Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 ianuarie 2019

Contopirea cu SELF-ul vostru multidimensional în 2019

Mesaj de la Arcturieni.
(1 ian.2019 prin Sue Lie)
Traducere Const. Mihăilescu


O mare "Rezoluție de Anul Nou".
Dragilor, noi, Arcturienii, vă trimitem Dragostea Necondiționată și Flacăra Violet pentru anul 2019. De asemenea, trimitem Dragostea Necondiționată și Focul Violet pentru TOATE momentele ACUM care vor continua pe tot parcursul întrupării voastre pe Gaia.
Noi, Arcturienii, dorim să vă reamintim că o puternică "Rezoluție de An Nou" ar fi să vă concentrați pe primirea numeroaselor versiuni dimensionale ale SELF-ului vostru Multidimensional în conștiința voastră zilnică, în a treia / a patra dimensiune.
Pe măsură ce permiteți câmpurilor energetice din 2019 să se extindă în procesul de ascensiune, multe aspecte ale sinelui vostru superior multidimensionale vor pătrunde în conștiința voastră pentru a vă reaminti că noi, Arcturienii și alți membri ai Familiei Galactice suntem pregătiți să vă sprijinim să fuzionați în timpul nenumăratelor evenimente din viața voastră de zi cu zi!
Sinele vostru superior, precum și multele vieți din nenumărate linii de timp, lumi, galaxii și dimensiuni, vor începe să se înșire ca perlele pe un colier. Prin această legătură cu sinele vostru superior, veți realiza că SELF-ul vostru multidimensional reprezintă perlele iar voi sunteți șirul.
Când lumea voastră fizică devine prea provocatoare, chiar o singură expresie din multele versiuni ale SELF-ului vostru multidimensional poate părea prea mult. De fapt, este "prea mult" atunci când conștiința voastră este limitată la vasul terestru 3D dimensional.
Expresiile superioare ale SELF-ului vostru vor veni on-line, pentru că permiteți conștiinței voastre zilnice "să recunoască și să fuzioneze cu conștiința voastră multidimensională, galactică ".
Acceptând cunoștințele și înțelepciunea expresiilor dimensionale superioare ale SELF-ului vostru, vă veți aminti din ce în ce mai mult de existențele voastre multidimensionale.
Înainte de a vă lua vasul actual de pământ, SELF-ul vostru superior multidimensional v-a reamintit că atunci când trăiești și locuiești în predare (n.m.: deschis și acceptând tot ceea ce ți se întâmplă), viața ți se dezvăluie ca un film holografic în care tu ești personajul principal.
Acest personaj pe care îl "joci" în timp ce porți vasul terestru 3D, învață și-ți amintește multe lucruri importante din timpul multiplelor tale încarnări pe Gaia.
Un lucru important, pe care mulți dintre voi și-l amintesc și și-l încorporează în conștiință, dă un sens tot mai mare înțelepciunii, puterii și dragostei voastre necondiționate!
Noi, familia voastră arcturiană, dorim să vă reamintim că vă conectați din ce în ce mai mult la realitatea în continuă expansiune a SELF-ului vostru multidimensional. SELF-ul vostru multidimensional reprezintă cumulul expresiilor voastre dimensionale superioare..
SELF-ul vostru dimensional superior, care se află în interiorul vostru, și pe care l-ați considerat odată drept "viața voastră individuală", va veni din ce în ce mai mult în viața voastră de zi cu zi.
Fiecare dintre viețile voastre aparent individuale este bogată, provocatoare și total originală.. Apoi, pe măsură ce vă conectați conștient cu mai multe expresii ale SELF-ului vostru multidimensional, vă veți recâștiga și conexiunea conștientă cu nenumăratele lumi, planete, galaxii și dimensiuni cu care rezonează aceste versiuni ale SELF-ului vostru.
Ori de câte ori acceptați un alt aspect al SELF-ului vostru multidimensional în conștiința voastră conștientă, SELF-ul aduce întregul flux de vieți, realități și expresii de pe multe planete, sisteme stelare, galaxii și dimensiuni prin care ați trecut și ați avut existențe.
De asemenea, veți împărtăși, realități paralele și alternative, precum și un conglomerat de realități posibile și / sau probabile, care ar putea sau nu să se fi întâmplat, dacă nu ați fi ales și permis conștiinței voastre să "rătăcească" și să relaționeze cu toate aceste vieți care se petrec simultan în cadrul lui ACUM, al UNICULUI.
Fiecare dintre expresiile voastre aparent singulare ale sinelui are nenumarate expresii care traiesc î
n numeroase realități cu potențial de manifestare infinit. Toate aceste expresii ale eu-lui vostru multidimensional sunt legate între ele. De fapt, ele sunt îmbinate între ele, și, uneori, contopite.
"Când două aspecte ale unei persoane și / sau realității sunt legate, ele devin atașate, dar când sunt îmbinate, ele se suprapun. În zonele, de suprapunere, cele două persoane aparent separate, pot trăi în locuri diferite, deși la nivel macro, ele se regăsesc în UNUL.
Toate aceste adevăruri potențiale există în interiorul SELF-ului vostru multidimensional în diferite dimensiuni, precum și în diferite stadii de formare. Între acestea, numai realitățile din a treia și a patra dimensiune sunt legate de timp și spațiu..
Experiențele din dimensiunile superioare, începând cu 5D, sunt libere de greutatea și conexiunea cu timpul.
Este foarte important ca mulți vizitatori ai Pământului să perceapă cât mai multe "potențiale", "începuturi", "apariții", "sfârșituri" și "realități în curs", pentru a avea o mai mare înțelegere a ceea ce înseamnă "a fi un om pe planeta Pământ".
De fapt, vizitatorii Galactici ai Pământului, purtând sau nu forme umane, au înțeles că tot mai multe ființe umane 3D încep să își extindă câmpurile perceptuale, pentru a putea observa că modelele de energie din a treia / a patra dimensiune încep să se transforme în câmpuri de energie caracteristice celei de a cincea dimensiuni.
Este important ca omenirea să înțeleagă diferența dintre câmpurile de energie 3D și 4D și cele ale dimensiunii a 5-a.
Pe măsură ce câmpul perceptual al umanității începe să se extindă în cea de-a patra și a cincea dimensiune a realității, întreaga ei "perspectivă asupra vieții" se va schimba.
De fapt, viața nu există doar atunci când trăiești, ci și dincolo de această barieră. Și nu este o barieră ci o trecere, o poartă, „dincolo” existând alte concepții, alte simțuri, altă conștiință, o cu totul altă înțelegere și putere de generalizare. Tabloul văzut din 5D este mult diferit de ceea ce poți vedea în 3D și chiar 4D.

În prezent, visele, meditațiile și "ideile" creative ale umanității devin din ce în ce mai importante, căci totul începe să aibe o altă vibrație, adaptându-se treptat la realitățile 5D.
Așa cum o notă de frecvență mai ridicată a unui cântec este diferită de o notă de frecvență mai joasă, tot astfel frecvența gândurilor și a emoțiilor voastre devine tot mai sesizabilă la oamenii „treziți", comparativ cu cei „adormiți”, dominați de vibrațiile joase.
Persoanele „trezite” își extind conștiința pentru a cuprinde diferențele dintre frecvențele diferitelor câmpuri energetice și încep să înțeleagă mesajul pe care-l poartă fiecare câmp energetic.
Din ce în ce mai mulți oameni încep să avanseze în a percepe din ce în ce mai mult din ceea ce se întâmplă în a cincea dimensiune, și dincolo de ea.
SELF-ul vostru multidimensional poate intra sau ieși din orice realitate, ca și cum s-ar închide ori deschide o ușă. Cu toate acestea, fiecare dimensiune aduce înterpretării sinelui întrebări diferite, cum ar fi:
-) Sinele tău 3D percepe realitatea ca fiind fizică și legată de timpul secvențial, liniar?
-) Și în dimensiunea de tranziție, 4D, se păstrează noțiunile de trecut, prezent și viitor?
-) Poate SELF-ul vostru din dimensiunea a 5-a să perceapă realitatea dimensională superioară, cum
ar fi corpurile ființelor de lumină, și cum relaționează acestea cu planurile superioare și chiar inferioare?
-) Poate SELF-ul vostru din dimensiunea a 6-a să perceapă ACUM-ul fiecărei realități din perspectiva matricei luminoase de bază a fiecărei ființe și locații?
-) Puterea ființelor din cea de a 7-a dimensiune este suficientă pentru a percepe și înțelege realitatea ACUM și aspectele ei conexe și multiple?
-) În dimensiunea a 8-a, și dincolo de aceasta, SELF-ul mai este legat de formă, sau există ca o conștiință pura in diferite etape ale revenirii la SURSĂ ?. 
-) În dimensiunile superioare toate realitățile sunt percepute ca fiind câmpuri de energie, pe care le poți influența cu forța iubirii tale necondiționate?
-) Cum se poate lega sinele tău fizic și cum poate el înțelege aceste nenumărate faze ale nenumăratelor realități?
(Această înțelegere are legătură cu modul în care stocați informațiile în creier, care funcționează precum computerele voastre).
Vă amintiți cât de limitate erau computerele voastre timpurii din punct de vedere al cantității de informații pe care le puteau prelucra și stoca? La acea vreme trebuia să păstrați infomațiile pe dischete, pe CD-uri pe care descărcați, altfel calculatorul se bloca. 
Toate aceste copii și / sau CD-uri au reprezentat dimensiunea 3D pentru calculatoare. Cuvântul de ordine era „blocarea” calculatorului, dacă apărea un surplus de informație.
Fiecare disc cu informații trebuia stocat într-un loc fizic, în clasoare ordonate pentru a regăsi la nevoie discul care-ți trebuia, din miile, poate sutele de mii, de discuri.
Dacă ați uitat unde ați stocat aceste informațiile, era foarte greu să le recuperați. Uneori, trebuia să „luați la mână” toate discurile pentru a-l identifica pe cel care vă trebuia.
Astăzi există mult mai mult spațiu de stocare în calculatoarele actuale.
De asemenea, chiar dacă nu stați bine cu organizarea, nu vă va fi greu să scrieți pe calculator ce fișier sau articol vă trebuie, pentru ca să primiți promt ceea ce ați cerut.
Câmpul vostru informațional este acum foarte vast și voi aveți posibilitatea de a stoca în el extrem de multă informație. Acest "cloud" (amestecătură, amalgam) este uriaș, dincolo de imaginația voastră și în el toate informațiile stocate se amestecă, dar calculatorului nu-i este greu să-ți furnizeze informația de care ai nevoie. În plus, toate informațiile sunt securizate, pentru a ajunge la ele fiind necesară o „cheie”(n.m. :dacă sunt secretizate).

Și mintea voastră multidimensională funcționează la fel. Tot așa cum multe entități s-au adunat pentru a crea modulul de stocare al Cloud-ului, multe aspecte din cadrul conexiunilor SELF-ului vostru multidimensional colaborează pentru a aduna informațiile care reprezintă expresiile SELF-ului vostru infinit, multidimensional, în versiunea Cloudului Minte.
Vă puteți gândi acum la mintea voastră multidimensională ca fiind "CLOUDUL CUMULAT" în care
toate informațiile sunt stocate într-o manieră ne-manifestată? Când accesați Cloud-ul Multidimensional-Minte, accesați toate informații personale și colective din toate realitățile voastre.
Toată lumea împărtășește această Minte-Cloud multidimensională, deoarece rezonează la cea de-a cincea dimensiune, care depășește timpul și / sau separarea.

Noi nu vă facem cunoscută o nouă tehnologie ci vă reamintim că tehnologia, oricare ar fi ea, reflectă cunoașterea acumulată de ființele umane, cei care „inventează” fiind de fapt cei care-și amintesc cum să acceseze informațiile necesare din acest mare depozit.
În acel loc se regăsește și propria voastră minte multidimensională.
Pe măsură ce conștiința personală se extinde pentru a cuprinde conștiința multidimensională, creierul vostru din 3D și 4D se extinde pentru a cuprinde mintea multidimensională.
Mintea voastră multidimensională trăiește în cadrul Conștiinței Unității, cu toate multele expresii ale SELF-ului vostru. Când vă amintiți să vă accesați mintea multidimensională, puteți obține răspunsuri la tot ceea ce ați experimentat vreodată, în orice realitate și în orice versiune a SELF-ului vostru multidimensional.
Provocarea este de a vă elibera de gândurile și emoțiile celei de a treia dimensiuni, care vă ține mintea legată de acest tip de gândire joasă și grosieră.
Vă puteți întreba: "Mă domină mai întâi gândurile mele 3D sau emoțiile mele 3D?" Răspunsul la această întrebare este: „gândirea te leagă de creierul tău tridimensional".
Gândurile și emoțiile interacționează ca într-un dans constant și perpetuu al creației și al manifestării. Când vă veți aminti că toate gândurile și emoțiile sunt expresii ale stării voastre de conștiință, va fi din ce în ce mai ușor să vă acordați ascultarea pe frecvențele SELF-ului cu care comunicați.

Când vă veți aminti cum să asculți TOATE frecvențele SELF-ului vostru multidimensional, veți fi capabili să asculți TOATE frecvențele vieții care pulsează în jurul vostru. De exemplu, dacă vă veți putea asculta propriul SELF (Sine) al dimensiunii a cincea, veți putea să comunicați cu toate elementele din acea dimensiune, chiar cu elimentalii.
Când vă veți percepe și înțelege emoțiile din cea dea 4-a dimensiune, veți fi capabili să vedeți și să auziți aura plantelor și a animalelor din jurul vostru.
Când vă veți putea "asculta în mod conștient toată viața", vă veți fi mutat în "unitatea vieții" a conștiinței voastre din cea de a 5-a dimensiune.
Nu este o sarcină ușoară pentru omul "modern" să poată comunica cu un colibri, care să-i explice de ce a ales să soarbă nectarul dintr-o anumită floare.
S-ar putea să găsiți că este mai ușor să începeți comunicarea cu toată viața prin conștiința unității celei de a cincea dimensiuni.
Puteți începe prin a acorda atenție meditațiilor și viselor voastre din a patra dimensiune, care încearcă să vă ajute să vă amintiți cum să comunicați cu toată viața.

Indiferent de starea voastră de conștiință, noi vă rugăm să vă aduceți aminte că cei mai mari conducători au ales întotdeauna să fie slujitorii devotați celor pe care-i conduc, nu invers.


În ceea ce privește relația voastră cu Gaia, trebuie să înțelegeți că fiecare zonă a frumosului corp al planetei se regăsește numai în UNITATEA ființei sale. Orice mutilare este în primul rând o distrugere a voastră care, dacă nu aveți grijă, veți ajunge la propriu „în aer”.
Deși mâinile, picioarele, vocea, auzul, văzul, digestia, respirația, gândirea, sentimentul, etc. par a fi separate, toate sunt componente ale EU-lui vostru; tot astfel, toate diferitele zone ale Pământului sunt componente ale UNIMII GAIEI. 
Gaia învață omenirea să trăiască în UNU, în unitate, și omenirea trebuie să asculte "limbajul Gaiei", dacă vrea să-i înțeleagă mesajele.

Noi, arcturienii, suntem aici în ACUM pentru a vă ajuta să vă amintiți și să vă ascultați Planeta Mamă.

ASCULTAȚI CU ATENȚIE CEEA CE VĂ TRANSMITE GAIA!

https://sananda.website/the-arcturians-via-sue-lie-january-1st-2019/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu