Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 ianuarie 2019

Mira, de la Înaltul Consiliu Pleiadian.


(5 ian.2019 prin Valerie Donner)
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări! Eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian, care „lucrează cu normă întreagă” la desfășurea Procesului Înălțării voastre.
Din perspectiva noastră, acest proces se desfășoară rapid și eficient pe Pământ. Energiile sunt perfect dozate pentru realizarea pas cu pas a programului. Pentru anul care abia a început, calitatea, volumul și natura energiilor care vi se trimit sunt clare și curate. Ele reprezintă continuarea firească a procesului la care s-a ajuns în anul 2018. În primul rând, ele s-au ocupat de eliberarea sau convertirea energiilor întunericului, la nivelul la care trebuiau eliminate. Unele situații dure, care au generat uneori un acut sentiment de groază, au intrat în sfera înțelegerii necesității de a se produce din partea celor cu inimă și suflet. Ramificații ale acestor situații se vor reflecta pe termen lung în evenimentele care urmează. 
Cele întâmplate au afectat pe toată lumea și au ajutat oamenii să-și deschidă inima, să vadă și să înțeleagă cât de importante sunt solidaritatea și ajutorul reciproc, deci ce impact puternic poate avea unitatea în spirit și în acțiuni.
Începtați, în sfârșit, să înțelegeți că ceea ce se întâmplă unei ființe are consecințe și asupra celorlalte, căci, în procente diferite, toată lumea este afectată.
Mulți și-au sacrificat viața, alții și-au compromis mijloacele de trai, li s-au distrus locuințele, au avut de suferit unii membri ai familiei, unele animale de companie etc. E inutil să spunem că multe lecții au fost învățate și altele sunt în curs de însușire, ca urmare a producerii unor astfel de evenimente, chiar dacă, sau, mai ales pentru că, ele au fost dure. Pe întreaga planetă are loc un proces de fluidizare a energiilor. Este important ca voi să trageți învățămintele și să vă corectați erorile atât de gândire cât și de manifestare (acțiunile). 
De menționat că evenimente neplăcute în plan fizic vor mai apărea, se vor putea repeta, atâta timp cât va fi nevoie, pentru ca lumea să se trezească și să acționeze în sensul evoluției sale. 
Finți recunoscători că toate vi se administrează la un nivel suportabil, de renunțare neputând fi vorba, până când nevoile procesului evolutiv nu vor fi îndeplinite. Este imperios necesar ca programul să continuie în ritmul impus de nivelul din fiecare etapă care trebuie atins, dat fiind faptul că, vreți nu vreți, toți suntem interconectați, și ne influențăm reciproc, aceasta însemnând că bunăstarea tuturor depinde ce ceea ce face fiecare. Pe cale de consecință, nimic nu poate fi lăsat să se producă și să se desfășoare la întâmplare. 
În anul care a început, vor exista știri mai șocante, evenimente care se vor produce în anumite zone ale planetei, vor avea loc răsturnări politice majore, totul cu impact asura necesității de trezire la realitatea universală. Omenirea va începe să învețe tot mai multe despre ADEVĂR, despre modul în care a trăit și despre realitatea din spatele scenei. Acesta va fi administrat în doze suportabile, astfel încât să poată fi procesat la o rată care să nu copleșească masele. Aceasta face parte din procesul iluminării, pentru ca omul, omenirea să poată fi eliberată.
Multe se întâmplă în spatele scenei, dar ele nu pot fi dezvăluite încă. Consiliul Pământului, Alianța Luminii, Angelicii și Maeștrii, toți lucrează împreună pentru a ajuta la alinierea și diminuarea (ori transformarea) energiilor care nu corespund celui mai înalt bine al omenirii. Noi vă avem în vedere pe toți și pe fiecare în parte, fiecăruia rezervându-i-se momentul său particular, cel mai potrivit, pentru a i se furniza informațiile necesare trezirii și evoluției sale.


Cei care s-au apropiat sau sunt deja la nivelul de conștiință galactic vor deveni mai implicați în misiunile lor. Ei se vor întâlni și vor forma echipe pentru a desfășura anumite misiuni divin programate. Sunt multe de făcut. Reașezările, reorientările vor trebui să aibă loc și deci flexibilitatea acestor grupuri ar putea fi importantă.
Vrem să vă reamintim că este foarte esențial să aveți grijă deosebită de voi înșivă și de ceilalți. (Adică să nu mai lăsați lucrurile să se producă la întâmplare, pentru că v-ar fi mai comod astfel). Vă garantăm că acest ultim efort merită a fi făcut, căci schimbarea este chiar mai aproape de cât credeți voi. Cei care considerați că, în acțiunile voastre, aveți nevoie de asistență ori îndrumare suplimentară, ne puteți contacta prin invocații și meditații.
Noi vă vom auzi, căci suntem pe recepție și vă cunoaștem pe fiecare, chiar dacă voi nu sunteți covinși de acest adevăr (de altfel, foarte simplu).
Eu sunt Mira și vă trimit iubire de la Consiliul Pământului, al celui Pleiadian și din partea Forțelor Luminii.
https://sananda.website/mira-of-the-pleiadian-high-council-via-valerie-donner-january-5-2019/

Un comentariu:

  1. Ceva concret palpabil m-ar motva să acționeze. Prea multi mincinoșii de diferite niveluri, caută să ne influențeze viața.Dacă sunteți reali,puternici și știți că schimbarea trebuie realizată, vizitatine!

    RăspundețiȘtergere