Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 ianuarie 2019

Profeţia părintelui Elpidie despre cipul ce va fi implantat în vremea lui Antihrist


… Atunci vor recurge cu viclenie la metode iscusite cum ar fi cipul. Nu le vor pune cătuşe oamenilor. Nu vor şti exact de la început în ce formă va fi folosit acest cip. Îl vor utiliza mai întâi pentru a cerceta. Vor experimenta pe greci felul în care pot fi influenţaţi oamenii, pentru ca în final să fie controlată întreaga lume.
Aceasta va fi o etapă premergătoare, iar atunci când se va împlini vremea şi prorocul mincinos se va instala în scaunul Vaticanului, va influenţa întreaga lume cu hotărârile lui. Toţi liderii politici vor fi de partea lui. Să nu credeţi, însă, că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapă şi un antipapă secund. Toate acestea vor depinde de noi, de cât de mult ne vom ruga să se transforme în bine situaţia. Dar acest pseudo-profet va aduce multă pagubă, el va aduce cipul. Antihristul le va găsi pe toate pregătite, pentru că va lucra prin el.
Să nu credeţi că acest cip, așa cum auziţi despre alte cipuri, va fi introdus subcutanat aici sau acolo şi apoi se va putea scoate, nu! Nu va fi la fel. Sfântul Duh zice că ceea ce va fi implantat oamenilor în vremurile acelea va fi lucrat după o tehnologie atât de înaltă, microtehnologie, încât va putea influenţa hotărârile omului. Va fi implantat astfel încât nu va putea fi scos nicicum. Va fi gravat în om. Va avea o frecvenţă atât de înaltă şi asemenea capacitate, încât va putea influenţa până şi simţirile şi sentimentele omului. Iar cel care va deţine calculatorul central, va putea induce tuturor care vor avea cipul implantat asemenea senzaţii, încât de durere vor scrâşni din dinţi. De aceea, cei care vor lua acest cip pentru a scăpa de dureri, vor fi primii care se vor distruge. Iar ei vor şti totul despre om, îi vor cunoaşte gândurile, sentimentele şi vor putea interveni în viaţa lui.
 Toate acestea vor veni şi dacă nu vom avea credinţă desăvârşită în Dumnezeu, cine va putea rezista acestor timpuri? Iar încredere desăvârşită ştii ce înseamnă? Cu simplitate, cu smerenie, Sfintele Taine vor avea o asemenea putere în sufletul omului, încât el nu va putea fi influenţat sau manipulat nici prin gânduri, nici prin simţiri.
Microtehnologia digitală va fi de o asemenea capacitate, încât prin intermediul ei vor putea afecta până şi mintea omului. Vă daţi seama ce minţi satanice există? Veţi vedea, nu acum, peste puţin timp! Dar nu vor avea nicio putere asupra omului care va înţelege aceste taine şi se va împărtăşi. Rugăciunea va răspândi în jurul acelui om o asemenea putere, va fi apărat de îngeri atât de tare, încât Lucifer şi slujitorii săi nu vor putea vătăma cu nimic acel suflet. Şi va trăi acel om cu puţină hrană şi va supravieţui, iar cei ce vor avea de toate… vor muri.
Ce vrea Dumnezeu de la noi? Să avem credinţă în El. Nu doar o credinţă slabă, ci încredere desăvârşită. Să ne transformăm viața în bine începând de astăzi, să-L iubim pe Dumnezeu și să alergăm în brațele Lui ca un copil în brațele mamei sale. Şi chiar de vom avea vreo supărare, să nu alergăm în braţele altei mame. Ce înseamnă asta? Că deşi Dumnezeu ne mai ceartă, pentru a ne ajuta să ne transformăm viaţa, noi nu trebuie să ne îndepărtăm, ci iarăşi să revenim în braţele Sale.

yogaesoteric
8 ianuarie 2019

Un comentariu:

  1. Acest cip este ceva fizic,o manifestare la nivel fizic al controlului asupra deciziilor omului,dar oamenii nu stiu,nici macar acest duhovnic, ca omenirea este implantata la nivel eteric de mii de ani.Omul habar nu are ca functioneaza sub indicatiile celor care-l poseda,dar nici nu vrea sa stie.Multi au reusit sa se trezeasca din aceasta adormire a constiintei,deci se poate,dar din pacate prea putini.Cei netreziti carora le sopteste parazitii eterici in minte ii considera pe cei care recunosc adevarata realitate,diavoli care duce lumea in ispita.Nu vor sa cerceteze si pace,stau in confortul credintelor vechi,le este frica.

    RăspundețiȘtergere