și panică începe să se propage în primul rând printre slujitorii de vârf ai Cabalei cum ar fi familiile Chimera și Nobilii Negri, până la intermediarii și mărunții obedienți ai Cabalei.

Odată cu înfrângerea lor, multe schimbări vor fi demarate, așa cum puteți constata de aici:
Continuă curățarea grupului Chimera, precum și anularea posibilității producerii bombelor cu plasmă. Îndepărtarea bombei de „toaletă” se apropie de stadiul în care "anumite acțiuni fără precedent ale forțelor Luminii ar putea fi posibile, în viitorul nu prea îndepărtat"
Singurul comentariu permis aici este că planul de eliberare planetară este profund clasificat (secretizat) începând cu 27 ianuarie 2018, și NO Intel, cu privire la aceasta (cu excepția scurtei scurgeri de informație privind sateliții de spionaj din luna august 2018).
Prin urmare, puteți lua povestea despre acuzațiile clasate ca pe povestea cu drobul de sare:
Deci, atenție!, Planul NU va fi popularizat pe internet.Toată lumea va fi luată prin surprindere.
Una dintre situațiile cruciale care este în curs de desfășurare este lupta pentru rețeaua energetică din jurul planetei, între familiile SURFACOM și Nobilimea Neagră, în special lupta pentru Zeița Leyline, care deține cheia principală pentru controlul asupra planetei:

Vortexul Sirian al zeiței este situat în acea zonă, și imediat după atelierul nostru, victoria asupra lui Daesh din Siria a fost anunțată în mass-media occidentală (cred că se face referire la detașamentele morții; n.m.):
Potrivit unor surse mai precise, mai există un mic teritoriu controlat de Daesh în Siria și Irak: https://isis.liveuamap.com/


Deci pacea se întoarce, în cele din urmă în Siria:
Trebuie să înțelegeți că Daesh este o creație a Cabalei occidentale (RIIA) / Saudită (Wahhabi):
Un alt vortex important pe leilina (?) zeiței este mica țară, Slovenia.
Bătălia de Frigidus a fost momentul istoric cheie care a modelat destinul civilizației occidentale și a avut loc pe 06 septembrie, 394 CE aproape de Vipava, Slovenia:
Această bătălie a însemnat înfrângerea lui Eugenius, ultimul împărat roman care sprijinea misterele zeiței, de Thedosius, care era un agent Cabal, supunându-se poruncilor arhanghelului Ambrosius, episcopul de Milano.Teodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor zeiței, prin emiterea de legi care interziceau cultul zeiței, și se pedepsea cu moartea, în anul 391 CE și prin comandarea distrugerii lui Serapeum și a bibliotecii din Alexandria în anul 392 CE.
Bătălia de la Frgidus a însemnat o prăbușire completă a rețelei energetice a zeiței pentru întreaga civilizație occidentală, care a dus la împărțirea imperiului roman doar câteva luni mai târziu și, în cele din urmă, a dus la o întârziere de 1000 de ani în progresul așa-numitului întuneric (de mijloc) al vârstelor..
Theodosius a aparținut liniei genealogice teodosiene care este acum cunoscută sub numele de familia Theodoli, una dintre principalele familii de nobili negri:

Există o anumită leilinie care leagă valea Vipava de Alexandria, iar la începutul secolului al XX - lea multe femei din valea Vipava s-au mutat în Alexandria pentru a lucra acolo. Există un anumit secret ocult despre aceste femei care nu trebuie dezvăluit încă.
Un alt vortex important în Slovenia este în capitala, Ljubljana care a fost un oraș important de lumină în perioada atlantidă târzie și este pe cale să devină din nou un oraș al lumii în New Atlantis  (Noua Atlantidă):
Au avut loc anumite evenimente de importanță planetară și cosmică în Ljubljana în 1995, care trebuie să rămână clasificate (secretizate), pentru moment.
În timpul ultimei invazii a lui Archon în 1996, Ljubljana a fost bombardată cu bombe nucleare eterice și cu plasmă care au prăbușit complet rețeaua energetică din țară și au întârziat progresul spiritual al țării timp de decenii. Foarte recent, au fost întreprinse anumite acțiuni pentru a revigora din nou energia respectivă.
Familia Nobilimea Neagră, care controlează Ljubljana și anumite părți ale Sloveniei precum și anumite părți ale Italiei, este familia Orsini:
Familia Orisini a suferit o mare înfrângere în 2010, anumite surse afirmând că Orsini a ucis-o pe Isis Astara ca răzbunare pentru acea înfrângere.
Familia Orsini este puternic împotriva energiei zeiței și, din acest motiv, a infiltrat mișcarea rosicruciană care a fost înainte puternic influențată de partea pozitivă a Sisterhood of the Rose, care promova misterele zeiței:
Orsini îi controlează pe Rosicrucieni, mai ales prin sucursala lor Rosenberg și au creat o oglindă negativă Sisterhood of the Rose și Snake (șarpe) cu câteva secole în urmă. Acest grup este alcătuit din membrii de sex feminin Illuminați care folosesc ritualuri oculte de magie neagră împotriva preoteselor zeițe pozitive:
O altă familie proeminentă de nobili negri, care folosește arhetipuri negative de sex feminin împotriva energiei zeitei, este familia Sforza:
Trebuie să înțelegeți că familiile de nobili negri controlează cel puțin 80% din eșaloanele de vârf ale societății umane prin așa-numitele organizații ” frații greci”, care sunt creații iezuite:
Iezuiții înșiși sunt o creație a familiei Farnese:
Foarte recent, un fragment din acest articol despre Farnese de pe blogul meu:
a fost reprodus pe blogul lui Fulford:
Forțele luminoase au demarat recent o campanie de denigrare a familiilor Nobilimii negre.
Multe informații despre aceste familii puteți găsi aici:

și aici:
Ar fi util să creați copii de pe aceste materiale de pe bloguri căci este posibil să fie retrase sau interzise publicării, deoarece familiei Nobilii Negri nu-i place să fie expusă ori criticată.
Cu toate acestea, în prezent există o campanie de meditație pentru a aduce lumina coloanelor budiste prin membrii acelor familii, pentru a accelera purificarea planetei:
Matricea începe să se destrame:
Victoria Luminii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu