Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 februarie 2019

Perspectiva asupra noii realități

Preluare integrală de pe:  
https://burebista2012.blogspot.com/2019/02/perspectiva-asupra-noii-realitati.html?spref=fb

20 feb.2019
  Este un articol amplu, abordați-l cu răbdare și......Lumină 
         M.S.

Mesajele canalizate provin din numeroase canale și surse, de exemplu prin Mike Quinsey (un canal pentru SaLuSa din Sirius), Sheldan Nidle și alți extratereștri din sistemele stelare Arcturian și Pleiadian. Este necesar să avem o anumită cunoaștere cu privire la realitatea de care vorbim și care va fi a noastră pentru cei care doresc acest lucru. Acești extratereștri reprezintă și fac parte din Federația Galactică a Luminii. În plus, mesajele canalizate sunt primite de la Maeșterii noștri Ascensionați, cum ar fi Sananda (Isus) și Saint Germain, plus mulți alți arhangheli. Acești Maeștri Ascensionați locuiesc în primul rând pe navele aparținând Federației Galactice a Luminii.


Vrem să începem prin a spune că dezvăluirea existenței extraterestrilor iubitori care ne susțin necondiționat, este foarte apropiată în timp. Data exactă nu este dată și depinde de evoluții. Să analizăm mai întâi contextul dintr-o perspectivă mai largă.


Sistemul nostru solar se rotește în jurul Soarelui Central -AlcyoneAlcyone este soarele central al sistemului stelar Pleiadian, iar sistemul nostru solar ar putea fi considerat, de asemenea, ca parte a sistemului Pleiadian. Timpul în care orbitează această stea este de aproximativ 25.860 de ani, care este un ciclu precesional. Alcyone și toate sisteme stelare care-l gravitează se rotește la rândul său în jurul Marelui Soare Central al Galaxiei Calea Lactee, cu o orbită de aproximativ 220 de milioane de ani. În timpul trecerii în jurul stelei Alcyone, sistemul nostru solar trece prin centura fotonică în anumite perioade ale întregului ciclu de 25860 de ani. Am început recent intrarea în centura fotonică (2012), acesta fiind motivul pentru energiile intensificate ale dragostei și luminii pe care Pământul le întâmpină.
Pleiadele si Soarele sistemului - steaua Alcyone
Locul Sistemului nostru solar în Galaxie

În mod oficial, ultimul nostru ciclu s-a încheiat la 21 decembrie 2012 și suntem acum într-un noul ciclu. Noul ciclu este adesea denumit Epoca de Aur. Data este confirmată de Calendarul Maya, care s-a încheiat la această dată. Calendarul a spus întotdeauna că a fost sfârșitul unui ciclu și începutul unuia nou, pe care unii l-au interpretat greșit în sensul sfârșitului lumii. Calendarul hindus, conform multor oameni de știință și cercetători ai vechilor scrieri hinduse, de asemenea pune capăt ciclului întunecatKali Yuga în acest moment și intrarea în Satya Yuga, era adevărului și Luminii. În mod similar, multe sisteme de credințe spirituale indigene au anul 2012 ca sfârșitul unei ere și începerea oficială a uneia noi.Specia umană a fost însămânțată pe Pământ ultima dată acum 800.000 de ani pe continentul Lemuria, aflat anterior în Oceanul Pacific. Înainte ca rasele umane să fie însămânțate pe Pământ, au fost îndepărtate de pe Pământ de alte rase galactice. Rasa umană a evoluat inițial în sistemul stelar Vega din rădăcini acvatice, cu aproximativ 7 milioane de ani în urmă. Colonia umană de pe Lemuria a înflorit mult timp, dar s-a scufundat în urmă cu aproximativ 26.000 de ani (exact la un ciclu precesional, n.b.), datorită, printre altele, energiilor dezechilibrate - cu un exces de energii feminine. Mulți dintre locuitori au reușit să scape de pe continentul scufundat pentru a ajunge în Pământul Interior - Agartha - unde au continuat să evolueze și au ajuns la un nivel superior al conștiinței (conștiința dimensiunii a 5-a).

O parte din prăbușirea Lemuriei a fost și conflictul cu continentul Atlantida, care a suferit un excedent dezechilibru al energiilor masculine. În ultimii ani ai acestui continent, care a fost cu 13.000 de ani în urmă (jumate din ciclul precesional, n.b.), Atlanții au urmărit agende întunecate, printre care se numără reducerea strămoșilor noștri la un statut de conștiință limitată, pe care am suferit-o de atunci. Această agendă întunecată a condus, de asemenea, la dispariția fizică a continentului, care se află în mare parte în ceea ce astăzi numim triunghiul Bermudelor. Societatea Atlantis utiliza tehnologii avansate pe bază de cristale. Pe măsură ce continentul s-a scufundat sub valuri, cristalele foarte mari au ajuns pe platforma de fund a oceanului. Aceste cristale sunt astăzi responsabile pentru multe dispariții inexplicabile ale navelor și avioanelor, datorită deschiderii de portaluri datorită interacțiunii dintre lumina soarelui și cristale.

Pământul Interior sau Agartha ar putea fi un aspect foarte surprinzător pentru unii (a se citi articolele din blog cu acest subiect, n.b.). Conform descrierii realității din mesajele postate pe acest site, Pământul este gol în interior. Învelișul este proporțional cu grosimea unei coji de portocală sau aproximativ 800 de mile. Alte planete din acest sistem solar, cum ar fi Marte și Venus, și alte planete din jurul altor stele sunt de asemenea goale în interior. Aceasta este matricea universală în Univers. Există intrări largi ale Pământului Atât la Polul Sud, cât și la Polul Nord. Amiralul american Byrd descrie zborul său cu un avion prin Polul Nord în Pământul Interior și înapoi în 1947 (există în blog un articol amplu cu acest subiect, n.b.). În plus, există sisteme de tuneluri la alte latitudini spre Pământul Interior, în special în Tibet. Scrierile din Tibet despre Shangri-La, descriu viața din Pământul Interior și orașul Shambala, care se află direct sub complexul montan Himalaya. De asemenea, orașul Telos din Pământul Interior este situat sub Muntele Shasta din Statele Unite și este conectat prin intermediul sistemelor de tuneluri secrete cu alte orașe subterane și cu suprafața Pământului.

Gravitația funcționează astfel încât să fie inversată (180 de grade) în Pământul Interior comparativ cu lumea de suprafață. La aproximativ patru sute de kilometri în jos în crusta Pământului, există o zonă neutră cu zero gravitație, înainte ca ea să se inverseze pe măsură ce vă mișcați și mai adânc și ajungeți la Pământul Interior. Pământul Interior are, de asemenea, un Soare Interior, care pe țărmurile Pământului interior pare aproximativ de aceeași dimensiune ca Soarele nostru, acesta din urmă fiind situat la o distanță mult mai mare. Soarele Interior are o lumină mai difuză și uneori se numește și Nucleul sau Sămânța Pământului.

Înainte de moartea Atlantidei (și, de asemenea a Lemuriei), omenirea avea un nivel mai înalt de conștiință. Atlanții întunecați au conceput o reducere a conștiinței în rasa umană, la ceea ce numim acum a treia dimensiune sau dualitate sau pur și simplu o conștiință limitată. Termenul ,,care trăiește în iluzie” se referă și la acest nivel. Această experiență traumatică de a se îndrepta către acest nivel inferior al conștiinței continuă să rămână în mintea noastră subconștientă, exprimată ca frica de sfârșitul lumii. Cu toate acestea, sfârșitul acestui ciclu nu va coincide cu o nouă dezvoltare catastrofală, la fel ca și celelalte etape ale ciclurilor. Unii oameni din Atlantida au reușit să scape de scufundarea Atlantidei în formă fizică. Ei au fugit, de exemplu, în Guatemala și acești oameni vin să fie cunoscuți mai târziu ca Mayași. De fapt, Maya era numele preoției în Atlantis. Indienii Hopi sunt, de asemenea, descendenți direcți din Maya și Atlantis. Alți oameni au fugit în Irlanda și în Egipt. Aceștia, cu cunoștințele lor avansate, au început civilizația egipteană.

Piramidele sunt o formă centrală în Atlantida, cu un înțeles spiritual unic. Piramidele există, de asemenea, în Guatemala, Egipt, Bosnia, China și în alte părți ale lumii. Cele trei mari piramide din Egipt, cum ar fi piramida lui Keops și Sfinxul, au fost totuși construite de extratereștrii cu aproximativ 40.000 de ani în urmă. Ele sunt situate în linie cu sistemul de stele Sirius (Steaua Nordului) pe un nod sau chakră foarte importantă în câmpul energetic al Pământului. 


Conceptele reîncarnării și că sufletul este nemuritor sunt centrale printre aceste mesaje și un fapt, în ciuda faptului că mulți nu cred acest lucru. Mulți dintre noi, încarnați acum pe Pământ, am fost încarnați și în timpul Atlantidei și Lemuriei. Alte suflete care sunt acum aici și încarnate provin de pe alte planete din alte sisteme solare și sunt numite Semințe Stelare. Indiferent de originea recentă a sufletelor, accentul comun este acum să ridicăm nivelul conștiinței umane – Înălțarea/Ascensiunea. De data aceasta nu va fi un eșec, ca la sfârșitul timpurilor Atlantidei și Lemuriei. Energiile masculine și feminine vor fi echilibrate. Se va produce o înălțare a conștiinței, care va mișca rapid nivelul conștiinței prin 4D în 5D, care este denumit și conștiință deplină. Abilitățile noastre spirituale și fizice se vor schimba rapid și dramatic. Vom începe în mod conștient să ne amintim viețile anterioare și să comunicăm tot mai mult telepatic. Îmbătrânirea, pe care o trăim acum, va încetini mai întâi și apoi va fi inversată, iar procesul de întinerire va începe (după cum știți deja din interviurile lui D.Wilcock cu Corey Goode această tehnologie există deja și este folosită în Programele Spațiale Secrete, n.b.).

Înălțarea/Ascensiunea este opțională și nu va fi forțat nimeni. Cei care au ales calea către Ascensiune vor urma pe Mama Pământ la un nivel vibrațional mai înalt în a cincea dimensiune. Acele suflete care preferă să-și continue experiențele în a treia dimensiune (3D) vor pune capăt acestei vieți și vor începe vieți noi pe alte planete 3D foarte asemănătoare cu Pământul. O astfel de planetă se numeșteHerculobus și se pregătește special pentru sufletele de pe Pământ. Aceste suflete vor continua să se dezvolte pe aceste planete și vor fi în cele din urmă gata să ajungă la a cincea dimensiune. Cu toate acestea, următoarea oportunitate de a urca în număr mare ar putea dura mult timp. Ascensiunea unui număr mare de suflete simultan și în trupurile lor, care are loc pe Pământ, este unică și mulți extratereștri din dimensiuni superioare sunt aici, pentru a asista la acest proces și a ajuta. În mod normal, sufletele ating un nivel mai înalt de existență ca parte a vieții lor viitoare și nu iau corpul în care sunt cu ei. Acest proces, ascensiunea noastră în masă și în trupurile noastre, nu a avut loc anterior în acest Univers. Înălțarea care are loc aici pe Pământ este o etapă centrală în mai multe feluri și este cheia ascensiunii care are loc și în alte sisteme solare din această galaxie.

Extratereștrii care sunt aici nu pot fi văzuți în general. Ei folosesc tehnologii de mascare/camuflare pentru navele lor, ceea ce le face invizibile, cu excepția cazului în care o opresc și se arată. Acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des și este motivul pentru unele dintre observațiile OZN.


Extratereștrii care sunt aici sunt, în cea mai mare parte, sunt prietenoși și plini de iubire. Aceste rase aparțin Federației Galactice a Luminii și locuiesc în cea de-a cincea dimensiune sau mai înaltă. De asemenea, ne protejează de musafirii neprietenoși din civilizațiile întunecate. În Federația Galactică a Luminii există o majoritate a extratereștrilor umani din sistemul stelar Pleiadian, din Sirius A, Arcturian, Herculian, Andromedan, Alfa Centurian, Ummite, Procyon, Tau Ceti, Lyrian și multe altele. Lyrienii sunt deosebit de interesanți, deoarece se spune că reprezintă rasa umană originală care s-a dezvoltat în sistemul Vega. Celelalte reprezintă colonii umane dezvoltate mai târziu, care, de asemenea suntem. Membrii Federației Galactice a Luminii sunt în mare parte de origine umană (umanoizi), dar nu în întregime. Există, de asemenea, o parte întunecată extraterestră, care a fost permisă de Creator. Partea întunecată a fost lăsată să se infiltreze și să provoace distrugerea civilizațiilor atât Lemuria, cât și Atlantis. Multe războaie galactice s-au dus cu fracțiunea galactică întunecată numită Alianța Anchara. Aveau poziții centrale în sistemele stelare ale centurii Orion.

Membrii Alianței Anchara au mai des genetică reptiliană. De exemplu, demonii și gargoilele care împodobesc multe biserici din Europa, din Evul Mediu - de exemplu, Notre Dame din Paris - reprezintă extratereștrii cu o formă genetică reptiliană. Una dintre cele mai importante rase este Dracos. Este o rasă puternică reptiliană, fizic și mental. În timp ce cei mai mulți Dracos (din constelația Dragonul) aparțin părții întunecate, există și excepții. 


Extratereștrii, cel mai des reprezentați în mass-media, ca niște mici, gri și cu ochi mari negri, reci nu sunt principalii jucători. Ei sunt numiți Grays (Micii Cenușii) sau Zeta Reticuliani. Ei fac parte din partea întunecată și sunt subordonați imperiului Dracos. Ei au primit permisiunea de a vizita Pământul în ultimii 70 de ani și au încheiat acorduri cu guvernele în această perioadă. Scopul lor a fost de a forma o nouă rasă hibridă, cu un amestec de genetică și gene umane. Rasa lor a fost amenințată de dispariție și aceasta este calea lor de a-și salva specia. Aceștia sunt cei care au fost responsabili de răpirea fetușilor, care apoi au fost folosiți pentru crearea unei noi rase hibride. De asemenea, li s-a permis să aibă baze subterane pe Pământ. În schimb, aceștia au în comun aspecte ale tehnologiei avansate, la care, în primul rând, armata americană a avut acces. În realitate, multe vizionări ale OZN, sunt rezultatul navelor efectuate de armata americană folosind tehnologia obținută de la Grays. Cu toate acestea, această tehnologie nu se apropie de ceea ce posedă Federația Galactică a Luminii.


Adevărata putere din alianța întunecată are un fundal reptilian mai pur. Aceasta include Dracos și rasa regală - Ciakar. Aceștia din urmă sunt umanoizi reptilieni formidabili cu aripi. Poate corespund "miturilor" noastre despre dragoni.


Războaie galactice au avut loc cu Alianța Anchara ca actor principal, în decursul a milioane de ani. Acest lucru a dus, printre altele, la distrugerea suprafețelor planetelor Marte și Venus. Sistemul nostru solar avea inițial patru planete frumoase cu apă, asemănătoare cu cea a Pământului. A patra planetăMaldek a fost cea mai mare și a fost complet distrusă în aceste războaie și tot ceea ce rămâne este ceea ce numim azi centură de asteroizi. Cu alte cuvinte, asteroizii sunt bucăți ale fostei planete. Toate cele patru planete vor fi restaurate în condițiile lor pure, printr-un proces numit terraformare și vor face parte din noul nostru sistem solar. Numele lui Maldek va fi apoi schimbat în Pax.


Pentru cei interesați de astronomie se poate menționa faptul că luna noastră actuală, anterior a fost un satelit sau o lună în jurul lui Maldek și nu este naturală. Are o construcție interioară din Titan. Când luna noastră artificială actuală a fost pusă în orbită în jurul Pământului, cu mult timp în urmă, cei doi sateliți naturali care existau atunci au fost îndepărtați. Aceste două luni vor fi recreate prin terraformare, iar luna artificată actuală va fi îndepărtată. Cu toate acestea, o altă planetă va fi recreată. În ea este cea mai intimă planetă, în orbita lui Mercur, numită Vulcan. Este mică, dar a fost observată de pe Pământ în jurul anilor 1840-1850, dar în prezent nu poate fi văzută. Mai mult, unele surse afirmă că Pământul are o poziție foarte unică în această galaxie. O anumită sursă de singularitate există în interiorul Pământului, de unde a crescut întreaga Galaxie Calea Lactee. Acest lucru face din Pământ o planetă foarte specială și căutată, peste care s-au dus multe războaie. Se poate explica, de asemenea, de ce Pământul nu a fost distrus în măsura în care celelalte plante cu apă erau în acest sistem solar. S-a mai spus că sistemul nostru solar se va apropia mai mult de cel al sistemului Sirius și va deveni o parte a acestuia cu soarele lui existent; Sirius A, B și C.

Pe măsură ce discutăm despre schimbări astronomice sau geofizice, este interesant de observat și faptul că, înainte de Atlantis, care trecut sub Pământ, au existat două Ceruri care îl înconjurau. Acestea erau două straturi sferice de cristale de gheață în atmosfera din jurul Pământului, care au fost ținute în loc prin tehnologiile avansate pe baza cristalelor, care existau în Atlantis. Cerurile au servit funcția de a oferi un climat protejat și temperat în jurul întregului Pământ. Când Atlantida s-a scufundat și cristalele au dispărut la fundul oceanului, Cerurile nu mai puteau fi ținute în loc și cristalele de gheață au căzut pe pământ. Acest lucru a creat baza pentru ceea ce a fost relatat în Biblie ca fiind Potopul, din cauza căderii omului și a mâniei zeilor. Amintiți-vă că, pe măsură ce Atlantida a trecut sub Umanitate, a căzut de la conștiința deplină la conștiința limitată.

Atlantis și Lemuria vor fi din nou ridicate la suprafață, odată ce transformarea suprafeței Mamei Pământ începe cu adevărat. Cerurile vor fi apoi restaurate împreună cu cele două luni originale. Aceasta va face parte din crearea unui climat echilibrat și temperat pe Pământ. 


Să ne întoarcem din nou la prăbușirea Atlantisului cu 13.000 de ani în urmă, dar dintr-un unghi diferit. Restul rasei umane care a rămas și-a redus capacitatea și a reușit să stabilească o existență primitivă pe alte continente. La scurt timp după căderea Atlantidei, rasa extraordinară a Anunnaki a intrat în scenă și s-a apropiat de Pământ. Baza lor de origine este planeta Nibiru, sau uneori numită Planeta X, sau Planeta Crucii. Este o planetă care merge într-o orbită eliptică între Sirius și Soarele nostru. Anunnakii sunt uneori numiți Nephilimi și erau foarte mari, giganți. A fost o rasă hibridă cu genetică umană din Sirius B și gene reptiliene din sistemul Orion. 

Umanoizii Anunnaki au lucrat împreună cu conducătorii lor, Dracos. Pe măsură ce rasa umană a evoluat și s-a îndreptat înapoi către o conștiință limitată, cu vibrațiile sale inferioare, a devenit ușor pentru poporul Anunnaki să aterizeze pe Pământ și să se instaleze ca zei în ochii omenirii. Oamenii Anunnaki nu erau doar de dimensiuni mari, aveau tehnologii și abilități speciale. Anunnaki a introdus anumite tehnologii și cunoștințe, ceea ce a condus la culturi înfloritoare, cum ar fi sumerienii. Ei au construit piramide, Zigurate, în Mesopotamia și în altă parte. Ele au funcționat ca locuri sfinte unde s-au arătat Anunnaki. De asemenea, a fost un loc sexual pentru Anunnaki de sex masculin cu oameni de sex feminin, pentru a procrea. Progeniturile au fost numiți semizei. Semizeii aveau abilități deosebite, cum ar fi viețile lungi, care proveneau din descendența tatălui.

Acești semizei și urmașii lor, la rândul lor, au devenit fondatori ai tradiției regale, sub tutela Anunnakilor. În secolele și mileniile ulterioare, regii au fost aleși dintre descendenții originilor semizei. Ei poartă o anumită linie de sânge specială, care uneori se numește sânge albastru în nobilime și în familiile regale. Acest lucru a dus la încercările de a păstra familiile regale căsătorite în interiorul lor pentru a păstra această linie de sânge. Aceeași linie de sânge este de asemenea importantă pentru francmasoni. Pentru a atinge nivelul de top 33 în cadrul francmasonilor, astăzi sunt efectuate teste de sânge și această descendență este necesară.

Lumina nu a părăsit Umanitatea în mâinile Anunnakilor, după căderea Atlantidei. Isus Hristos, Buddha, Mohamed au venit să răspândească Lumina. Cu toate acestea, religiile formate după plecarea unor astfel de maeștri au fost infiltrate de întunericul condus de Anunnaki. Religia creștină a trecut printr-o schimbare majoră de direcționare, începând cu adunarea din Niceea în 325 a.d., sub împăratul roman Konstantin. Înainte de această dată, credința creștină conținea conceptul de reîncarnare, dar nu conceptul de păcat, iar Isus a fost văzut ca cineva care a dat un exemplu care putea fi urmat și nu Fiul lui Dumnezeu, pe care nimeni altcineva nu l-ar putea realiza. În acest timp a fost introdus conceptul păcatului și un sistem de a merge la biserică pentru a cere, a te ruga și a cumpăra dezlegarea păcatelor voastre. Acest lucru a făcut biserica catolică foarte bogată de-a lungul secolelor. 


După timpul lui Isus Hristos, controlul asupra omenirii a devenit mai puțin evident și a fost realizat de Anunnaki și de slujitorii lor prin mijloace mai subtile. Au fost formate multe organizații secrete și altele nu atât de secrete, cum ar fi francmasonii. O mare parte a accentului a fost pus pe crearea fricii și a suferinței în rândul populațiilor, care au avansat agendele Anunnaki și superiorilor lor. Să ne mișcăm rapid înainte în timpul revoluției franceze. În acest timp, diferite grupuri întunecate susținute de organizații secrete și Anunnaki au început să folosească numele Illuminati - iluminatul. Cu toate acestea, ei nu sunt din Lumină, ci destul de întunecați. Astăzi Illuminati este format din aproximativ 13 familii de conducere, incluse aici sunt Rothschildzii, Rockefellerii și o serie de familii nobile întunecate europene (Nobilimea Neagră).

În timpul Revoluției Franceze (1789, n.b.) și al Revoluției Americane (1776, n.b.), contele Saint Germain era activ și încarnat în Franța. Acest suflet a fost, de asemenea, întrupat ca Iosif, tatăl lui Isus, la vremea aceea. El a fost, de asemenea, Christopher Columbus și Merlin la curtea regelui Arthur. El șiSananda (Isus) lucrează astăzi foarte atent și se vor întoarce împreună. Deci, în jurul acestei perioade, St Germain a stabilit ceea ce se numește Saint Germain World Trust. Este un fond care a acumulat valoare din acest moment, grație geniului său financiar. De asemenea, în acest timp, Saint Germain a fost cheia pentru a asista Părinții fondatori scriind Constituția americană. În timp ce Părinții fondatori ezită să semneze documentul pe care îl creaseră - temându-se pentru viața lor - a apărut în fața lor, un străin, și a făcut un discurs care le-a dat curaj să semneze documentul. Din această perioadă în istorie, întunericul, în principal Illuminati, au dominat lumea noastră și, din 1913, au folosit Banca Centrală Americană ca instrument-cheie pentru acest lucru. Cele 13 familii Illuminati dețin Banca Rezervei Federale (Federal Reserve Bank sau Fed, n.b.). Întunericul a avut o agendă foarte sinistră de depopulare pe Pământ, printr-o serie de catastrofe, în timp ce construia în același timp baze subterane în care s-ar retrage și vor supraviețui catastrofelor. Ca parte a programului de depopulare, întunericul a proiectat un plan pentru trei războaie mondiale. Cel de-al treilea război mondial urma să fie un conflict între lumea musulmană și civilizațiile creștine occidentale. Crearea Israelului de către Illuminati făcea parte din acest plan, la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Statul Israel a fost creat în 1948 pe baza Declarației de la Balfour din 1917, o scrisoare a prim-ministrului britanic de atunci către Lordul Rothschild - un bancher. Încă se fac încercări de a crea un al treilea război mondial, dar nu va avea succes (Putin și Trump au înăbușit orice speranță a lor privind un nou RM, n.b.).


De asemenea, la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când primele bombe nucleare au fost detonate, a atras atenția multor extratereștrii. Ei și-au dat seama că nu suntem o societate suficient de matură pentru a trata astfel de arme puternice. Rezultatul a devenit că un număr mare de nave, dintr-un număr de sisteme planetare, au venit pe țărmurile noastre pentru a le observa și a le proteja. De fapt, multe surse au declarat în numeroase rânduri că ar interveni dacă ar trebui să se dezvolte un război nuclear și ar face neaplicabile dispozitivele noastre nucleare (în acest sens sunt multe declarații ale ofițerilor de rang înalt, atât din SUA cât și din Rusia, că multe teste au fost anihilate de către OZN-uri, n.b.). În timp ce slujitorii întunecați ai Anunnaki, Illuminati și alții, au căutat atât să depopuleze Pământul, cât și să înființeze o sclavie ca control al populației rămase, care nu a reușit. Norocul lor s-a transformat. În jurul anului 1995, Anunnaki au decis să renunțe la vechile lor obiceiuri întunecate, odată cu intrarea Alianței Anchara într-un Tratat de Pace cu Federația Galactică a Luminii. Rezultatul a devenit că minionii întunecați de pe Pământ nu mai aveau sprijinul Anunnakilor. Cu toate acestea, ei nu au decis să urmeze exemplul Anunnaki, să se alăture Luminii, în ciuda încurajării să facă acest lucru.


Cu toate acestea, Creatorul și Cerul (ființe spirituale non-fizice în cea de-a șaptea dimensiune sau mai sus) au declarat că Umanitatea pe Pământ își va termina șederea în întuneric - un fapt pe care întunericul încearcă să îl ignore. De fapt, Creatorul a vrut ca perioada întunecată a Umanității după căderea Atlantidei să fie o perioadă de dezvoltare și creștere a sufletului pentru Umanitate și din care Umanitatea să se întoarcă. Nu a fost niciodată intenționată să fie permanentă. Sufletele s-au oferit voluntar să facă parte din această experiență în folosul lor. Pe măsură ce trecem la o nouă Realitate a Iubirii și a Conștiinței depline, are loc o bătălie a sufletelor și minții omenirii. Este o luptă pe care Lumina o va câștiga. Ea este posibilă și alimentată de evoluțiile interioare în rândul Lucrătorilor Luminii, ceea ce face posibilă schimbările și evoluțiile exterioare. 
Federația Galactică a Luminii va fi în curând introdusă în mod oficial de anumite guverne majore orientate spre Lumină, asupra oamenilor de pe Pământ. Aici suntem în primăvara anului 2015. Odată cu introducerea Federației Galactice, se vor reîntoarce și Maeștri Ascensionați. Aceștia îi vor include pe Sananda, Saint Germain, Buddha, Mohammed, Hilarion, Maitreya și mulți alții. De asemenea, în acest moment vom fi prezentați verilor noștri din Pământul Interior (Agartha).

Lucrătorii în Lumină așteaptă primii pași, care vor precede întoarcerea și introducerea de mai sus. Acești primi pași vor include un sistem financiar nou și echitabil (QFS care este pe cale, n.b.), care va face posibilă distribuirea binecuvântărilor financiare Lucrătorilor în Lumină, care la rândul lor vor împărți aceste binecuvântări cu populația. O parte din fondurile pentru aceasta vor veni din fondurile confiscate pe care Illuminati care le-au furat de la oameni. O parte din fonduri vor proveni din Saint Germain World Trust și alte surse menționate anterior. Ca urmare, va fi introdusă o nouă guvernare. În America acest lucru este denumit NESARA (care între timp a devenit GESARA, adică la scară globală, n.b.). Legea privind securitatea și reforma economică. Aceasta va duce la iertarea datoriilor pentru indivizi și guverne și crearea unei societăți echitabile și îngrijitoare pentru toți. Abundența pentru toți va fi creată. Liderii întunecați vor fi deposedați și se vor confrunta cu un proces juridic, dar vor avea șanse să se reformeze, deoarece Lumina întotdeauna iartă. 

De asemenea, multe noi tehnologii ascunse vor fi introduse ca precursori pentru aterizarea în masă a familiilor noastre extraterestre și spirituale, plus că vor aduce noi tehnologii cu ele. Multe dintre aceste tehnologii se vor concentra pe curățarea Pământului și asistarea la transport și la furnizarea de surse de energie gratuite. După ce vor avea loc debarcări masive, omenirea va trece printr-o curbă abruptă de învățare voluntară pentru a se pregăti pentru o conștiință deplină. Fiecare dintre noi va avea un mentor individual. Maeștri Ascensionați care se întorc, ne vor educa împreună cu mentorii noștri. Această primă fază către o societate galactică include învățarea spirituală, înțelegerea istoriei omenirii, abundența, noile tehnologii, noile sisteme financiare și guvernanța. Totuși, aceasta este o fază tranzitorie. Mai întâi trebuie să ajungem la conștiința dimensiunii a patra înainte să trecem la a cincea dimensiune. Perioada din a patra dimensiune va fi relativ scurtă.

Transformarea la cea de-a cincea dimensiune este atât fizică, cât și spirituală. O serie de noi centre de chakre sunt deja în proces de a fi înființate în corpul nostru, provocând unele inconveniente pe măsură ce creștem vibrațional. Omenirea are în general două spirale (codoni, n.b.) de ADN. Cu toate acestea, multe dintre ele dezvoltă acum o a treia componentă, confuzând mulți oameni de știință. O persoană pe deplin conștientă în a cincea dimensiune are 12 spirale. Aceste spirale sunt posibile prin schimbarea secvențelor ADN, care sunt denumite acum "ADN-ul junk" (ADN gunoi - cercetătorii noștri "umili" îi numesc așa, deoarece nu înțeleg funcția sau scopul lor.) Aceste secvențe ADN ar putea fi mai bine numite inerte sau inactive și vor fi activate și utilizate în întregul pachet de 12 caractere ADN (acestea se vor activa în timp sau cel târziu la Eveniment, n.b.). Aceasta este baza fizică pentru apariția unei noi ființe umane, cu noi abilități și conștiință deplină.


Această fază de tranziție se va termina în cele din urmă și ne vom muta în adevărata Societate Galactică cu o conștiință deplină. Într-o astfel de societate toate nevoile indivizilor sunt îndeplinite. Banii nu mai sunt necesari și în schimb un sistem de schimbare a formelor este folosit pentru schimbul de servicii axat pe servirea divinului. Tehnologia este utilizată pentru satisfacerea nevoilor de bază. Mama Pământ trebuie, de asemenea, să se mute în cea de-a cincea dimensiune și să-și restabilească suprafața în condiții clare. Aceasta include, de exemplu, reapariția continentelor Lemuriei și Atlantidei de pe fundul oceanelor. Cerurile vor fi recreate, iar cele două luni originale vor reveni. Acest lucru este asociat cu schimbări fizice majore pe suprafața Pământului. Potrivit mai multor surse, nu va fi posibil ca omenirea să continue să locuiască pe suprafață în acest timp. În schimb, oamenii se vor deplasa fie către Pământul Interior, unde au fost construite noi orașe pentru a găzdui și îngriji oamenii, sau se vor deplasa în nave spațiale mari - Navele Mamă.

Între timp, în Pământul Interior sau la bordul Navelor Mamă, omenirea va termina tranziția spre a cincea dimensiune. O parte esențială a acestui lucru va fi aceea de a intra în Camerele de Lumină special făcute. Aceste Camere de Lumină sunt ființe simțitoare, care vor ajuta persoana să termine transformarea în conștiința deplină, în timp ce se află în Cameră timp de trei zile. La ieșirea din aceste Camere de Lumină, persoana va avea o conștiință a dimensiunii a cincea. Cu toate acestea, înainte de a fi gata să funcționeze bine într-o astfel de societate, anumite reguli de "etichetă" vor trebui învățate. Necesitatea acestui lucru poate fi înțeleasă prin faptul că în cea de-a cincea dimensiune vom putea citi fiecare gândurile noastre. Minciunile și denaturările nu sunt posibile. 


Înțelegerea noastră este că, de asemenea, după tranziția finală la existența în cea de-a cincea dimensiune, omenirea va locui în primul rând în interiorul Pământului. Lumea de suprafață va fi protejată și conservată, cu multe ecosisteme, în condiții curate. Se înțelege că alte civilizații de pe alte planete se află în primul rând în interiorul planetei și nu pe suprafață. Omenirea va începe în acest moment să-și îndeplinească destinul, ceea ce este într-adevăr mare. Noua societate 5D de pe Pământ va include, de asemenea, noile planete terraformate ale lui Venus, Marte și Pax. Aceste patru planete cu apă vor constitui nucleul noii națiuni Sol Star, care va include toate planetele din sistemul nostru solar. Călătoriile vor fi frecvente între cele patru planete cu apă și societățile vor fi construite pe toate cele patru planete. Pământul și această nouă națiune stea vor găzdui, de asemenea, numeroase conferințe galactice în cadrul Federației Galactice a Luminii, găzduind mulți extraterestri umanoizi și neumanoizi în 5D.

Din această națiune de origine - Sol - omenirea va continua să servească Lumina și divinul în această Galaxie și chiar și dincolo, în alte galaxii. Lucrarea se va concentra pe transformarea acestei galaxii Calea Lactee în Lumină. Multe sisteme planetare care făceau parte din Alianța Anchara vor aștepta asistență pentru a-și transforma propriile societăți de la întuneric la Lumină. Vom acorda asistență acestora și vom prelua roluri similare cu cele pe care le fac și le-au făcut pentru noi Maestrii Ascensionați și Federația Galactică. 


Toate acestea fac parte din planul mai mare al Creatorului pentru umanitate și această galaxie. Sufletele noastre sunt foarte vechi și cu mult timp în urmă, după cum am fost conștienți de plan, ne-am oferit voluntar să fim parte din el. Planul ne-a inclus, de fapt, să experimentăm căderea Atlantidei și conștiința limitată. Am văzut acest lucru ca un dar care ne-ar oferi o cunoaștere și o creștere unică. Această experiență ne-a pregătit pentru sarcina noastră viitoare de a asista numeroasele națiuni stelare care așteaptă să evolueze și să se alăture Luminii.

  Drum drept spre Lumină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu