Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 februarie 2019

Mesaj de la pleiadianul KaRa


13 ian. 2019; channeler James McConnell
Traducere Const Mihăilescu


Eu sunt KaRa. Nu am transmis niciodată până acum mesaje prin acest canal uman. Am cerut permisiunea să fac acest lucru în calitate de reprezentant al flotelor Pleiadiene.
Spun la plural „flote” pentru că mulți dintre noi circulăm acum pe planeta voastră ajungând aici cu ajutorul multor mijloace de călătorie, mai mari sau mai mici. Suntem aici de mai multă vreme și acest fapt ne permite să vă cunoaștem bine problemele existențiale. Am urmărit și am așteptat ocazia de a ne implica mai mult în realitățile pământenilor pentru a ajuta. Până acum însă nu ne-ați cerut ajutorul ori asistența decât la nivel de enitate separată, nu ca grup. Vă amintim că la nivelul conștiinței noastre, nu ne-am permis, și nu o vom face nici în viitor, să ne insinuăm în viața voastră, în nicio situație, căci noi am respectat totdeauna Legea Liberului Arbitru. În multe privințe, noi avem asemănări, chiar dacă, condiții concrete și particulare ne-au făcut să evoluăm diferit.
Spuneam că sunt un reprezentant al flotelor pleiadiene aparținând mai multor consilii reunite în Marele Consiliu Pleiadian. Mesajul meu este justificat de nevoia de a vă pregăti pentru ceea ce urmează, evenimente pentru care grupul nostru s-a pregătit minuțios, din timp. Sperăm ca un număr cât se poate de mare dintre voi să citească și să analizeze acest mesaj.
Dragilor, noi știm că majoritatea dintre voi sunteți pregătiți pentru a face față evenimentelor la care ne referim, evenimente care vor avea loc înaintea a ceea ce v-ați obișnuit voi să numiți EVENIMENT. Aceasta deoarece EVENIMENTUL trebuie bine pregătit, pentru a avea o deplină reușită. În conexiune cu aceasta, în prealabil, se vor impune destul de multe schimbări. Ca un element de culoare, vă comunicăm că este prevăzut ca unii dintre voi să fie invitați să viziteze navele noastre.
Vremurile acelea sunt aproape și pregătirile sunt în desfășurare. Este unul dintre motivele pentru care am cerut să mi se permită transmiterea acestui mesaj. Este de așteptat ca mesajul nostru să fie recepționat și de aceia dintre voi direct interesați. Chestiunea este că, în prealabil, cei vizați trebuie să fi atins nivelul de vibrație corespunzător.
Noi cunoaștem că deși programul de pregătire este demarat, grupul umanilor la care mă refer nu va putea atinge nivelul optim de vibrație, necesar contactului, față în față cu noi. Din acest motiv, la rândul nostru, facem pregătiri care să ne permită o anumită scădere temporară a frecvenței noastre de vibrație, pentru a ne putea întâlni cu voi (frecvențial vorbind) „la mijloc de drum”.
Multe sunt problemele care trebuie rezolvate înainte de producerea EVENIMENTULUI. Totul este etapizat și nu se trece la următorul punct fără totala rezolvare a celui în lucru.

Tocmai am trecut la etapa care se referă la pregătirea celor cu care vom veni în mod nemijlocit în contact. Ne pregătim pentru primirea celor cu care vom colabora și cu care vom forma echipe mixte. La această selecție s-a ținut cont în primul rând de dorința celor pe care-i avem în vedere și, desigur, de nivelul lor de pregătire, unde frecvența de vibrație este determinantă. Între noi și cei selecționați va trebui să existe o sincronizare vibrațională care să nu ducă la distorsiuni de înțelegere și acțiuni divergente.
Trebuie precizat că nivelul vibrațional la care grupurile mixte vor lucra este cel care caracterizează dimensiunea de tranziție 4D.
De altfel, mulți dintre voi locuiesc în prezent, ca frecvență, în dimensiunea 4D, chiar dacă, în general vorbind, caracteristica globală pe planetă este încă 3D. [nota C.M.: din acest motiv umanitatea se polarizează tot mai accentuat iar între cele două lumi, 4D și 3D, relațiile sunt tot mai contradictorii și se rezolvă „contondent”. Cei care își exprimă nemulțumirile prin proteste de stradă, prin mijloace media etc., cerând dreptate, echitate și o viață decentă, în care să primeze valoarea, iubirea și bunul simț, au trecut, din p.d.v. al conștiinței, în 4D și fac parte din grupul ființelor care văd și simt că nu se mai poate continua așa, că nedreptățile trebuie să dispară, că societatea trebuie să intre într-un amplu proces de transformare și vindecare. Grupul minoritar (rămas încă în 3D) este format din cei care dețin puterea și bogățiile, obținute prin fraudă, minciună, oprimarea și exploatarea altora, jefuirea bogățiilor naturale, acapararea puterii în stat, promulgarea unor legi nedrepte, părtinitoare cu care își apără interesele, etc. Nu vreau să se spună că politizez acest articol, dar, din păcate, ceea ce se întâmplă astăzi în societatea românească este un exemplu tipic de contradicție între cele două lumi: lumea 3D (minoritară), a ignoranței, lașității, nedreptății, urii, intoleranței, minciunii, incompetenței, hoției, mediocrității și lumea 4D, a iubirii, păcii, înțelegerii, echității și compasiunii.
Evenimentele care s-au petrecut și se vor mai petrece în întreaga lume poartă această pecete a incompatibilității și intoleranței dintre cele două lumi. Este suficient dacă enumerăm câteva dintre locurile și zonele în care mase mari de oameni, ajunși la disperare din cauza exploatării și nelegiuirilor clasei dominatoare, se revoltă și cer să li se respecte drepturile și să nu mai fie exploatați și jefuiți. Amintim de: situația catastrofală în care a ajuns poporul din Venezuela (popor sărac într-o țară bogată, ca și România, de altfel), repetatele manifestații de stradă ale ”vestelor galbene”, în Franța, urmările grave rezultate din cauza războiului din Siria, sărăcia cumplită din Coreea de Nord, în care o dictatură inumană asuprește un întreg popor. Din păcate, și ceea ce se întâmplă acum în România face parte din aceeași deplorabilă realitate.
Practic, se întâmplă același lucru: o mână de oameni corupți, reprezentând mai puțin de 1% din populație, dețin puterea politică și economică pe seama pauperizării majorității. Și când te gândești ce simplă ar fi schimbarea dacă n-ar exista ignoranța celor care se lasă manipulați, mituiți ori mințiți !! ]

Este important acum pentru voi toți ca, pe măsură ce continuați să vă ridicați vibrația, să continuați să vă controlați gândurile, să învățați să vă păstrați mintea limpede, să înțelegeți că trebuie să vă revendicați și să vă luați puterea. Este, de asemenea, extrem de important să vă înlăturați fricile și să vă ascultați sinele. Nu uitați că voi ați fost creați să fiți nemuritori.
Mintea, care este un slujbaș credincios al ego-ului vostru uman vă oprește să faceți ceea ce ar trebui, adică să mergeți în întâmpinarea sinelui și sufletului vostru, nelăsându-vă manipulați și conduși din exterior, de indivizi interesați, care nu vă vor evoluați, interesul lor fiind să vă țină în ignoranță, pentru a vă controla cât mai bine. 
Atunci când veți avea o mai strânsă legătură cu Sinele vostru Superior, vă veți ridica suficient vibrațiile pentru a rezona cu cele în care viețuiesc ființele evoluate ale universului. Abia atunci ne veți întânlni și pe noi, frații și surorile voastre de drept. Și nu mă refer numai la noi, Pleiadienii. În componența flotelor noastre aflate acum în această zonă a universului se regăsesc reprezentanți ai multor alte civilizații: siriusieni, andromedani etc. Toți ne aflăm într-un program de pregătire pentru a vă ajuta cât mai bine în procesul de înălțare în care vă aflați.
Da, dragilor, veți trece printr-un proces de tranziție pe care trebuie să-l așteptați cu nerăbdare și de care nu trebuie să vă temeți. Este firesc să evoluați pentru a vă relua locul în marea familie a civilizațiilor avansate ale universului.
Noi cunoaștem că, pe drumul vostru evolutiv, întâmpinați opoziția înverșunată a sufletelor întunecate care știu că nu pot exista în câmpurile energetice de vibrație înaltă. Ei cunosc că binele pe care și l-au creat, pe seama exploatării și suferinței voastre, va dispărea și singura lor salvare va fi să vă părăsească, dacă nu vor să treacă în neființă, pentru a lua de la capăt lungul proces al evoluției.
Pe măsură ce treceți prin această tranziție, ascensionați, apropiindu-vă de dimensiunile superioare unde, așa cu spuneți voi, nu există „durere și întristare”. Abia atunci vă veți aminti complet cine sunteți, de unde veniți și care este scopul prezenței voastre în viața în care vă aflați. Momentul acela va fi al contopirii ființei voastre (eu-lui) cu sufletul și Sinele vostru Superior.
Sunt aici, cu acest mesaj, pentru a vă încuraja și pentru a vă garanta că vă așteaptă un viitor minunat, recunoscuți fiind de frații și surorile voastre din univers.
Multe schimbări se petrec acum pe planeta voastră, multe dintre ele (de fapt, majoritatea) nefiind conștientizate de voi, altele urmează.
Înainte de a se dezvălui, adevărul își consolidează și își securizează prezența. Nimic nu va fi uitat sau neglijat; „nicio piatră nu va rămâne neîntoarsă”. Totul va fi scos la lumină.
Aveți încredere în asta, aveți încredere în voi ! Prefigurați-vă și admirați-vă cum vă va sta „pe scena lumilor”, când imensele mulțimi, pline de iubire, vă vor aclama.

Eu sunt KaRa. Vă las acum în pace si în dragoste, si vă asigur că legăturine noastre cu voi sunt trainice și nelimitate.

https://sananda.website/kara-the-pleiadian-via-james-mcconnell-january-13th-2019/

Un comentariu: